Fra jeg købte bøgerne on-line, har jeg får opdateringer hele tiden. Selvom bøger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bøgerne så også var på tilbud, gør jo bare det... Leggi di più
Bestilte bogen hos Bog og Ide over nettet, nemt og hurtigt, bogen endda billigere end hvad jeg havde fået tilbudt fra anden formidler. Et par timer senere kunne jeg afhente den hos min lokale Bog og I... Leggi di più
Jeg fandt den vare jeg havde søgt flere steder en rød BRIO Racer en barselsgave, til en sådan set Ok pris, man kan vel altid tænke sig en lavere pris …. men varen ledede 100 % op til mine forventnin... Leggi di più
I got the English book I ordered but I don't believe it should have taken 2 weeks to arrive. Also no confirmation on the order which was not helpful. So if your not in a hurry then the service functio... Leggi di più
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, Danimarca
- 7675 2020
- kundeservice@bogogide.dk
- www.bog-ide.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Gode oplevelse
Ik køb squishie dumplings det er en scam.
Jeg købte 6 squishie dumpling for 70 kroner og i alt var det 470 kroner og da jeg åbnede det var det ik en squishie dumpling det var en klam bold og det stank fårfærdlight og det er meget ireterne og spild af penge…
Jeg bestilte og fik leveret promte
Jeg bestilte og fik leveret promte. Det er det man gerne vil.
Hurtig ekspedition
Hurtig leverinng
Jeg var meget imponeret over hvor hurtigt bogen blev leveret.Bare 2 dage.
Har bestilt 3 bøger
Har bestilt 3 bøger, hvor der står 1-3 dages levering. Det 3 dage siden og har skrevet til kundeservice, har stadigvæk intet hørt. Bøgerne er pludselig ikke på hjemmesiden mere. Sidste gang jeg bestiller her.
Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden
Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden, som skulle gives i gave. Derfor var jeg opmærksom på hvor lang leveringstid tid der var inden jeg bestilte. På alle 4 bøger stod der 1-3 dage.
Jeg får så efterfølgende mail om at 1 af bøgerne er sendt, og derfor skriver jeg en mail til deres kundeservice, for at spørge til de 3 andre. Jeg får intet svar. Efter et par dage ringer jeg til deres kundeservice og får her at vide at den ene bog først bliver sendt i tryk når man bestiller og der vil derfor gå 2-3 uger. Jeg vælger af den årsag at annullere min ordre og bestille bøgerne et andet sted, og her er de, allerede dagen efter under levering. Så jeg køber bøger andre steder fremadrettet
Godt udvalg og god service
En stjerne havde jeg kunne give 0 var…
En stjerne havde jeg kunne give 0 var det blevet et stort rundt 0.
Skulle have leveret en pakke, leveringstid 3 dage. Uden besked finder jeg ud af pakken har fået forkert ordrenummer og nu først en måned senere har jeg fået mine penge retur.
Kundeservice var ikke til nogen hjælp overhovedet og var mere eller mindre ligeglade. De ville først sende min penge retur når pakke var tilbage hos dem, men måtte følge op flere gange før de tilbageførte beløbet.
Alt i alt en dårlig oplevelse og det er ikke første gang jeg bestiller, hvor deres estimerer leveringstid overskrides, denne gang kom pakken dog aldrig frem noget jeg selv skulle finde ud af, da der ikke kom nogen information fra dem før jeg skrev.
Hold jer langt væk fra denne virksomhed
Den ringeste kundeservice
Den ringeste kundeservice. Jeg bestiller en bog på Klik og Collect til levering i Bog & Ide Ballerup. Jeg kan med det samme se, at pengene er reserveret på min bank. Men ingen ordre bekræftigelse fra Bog & Ide. Jeg ringer et par dage efter til forretningen og får at vide, at deres webshop er i uorden, men bestillingen er der helt sikkert, og jeg vil få besked på sms når den er der. 2 dage efter stadig ingen ordrebekræftigelse, men ved opringning til butik får jeg at vide, at bogen er der. Jeg henter den, men kan ikke få byttemærke, da den ligger sammen med ordre bekræftigelsen, som jeg stadig ikke har fået. Jeg kan kun få byttemærke på selve bogen, hvis ekspedienten annullerer min ordre og jeg betaler en ny ved kassen. Altså pengene på bogen er stadig reserveret på min bank og jeg skal betale igen, hvis jeg vil have byttemærke, og ellers skal jeg bruge byttemærket fra min ordre... Hmmmm! som jeg stadig ikke har fået. Så mit råd er, køb aldrig bøger hos Bog & Ide, hvis du skal bruge den som gave.
Vedr lydbog app
Vedr lydbog app: i en måneds tid har appen været under omstrukturering/ny app mv. I noget tid var den ikke tilgængelig. Fair nok. Jeg har fortsat ikke adgang til mit meget store bibliotek. Kontaktet kundeservice som fortæller at der godt kan gå et par måneder. Underlig kundepleje at de kan skrive på appen at den er igang med at blive flyttet men ikke ET ord om varigheden. Vel og mærke betaler jeg fortsat fuld pris. Kan jeg lytte?: ja. Kan jeg benytte mig af mit bibliotek?: nej. Det er simpelthen ringe kundepleje
Ubrugelig streaming app 🤬
Jeg var tidligere rigtig glad for mit streaming abonnement, men efter deres opdatering er appen noget nær ubrugelig, ALT er galt med den og SÅ mange funktioner mangler.
Man kan ikke få lov at at sætte det på pause indtil den fungerer.
Det er tarveligt og en hån mod jeres streaming kunder at starte en ny app der ikke er færdig, men vi skal stadig betale.
Er der nogen hjemme hos Bog & Idé?
Jeg bestilte den 19. maj et sæt bøger via hjemmesiden. Der stod, at leveringstiden var 4-9 dage, hvilket jeg accepterede og gennemførte bestillingen.
Dagene gik, men jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse fra Bog & Idé. Pengene blev dog reserveret på min konto med det samme.
Den 28. maj kontaktede jeg kundeservice via e-mail i håb om at få en ordrebekræftelse eller blot en status på min ordre.
Jeg har i dag (1. Juni) hverken modtaget en ordrebekræftelse eller fået svar fra kundeservice. Det er et særdeles skuffende serviceniveau og jeg fristes til at handle bøger andre steder fremover.
Hvis man ikke har overskud til at…
Hvis man ikke har overskud til at arbejde på late night skulle man måske arbejde et andet sted. Den ene eksepdient var mere sur og tvær end den anden og kl var enda kun 13:00 🤯 har wllera været flad for at handle hos jer men den følelse blev ærligt noget lunken i dag. Og måske man så lige skal være obs på at bare fordi en person sidder i kørestol er man altså ikke nødvendigvis helt væk men tak for overfusningen. Ikke fedt at blive irrettesat som var jeh et lille uartigt barn. Satte ærligt en dæmper på glæden resten af dagen 😔
Overpriser hos Bog og ide
Hold da op, sikke en prisforskel!
Den 18.05.2026 købte jeg en såkaldt målestok lineal, eller nogle kalder den trekantet lineal fra Bog og ide i Helsinge, på gågaden, den kostede 120,- den samme lineal med betydelig bedre kvalitet kostede 22,- hos Harald Nyborg i Stenløse!!! Av... av...
Jeg føler mig godt og grundigt snydt.
Det var ikke pænt gjort Bog og ide...
Handl i de fysiske butikker
Handl i de fysiske butikker, ikke online. Bestilte bøger d 12 maj - fik ingen bekræftelse. Jeg gør dem opmærksom via email d 13 maj på problemet og får ingen kommunikation tilbage før d 18 maj hvor jeg får at vide at alt er i orden og jeg kan i øvrigt bare tjekke på hjemmesiden hvorvidt ordren er bekræftet eller ej. D 20 maj - altså to dage efter- udløber penge reservationen på ordren og banken overfører pengene tilbage til mig. Men ordren står stadig som bekræftet på deres hjemmeside, så who the f- knows. 🤦
EDIT: d 27 blev ordren afsendt og d 28 blev pengene trukket på ny - hvor er det amatøragtigt for sådan en stor virksomhed, mangler helt klart forbedring af jeres kommunikation og online proces.
Den bestilte og downloadede lydbog er…
Den bestilte og downloadede lydbog er ikke komplet, kun 1. del er inkluderet. Trods adskillige henvendelser til jeres kundeservice - inkl. fuld dokumentation - sker der absolut INTET med mine henvendelser.