Brøndum Elektro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Skulle reklamere på et Flex batt som var købt andet steds . De var meget hurtige og meget service minded Ingen problemer ! Klar anbefaling herfra Mv

I have purchased a bunch of things from them and always had a very pleasent experience. Highly recomended.

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Leggi di più

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

So i ordered parts from the website

So i ordered parts from the website
2024-12-02
The parts is being sent from Denmark to Sweden today 2024-12-10
They told me it hopefully Will arrive in a couple of days. So if i am lucky i Will have them by Friday the 13 of december!!!
Or maybe 16 or 17 of december.
So 12-16 days
I am not happy about this!
Reflections?

10 dicembre 2024

Gav ikke tilbage meling

Jeg har bestilt en kontakt, men kom aldrig så kontaktet dem og fik en undskyldning og den var undgået og de ikke kunne skaffe den. Så får nok ført mine penge om 14 dage mere da de er låst i banken. De kunne de godt have givet besked om. Spild af min tid.

9 dicembre 2024

Øv da. Intet er sket

Øv da. Det startede så godt.
Lavede en web ordre lørdag. 30 min efter. Din pakke er anmeldt til GLS.
Nu er det onsdag middag. Ikke en skid er sket …. Virkelig øv

16 novembre 2024

Fantastisk service

Spørger telefonisk efter en adapter til min nye køkkenmaskine. Jeg bestiller og 2 dage efter er den fremme. Æv den var forkert. Ringede igen og det ville blive undersøgt om noget nyt var kommet frem.
Dagen efter: “har fundet den rigtige adapter, bestiller den hjem og sender til dig, du beholder bare den forkerte”
3 dage efter var den rigtige fremme uden yderligere betaling. Se det kalder jeg service

11 novembre 2024

Bæredygtighed

Hurtig levering, god service, fair pris, originalt kvalitetsprodukt, men vigtigst: Jeg fandt reservedelen til et produkt som sikkert kan bruges 10 år endnu istedet for at blive kasseret. Bæredygtig løsning.

8 ottobre 2024

Klar anbefaling herfra

Bestilte nyt varmelegeme til mit ovnen i mit komfur. Fornuftig pris, hurtig levering og vare som beskrevet.

Jeg takker mange gange :-) Kommer bestemt tilbage næste gang jeg skal bruge stumper til mine hvidevarer.

4 ottobre 2024

Jeg mangle en ny pakning til min…

Jeg mangle en ny pakning til min ovnlåge, kunne ikke rigtig finde en der passede. Så ringede jeg, en super service fra den medarbejder der tog telefonen.Han fik information om hvilken ovn det var og efter max 2 min havde han nummeret så jeg selv kunne bestille den på deres hjemmeside.
Et døgn efter fik jeg den og den passede bare.
Bedre service kan man ikke ønske.
Tak for hjælpen

16 settembre 2024

Hurtigt levering 👍

Hurtigt levering 👍

Brøndum Elektro havde netop de 2 ting som vi stå og mangler til vores Dewalt tykkelseshøvl.

Brugervenlig og overskuelig hjemmeside og fair priser. 👍
Vil helst sikker bruge dem igen.

26 agosto 2024

Alt godt

Alt godt. Købte food-processorer reservedele til Kenwood røremaskine. Bestilt mandag aften modtaget onsdag.

29 agosto 2024

Afløbspumperne var gået i vores…

Afløbspumperne var gået i vores vaskemaskine. Jeg ringede ind for at få hjælp til bestilling af de rigtige pumper.
Rasmus fandt dem til mig, jeg bestilte dem og hyrede en hvidevaremontør til at skifte dem.

Da han havde skilt maskinen af, viste det sig, at det var de forkerte pumper.
Jeg ringede til Rasmus, som beklagede det mange gange. Producenten havde oplyst noget forkert, men Rasmus tilbød at sende de rigtige til os uden beregning, da vi havde betalt for en montør, som så skulle bookes endnu engang.

Fantastisk service, man absolut ikke får altid og en meget flot måde at løse situationen på.

8 agosto 2024

Havde sendt min rundsav til reparation…

Havde sendt min rundsav til reparation ved Brøndum elektro og fik af vide at de havde travlt og at det vil tage hele 4 uger. Da jeg modtager min rundsav efter 4 uger er der absolut ingenting lavet ved den på trods af at de sagde der var en fejl. Så til kommende kunder, lad vær med at spilde jeres tid på Brøndum elektro.

31 maggio 2024

reservedel til en Kenwod…

Manglede en reservedel til en Kenwod maskine. De havde desværre ikke delen da den var udgået, men der blev ydet stor og venlig service med at prøve at finde en anden der evt kunne passe, samt med mulighed for at prøve og se om den evt. kunne bruges

23 novembre 2023

Beställde en 25w lampa de hade inte den…

Beställde en 25w lampa de hade inte den så valde själva att skicka en 20w lampa till mig utan att säga till......

Påpekade detta ingen som helst fråga om ekonimisk ersätta eller retur av den felaktiga lampan....

Skumt sätt att bete sig.

13 ottobre 2023