Jeg har et par gange brugt borgerservice fysisk og det har altid været en god oplevelse. Sidst i forbindelse med at jeg har taget et MC kørekort. Man får så umiddelbart et midlertidigt kørekort som ku... Leggi di più

Besøgte borger service i Nyropsgade i København for at afhente et pas til vores barnebarn og blev betjent af Gili. Fantatisk service herunder proaktivitet. I må huske giver hende en stor tak. El... Leggi di più

Jeg skulle have fornyet mit kørekort på Borgerservice i dag og blev virkelig positivt overrasket, man hører jo altid dårligt om dem, men det var utroligt søde mennesker, jeg mødte. Jeg kom ind før ti... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

flinke medarbejdere

regn med at du ikke kan få en tid ved at bare møde op. bestilte tid dagen før, og ventetiden var omkring en halv time mere end jeg havde regnet med. til gengæld undskyldte medarbejderen, og jeg fik min husejeattest gratis, hvilket var virkeligt venligt gjort. Københavns kommune burde hyre flere mennesker på borgerservice kontoret i nyrupsgade, der for mange mennesker og for få medarbejder. men stadig virkelig flinke medarbejdere, der er god til at holde hoved koldt i travle situationer

5 settembre 2019

Rentemestervej rules!

Jeg var meget positivt overrasket over det høje niveau af service. Jeg kom tidligt til min aftalte tid, og kom til med det samme. Jeg blev mødt af en smilende medarbejder, som havde en god ro over sig. Derpå blev jeg ekspederet videre til en af de automatiske ekspeditionsskranker. Smart apparat. Da jeg fik trykket forkert på maskine fik jeg lynhurtigt hjælp af den flinke Simon, som tog mig med over til sit skrivebord, mødte mig i øjenhøjde, og ekspederede mig hurtigt. Jeg var ude igen til den tid jeg rent faktisk skulle have været inde. Super oplevelse. Jeg kan anbefale Borgerservice på Rentemestervej.

5 settembre 2019

Meget vred medarbejder på Jagtvej

Borgerservice på Jagtvej på Østerbro er der ikke meget service over. En meget stor og vred dame havde vagten d 5/8 kl 13.30. Hun var decideret uforskammet overfor mig og andre borgere. Jeg skulle have lavet et nyt kørekort, men måtte simpelthen stoppe midt i det og sige til hende at det her ville jeg ikke være med til. Jeg tog derefter til borgerservice på Nyropsgade og her var de meget venlige og hjælpsomme (på trods af at der var mange kunder) og jeg fik ordnet hvad jeg skulle.

5 agosto 2019

Når det kaldes -service, er det fordi der ikke ydes, netop det.

Tegnebog mistet inkl. sygesikring og kreditkort - hvidvask forebyggelse kræver at man attesterer hvor man bor, før nyt kreditkort udstedes - altså, afsted til Borgerservice.

Her kan man minsandten ikke dukke op uden en aftale. Aftale kan træffes online - OM 3 DAGE! eller du kan benytte selvbetjening.

Bopæls attest kan bestilles online - det koster 75 kr - som kun kan betales med kreditkort...

Danmark - det er ikke i orden.

2 agosto 2019

Ærgerlig

Skuffet og ærgelig over den betjening jeg modtog hos borgerservice Århus.. fik bestilt mit pas, men følte mig latterliggjort og snakket ned til.
Selvom vi ikke er deciderede kunder, forventer jeg da, og håber på at venlighed er en selvfølge, også selvom de ikke skal sælge en vare.
Dsv ikke min oplevelse.

7 giugno 2019

Er du da helt skråt

Er du da helt skråt, en hat jeg fik fat i, vedr. spørgsmål til boligstøtte. Han holdt super meget fast i, at boligstøtte beregnes på årsindtægt, men det passer ikke, den korrekte forklaring er at den beregnes på årsindtægt beregnet på den enkelte måneds indtægt, hvilket gør en KÆMPE!!! forskel, og han blev ved med at påstå at jeg ikke forstod hvad han sagde, til trods for at jeg udemærket forstod det, han manglede dog selv at kunne se forskellen på "beregnet på årsindtægt" og "beregnet på årsindtægt baseret på månedens indtægt"... den sidste del af formuleringen er MEGET vigtig at få med, for korrekt forklaring af beregning af boligstøtte, men det ville han ikke forstå. Ydermere lovede han mig at en anden medarbejder ville kontakte mig straks, hvilket aldrig skete.

12 dicembre 2018

efter 3 uger finder Borgerservice først…

trods Borger"service" egen beretning er ekspeditionstid 3-4 uger. efter 3 uger finder Borger"service" København først ud af nååå hov vi mangler da dokumentation for min indkomst.trods de da for hulen har ens cpr nr. og ved alt skulle man tro... i min vedsendte dokumentation stiller jeg mange spørgsmål, og nu en 1 md efter har jeg stadig INTET hørt og deres IT system som skulle udlevere et midlertidigt EU blåt sygesikring i min e-boks Som aldrig nogensinde ankom!!!!??

kom ind i kampen, I er under AL kritik ....

21 febbraio 2018

Det bliver da ikke bedre.

Det bliver da ikke bedre.

Ja, nu må jeg altså lige igen komme med ros til Borgerservice Vejle. Jeg har kun brugt Borgerservice Vejle 2 gange, og hver gang er det så omsorgsfuld og yderst venligt service de komme med. Jeg skulle denne gang møde op personligt, men også der var der så megen hjælp og forståelse, at når man høre om andre steder så har man helt ondt af dem, at de ikke har disse vidunderlige personer til at hjælpe dem. Det var hver gang den samme afdeling, så om de er specielle eller om det er sådan i alle afdelinger ved jeg ikke, men i afdelingen for boligstøtte - boliglån m.m. er de yderst behagelig. Tak for Jeres omsorg og hjælp. ❤️

24 ottobre 2017

Jeg har bestilt et pas

Jeg har bestilt et pas, som Odense kommune, for det første vælger at sende med Postnord, hvilket jeg ikke begriber, da man vel har et ønske om at brevet når frem, dernæst sender de det som et almindeligt brev og lur mig om det selvfølgelig ikke er blevet væk i mængden. Hvem pokker vælger at sende noget så kostbart afsted i et almindeligt brev og så med Postnord. Det er så kritisabelt og uacceptabelt og total mangel på rettidig omhu. Jeg står nu uden pas og risikoen for at det kan anvendes til identitetstyveri.

13 luglio 2017

Mangel på service i Københavns borger"service"

Igennem de sidste 5 år har jeg rettet ca. 4 henvendelser til københavns borgerservice. Alle endte med, at kommunens medarbejdere ikke fik lavet det, de skulle, så der skulle rettes yderligere henvendelser.
Man møder en inkompetent medarbejder, som fortæller, hvad der ikke kan lade sig gøre sig, frem for at lave det, som medarbejderen er ansat og aflønnet for. De har slet ikke en følelse af, at de er der for at servicere borgerne og ikke for at skabe sig. Frem for at borgeren får den ydelse, som borgeren betaler for i form af skat, så spilder man tiden.

3 febbraio 2017

Dybt Godnat

Det er da dybt godnat at Borgerservice.dk tror at ALLE danskere bor i Danmark !
Skal man ringe til dem SKAL man taste sit 4 ciffer postnummer ,men jeg har 5 i udlandet ,og derfor kan jeg ikke kontakte dem !
Mailer men dem så , får man en sludder for en sladder og man er ikke 1 mm nærmere at kunne kontakte et fornuftigt menneske der !
Summasumarum , danskere der IKKE bor i DK er andenrangsborgere og det er grov diskrimination !!

28 gennaio 2017

Eugenio Erik Stephen Drostby er en meget syg mand!

Han NYDER at ødelægge syge borgeres liv, jeg er i chock!

Han lavede en fejl juli 2014 med at give mig en anden læge end Morten Sæther, som var åben for tilgang, og tog mig ind, fantastisk læge! Nu, flere år senere, sender han en skrivelse at jeg aldig har haft læge der, da han ik vil tildele mig Morten Sæther, og er ligeglad med at jeg har ansøgt om Morten Sæther, og at det er mit eget problem at jeg ik har vidst at han har tildelt mig en helt fremmed læge, som jeg aldrig har været hos.

Det skal siges at jeg er voldsomt Crohns ramt, blødende tyktarm, ogte indlagt, stærk smertestillende, og det er SÅ grimt at jeg skal kæmpe for at beholde min læge!

Hjælp!
What to do!!!

30 maggio 2016

Anna Marie Ubbesen har misbrugt sin stilling på offentlig kontor

Anna Marie Ubbesen, ansat ved Thisted kommune har misbrugt sin stilling i sådan en grad at hun skal fritstilles omgående, men man holder åbenbart hånden over hende eftersom intet er hændt.
Hun har opsnuset min beskyttet adresse og videregivet den til netop den son beskyttelsen var oprettet på- dertil har hun opsnappet mit cpr trods det jeg slet ikke bor i kommunen- så har hun indgivet en anmeldelse anonymt(så længe det varede) til skat om jeg skulle arbejde sort og jeg ville lave en proforma adresse på min snart 18årig søn. Selvfølgelig kan jeg vise lønsedler ect, det er ude af verdenen promte. Grunden til disse angreb er hun er sammenboende med min ex og de begge modtager offentlige ydelser som enlige forsørgere- det er bekræftet af den lokale skole og i en retssag der egentlig ikke havde noget med hende at gøre. Man skal ikke kaste med sten når man selv bor i glashus.
Jeg modtog et brev fra skat i går pålydende: jeg synes at i på cprnr xxxxxx skal tjekke om hun ikke arbejder på Viborg stadionhal og Tinghallen. Der er tale om Pia Torne.
Anmelderen tilkendegiver også at Pia Torne sikkert får hendes søn til at flytte proforma når han fylder 18år.

Det er måske en kvindestemme står der i brevet- jeg kan godt forstå hende der tog imod anmeldelsen var i tvivl, da Anna Marie Ubbesen har en meget "browten" og bondsk stemme.
Jeg ringede hendes chef op på Thisted kommune som intet vil gøre ved sagen, da jeg jo kun har en formodning- desværre ikke kun en formodning, men er 100% sikker i min sag da alt skriger i den retning, hendes sambo er atter kommet til lommerne eftersom han har været i de offentlige kasser og fået udbetalt ydelser til et barn der ikke har eksisteret på adressen, så nu skulle Anna Marie Ubbesen lige vise lidt muskler på den konto og vise hvad hun kunne.....desværre for hende ligger landet sådan at jeg har talt med den ansatte i kontrolgruppen her i dag som modtog hendes opkald og hun kan kun bekræfte at det lød meget mystisk at mit cprnr blev oplyst som det første, det kan kun hentes af personer der har adgang til de informationer.
Jeg har slået historien op på Thisted kommunes offentlige facebook side, men en Mette Brinch fra Thisted kommune har slettet det igen af en eller anden årsag, måske pga borgerne ikke må få indsigt i lovovertrædelser begået af de ansatte, men det er kun gisning.
Nu bliver sagen politianmeldt eftersom Thisted Kommune ikke reagere på så grov en sag om misbrug af personfølsomme oplysninger- selv om opkaldet var anonymt og kontrolgruppen ikke kan se hvor der var ringet fra, så har politiet adgang til Anna Marie Ubbesens netudbyder og kan pejle sig frem til hvilken telefon der er ringet fra eftersom nøjagtig tid for samtalen er fundet. Så kan jeg kun håbe på at Thisted Kommune reagere og fritstiller hende omgående eftersom hun er en utroværdig ansat der er gået langt over hendes kompetencer.
Det spændende er nu om hun har brugt Thisted Kommunes telefon eller sin egen, avav siger jeg bare..

24 febbraio 2016

Helt uacceptabel service af borgerservice

Jeg har over 1 måned kæmpet for at melde adresse ændring på borger.dk. Men det kan slet ikke lykkedes. Jeg ville gerne man bare kunne udfylde en blanket og sende af sted. Men jeg er tvunget til at skal gøre det digital. Da det er til en anden kommune jeg skal flytte, kan jeg heller ikke skifte læge

26 luglio 2015

borgerservice er et unødvendigt værktøjsom burde hjælpe borgerne med papirer til det offentlige

borgerservice er en unødvendig enhed som bare afleverer en adresse hvor sagen skal sendes videre til.( brug dog garderobe numre mad oplysninger om at det ikke deres bord ? mit spørgsmål skal være .hvoefor kan borgerservice ikke selv finde de oplysninger ? som skal bruges ved videre behandling af sagen ? de har alle oplysningerne i deres egen edb verden og kan selv hente de oplysninger der skal bruges til at ansøge om almindelige tillæg til pension -bolig ydelse som der er lovgivet om ?og så selv sende de oplysninger der skal bruges hos en anden afdeling i deres hereaki .eks udbetaling danmarkså de kan betale hvad de skal i boligydelseda komune og udbetaling jo er underlagt den samme lovgivning?undskyldning fra udbetaling danmark at der manglede nogle oplysninger for at sagen kunne færdig gøres.
jeg skulle flytte i ældre bolig og fik at hvide at jeg skulle kontakte et bolig selskab.går direkte til komune kontoret og får alt flyttetsamme dagincl folke register -post samt ikke oprette en epost kasse til mig da jeg skal ud af hjemmet hvergang jeg skal på pc.jeg spørger om hvor jeg får godt gørelse for minr transport udgifter.svar fra borger service .det ved de ikke .så vidt jeg ved så er det den der bestiller øllet og vil bestemme hvad øl det skal være .også er den der skal betale?
jeg spørgr om at få udleveret en pc og et bruger kursus for at betjene borger service.det er ovre i køben havn de bestemmer det.hvad kan man så bruge borgerservice til?
fyr dem alle og send dem ud at samle hundelort op sammen med bistands klienterne til samme løn. ramaskrig så skal de jo fyres og gøre noget godt for borgerne.
jeg kommer fra mariager fjord komune hvor de åben bart hr glemt at byrådet selv har måtte bide i et rigtigt surt æble og trække det korteste strå i sagen om robot støvsugertil ældre som de jo selv skulle betale.
se på prisen på sådan en sag og sammen ligne den hvad sådan noget koster.for at spare penge skulle de hellere fye alle de disken springere der ikke vil lære at borgerservice er til for borgerne og ikke bare vejvisere til næste kontor.husk det koster at sende post og komme på borgerservice kontoret.og hvor mange oenge er det de vil hjælpe med at spare?hvad med gratis bus billetter gratis postda frimærker også koster.hvad med kopier af det ene og de ikke bruger alle de oplysninger der gerne skulle være i deres varetægt i forvejen.alt så borgerservice gør ikke det de skal da det burde være dem der hjælper borgerne gennem deres papir dyngersom jo ku bliver større og større på grund af ad borgerservice ikke ansætter nogle mennesker der ved hvor dan man betjæner en pc. istedet for at udlevere små sedler til de forskellige steder sagegne skal behandles. men det kræver jo nok at de skal være noget mere service egnet til at betjene borgerne .husk på at der er mange telefoner afdelinger i deres rode kasse(værktøjskasse)
de kan jo ikke selv finde ud af hvd for en afdeling man skal til .det er desvære inde ved siden af de skal henvende dem.ny seddel med nyt telefon nr udleverestil borgeren.
er du forviret så prøv at se hvor dygtige de selv mener at de er.og tænk på hvad det koster at have alle dem ansat?for at de selv kan finde rundt deres system.jeg kommer til at tænke på n gammel sætning (og i hvor er det komunalt)
flemming svindborg

19 luglio 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito