Dejligt med mærklægningsgardiner. Gode senge. Venligt værtspar. Hotellet præget af at være under renovering. Køkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Café’ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Havde købt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... Leggi di più
Besøgte Bogense Hotel på et deal ophold. Forventninger var ikke skruet højt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt værelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Holdt fætter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene værelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gøres mere ved de 2 små retter, mere spændende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Adelgade 56, 5400, Bogense, Danimarca
- Info@bogensehotel.dk
- www.bogensehotel.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Centralt men så er det sagt
Central beliggende ifm rosen festival men så er det også sagt.
1.værelserne trænger til renovering og ingen varmt vand v.48
2.platten serveret med forret, hovedret og dessert så det hele var blandet sammen.
3.kunne ikke få kaffe med på værelse 21.40 da de så skulle tænde for kaffe maskine igen
4. Morgenmad ...ens rundstykker, ingen tallerkener til yoghurt og 1 l til mindst 50 mennesker...
5. Desværre en trist oplevelse
Maden.
Har lige være på Deal på hotel Bogense. Som vanligt en go oplevelse go mad og rigeligt af den og dejligt personale.
Vi havde et deal-ophold på Bogense…
Vi havde et deal-ophold på Bogense Hotel og blev mødt af en venlig og imødekommende betjening. Hotellet har en charmerende, tidstypisk stil, der tydeligt bærer præg af 1970'erne – flere af lokalerne kunne sagtens høre hjemme i Den Gamle By.
Desværre levede køkkenet ikke op til forventningerne. Kagefadet blev ikke fyldt op, hovedretten kom kun ud til ét bord, og de øvrige gæster måtte vente længe – blot for at modtage en Wienerschnitzel, der desværre var svær at tygge sig igennem.
Heldigvis bidrog den uheldige madoplevelse til en god portion socialt samvær, som vi alle vil huske med et smil. Vi håber, at hotellet overvejer en grundig opgradering af både morgenbuffet og det generelle køkkenniveau – det ville hæve oplevelsen betragteligt. Det skal dog nævnes, at sommer tillægget blev fratrukket som kompensation for maden- efter forespørgsel.
Tak, for et dejligt arrangement
Holdte min fødselsdag her 10052025.
Vi var 60 mennesker med overnatning, nogle allerede fra fredag.
Stedet havde vi været på tidligere til fødselsdagsfest i familien, så vi kendte lidt til det.
Jeg må sige, at Bogense Hotel er unikt til at holde store selskaber - de muligheder finder du ikke mange andre steder i Danmark, når vi medtager overnatningsmuligheder.
Hotellet ligger perfekt, midt i Danmark, og i midt i en af vores perler af en smuk by.
Hotellet leverede et absolut dejlig og fint arrangement, hvor vi fik hjælp til alt det praktiske, så vi kunne nøjes med et koncentrere os om, ja i bund og grund om bordplanen - I kid you not :-)
Vores mad var dejlig, vi havde tilkøbt lagkage om eftermiddagen, som var så fint lavet.
Alt var rent og fint, og personalet meget venligt, og hurtig til at justere, når vi havde brug for det.
Hvor var det skønt også at opleve, du har med mennesker at gøre, der også kan lave en pudsighed, som så hurtigt bliver ordnet ved at tale sammen 🙂
Jeg kan absolut anbefale at bruge jer til arrangementer - det, som I tilbyder, kan bare noget.
Et enkelt forslag, får I, nemlig at kigge på at få installeret højtalere/lydanlæg, du kan koble din medbragte musik til 🕺
Igen tak, fordi I gjorde min fødselsdag til sådan en god dag, og for mine gæster sådan et dejligt ophold.
Tak 😗
Respekt
Jeg har holdt familiefest med følgende overnatning og god morgenmad. Stemningsfulde omgivelser og et venligt personale og en ejer, der kæmper for at videreføre og restaurere et aldersstegent kompleks. Derfor 5 respektfulde stjerner på trods af et par små kiks undervejs.
Trist madoplevelse og servering
Vi var 19 gæster, og vi havde bestilt længe i forvejen. Der manglede en forret til en med specialkost. Maden var generelt trist og kedeligt. Stor forskel på kødkvaliteten. Desserten havde de ikke nok af kun 5 stk fik en hel dessert. De andre havde de fordelt deres rester i flere små skåle og 4 fik noget helt andet, som kom senere end de andre.
Vi fik ikke fyldt vand op, og da vi bad om mere drikkelse kom det aldrig.
Det var til dato det mest ringe mad, vi har fået - udkogt og trist samt en meget fraværende servering. Ærgerlig oplevelse.
Naturperleophold
Vi var 2 par på 2 dages ophold, såkaldt naturperleophold. Værelserne var ikke luksus. Det havde jeg nu heller ikke forventet men de var pæne og rene. Omgivelser trænger i høj grad til kraftig vedligeholdelse. Maden første dag var tilforladelig. Det var inklusiv vin, cognac og kaffe. Her var ingen smalle steder på nogen måde. Maden næste dag var ret trist og nærmest intet grønt til at pifte op. Morgenmaden var sådan set helt fint men der manglede lidt grønt. Personalet var venlige og imødekommende. Ros til dem. Prisen taget i betragtning var det det hele ok men så bestemt ikke mere.
Tilbage til fortiden
En nostalgisk tur tilbage til hvordan hoteller var i 1970’erne, helt ned til de papirtynde håndklæder - hyggeligt med falmede provinshotelcharme. Super venligt og imødekommende personale, man føler sig rigtig velkommen. Synd med maden - der var ikke et eneste måltod under vores todages ophold der bevægede sig ind i det acceptable. Ophold anbefales men spis ude i byen.
Var til konfirmation d 4 maj 2025.
Var til konfirmation d 4 maj 2025.
Sikke en dårlig oplevelse.
Kun 1 tjener til 40 prs
vi sad ved det bord hvor forretten blev serveret sidst, da var der gået ca 1/2 time.
Rå kartofler til hovedret og nøddekurv til dessert, nogle af dem lå i flager på tallerkenen.
Dem som havde inviteret har sendt en mail til hotellet og klaget. Har til dato intet hørt.
Kusinetræf
Har for nylig overnattet 2 nætter på Hotel Bogense.
Tak for et dejligt ophold i hyggelige omgivelser.
Meget venlig og imødekommende personale
Vh Else Espersen
Jeg har haft en god oplevelse på…
Jeg har haft en god oplevelse på Bogense Hotel.
Jeg var til guldbryllup i lørdags, d. 7. juni.
Alt var perfekt - fra start til slut.
Jeg kan kun rose betjening, maden og tempo.
Alle gæster og værterne havde en virkelig fin fest.
Jeg håber, at `holdet´ bag hotellet holder ved !
Vi er taknemmelig for, at hotellet har fået ny ejer, som gør det så godt.
Derfor vil jeg opfordre til, at man farer med lempe med al den negative snak.
Stor tak til hotellet !!
Inge Lynggaard.
Ringeste ophold
Vi var to par, som havde bestilt en deal med overnatning og 4-retters gourmet middag. Det er det ringeste mad, vi har oplevet længe, og på ingen måde gourmet. En sølle rejecocktail med fire rejer, hovedret med tre små skiver svinemørbad og en Creme Brullet, hvor karamellen var brændt og så tyk, at man næsten ikke kunne hakke sig gennem det.
Forvirret personale, både i forhold til anvisning af værelser, i restauranten og i forhold til morgenbuffetten blev der fyldt op, når man som gæst gjorde opmærksom på tomme fade.
Generelt et hotel som bærer præg af, at være helt nedslidt og at der ikke bliver brug mange penge på vedligehold. I morgenmadsrestauranten var lokalet delt på midten af en grøn pressening fra Harald Nyborg.
Det var faktisk ret komisk det hele, og den oplevelse tager man selvfølgelig med sig og derfor 1 stjerne.
Kan på ingen måde anbefale folk et ophold på Bogens Hotel.

Risposta di Bogensehotel
Har været på Bogense flere gange,hvor…
Har været på Bogense Hotelflere gange,hvor jeg var meget tilfreds, men har lige været på en deal med 4 retter og vin, men denne gang var vi ret så skuffede meget små portioner mad og lunken hovedret, dessert creme’brylle kunne næsten alle ikke komme igennnem det øverste lag så hårdt var det, spurgte efter en kande vand det glemte de, kommer der ikke mere. Berit og Per.

Risposta di Bogensehotel
Havde været der flere gange🤔
Ophold fra 22-23 maj. Deal med 4 retters menu, vin menu og db værelse med morgenmad.
Ved ankomst ingen info ved ophold. Aftensmad, hvor vi selv fandt vores bord, tjener der farede forvirret rundt og havde ingen tid til gæsterne, 4 retters menu, hvor forret og hovedret var smagsløs. Vinmenu bestod af en karaffel hvidvin og så stod der en flaske rødvin på vort bord, og da hovedret var smidt på bordet, spurgte vi forsigtigt om den var til os, og ja, vi kunne bare åbne og drikke den. Morgenmad total kaos, så den skulle bare hurtig fortæres, så vi kunne tjekke ud. Ingen snak om total udkogte kartofler og værelse. Billig Deal, så vi fik nok hvad vi havde betalt for😂

godt ophold
Dejlig oplevelse, super god mad og betjening. Der var lidt ombygningsrod flere steder men ikke noget der lå os til last. Super hyggelig gårdhave. Hvis du vil have luksus er det ikke stedet men vil du have stemning, hygge er det stedet. Lækker by og havn. Vi lommer igen.
Skal der nævnes lidt kritik var morgenmaden lidt kedelig.

Risposta di Bogensehotel
Er lige kommet hjem efter et dejligt…
Er lige kommet hjem efter et dejligt ophold med fuld forplejning. Vi tog af sted med bange anelser, efter at have læst anmeldelserne herinde, men de blev gjort helt til skamme, Dejligt ophold, venligt personale og god mad, alle gjorde hvad de kunne for at vi skulle føle os godt tilpas.
Vh Ebbe og Birthe

Kæmpe skuffelse!
Vi var 5 på et 2-dages ophold i sidste uge. Havde både hørt og læst positivt specielt om maden på hotellet, men hold da op hvor blev vi skuffede!
Det positive: Personalet var generelt søde og imødekommende, og sengene var gode! Og vinmenuen dag 1 var ok. Alt andet var nærmest til 0 eller én stjerne! Fra pressenning ophængt i restauranten (!?), rod i baggård, og åh nej, jeg kom til at kigge under sengen.. der havde da vist ikke været en støvsuger i flere år..! Og maden.. 4 retter første dag, 2 retter næste dag.. jeg kunne lave en lang og detaljeret anmeldelse, men vil nøjes med at sige: Simpelthen for dårligt!! Øv og skam jer, Bogense Hotel.

Maden
Maden. Vi havde købt en spotdeal og ja, vi fik de 4 retter der hørte til og også vin. Men maden, vi skulle have haft laks, det blev til rejecocktail. Kalvefilet til hovedret, fik mange af os byttet, nogle 2 gange, det var uspiseligt.

Risposta di Bogensehotel
Efter nye ejere er kvaliteten faldet til under 0.
Vi er lokale og støtter gerne lokalt, men vores sidste besøg i restauranten på Bogense Hotel har gjort at vi ikke kommer der mere. Vi bestilte fyldt rødspætter, en ret til en anseelig pris, 229 kr. pr ret.
Rødspætterne var mere panering end fisk, benene rundt om fisken var ikke klippet af og rejerne i fyldet skulle vi tænkte os til. Vi skrev efterfølgende til hotellet men hørte aldrig en lyd retur, Så er skønt spisested har forandret sig til dårlig mad og dårlig service. ØV.

Risposta di Bogensehotel
Har i dag været til “stegt flæsk med…
Har i dag været til “stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs”
Det var da den største skuffelse.
De “nye” kartofler var færdig kartofler fra pose.
Persillesovsen var morny sovs UDEN persille
Flæsket var enten koldt eller gummi agtigt.
Intet af maden stod på varme så det var hurtigt koldt og kedeligt.
🤮
Der kommer jeg aldrig igen!!!!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.