Sivgaarden Recensioni 282

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Købte et ophold til Sivgården i sommeren 2025 med gyldighed et år frem - dvs til sommeren 2026. Sivgården har ingen ledige datoer før dealen udløber - og alligevel udbyder Sivgården nu nye deals ge... Leggi di più

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse, at være gæst hos Sivgaarden. Vi havde 2 overnatninger, og ligeledes 2 lækre middage, med udsøgte råvarer 👏🏻 morgenbuffeten var udemærket, men alt for lille i forhold til alle de mennesker den skulle betjene. Vi efterlyser dog blødkogte æg/røræg, lidt mere med æg. Når det er sagt, nød vi også vores morgenmad meget. Vi kommer gerne igen en anden gang.

16 aprile 2026

Jeg har købt 2 deal med to dages…

Jeg har købt 2 deal med to dages ophold. Jeg ringer for at booke 4 måneder før dealens udløb. Jeg kan få én dato, hvor dealen er dyrest med tillæg. Jeg skal af med 2400 ekstra for to overnatninger.
Det er for dårligt at jeg ikke kan gøre brug af dealen i de perioder hvor der ikke er ekstra tillæg. Jeg var meget fleksibel, men ikke nemt når man får én dato

6 aprile 2026

Dejlig oplevelse på Sivgaarden

Tak for en super oplevelse på Sivgaarden - tidligere Benniksgaard. Flot hall at ankomme til og god betjening i receptionen. Den gode betjening fortsætter i restauranten - I gør det super I unge mennesker. Skønt at se/opleve. Ok projekt med vin ad libitum og fremragende mad i flere serveringer. Lidt nostalgi var der over vores hjørne værelse i den gamle stråtækte bygning med masser af plads og gode senge. Morgen buffet var lidt anstrengt hvis man kom senere end 8:30 kunne vi se. Måske plads til forbedringer m.h.t. placeringen? Masser af god morgenmad.

29 marzo 2026

Sivgaarden fortjener 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sivgaarden fortjener 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi vil starte med at fremhæve at bookingen af værelserne var nemt og hurtigt og vi kunne ankomme på de datoer vi ønskede.
Hotellet er meget smukt og romantisk indrettet. Maden er fantastisk og veltilberedt. Vi fik lækker kaffe og kage alle 3 dage.
Servicen var i top, både receptionen og de unge tjenere leverede en formidabel god service. Vi vil især fremhæve Jannik der var smilende, tydelig og engageret overfor os gæster. Værelserne vi boede på var smagsfuldt indrettet og der var god plads. Et af vores vores vennepar havde opgraderet til Fjordsuiten, hvilket var alle pengene værd! Den flotte beliggenhed, de yderst smukke detaljer på hele hotellet, de dejlige værelser, den meget venlige og imødekommende service, morgenmaden, fjordudsigten og de dejlige omgivelser gør Sivgaarden til en unik perle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi kommer alle sammen snart tilbage igen og vi glæder os allerede!

31 marzo 2026

Umulig indfrielse af deals

Sivgården har ingen ledige datoer før dealen udløber - og alligevel udbyder Sivgården nu nye deals gennem Spot😡
Har været i en flere uger lang dialog med såvel Sivgården som Spotdeal som hverken ønsker eller vil hjælpe - kan derfor ikke anbefale at man køber deals til Sivgården - de sælger flere end de har plads til samt at det ekstra gebyr er meget højt. Der er ingen perioder man kan komme “kun” på dealens beløb.
Det er rent bondefangeri.

31 marzo 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Godt stort værelse, superdejlig mad og venlig betjening hele vejen igennem. Anbefales helt klart.

21 marzo 2026

Wauw

Helt igennem dejlig oplevelse, imødekommende og service indstilte ansatte, et fantastisk ophold og dejlig mad, tusind tak

14 marzo 2026

Et dejligt værelse

Et dejligt værelse på 1. Sal med udsigt ud over golfbanen til Flensborg Fjord. Lækker tre-retters-menu og god vin i vinbaren. Morgenmaden helt i top med alt hvad hjertet kunne begære

17 marzo 2026

Fantastisk ophold

Mega lækkert ophold. Havde opgraderet til fjordsuite og det var alle 600 kr værd. Masser af plads, skøn udsigt og lidt ekstra luksus (spa & sauna) Dog et lille minus at vi selv skulle varme saunaen op da vi kom, havde forventet det var klar til brug.
Utrolig venligt og kompetent personale. God service hele vejen. Hyggelig og varm atmosfære. Billig vin menu.
Kommer gerne igen.

15 marzo 2026

Efter 2 dage på Sivgaarden

Efter 2 dage til spisning på Sivgaarden, kan der kun komme roser til de søde og dygtige unge mennesker der serverede maden begge aftner, se fortjener stor ros. Morgenmaden var da helt overdådig, lokalerne hyggelige, især da der var ild i pejsen om aftenen. Købte vin menu og der var flere slags smagfulde vine.Vi havde et ophold til Sivgaarden og et til Gendarm Hotellet, for nemheds skyld tog vi begge overnatninger på Gendarm Hotellet og gik så lige over gaden for at spise. Det var udmærkede værelser, rene og pæne, flere hygge kroge på gangen hvor man også havde et lille køkken med elkedel. men næste gang bliver det 2 ophold på Sivgaarden, har aldrig set noget så flot og anderledes. Så 5 stjerner til personalet men så sandelig også til køkkenet.

26 febbraio 2026

Dejligt ophold

Vi havde to overnatninger hvor vi opgraderede værelset til superior.
Ankomsten ved receptionen var pompøst.
Værelset i det smukke gamle hovedhus var til gengæld ikke helt på niveau til superior. Bruserforhænger faldt ned første gang rørte det. Fik det hængt op igen men brugte det ikke mere. Sengene er lidt under middel, men ok og blød i fjederne. Der var noget lyt til de andre værelser og gangen, med det er jo også et hus fra 1700 tallet. ⭐️⭐️⭐️ Rengøringen startede tideligt, så der var ingen grund til at trække den med morgenmaden til sidste øjeblik. OBS vil man gerne have havredrikken til kaffe, skal man selv have den med. Ellers er morgenmaden ok. ⭐️⭐️
Det er rent og pænt og det unge personale er imødekommende og venlige og gør det godt for at yde en god service. ⭐️⭐️⭐️⭐️ Aftensmad med tre retter var rigtig fin. Kødet, fisken og tilbehøret var lækkert tilberedt. Det var også muligt at få en vegetarisk variant som også var lækker. ⭐️⭐️⭐️⭐️ Er der fuldt hus kan støjniveauet godt være godt højt godt hjulpet på vej af vinbaren / buffeten.

28 febbraio 2026