Bogensehotel Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Dejligt med mærklægningsgardiner. Gode senge. Venligt værtspar. Hotellet præget af at være under renovering. Køkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Café’ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... Leggi di più

Havde købt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... Leggi di più

Besøgte Bogense Hotel på et deal ophold. Forventninger var ikke skruet højt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt værelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... Leggi di più

Holdt fætter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene værelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gøres mere ved de 2 små retter, mere spændende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårligste mad og service

Ingen service - dårlig mad
Vil ikke anbefale Bogense Hotel til nogen overhovedet🤢🤢🤢

30 marzo 2025

Hej Torben
Vil du kontakte hotellet for at tale med ejeren omkring din oplevelse på tlf. 64811108.
Vh personalet Bogense Hotel

Fantastisk oplevelse

Super hyggeligt hotel med meget god service 🇩🇰

17 febbraio 2025

Kære Mads
Mange tak for din flotte anmeldelse. Du er altid velkommen på Bogense Hotel☺️
Hilsen personalet

Fedt hotel!!!

Fedt hotel!!!
Vi er en familie på 10 personer,der havde bestilt en overnatning og lad mig starte med at sige,min mand og jeg havde virkelig ingen forventninger om noget som helst,efter vi havde læst de mange dårlige anmeldelser,men vi gav det en chance...
Vi blev modtaget af et personale,der var søde og imødekommende,vi blev indlogeret på vores værelser som var virkelig hyggelige,lidt retro men fedt....
Vi startede med kaffe og kagebord,derefter gik vi på værelserne og gjorde os klar til aftensmaden,det var en virkelig udsøgt menu lækker 4 retters middag,efter maden sad vi og hyggede med vin og hvad dertil hører,det endte i en fest med alle de andre gæster som sad i restauranten,sidst på aftenen sluttede hotelejeren og personalet sig til os,vi fik både sunget snakket og grinet, Jens som den nye hotelejer hedder er den sødeste mand og hans personale lige så og eftersom det kun er tre uger siden han har overtaget hotellet må vi sige de gør det super godt...
Tusind tak til ejer og personale for en fantastisk oplevelse
Bogense Hotel er helt klart et besøg værd ⭐⭐⭐⭐⭐

1 febbraio 2025

Kære Diana og fam
Tak for jeres fine anmeldelse og tak for jeres besøg. Håber at se jer på hotellet igen - I er altid velkommen.
Vh personalet på Bogense Hotel

Ophold

Gammelt, hyggeligt og autentisk hotel. Fin personlig betjening.
Dog kan maden ikke helt leve op til et gourmet ophold.
Morgenmaden var vældig fin.

17 gennaio 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Jeg havde i starten af november måned booket en overnatning fra d. 3.-4. jan. Jeg spørger om det er muligt at ankomme, da jeg skal have koordineret børnepasning, arbejdskalendre og andre aftaler. Jeg booker og aftalen bliver bekræftet mundligt i telefon. Jeg får en dårlig mavefornemmelse og ringer ind d. 22 dec. i min frokostpause og først får jeg min aftale bekræftet også bagefter får jeg besked på at vente. Hun oplyser derefter at de desværre ikke kan tilbyde min opholdet længere, da de grundet nye ejer holder lukket. De har ikke kunnet kontakte mig, da de ikke lige havde mit telefon nummer. De oplyser mig at jeg jo bare kan komme en anden dag, det er ikke bare en mulighed i mit tilfælde så derfor bliver jeg utrolig ked af det, frustret over at jeg nu 1,5 dag før jul ikke kan give min mand den julegave jeg har glædet mig sådan til at give. Jeg får nu en anden medarbejder i røret, en sur stemme fortæller mig at de jo ikke kan holde hotellet åbent kun for mig, og at hun nu ikke kan bruge mere tid på at snakke med mig.

Jeg kan på ingen måde anbefale at købe en deal hos dem, grundet deres leendigee måde at tale til kunder på, deres generelle kundeservice og de overholder ikke deres aftaler med sweetdeal. Jeg sætter ikke mine ben på det sted! jeg har fået pengene retur og køber nu et andet sted.

Jeg får INGEN undskylding, kompensation eller anden måde form for at de er kede af det der er sket og at fejlen er på deres side......

SVAR :
1: Der blev på intet tidspunkt sagt undskyld og at fejlen var på jeres side.

2: Som sagt jeg købte opholdet da vi havde brug for at komme Væk nu, og vi skulle have passet vores datter. Og jeg kunne ikke med så kort varsel finde ny pasning. Vi har ikke brug for det om flere måneder men en hyggelig kæreste tur.

3: Den sidste jeg talte med, havde ikke en imødekommende tone af nogen art, tvært i mod fik jeg besked på at i ikke kunne bruge mere tid på mig og at i nu slettede opholdet. Jeg står i butik og jeg har på intet tidspunkt til sådan til en kunde.

4: Jeg stod kort tid før juleaften og havde brugt over 1000kr til jeres ophold og arbejde til kl. 20 og kunne ikke nå at finde en ny gave! Klart jeg ikke lige havde overskud til at falde helt ned og synes det er helt OK at i ødelagde min overraskelse.

22 dicembre 2024

Risposta di Bogensehotel

Hej Marlene. Tak for din henvendelse. Vi har gået og ventet på den. Vi beklager meget, at vi ikke har kunne imødekomme den dag du ønskede at komme på ophold. Fejlen ligger helt på vores side og det har vi også beklaget, da vi taler i telefon d 22 december. Vi kunne desværre ikke stille andet op i forbindelse med ny ejer, der ønsker at renovere på hotellet og holder lukket enkelte dage i januar. Du fik tilbudt andre dage, hvilket du ikke ønskede. Du har derfor fået refunderet dine penge.
Jeg må sige, at vi kun har glade og smilende medarbejdere på hotellet, der altid yder en god service overfor vores gæster. De gjorde absolut hvad de kunne, for at tale dig til ro og forsøge at få den gode tone frem i samtalen. Dette var ikke muligt for dem. Det glæder os, at du har kunne købe et ophold et andet sted.
Hej igen Marlene.
Jeg vil gerntage mit forrige svar til dig - se øverst i mit tidliigere svar til dig. Jeg ønsker ikke yderligere dialog via det offentlige rum. Du er velkommen til at ringe igen, hvis du vil det.
Jeg håber gæster, der læser din anmeldelse kan sortere lidt i det.

Værelse 7

Vælg for guds skyld aldrig værelse nummer 7

23 novembre 2024

Hej Anita
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at jeres værelse lå meget tæt på musik og larm fra selskab. Vi beklager, at vi ikke var opmærksomme på det og først for sent fik tilbudt jer et andet værelse. Det er en fejl, vi vil være meget opmærksomme på fremover.

Dåb + 4års fødselsda...

Vi holdte samlet dåb + 4års fødselsdag lørdag d. 3. November 2024. Bogense Hotel stod for alt, og der var ikke en finger at sætte på noget. Til prisen får man god mad, hyggelige lokaler og ikke mindst Fyns bedste service. Personalet er virkelig service på den hjertevarme, nærværende og jordnære facon. Tusind tak for en god dag! Vi holder også næste fest hos jer.

3 novembre 2024

Hej Agnes.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det glæder os alle her på hotellet, at I havde en dejlig dag og de rosende ord er givet videre til vores søde personale.
Venlig hilsen Benedikte

Hvis man er så meget i balance med sig…glimrende til prisen

Hvis man er så meget i balance med sig selv, at man kan rumme lidt retro vibes så er hotellet et glimrende valg. Maden er hjemlig - god uden at være prætentiøs og værelser er til at sove i. Plus er at man kan have hund med. Og Bogense har sin charme. Et glimrende valg til prisen

27 ottobre 2024

Hej Michael.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det glæder os, at du har haft et godt besøg hos os.

God oplevelse

God oplevelse, sødt og flink personale.
Vi havde deal med en overnatning og 4 retter mad og vin til, det var rigtig god mad. Vi havde tilkøbt dobbelt værelse, stort værelse og plads til vores hund, vi havde med.
Vi havde til købt en ex overnatning med 2 retter mad, det var også rigtig godt.
Fin morgenmad og god kaffe😉

16 ottobre 2024

Risposta di Bogensehotel

Hej Henriette, Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det glæder os, at I havde et dejligt ophold.
Bedste hilsner Benedikte

Fik en meget saltet mørbrad gryde

Fik en meget saltet mørbrad gryde, sovsen smagte ikke af noget, og så manglede der noget garniture i form af noget grønt til øjnene. Vi var kede af sådan en oplevelse og det var ikke en kok værdig.

21 settembre 2024

Hej Anette.
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at høre vores mørbradgryde ikke var tilfredsstillende. Det skal den være hver gang. Du er velkommen til at kontakte mig på hotellet, så vi evt kan finde en løsning.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Alt virkede lige fra check ind til vi rejste næste morgen.Venlig modtagelse, gode værelser, velsmagende 3 retters middag, god og venlig betjening og fin morgenmad.

11 settembre 2024

Hej Leif.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den. Det glæder os, at I havde et dejligt ophold.
Venlig hilsen Benedikte

Et Sweat-deal ophold blev en fantastik…

Et Sweat-deal ophold blev en fantastik oplevelse.
God modtagelse i receptionen, dejlig eftermiddagskaffe og kringle. Aftensmaden en igennem gourmet oplevelse med tilhørende vinmeny, serveret med omhyggelighed og smil. Morgenmaden var ligeledes en fin oplevelse med mange varianter
Der kommer vi gerne igen.
4 fra Sønderjylland

19 agosto 2024

Dejlig bryllupsfest på Bogense hotel…

Dejlig bryllupsfest på Bogense hotel vores gæster roser maden ,værelser, samt servicen var helt i top 5 stjerner fra os. Vi ses helt sikkert igen. Kram fra Vivi og Ronni

24 agosto 2024

Hej Vivi og Ronni.
Tak for jeres positive anmeldelse. Det glæder os alle her i huset, at I havde en dejlig bryllupsfest. Vi ser frem til jeres besøg en anden gang.
Venlig hilsen Benedikte

Har netop holdt min 80 års fødselsdag…

Har netop holdt min 80 års fødselsdag på Bogense Hotel.
Helt igennem en fantastisk fest med 3 retters menue, kaffe med småkager, natmad, overnatning og morgenmad.
Bogense Hotel er et ældre hyggeligt hotel med megen atmosfære og charme.
Alle retter var gode, velsmagende og velanrettede - hertil tilhørende vine mm. Der manglede intet.
Fin natmad og morgenmadsbuffet.
God betjening - venligt og opmærksomt personale.
Rene værelser med gode senge.
Helt igennem en fantastisk fødselsdag som jeg og mine gæster roser.
Tusind tak til personalet og ledelsen.
Kommer gerne igen

10 agosto 2024

Hej Eva.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Det glæder os alle meget, at du havde en dejlig fest hos os og glæder os til forhåbentlig at se dig og dine gæster igen.
Mvh. Benedikte

Meget fin og god festmenu ………

Har netop været til 80 års fødselsdag med fest holdt på hotellet med overnatning. Meget meget god og veltillavet mad serveret af søde piger. Ligeledes god morgenmad. Hotellet er gammelt, men opfylder nok de flestes krav når man tænker på hvor billigt det er. Værelserne vi boede på er små og ucharmerende, men med gode senge og ok badeværelse. Alt i alt en god oplevelse. Venlig hilsen, Erik B. Hansen, Næstved.

10 agosto 2024

Hej Erik.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det glæder os, at du har været gæst til en fest, hvor du har nydt aftenen med god mad og servering.

Ophold

Vi kom 8 personer, og fik en fin velkomst af et venligt personale.
Startede med kaffe og kage om eftermiddagen.
18.30 var der så en 4 retters menu med tilsvarende vine.
Alle 4 retter var super gode og velsmagende og velanrettede.
Opholdet var inclusive øl og vin og der manglede ingenting under middagen.
Sød og venlig betjening med en god portion humor.
Morgenmaden var også helt i top.
Vi boede i værelserne bag hotellet og det var med en terasse.
Værelserne var ok men måske lidt små.
Alt I alt en super god oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen.

7 agosto 2024

Hej med jer.
Tak for jeres anmeldelse og tak fordi I har taget jer tid til at skrive den. Det glæder os at høre, I har haft et dejligt ophold.
Venlig hilsen Benedikte

Alt var bare som det skulle være

Alt var bare som det skulle være. Hotellet ligger lige i smørhullet i Bogense. Her er atmosfære - dejligt at bo på et hotel fra 1822 og ikke på et moderne plastichotel. Personalet venligt, værelset enkelt, veludstyret og stille, morgenmaden topklasse - glemmer ikke de rundstykker. Forstår virkelig godt de mange fine anmeldelser - og pyt med de sure. De gæster var bare gået galt i byen. Tak Bogense Hotel. Jo, vi kommer gerne igen.

30 luglio 2024

Hej JP
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Vi glæder os over de rosende ord og ser frem til at se jer en igen.

Dejligt ophold på Bogense Hotel

Vi har lige været på et dealophold på Bogense Hotel.
En dejlig oplevelse, med et par skønne unge mennesker til at betjene os og de andre gæster.
Vi manglede ikke noget.
Vi syntes, vi fik meget for vores penge på dette ophold

30 luglio 2024

Hej Pia.
Tak for din anmeldelse og tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det glæder os, at I havde et dejligt ophold hos os.
Venlig hilsen Benedikte

Vi havde et udmærket værelse og mad var…

Vi havde et udmærket værelse og mad var ok. Vi var med Spot.deal + en ekstra overnatning (795) min regningen lød på 895. Der koster også ekstra når man ankom fredag kr. 100 men vi ankom torsdag. Altså har vi betalt kr. 200 for meget.
Husk at der er ekstra hvis man ankommer juni, juli og august 200 kr. pr. værelse pr. nat.

4 luglio 2024

Hej Anny
Tak fordi du har taget dig tid til og skrive til os. Det glæder os at, I har haft et godt ophold. Det er beklageligt, hvis vi har opkrævet de forkerte tillæg/ priser ved dit ophold. Du må meget gerne kontakte mig på 64811108, så vi kan rettet det.
Venlig hilsen
Benedikte

Ikke anbefalelsesværdig.

Forret: Blomkålssuppe m. Bacontern.
VIRKELIGHED: Udefinerbar grå væske, som smagte af mel, med mørkebrune krummer, som smagte af ingenting.
Næste forret: Dampet rødspættefilet med fyld af laksemousse hertil citroncreme.
VIRKELIGHED: Iskold fiskefilet med udefinerbar fyld, som havde en dårlig fiskesmag. Derpå klasket en gang mayonnaise.
Hovedret: Helstegt kalvefilet med ovnbagte kartofler, timian gullerødder og sprød salat.
VIRKELIGHED: Ok kød med kartofler der ikke var til at skære i. Rå gulerødder uden timian og rå bønner.
Dessert: Rabarber trifli.
VIRKELIGHED: Rabarbergrød med udefinerbar creme, som smagte af ingenting.

6 luglio 2024

Hej Janne.
Tak fordi du har taget dig tid til og skrive til os. Vi er naturligvis kede af og høre, at det ikke har levet op til det, som man kan forvente ved et besøg hos os. Vi har mange gæster på dealophold og vi tager din anmeldelse til overvejelse om ændringer på dealmenuen. Jeg vil nu rigtig gerne bede dig ringe til mig på hotellet på 64811108, så jeg kan høre nærmere om hele dit ophold.
Venlig hilsen
Benedikte