Jeg har et par gange brugt borgerservice fysisk og det har altid været en god oplevelse. Sidst i forbindelse med at jeg har taget et MC kørekort. Man får så umiddelbart et midlertidigt kørekort som ku... Leggi di più

Besøgte borger service i Nyropsgade i København for at afhente et pas til vores barnebarn og blev betjent af Gili. Fantatisk service herunder proaktivitet. I må huske giver hende en stor tak. El... Leggi di più

trods Borger"service" egen beretning er ekspeditionstid 3-4 uger. efter 3 uger finder Borger"service" København først ud af nååå hov vi mangler da dokumentation for min indkomst.trods de da for hule... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Kan få nyt pas, men ikke nemID

Borgerservice Herning.
Skulle have nyt pas til mine to teenager børn . Plus nemID til min søn på 15 år. Nye pas ingen problem. Men nemID . Kunne ikke bestille nemID. Passet var jo lige udløbet og kunne derfor ikke bruges til legitimation. Kan godt bestille nyt pas på det lige udløbet gamle pas. Men ikke nemID ? Ja. Kan et billede af dåbsattest eller sygesikring bruges? Ja…. Fint. Kunne ikke nå hjem og komme igen før lukketid. Har 30 km hver vej. Så fik fat i et billede af sygesikrings beviset. Stormede tilbage til borgerservice. Nej den kan ikke bruges. Er ikke digitalt. HALLO spurte for 45 minutter siden om et billede kunne bruges og svaret var JA. Og hvordan er det du for digital sygesikring ? Ikke uden nemID. Langt ude.

27 luglio 2022

Har nu forsøgt i 3 uger at få en tid

Har nu forsøgt i 3 uger at få en tid, men der er INGEN tider at få.... Ringet dem op og får bare besked på at holde øje med nye tider der løbende bliver lagt op. Al den tid i forsøg på at få en tid har intet med borgerservice at gøre. Godt jeg meget sjældent har brug for borgerservice, for det er seriøst stressende.

18 luglio 2022

feriekonto said that I had to give them…

feriekonto said that I had to give them back my hard-earned money, which they would give to the account for poor people, it is a thieving and criminal institution, I submitted a letter to the European parliament how in Denmark are laws broken by feriekonto

9 luglio 2022

Tidsbestilling bør afskaffes — det er jo fuldstændig udueligt

De bør gøre noget ved deres system for tidsbestilling, og det kan kun gå for langsomt. Har aldrig set noget lignende. Min mor kan lige nu hverken bruge sit NemId eller MitId pga. en fejlopsætning på hendes nye telefon. Hun har desuden mistet sit nøglekort, som vi nu prøver at få bestilt, så vi kan sætte NemId op på ny. Det kan hun ikke via nemid.nu, da hun hverken har kørekort eller dansk pas. Så hun SKAL forbi Borgerservice og få bestilt et nyt ved personligt fremmøde. Men det får man desværre ikke mulighed for pga. det uduelige system, de har fået sat iværk. Der er ingen ledige tider inden for de næste 14 dage, og det mest hjernedøde det er, at man ikke kan bestille tid udover de 14 dage. Når man ringer ind til dem, får man at vide, at man skal opdatere siden hver dag, indtil man skulle være så heldig at fange en ledig tid, man kan bestille. Hvorfor kan man ikke bare få lov til at bestille tid til engang ude i fremtiden, ligesom man kan det alle andre steder? Desuden er det alt, alt for lang tid at vente, når man mangler sit NemId-login. Det kan man jo ikke undvære.

Jeg ville blot ønske, de ville vende tilbage til deres gamle system, hvor man bare dukkede op på kontoret og trak et nummer og ventede, til det blev ens tur. Der var meget ventetid — men det var MEGET mere praktisk, og man fik ordnet sine ting én gang for alle.

30 giugno 2022

'Borgerservice' - Ligegyldighed overfor borgerne

Man kan ikke komme ind på nogen borgerservice i landet, hvor man skal bruge NemID selvbetjeningsløsningen. Og MitID har man selvfølgelig ikke fået til at virke endnu (vi andre kan ikke gå i banken længere, hvis vi ikke bruger MitID i løbet af en måneds tid).

Til gengæld er der krav om tidsbestilling og online selvbetjening. Og nul information på nettet om dette nedbrud.

22 giugno 2022

Bogerservice - og selvbetjening = ingen service

Navnet Borgerservice stemmer ikke med hvad man bliver tilbudt - der er ingen service.
Nu har selvbetjeningen ikke virket i over en uge og der er stadig ingen løsning på hvornår det fungerer igen. Man kan ikke henvende sig i borgerservice uden at bestille tid.
Har nu forsøgt at melde flytning i over en uge men uden held.
Simpelthen for dårligt at borgerservice ikke udvider åbningstider for personligt fremmøde når nu selvbetjening ikke virker

12 giugno 2022

Hermed 1 stjerne .

Hermed 1 stjerne .. ringer pænt og spørger om hvornår borger.dk åbner op igen får et sur svar ja en gang i næste uge og så smækker hun røret på igen :( !!! det er ikke og være kundevenlig og servicemindende

10 giugno 2022

Super oplevelse på Borgerservice

Super oplevelse på Borgerservice i Odense. Fik til vores kæmpe held en tid til NemID til min søn, da vi skal ud at rejse og bruge coronapas.
Jeg havde min anden søn med, som jeg ikke havde kunne få tid til, og han fik hjælp til både MitID og fik lavet nødpas, da han ikke havde kunne få tid til nyt pas.
Super og meget hjælpsom medarbejer.

30 maggio 2022

Borgerservicekontor

Borgerservicekontor, Rentemestervej 76, Nordvest:

Ros til venligt og hjælpsomt personale. Trods nedbrud i fredags med deraf flg. flere kunder uden tid denne dag, var det en god oplevelse, at få MitID i orden med kodeviser. Pga. der på 33663366 ikke kunne gives oplysninger vedr. kodeviser, og det derfor gav problemer, blev dette også løst med venlig service for øje. TAK. Overvejer stærkt at cykle til Rentemestervejs Borgerserice, hvis jeg igen skulle få brug at henvende mig.
"Kun" 4 stjerne pga. der godt kunne være sat besked op ved nr.tagning, at vi, der havde bestilt tid d.d., ikke kom til iflg. aftale pga. fredagens nedbrud. Forståeligt, men havvde været rart med grunden til man ikke kom ind i rk.følge, som man var komemt til tiden.

23 maggio 2022

Borger “service”, der er behov for navneændring

Jeg har været igennem pas bestillings kaos. OMG hvor er det ironisk at det hedder borger “service”. Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget system, der var så belastende og tidskrævende.
1) Det var nærmest umuligt at få en tid, til at få lavet passet. Dette opdager man først, når man havde lavet selve ansøgningen. Så vi har pas flere pas ansøgninger i flere forskellige kommuner.
2) Det er ikke umuligt at få tider i den nærmeste borger “service” da alle tider er optaget pga. Mit id.
3) Passet bliver ikke længere sendt hjem til dig, det skal hentes ved personlig fremmøde. Men inden det kan ske, skal man lige huske at bestille tid til afhentning (på det sted hvor man var så heldig at få en tid til at få det lavet) Det kan heller ikke sende til din nærmest borger “service”. (Jeg spurgte om dette da passet blev lavet)

Vi skulle nok bare have droppet sommerferien. Det havde i hvertfald været nemmere.

22 maggio 2022

Borgerservice er L***

Absurd lange ventetider på at skulle få lavet noget så enkelt som et pas. Men igen, det er borgerservice vi snakker om, det dybt godnat. Ingen ledige tider, og man kan ikke komme igennem tlf heller.

16 maggio 2022

Jeg har i en måned nu forsøgt at…

Jeg har i en måned nu forsøgt at fejlmelde online selvbetjening af pas ansøgningen for ens børn.
Intet svar på mail, i telefonslusen kan de kun booke en tid på Dokk1 (om 1 måned), de vil give sagen videre. Ingen mulighed for opfølgning.

9 maggio 2022

I har været med til at ødelægge mit liv

I har været med til at ødelægge mit liv!!! 8,5 år på kontanthjælp i Mariager fjord kommune, imens jeg var berettiget til førtidspension! I ledtog med den penge begærlige læge Vibeke Manniche og hendes forbandede læge konsulent virksomhed. Hvor kommunen tier ens klager ihjel og overdøver lægefaglige upartiske eksperters råd. Men istedet lader inhabile kvaksalvere som Vibeke Manniche erklære syge mennesker raske på kommunens befordring. Min daværende sagsbehandler Ole Sander Michelsen er en skændsel uden lige. Han rykkede i graderne så længe han kunne holde folk nede. Ingen hæder ære eller empati var der at hente i kommunen overhovedet i den årrække jeg havde bopæl hos jer. Måske nogle af de værste år i mit liv, hvor janteloven og bondeknolde retorikken fra kolonitidens rædsler herskede og blev passet og plejet til punkt og prikke. Et hvidt overherredømme, der sparker på minoritetterne der ligger ned så de ikke har en chance for at rejse sig. Et fejt flertals diktatur der kuer minoritetsdanskere i flok og hævder i et selvretfærdigt manifest at det er retfærdighed. Klientgørelse klientgørelse klientgørelse og når man så bukker under til sidst og vedkender at man vitterligt ikke kan mere, ja så bliver man slæbt mere rundt i manechen som en klovn der er til grin for alle. Jeg hader jer for det og vil aldrig tilgive jer for det i har udsat mig for. Hilsen Yoldas Akkaya

5 maggio 2022

Jeg skulle have fornyet mit kørekort på…

Jeg skulle have fornyet mit kørekort på Borgerservice i dag og blev virkelig positivt overrasket, man hører jo altid dårligt om dem, men det var utroligt søde mennesker, jeg mødte. Jeg kom ind før tiden, blev informeret og gik 10 minutter før, jeg skulle være mødt.
Tak til Borgerservice i Odense 😄

4 marzo 2022

Køge Borgerservice - MitId superb hjælp

Skulle have MitId, men har ikke mobilos og passet er udløbet, så jeg tog i Køge Borgerservice og fik superb hjælp efter kort ventetid. Fik udleveret kodeoplæser og den blev også aktiveret af ekspedienten. Således virkede det hele hjemme efterfølgende.
Stor tak til den venlige og tålmodige yngre kvinde i Køge Borgerservice.

19 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito