Jeg har et par gange brugt borgerservice fysisk og det har altid været en god oplevelse. Sidst i forbindelse med at jeg har taget et MC kørekort. Man får så umiddelbart et midlertidigt kørekort som ku... Leggi di più

Besøgte borger service i Nyropsgade i København for at afhente et pas til vores barnebarn og blev betjent af Gili. Fantatisk service herunder proaktivitet. I må huske giver hende en stor tak. El... Leggi di più

trods Borger"service" egen beretning er ekspeditionstid 3-4 uger. efter 3 uger finder Borger"service" København først ud af nååå hov vi mangler da dokumentation for min indkomst.trods de da for hule... Leggi di più

Jeg skulle have fornyet mit kørekort på Borgerservice i dag og blev virkelig positivt overrasket, man hører jo altid dårligt om dem, men det var utroligt søde mennesker, jeg mødte. Jeg kom ind før ti... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Genåbne pas

Jeg ringede til borgerservice på jagtvej for at høre om mit pas kunne genåbnes. Det sagde de at de godt kunne, da politiet havde skrevet at det var bortkommet og ikke stjålet. Da jeg så møder op, får jeg af vide at der er trådt en ny regl i kraft fra marts måned i år, som siger ar der skulle stå mere konkret at det var blevet væk der hjemme. Undskyld mig men kan alså ikke se forskellen, jeg står med mit pas i hånden og kan ikke få det genåbnet på grund af at politiet har lavet en mindre tastefejl? Det lyder på mig som om borgerservice bare vil tjene flere penge. Jeg måtte pænt få det klippet og betale lidt over 1000 kr for et nyt. Jeg syntes det er at lave grin med folk

12 giugno 2023

Jeg forstår ikke

Jeg forstår ikke, at det skulle være nødvendigt, at møde op I borgerservice med et vitterlighedsvidne, for at få en kodeviser, da man i forvejen møder op med kørekort med foto, pas med foto og sygesikringsbevis????
Ville bestille tid i Asnæs Borgerservice, og ser der kun er åbent tirsdag og torsdag?
Iøvrigt! Ros til det søde og hjælpsomme personale på borgerservice i Asnæs🌹🌹

23 maggio 2023

Langsom skrankemokke

Jeg havde det uheld at skulle have et stempel (også ret bedaget, ikke) på Borgerservice Jemtelandsgade. Her fik jeg den tvivlsomme fornøjelse af en skrankemokke med den værste attitude, et humør og arrogance, der fik min tro på systemet til at vakle. Magen til flabethed havde jeg ikke forventet.

Udover dette, blev jeg først kaldt frem til skranken 29 minutter efter min tid. Og jeg blev sendt tilbage i køen af mokken.

8 marzo 2023

Borgerservice Aarhus

Borgerservice Aarhus: måske skulle de overveje at uddanne deres ansætte sådan, at alle har de samme informationer og ved de samme ting om regler og love.... jeg var i kontakt med 4(!) Medarbejdere ifm lægeskift af datter til lukket praksis.
Den første siger, det kan biblioteket klare (der bliver min datter så afvist 2 gange). Den næste reserverer en tid til mig (det kan jeg ikke selv, fordi min problematik findes ikke i systemet på nettet), og siger at jeg skal have fuldmagt fordi min datter er 18.
Nr 3 dame på selve Dokk1 ved ingenting om dette og henviser til nr 4 kollega, som så fortæller mig at det ikke er muligt overhovedet. Det er simpelthen så ringe et informationsniveau og en måde at køre rundt med borgerne!!! Jeg føler mig virkelig xxxrendt. 2x dyre p-biletter i byen for ingenting plus en masse spildt tid, bare man havde vist det i forvejen og fået de rigtige informationer. 👎nul stjerner, hvis det var muligt!

14 febbraio 2023

Det er vildt at man skal vente i 10…

Det er vildt at man skal vente i 10 dage før man kan få en tid i Borgerservice- Det er også utroligt at man skal logge ind og alt skal være digitalt- Min mor måtte vente til en af hendes børn kom hjem for at hjælpe hende med at få en tid til at få hjælp med MitID - Og jeg skal have et nyt pas og skal vente 10 dage for at kunne få en tid- Hvad sker der? Det er ikke SERVICE - Måske skal de få et nyt navn for Borger Service passer slet ikke - måske Borger information, Borger Ingen-service

10 gennaio 2023

Forfærdelig med borger.dk

Forfærdelig med borger.dk, har i 3 dage forgæves forsøgt at tilgå en vigtigt mail i digitalpost. Borger dk og digital post har været nede, har ringet til dem og de siger at man skal værne sig med tålmodighed selvom svarfristen for min mail bliver overskredet. Utroligt at der ikke er alternative måder at få adgang til sine mail, når deres system er ude af drift...

11 gennaio 2023

Borgerservice virker kun hvis du bor i…

Borgerservice virker kun hvis du bor i Danmark, for os der bor i udlandet er det en pine. Da jeg skulle have NemId var det helt fint, men MitId var umulig at få på nettet, da jeg ikke har dansk pas. Jeg tog til Danmark og fik MitId, og det var så i orden. For 14 dage gik min mobil "sort" og det har været umuligt for mig at finde ud af, hvordan man gør for at hente MitId på ny, jeg kan jo ikke overføre den fra mobilen som er repareret, for den er fuldstændig tom. Jeg har ringet til Borgerservice (lang ventetid) men de kan ikke sige andet end at jeg skal tage til Danmark og få det ordnet. Jeg kan heller ikke gå i banken med mobilen. I dag har jeg ringet til NemId og en venlig herre sender mig en ny adgangskode, håber den virker.
Era una pesadilla cambiar a MitId, tuve que ir a Dinamarca para arreglarlo (porque no tengo pasaporte danés) y ahora mi móvil se quedó sin datos, se arregló pero me es imposible de instalar MitId, porque NemId ya no funciona bien. Me mandarán una nueva contraseña desde Nemid (buen servicio, un señor muy amable) y espero que eso funciona y no tener que gastar más en billetes de avión.

27 dicembre 2022

Stor ros til MIA

STOR ros til Mia fra "Kontakt Udbetaling Danmark, Studiegæld" - meget professionel og venlig og besvarede alle spørgsmål. Kæmpe ros til hende for god behandling! :-)

13 dicembre 2022

Hurtig

Hurtig, effektiv og professionel betjening i Esbjerg
Kom til ved bestilte tid.

5 dicembre 2022

BEHANDLER FOLK MEGET SKIDT

BEHANDLER FOLK MEGET SKIDT, ALM MENNESKER ER INTET FOR DEM, NU DERES MITIT HALLØJ DE NYDER AT HAVE MAGT, OG VI ANDRE SKAL BARE... GUDER JEG HADER, HADER OG HADER DEM..... MEN VI ER PRISGIVET

4 dicembre 2022

Odense Kommune, Jeg har forsøgt at konvertere NemID til MitID siden 14 JULI 2022.

Jeg har forsøgt at konvertere NemID til MitID siden 14 JULI 2022.
Har bestilt møde to gange hos Borgerservice, begge gange er jeg
blevet nægtet MitID også, som en anden Henrik her på trustpilot
fortæller, et "ugyldigt" kørekort...LOL
Så nu er jeg afskåret fra E-Box, Borgerservice LogIn, Bank forretninger
på PC, kortbetaling og kontante udbetalinger.
Jeg er også henvist til at få alle offentlige meddelelser, "digital post"
fra Kommune, Skat, Statens Serum Institut o.s.v. via PostNord, men da jeg
skal ansøge om tilladelse til Brev-Post via Borgerservice er det langt fra
sikkert jeg vil få post igen...WEF
You couldn't make it up...Det nærmeste er en blanding af Kafka og Orwells 1984.

24 novembre 2022

Har lige været på Nyrupsgade…

Har lige været på Nyrupsgade borgerservice - og sikke en positiv oplevelse…hurtigt igennem og Charlotte som jeg havnede hos var så hurtig til at fikse mit problem og samtidtig havde masser af overskud. Top oplevelse og husk at rose det offentlige når det virker.
Klaus Rudbæk

17 novembre 2022

Oprettelse af MitID på ny mobil

Jeg ringede til borgerservice Kirkevej 7 for at få hjælp med MitID, du kan komme med det samme fik jeg at vide, der kan forekomme noget ventetid.
Jeg kom dog til med det samme og fik den bedste og sødeste betjening.
Mange tak

15 settembre 2022

Mitid på borgerservice i Tårnby kommune…

Var på borgerservice i Tårnby kommune d. 26-08-22,for at få en ny kodeviser,da den første hurtigt gik i stykker. Fik udleveret en ny kodeviser. Da jeg så kommer hjem,opdager jeg,at jeg skulle ha haft en aktiveringskode af borgerservice,for at aktivere kodeviseren. Det ved man åbentbart ikke noget om på borgerservice i Tårnby kommune?? Efter weekenden,d. 29-08-22,blev jeg reddet af Tårnby bibliotek , hvor de ved meget mere om det. Fik en super god service der,og fik kodeviseren hurtigt op og køre igen. 5 stjerner til Tårnby bibliotek.

31 agosto 2022

Nyt pas

Nyt pas. Havde bestilt en tid 14 dage i forvejen. Inde på KBH kommunes side kunne man kun vælge digital betaling ingen mulighed for at betale med kontanter. Ok betaler og noterer mig,at kommunen allerede holder mine penge tilbage i banken. Må man det ? Kommer ned på borgerservice 14 dage senere. Det hele er kaos og ventetiden er enorm - også selvom man har bestilt en tid i forvejen. Det det endelig bliver min tur siger maskinen at jeg ikke har betalt,hvilket jo selvfølgelig ikke kan passe,idet pengene er trukket. Bliver henvidst til en anden kasse. Da jeg har ventet yderligere 40 min er min tålmodighed væk og jeg forlader stedet uden pas. Har boet en årrække i Indien og selv der kunne de finde ud af ting på trods af et notorisk ringe system. DK er desværre under et uland i borgerservice. Pakket ind i alt muligt digitalt gejl der ikke virker. Er der en voksen til stede inde på kommunen ?

19 agosto 2022

Sorø Borgerservice

Jeg var nødt til at bestille et pas da jeg skal have MitID. Ved godt man kan få MitID uden pas men to fluer med et smæk er altid godt. Det var lidt svært at få en tid rimeligt hurtigt men efter to års Corona og nu rejselystne danskere så er det at forvente. En meget venlig kvinde, som jeg kaldte skranke 4, thi det var der hun stod, ydede en professionel og meget venlig service endda krydret med humor. Jeg havde hørt i baggrundssnakken at hendes kollegaer var på vej til frokost men hun ville ikke desto mindre tage mig før frokosten. Lidt før min berammede tid faktisk. To dage senere modtager jeg besked om at mit pas er klar til afhentning??? Hvordan tingene kan ske så hurtigt og effektivt er mig en gåde. Og en meget glædelig oplevelse. Giver kun 4 ud af 5 stjerner grundet ventetiden, som så også nu har forhindret mig i at logge på min Netbank da de kræver MitID. Men jeg kunne ha været mindre doven og bestilt en tid tidligere.

12 agosto 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito