Valutata 1 stelle su 5

Het het liefst geef ik min 5 sterren maar dat is helaas geen optie. In november 2025 bestelling geplaatst en betaalt voor 2 nachtkastjes. Tot op heden is het nog niet gelukt om de j... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per camere da letto

Scritti dall'azienda

Ben je van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan ben je bij iBoxspring aan het juiste adres! Alle boxsprings worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Wij leveren én monteren alle boxsprings gratis in Nederland en België.

3,8

1 stella

Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Het is een topbedrijf

Het is een topbedrijf. Twee bedden gekocht. Konden ze niet naar boven,helaas zou je denken.Nou echt niet werd later opgebeld dat er ze een oplossing hadden.Gister zijn ze gebracht wat een topservice. En vannacht heerlijk geslapen.

15 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat we een oplossing konden vinden en dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk volgen er nog veel nachten heerlijk slaapcomfort!

Valutata 1 stelle su 5

Het het liefst geef ik min 5 sterren…

Het het liefst geef ik min 5 sterren maar dat is helaas geen optie.

In november 2025 bestelling geplaatst en betaalt voor 2 nachtkastjes. Tot op heden is het nog niet gelukt om de juiste bestelling te ontvangen.

Na vaak mailen en bellen zonder gehoor/reactie. Vorige maand eindelijk nachtkastjes ontvangen.

1 in de juiste variant en de ander is totaal anders qua model en kleur en is ook verkeerd gemonteerd.

Uiteindelijk weer gebeld en gemaild en een reactie ontvangen dat het geld retour komt en de optie om de nachtkastjes te houden.

Maar tot op heden geen geld terug ontvangen.

Heeft meer weg van oplichting dan eerlijke verkoop.
Zal hier nooit meer wat kopen want krijg toch niet het juiste geleverd binnen de juiste levertijd.

Het bedrag is na het plaatsen van deze review op de rekening bijgeschreven.

Bedankt!

15 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Goedemiddag, dank u wel voor uw review. Onze excuses voor het ongemak, dit is uiteraard niet de bedoeling. Gelukkig gaat het bij de levering en montage van de boxsprings wel goed, dat heeft u zelf ook ervaren.

Helaas geldt dit niet voor de nachtkastjes. Om die reden hebben wij deze inmiddels tijdelijk uit ons assortiment gehaald, zodat we eerst de problemen kunnen onderzoeken en oplossen.

Het betreffende bedrag staat inmiddels op uw rekening. Wij hebben dit binnen 10 dagen voor u in orde gemaakt.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een iBoxspring besteld op…

Ik heb een iBoxspring besteld op 13.09.2025 en een aanbetaling van €250 gedaan, maar het product is niet geleverd.
Het contract heb ik in november 2025 geannuleerd.

Ik heb de officiële annuleringse-mails ontvangen waarin staat dat ik mijn geld terug zou krijgen, de laatste van januari 2026 en enkele van eerder. Op 15 december 2025 heb ik een bevestiging van annulering ontvangen met de mededeling dat ik mijn geld binnen 14 dagen zou ontvangen, maar er is niets betaald. Daarna, vanaf 19 januari 2026, kreeg ik opnieuw dezelfde belofte, zonder resultaat.

Ik heb meerdere e-mails gestuurd en een ingebrekestelling verzonden. De firma reageert niet, zelfs niet via het incassobureau dat contact met hen heeft gezocht.

Het is nu 7 maanden later (april 2026) en ik heb mijn aanbetaling van €250 nog steeds niet teruggekregen.

Dit is mijn persoonlijke ervaring. Ik raad aan om voorzichtig te zijn bij het plaatsen van een bestelling.

8 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Beste Natalia, dank voor uw bericht. Hier gaat dan iets mis, want ik kan het helaas niet terugvinden. Wellicht dat het gaat om een ander bedrijf? Zou u contact met ons kunnen opnemen via WhatsApp (+31614713949), dan zullen we het direct regelen.

UPDATE
Ik kom de mails nu tegen in onze spam mapje.
Het klopt niet helemaal wat hierboven staat. We hebben het product wel geleverd maar het kon niet via de trap naar boven. Daarom hebben we tegenwoordig de meeste van onze boxsprings met 2-delig hoofdbord (zonder zichtbare naad).

Maar we zullen netjes de aanbetaling terugbetalen. U kunt het z.s.m. op uw rekening verwachten.

Valutata 5 stelle su 5

Boxspring met traagschuimtopper, zo fijn!

Ik heb een boxspring (elektrisch met traagschuim topper) bij iBoxspring.nl gekocht en behalve de topper was ik er direct heel blij mee. De topper was te klein (te kort) maar dit heeft Iboxspring heel mooi opgelost door een nieuwe topper toe te sturen waar ik nu heel blij mee ben. Dit bed ligt heerlijk alhoewel ik eerst moest wennen aan een traagschuimtopper 😉. Nu wil ik niets anders meer. Dit bed is echt aan te raden en de verkoper is betrouwbaar en dat wil toch ook wat!

6 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Heel erg bedankt voor uw mooie review, daar doen we het voor! We wensen u nog vele nachten slaapplezier toe van uw nieuwe boxspring.

Bed besteld

Bed besteld. Snel geleverd. Alleen helaas de verkeerde kleur ontvangen. De bezorgers per ongeluk last minute verkeerde kleur meegegeven. Kan gebeuren. Werd netjes gebeld met de mededeling dat ik gewoon erop mag slapen totdat de juiste kleur wordt geleverd over ongeveer 2 weken. Het bed is verder prachtig en ligt heerlijk!

1 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw mooie review en voor uw begrip! Excuses dat we de verkeerde kleur hebben geleverd, maar we zullen het netjes oplossen. Veel plezier toegewenst van uw nieuwe boxspring!

Geweldig bedrijf, geweldige service

Omdat wij zo enorm blij zijn met onze 2-persoons Boxspring en over het feit dat het oude bed meegenomen werd hebben wij daarna nog een 1-persoons Boxspring Horizon gekocht. Geweldige service, heerlijke matrassen en super snelle demontage van het oude bed en nog snellere montage van het nieuwe bed. Wij slapen al een poosje als een roos en nu ook deze slaapervaring voor onze logees.

3 aprile 2026

Risposta di iBoxspring

Heel erg bedankt voor uw mooie review! We wensen u en uw logees nog vele nachten een goede nachtrust toe :)

Valutata 5 stelle su 5

Beetje huiverig om ongezien online een…

Beetje huiverig om ongezien online een boxspring te bestellen maar wat een fijn bed !! Alles ging naar wens niet lang hoeven te wachten leuke jongens die het oude bed plus alle afval meenamen was nog wel even een verkeerde topper geleverd maar is netjes opgelost ook het contact ging heel vlot heel snel reactie en service echt Top !!!!

25 marzo 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent met uw nieuwe bed.

Goed dat het probleem met de topper snel is opgelost en dat u onze service als prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe! 😊

Hier 2 bedden gehaald

Hier 2 bedden gehaald. En 1 bed met nachtkastjes. Hele fijne bedden en het staat supermooi en ligt heerlijk🤩

20 marzo 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe boxsprings. Geweldig dat de bedden niet alleen heerlijk liggen, maar ook nog eens zo mooi in uw interieur passen. Daar doen we het voor! 😊

Super

Netjes geleverd
Goed slaapcomfort
Goede prijs

30 dicembre 2025

Risposta di iBoxspring

Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u tevreden bent met het slaapcomfort en de prijs. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe boxspring!

Goed bed

Goed bed. Ben er heel blij mee. Super service

Fred Schrijvers

18 marzo 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u zo blij bent met het bed en onze service. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben voor het eerst een bed…

Wij hebben voor het eerst een bed online gekocht.
Eerst een beetje huiverig maar later ontzettend bij dat we dit hebben gedaan.
De klantenservice is geweldig en het bed slaap uitstekend.
Ook de bezorging was fantastisch.
Het bed wordt keurig gemonteerd en alle rommel wordt netjes afgevoerd.

7 gennaio 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw vertrouwen in iBoxspring en voor deze prachtige review!
We wensen u veel comfort en een heerlijke nachtrust toe.

Valutata 5 stelle su 5

Was leuke aanbieding van bed.

Was leuke aanbieding van bed.
Zeer tevreden mee slaap er goed op

Risposta di iBoxspring

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop bij iBoxspring.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden met het bed

Ik ben zeer tevreden met het bed, het slaapt heerlijk, de service en het bezorging was perfect👍
Ik raad dit bed iedereen aan.

Nadine leenders

Risposta di iBoxspring

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Geweldig om te lezen dat u blij bent met uw iBoxspring. Veel plezier en vooral veel heerlijke nachten gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn fantastisch geholpen bij de…

Wij zijn fantastisch geholpen bij de aanschaf van een nieuw bed. Hele fijne communicatie via whapp, de keuze was snel gemaakt. Het bed ziet er niet alleen heel mooi uit maar ligt ook fantastisch. We zijn vanaf het bestelproces tot de levering op de hoogte gehouden. Levering was ook heel snel en de jongens die het bed geplaatst hebben waren ook erg vriendelijk! Aanrader om hier een bed te bestellen!

2 gennaio 2026

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! ⭐
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe iBoxspring. Wij wensen u heel veel comfortabele nachten toe!

Valutata 1 stelle su 5

gewoon slechte kwaliteit spullen!

ik koop mijn dekbedden en kussen slopen wij ergens anders!ik zal jullie niet meer lastig vallen allen maar verloren energie!mvg Dick kruimer

Risposta di iBoxspring

We hebben op uw vorige review gereageerd waarbij u een klacht had over de (gratis!) dekbedden die u heeft ontvangen van ons. En die we gewoon wilden vervangen. Hierbij nog een keer de reactie:

Beste Dick,

Wat jammer om deze review te lezen.

Als u even contact met ons kunt opnemen dan kunnen we het gewoon netjes oplossen. Wij zijn een boxspring bedrijf; dekbedden kopen wij elders in, maar daar geven wij uiteraard gewoon garantie op. Daarnaast heeft u de dekbedden destijds kosteloos van ons ontvangen, samen met andere extra’s die Maarten met u heeft besproken als compensatie.

Ik heb u inmiddels ook geprobeerd te bellen, maar kreeg helaas geen gehoor. Maarten heeft zich destijds juist enorm voor u ingezet en meerdere dingen extra voor u geregeld. Daarom vinden wij het ook jammer om na drie maanden en zonder voorafgaand contact zo’n review te lezen.

Stuurt u ons gerust even een WhatsApp-bericht of laat weten wanneer het uitkomt om te bellen. Dan lossen we dit zoals altijd graag netjes met u op.

Team iBoxspring

Zeer tevreden

Netjes optijd geleverd. Super mooi bed met een topper. De 2 monteurs wat een toppertjes. Hebben onze oude bed meegenomen. En alles netjes opgeruimd. Voor nu een tevreden klant.

10 marzo 2026

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐
Wat fijn om te horen dat de levering netjes op tijd was en dat u tevreden bent met uw nieuwe iBoxspring. Ook leuk om te lezen dat onze monteurs alles netjes hebben gemonteerd, het oude bed hebben meegenomen en alles opgeruimd hebben achtergelaten.

Wij wensen u heel veel comfort en heerlijke nachten toe met uw nieuwe bed!

Lees dit belangrijk

Na maanden lang ellende met Beterbed(oplichters)en verloren geld. Ben ik bij IBoxspring beland,voor een derde van de prijs kreeg ik goede matrassen met spring veren geleverd,maar na een maand proberen konden onze lijven niet goed wennen aan deze matrassen, du contacht op genomen met de eigenaars van Iboxspring.
Dit was geen probleem kosteloos terwijl Beterbed hier € 200.- voor rekend. Maar het zou wel even gaan duren gelet op de levertijd ,la de levering van de nieuwe volschuim matrassen een paar nachten geslapen en onze rugklachten zijn erg verbeterd. Na weer contact gehad te hebben , over het ophalen van de andere matrassen , werd ons verteld dat wij ze mochten schenken aan vluchtelingen hulp wat we nu ook gedaan hebben ,mensen uit de Oekraine waren dol bij met deze schenking. Dus conclusie BLIJF WEG VAN DE MAFIA CLAN VAN BETERBED en koop bij de betrouwbare I BOXSPRING die hun woord wel nakomen . BEDANKT i boxspring mvg Laurens de Brouwer en veel succes met jullie bedrijf . en wij zullen zeker goede reclame voor jullie goede service

8 marzo 2026

Beste Laurens,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! ⭐
Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met de nieuwe matrassen en dat uw rugklachten zijn verbeterd. We vinden het belangrijk dat onze klanten echt comfortabel slapen, daarom denken we altijd graag mee wanneer iets niet helemaal naar wens is.

Ook heel mooi om te lezen dat de andere matrassen een tweede leven hebben gekregen via de vluchtelingenhulp. Dat is een prachtig gebaar.

Bedankt voor uw vertrouwen in iBoxspring en voor het delen van uw ervaring. We wensen u nog heel veel comfortabele en gezonde nachten toe!

Team iBoxspring

Valutata 5 stelle su 5

Mooie boxspring en hij ligt heerlijk

Mooie boxspring en hij ligt heerlijk. Netjes geplaatst en alles werkt prima. Een minpuntje is de gratis topper erbij. Die is niet waard wat wordt gezegd. Dun en slap. Die heb ik er na 2 dagen uitgegooid en een betere topper gekocht voor meer stevigheid. Nu licht het bed fantastisch. En ik gebruik het bed nu al 3 maanden naar grote tevredenheid.

5 marzo 2026

Risposta di iBoxspring

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de boxspring en dat het bed heerlijk ligt!

Dank ook voor uw eerlijke feedback over de topper. We nemen dit zeker mee. U kunt bij ons overigens ook kiezen voor een andere topper. Maar goed om te lezen dat u inmiddels een topper heeft gevonden die beter bij uw wensen past en dat u nu al maanden met veel plezier van het bed geniet.

Wij wensen u nog veel comfortabele nachten toe!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte aftersales

De levering was fantastisch, keurig op tijd. Oude bed ook afgevoerd en alle verpakking weer mee. Bij controle bleek dat de topper schade had, eigenlijk nog steeds heeft. Al 3 maanden bezig om het vervangen te krijgen. Helaas, veel beloftes maar niets nakomen.

12 dicembre 2025

Risposta di iBoxspring

Dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe de levering was. Vervelend om te horen van de topper, excuses daarvoor. Ik zie dat de topper in uw maat inderdaad even niet op voorraad was. We zullen de topper kosteloos omruilen, ik heb onze logistiek partner nog een keer de opdracht gegeven om dit in orde te maken en we zullen controleren of zij inderdaad deze week contact met u zullen opnemen om de afspraak in te plannen.

Valutata 4 stelle su 5

Een tijdje geleden heb ik een slechte beoordeling geschreven. Maar er is het een en ander veranderd bij dit bedrijf. Al mijn problemen en klachten zijn opgelost door Maarten! Zeer tevreden

25 febbraio 2026

Risposta di iBoxspring

Hartelijk dank voor uw update en uw positieve woorden! ⭐
Geweldig om te horen dat Maarten alles naar tevredenheid heeft opgelost. Fijn dat u nu zo tevreden bent!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più