Wij hebben ons nieuwe bed gekocht bij Boxspring Gelderland Veenendaal. Wij zijn ontzettend tevreden! Het bed werd volgens afspraak geleverd en geplaatst. Ook ons oude bed werd afgebroken en meegenomen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het begon bij de prima service in de winkel. Alle rust en tijd om te proberen en vervolgens goed uitgevraagd wat ik precies zocht en wat wel en niet goed voelde. Zo stap voor stap bij het voor mij bes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs zijn we in de showroom van Boxspring Gelderland in Veenendaal geweest. We zijn daar ontzettend goed geholpen en kregen deskundig advies van de verkoper. We konden rustig verschillende bedd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top zaak! Zoals het hoort: efficient, duidelijk, denken mee, komen de afspaken na en hebben een prachtige boxspring afgeleverd. We zochten naar een boxspring met opbergruimte. Een "twijfelaar" voor on... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bedrijfsomschrijving Boxspring Gelderland Boxspring Gelderland is dé specialist in luxe, comfortabele en betaalbare boxsprings op maat. Vanuit onze eigen Nederlandse fabriek maken wij boxsprings volledig naar wens, zodat iedere klant een bed krijgt dat perfect past bij zijn of haar slaapcomfort, interieur en budget. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan boxsprings, elektrische boxsprings, opbergboxsprings, hoog-laag boxsprings, kinderboxsprings, matrassen en toppers. Dankzij onze eigen productie kunnen wij snel schakelen, maatwerk leveren en hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs. U koopt rechtstreeks bij de bron, zonder onnodige tussenpartijen. In onze showrooms in Veenendaal en Wormerveer helpen wij u persoonlijk bij het samenstellen van uw ideale bed. U kunt verschillende matrassen, toppers, stoffen, kleuren en modellen zelf bekijken en proefliggen. Met meer dan 500 stoffen en kleuren is er altijd een boxspring die perfect aansluit bij uw slaapkamer. Of u nu zoekt naar een luxe boxspring in Gelderland, een elektrische boxspring op maat, een boxspring met opbergruimte, een hoog-laag bed of een compleet nieuw bed met matras en topper: bij Boxspring Gelderland bent u aan het juiste adres. Wij combineren Nederlands vakmanschap met persoonlijke service, snelle levering en scherpe prijzen. Wij geloven dat goed slapen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden wij maatwerk boxsprings voor ieder budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit, comfort en uitstraling. Bezoek één van onze showrooms en ervaar zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor Boxspring Gelderland.
Groeneveldselaan 45, 3903 AX, Veenendaal, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Goed geholpen bij het maken van keuzes. Goede prijs.
Levering binnen een week. Helemaal top.
Eerste nachten heerlijk geslapen. Ervaring op lange termijn hebben we nog niet, maar zijn voor alsnog echt tevreden!

Risposta di Boxspring Gelderland
Zeer fijne boxspringwinkel. We kregen eerlijk en deskundig advies, zonder druk. Er werd goed meegedacht over onze wensen en het resultaat is top. Goede kwaliteit en persoonlijke service. Absoluut een aanrader!

Risposta di Boxspring Gelderland
Prima advies gekregen bij het aanschaffen van een matras. Vriendelijke verkoper

Risposta di Boxspring Gelderland
Enthousiaste jonge mannen die hun werk heel goed uitvoeren! Alles werd gebracht, neergezet en gelijk klaargemaakt. Alle problemen werden direct opgelost. Klantvriendelijk en uitstekende service. Top bed, aanrader. Dankjulliewel heren!

Risposta di Boxspring Gelderland
Ik kwam binnen en werd meteen erg vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg over de mogelijkheden met betrekking tot alles. Hard, zacht, topper,kussen. Dus een mooi bed samengesteld. Ze weten waar ze over praten.

Risposta di Boxspring Gelderland
Ik heb een prachtig bed samengesteld bij boxspring Gelderland. Na 2 weken werd hij al geleverd 😱
Super blij mee en hij is echt mooier dan verwacht.
En het aller belangrijkste, hij slaapt heeeerlijk!

Risposta di Boxspring Gelderland
Mijn ervaring met Boxspring Gelderland is erg positief. Vakkundig advies en goede service. Komen alle afspraken na.

Risposta di Boxspring Gelderland
Laat ik voor op stellen dat ik ging voor de lage prijs waar ze mee adverteren op facebook en de website.
Daar een boxspring uitgezocht die kostte 4500,00. Ja verkopers praatje, kopen is gunnen, dus de prijs werd 2340,00
Ze adverteren op facebook met hele lage prijzen. Jaja marketing klopt niks van.
Dat is helaas gebleken. Levertijd zal 3 tot 6 weken zijn,
Na 2 weken ging mijn telefoon uw bed is klaar we kunnen hem bezorgen.
1ste aflevering Hoofborden waren geen steunen bij. Mijn bed had ik besteld met wieltjes geen wielen.
Motoren moesten uit Zutphen gebracht worden weer 45 min wachten.
Voetborden waren niet gecapitonneerd dus ik zei ga maar terug naar de zaak en als je alles hebt kom maar opnieuw.
Maandag mijn telefoon ja we hebben nu alles.
Ze komen de wieltjes zijn niet de goede. De hoofdborden kregen ze niet vast dus weer terug naar de zaak. De voetborden zaten idioot hoog dus uiteindelijk het metaal omgezet dat de voetborden zakte,
Ik wilde het restant van 340,00 nog niet betalen omdat ik de gang van zaken niet in orde vond. Als u niet betaald moet ik het bed mee nemen. Niet netjes.
Alles is nu toch in orde. Ik vraag het me af want dat bed rolt nu als de ziekte en om het een beetje gelijk te krijgen ben ik een uur bezig dus constructie van niets.
Het zijn afleveringen van niks ach ja kan gebeuren het wordt toch opgelost. Allemaal gaten in het voetbord en hoofdbord ach dat zie je toch niet. Nee dit hoort niet en ik weet het wel. Gebeurd vaker ach ja. Ik ben er achter gekomen dat ze graag dingen goed praten en die meneer met 1 ster die niet gekocht heeft die heeft het goed gedaan. Ik helaas niet.
Dus ik zou zeggen als u een boxspring koopt loop met een grote boog om boxspringgelderland heen
Ik denk dat mensen zich maar eens achter de oren moeten krabben als ze dit lezen. Koop hier nooit..........
De eigenaar kwam verhaal halen eerst telefonisch en later aan mijn voordeur omdat ik een slechte review geplaatst heb hier en ik zou een telefoon kapot gegooid hebben, dat is niet gebeurd. Ik heb met iemand van de fa met zijn telefoon gebeld naar het bedrijf over de betaling en toen aan hem teruggegeven. Daarna betaald en verzocht om weg te gaan. Onderstaand zegt genoeg
Ik zou mijn verantwoording nemen als ik die telefoon kapot gegooid had maar dat heb ik NIET gedaan.
Zegt veel over het personeel dat ze klanten de schuld geven.
Ik heb telefonisch contact opgenomen met de politie omdat ik me heel onveilig voelde. Ze hebben de melding in hun systeem opgenomen.
Op advies politie niet open doen en niets vergoeden. Anders komen wij naar u toe.
Goed om te weten
Ik wil geen contact meer met dit bedrijf. hij wil alleen 5 sterren reviews. Jammer dat ik hier niet voor anderen mag spreken
Na 1 jaar in gebruik allemaal pluizen synthetische aan de matras ziet er niet uit. Mag geen foto plaatsen anders had ik dit gedaan, ik gebruik een molton en een goed passend hoeslaken dus gewoon niet goed wat ze verkopen
Meneer weet het weer beter.
Van de faten in het hoofdbord foto’s dus hoezo geen bewijs. Zeer slecht allemaal geen ander woord voor. Maar wij vertellen iets wat u niet wil
Horen
Uit onderstaande review blijkt dat dat ze de waarheid graag verdraaien
Iedereen mag uit de uitgebreide review zelf bepalen wie de waarheid vertelt.
5 sterren moet je verdienen die krijg je niet voor bovenstaande
Communicatie gesloten

Risposta di Boxspring Gelderland
Super goede service. Snelle levering en prachtige kwaliteit bed. Helemaal tevreden.

Risposta di Boxspring Gelderland
Prima uitleg over de boxsprings. Snelle levering en heel fijn dat het oude bed werd meegenomen.

Risposta di Boxspring Gelderland
Wij kwamen de zaak binnen zonder precies te weten wat we zochten: een topper of misschien een nieuw bed. Na rustig een rondje door de winkel te hebben gelopen, werd ons duidelijk verteld dat alles mogelijk was. We voelden ons totaal niet opdringerig benaderd en werden op een prettige en ontspannen manier aangesproken. Een fijne ervaring en goede service.

Risposta di Boxspring Gelderland
Één van de betere zaken waar ik ooit ben geweest, ik werd goed geadviseerd in de samenstelling en materiaalkeuze van de boxspring. Onze bed slaapt heerlijk en voelt kwalitatief meer premium als onze vorige bed bij de “concurrent”. Ik zou een ieder deze zaak aanraden!

Risposta di Boxspring Gelderland
Wij hebben onze half elektrische boxspring gekocht bij Boxspring Gelderland: één kant elektrisch verstelbaar en één kant met opbergruimte. We slapen nu al 4 maanden op deze boxspring en zijn super tevreden. Het bed ligt heerlijk, werkt perfect en de combinatie elektrisch + opberg is echt ideaal. Goede service en duidelijke uitleg in de winkel. Aanrader voor iedereen die een boxspring op maat zoekt!

Risposta di Boxspring Gelderland
Ik had met spoed een bed nodig omdat wij gingen trouwen en de levering binnen twee weken moest. Tot mijn verrassing werd het bed al binnen 1 week geleverd! Super service en alles netjes geregeld. Aanrader!

Risposta di Boxspring Gelderland
Uitstekende service en kwaliteit!
Ik heb onlangs een boxspring gekocht bij Boxspring Gelderland en ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Er werd echt meegedacht over mijn wensen en behoeften.
De service is top: duidelijke uitleg, goede communicatie en alles werd netjes en volgens afspraak geregeld. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben en klanttevredenheid écht belangrijk vinden.
Kortom: een fijne ervaring van begin tot eind. Ik kan Boxspring Gelderland van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede boxspring en uitstekende service!

Risposta di Boxspring Gelderland
We kwamen binnen en nadat we even rustig konden kijken werden we gelijk geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd totdat ik geen vragen meer had. Super ruime keuze hadden we en dit geldt ook voor de kleuren en stofjes. Prijs/kwaliteit is echt geweldig! Zeker een aanrader wanneer je opzoek bent naar een goed bed.

Bij deze zaak geweest.
Vlotte en vakkundige medewerkers.
Eerlijk advies. Fijne prijzen.
Ook voor de aankleding van een bed.. zeer goed geslaagd. Spreien en kussens, allemaal zo mooi.
Kortom.. fijne ervaring!!

Risposta di Boxspring Gelderland
Super goede service! Belde netjes optijd voor het leveren van het bed! Enorm blij met ons nieuwe bed!

Risposta di Boxspring Gelderland
Klantvriendelijkheid erg blij met boxspring Gelderland