Banner for BoD Danmark - Books on Demand

BoD Danmark - Books on Demand Recensioni 208

TrustScore 4 su 5

4,1

Jag har låtit BoD trycka flera böcker med 135 till 250 sidor i låga upplagor. Har alltid bemötts utmärkt, och fått snabba tydliga svar, när jag haft något jag undrat över. Därtill är det lätt att be... Leggi di più

1. Casa editrice
  2. Libreria
  3. Editore di pubblicazioni multimediali e e-book
  4. Editore

📚Hurtig, nem og professionel bogudgivelse 😍Bestem selv over processen 📖Tryk fra ét eksemplar. Med BoD udgiver du din egen bog i alle boghandlere og de gængse online-shops. Du bestemmer selv over indhold, udstyr og design og vælger den passende salgspris for din bog, e-bog eller lydbog. For hvert solgte eksemplar får du udbetalt en avance. Hvis du har brug for hjælp til din bog, sidder BoD klar med en række services - f.eks. korrekturlæsning, omslagsdesign og bogmarkedsføring. Din bog trykkes i vores top-moderne print-on-demand-produktion - altså på bestilling med tryk fra bare ét eksemplar ad gangen. Kort sagt: Med BoD gør du drømmen om din egen bog til virkelighed!

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg har nu forsøgt at få fat i forlaget i en uge, uden held. De er utrolig nok lige gået til møde hver gang man ringer. Jeg husker at det også var sådan da jeg udgav min bog.
Tænker ikke det bliver der jeg udgiver næste gang.

Svar til BoD. Jeg synes ikke jeg fornemmer det er vigtigt for jer. For et par dage siden ringede jeg og fik af vide der var møde. Ring igen 13.30. og der var man optaget af en telefon, fik jeg af vide. I ville så ringe til mig. Jeg kunne kun vente i 15 minutter fordi jeg skulle på job, men har intet hørt fra jer. Kan se på min telefon at i ikke engang har gjort et forsøg.

9 marzo 2026

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft den oplevelse. Det er meget vigtigt for os, at du som forfatter nemt kan komme i kontakt med os, uanset om det er via telefon eller mail. Hvis det skulle ske, at du ikke kommer direkte igennem til vores kundeservice, bestræber vi os på at ringe tilbage hurtigst muligt.

Vi håber meget, at du giver os mulighed for at rette op på det i forbindelse med din næste udgivelse!

enkelt og godt

Selvom man lige skal vænne sig til, hvorledes filerne skal være, så må jeg sige, at alt fungerede perfekt og relativt enkelt

5 marzo 2026

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Tak for dine positive ord! :)

Jeg har udgivet fire - snart fem bøger på BOD

Jeg har udgivet fire - snart fem bøger på BOD og er imponeret over, hvor gedigen og god hjælp, man får som selvudgivende forfatter. Virkelig gode ressourcer på hjemmesiden og vejledninger til at forstå og navigere i processen om tilblivelsen af en bog helt frem til tryk og markedsføring og salg. Og når man har brug for hjælp fra rådgiverne i kundeservice, er det supergod hjælp og vejledning, man får. Fremfor alt er den menneskelige kundesupport venlig, seriøs og interesseret på en varm og engageret måde. Det er ikke for ingenting en tysk virksomhed, selvom den er ligeså dansk, som man behøver det. Stor ros og respekt for jeres seriøsitet og professionalisme!

5 marzo 2026

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Hold da op, TUSIND tak for din meget positive kommentar! :) Den er blevet delt med hele teamet, og vi er alle meget glade for, at du har valgt at udgive dine fine sejler-bøger hos!

For mig har det været en utrolig…

For mig har det været en utrolig positiv oplevelse og altid en hjælp.
Glæder mig til at se det endelige resultat. Og helt sikkert ikke sidste gang jeg udgiver hos BOD

2 marzo 2026

Hej Gitte
Mange tak for din positive anmeldelse. Du ønskes god fornøjelse og held og lykke med din første bog!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Det var lidt forvirrende at skulle udgive sin første bog, men BoD gav virkelig god hjælp og det var nemt at finde info. Det hele er meget enkelt sat op og godt lavet. Det har været en fornøjelse at udgive min bog med BoD

20 febbraio 2026

Hej Kamille
Mange tak for din positive feedback!
Du ønskes stort tillykke med din første bog og rigtig meget held og lykke med den!

Fakturor är omöjliga att betala

Fakturor är omöjliga att betala. Jag har tillgängliggjort en text för tryck, men även beställt några exemplar åt mig själv. Jag har betalat samma faktura på flera tusen ett par gånger om, men de påstår att pengarna inte går igenom trots upprepade försök, och trots att jag följer instruktionerna på avin till hundra procent. De extra pengar jag lagt ut har jag inte fått tillbaka.
Välj ett annat tryckföretag med bättre betalningssystem!

3 febbraio 2026

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Hej, på vegne af vores svenske kollegaer er vi meget kede af din situation. Vi håber dog, at det i mellemtiden er blevet løst.
Vi ved, at betaling med faktura kan volde problemer hos nogle banker, men i langt de fleste tilfælde går det problemfrit. Hvis du har problemer, anbefaler vi at tage kontakt til din bank, så de kan hjælpe dig med at få et overblik. Og så er det vigtigt at nævne, at hvis vi hos BoD modtager for mange penge, så sendes de selvfølgelig retur til kunden. Da det er en udenlandsoverførsel kan det dog tage længere tid end normalt.
Vi arbejder desuden på bedre betalingsmuligheder, så det i fremtiden bliver endnu nemmere at betale.
Hvis du har spørgsmål, bedes du rette henvendelse til BoD Sverige (info@bod.se), da vi desværre ikke kan se på din specifikke sag fra BoD Danmark.

Kan kun anbefale BoD

Kan kun anbefale BoD. Det er et ekstremt velfungerende system, hvor man nærmest bliver taget ved hånden og ført fra første ord til færdigt produkt. Er der områder, der opleves vanskelige, kan man tilkøbe hjælp til disse.
Meget fin service. Og et flot resultat.
Mange tak for jer!

12 gennaio 2026

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for dine rosende ord, Hanne!

Min første udgivelse

Fin oplevelse at udgive en bog gennem BoD, god og effektiv dansk kundeservice, ved det jeg ikke forstod, og resultatet var perfekt.

Mit største kritikpunkt er omslaget. Her mangler der virkelig en mulighed for selv at redigere mere i skabelonen, fx at kunne sætte eget foto ind. Tekstskabelonen fungerede perfekt - skulle dog lige arbejdes lidt med før det virkede - kunne være godt med lidt vejledning her.

Kunne også ønske mig tilkøb af noget markedsføring fx fremsendelse af bogen til de store dagblades boganmeldelse.
Er spændt på om jeg ser feedback fra lektørudtalelsen.

Alt i alt en god oplevelse

7 dicembre 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for din positive feedback og for tips til forbedringer.

På vores Youtube-kanal finder du en guide til, hvordan du sætter dit manuskript op med Microsoft Word https://www.youtube.com/watch?v=XVMWIbbhDdQ.

Vi sender gratis anmeldereksemplarer til både bogbloggere, anmeldere på de sociale medier samt til pressen. Interesserede anmeldere skal blot sende en e-mail til presse@bod.dk. Du er velkommen til at gøre opmærksom på dette i dit netværk også. Når vi modtager en anmeldelse, citerer vi også gerne fra den under din bog i BoD Bogshoppen.

Hvis du støder på udfordringer undervejs i et bogprojekt, eller der opstår spørgsmål er vores kundeservice klar til at hjælpe på e-mail info@bod.dk eller telefon +45 33 37 87 77.

Held og lykke med din bog!

Jeg bruger BOD til at få trykt mine…

Jeg bruger BOD til at få trykt mine bøger. Med deres Word-skabelon er det let at få sat det op i det rigtige format. Kvaliteten er fin, og de bliver sendt med UPS. Min bank har svært ved at sende danske kroner til en tysk bank, så jeg bruger IBAN-nummeret til euro, og der er ingen problemer.

Jeg er glad for BOD, og jeg vil bruge dem i fremtiden.

9 dicembre 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak Janus for din positive feedback!

Vi får gentagne rykkere, trods fremvist kvittering

Vi bliver ved med at få rykker for udgivelse af vores bog nummer 2, selvom vi kan FREMVISE KVITTERING.

I strid med dansk lovgivning lægges der gebyrer på hver gang, på trods af vores indsigelser mod rykker.

Der er dialog, men der sker ikke noget ud over det, og en ny rykker sendes. så sent som i dag har vi fået den tredje.
Nu betaler jeg, for jeg ønsker ikke mere chikane fra et firmna, der bruger den slags bøllemetoder.

Men find et andet sted at udgive jeres bøger, hvis det overhovedet er muligt for jer

26 novembre 2025

Kære Anette

Vi er meget kede af, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse hos os. Umiddelbart lyder det som en uheldig kulmination på en række misforståelser. Vores kundeservice melder, at I er i kontakt, og at de er i gang med at finde en løsning.

Umiddelbart er jeg godt tilfreds.

Umiddelbart er jeg godt tilfreds.
Deres webside er god og det var nemt at uploade bogen, dog skal man lige være opmærksom på i sit tekstbehandlings program at indstille størrelse på dokumentet for ellers får man ej fejl når man uploader.
Jeg prøvede også deres bog omslag design program og efter et par minutter fandt jeg også ud af det, men tror jeg vil lave mit eget design via AI eller et tegneprogram.
Jeg bestilte også 1 bog som test for at se bogen og holde den i hånden.
Jeg overvejer at udgive min bog i 2026.
Men om det bliver hos BOD ved jeg ikke endnu.
Jeg vil udgive på Dansk, og bagefter på andre sprog.
Test udgaven af min bog kommer med posten idag så det bliver lidt spændende.

12 novembre 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Tak for din positive anmeldelse og overvejelser!

BoD er stabile

BoD er stabile. Man kan regne med dem mht. råd, omslag, trykfil, distribution og meget andet. Det hele kører som en velsmurt maskine. Desuden er teamet venlige og professionelle.

26 ottobre 2025

Smooth process, great service

At the end of August 2025 I had a pleasure if publishing my book The Master Watching Over: The Strange Comfort of Strongmen with BoD. From manuscript submission till the final result, it took very short time, but with a good quality of proofreading and editing. I would also like to mention Mads from Copenhagen office and Tuna from Customer Service as very friendly and professional BoD employees who made the whole process very smooth and efficient. I totally recommend BoD for people who want a high quality support, but still want to have the control over publishing process. Thank you guys!!!

13 ottobre 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Thank you very much for your positive feedback dear Oksana!

Det var en god oplevelse

Det tog mig mange år at samle mod til at skrive og udgive min egen bog. Det er jo ikke bare at sætte sig ned og skrive – der følger også hele udgivelsesprocessen med.

Da jeg gennem en anden forfatter stødte på BoD, blev det pludselig overskueligt. At konvertere teksten til pdf viste sig at være piece of cake, og med Easycover – og lidt kyndig hjælp fra kundeservice – lå min bog en dag foran mig på bordet.

Denne første udgivelse er tænkt som en privat udgave af min livshistorie til familie og venner. Jeg betaler blot en rimelig pris pr. eksemplar, og glæden ved at holde bogen i hænderne er uvurderlig.

Netop denne erfaring har givet mig lyst til at skrive endnu en bog – måske til egentlig udgivelse, måske blot til dem, der står mig nærmest. Det vil tiden vise.

At kaste mig ud i dette eventyr som 80-årig gør mig både stolt og taknemmelig – ikke mindst over for de medarbejdere hos BoD, der har støttet mig undervejs.

29 settembre 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for din positive feedback kære Hans!

Jeg har efterhånden udgivet en del…

Jeg har efterhånden udgivet en del bøger igennem BoD. Jeg bruger den billigste løsning hvor jeg selv leverer både tekstblok og omslag - begge i PDF. Men uanset det så er det BoD leverer et top professionelt, altid hjælpsomt, altid troværdigt arbejde. Jeg har aldrig fortrudt mit valg og har aldrig overvejet at gå til en af de andre der idag leverer samme type ydelse. Hvis jeg skulle pege på en ting jeg mangler hos Bod, så er det den markedsføring de store etablerede bogforlag tilbyder. Jeg håber det en dag bliver en del af BoDs tilbudte ydelser.
Claus Bork, forfatter

15 agosto 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for din positive anmeldelse!

På vores blog finder du tips og råd til markedsføringen af din bog. Generelt anbefaler vi at bruge de sociale medier samt at tage kontakt til relevante medier og lokalaviser. BoD sender gratis anmeldereksemplarer til boganmeldere (bloggere, influencere eller journalister). De skal blot sende en mail til presse@bod.dk, så modtager de et gratis anmeldereksemplar af din bog.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail info@bod.dk eller telefon 33 37 87 77, hvis du har spørgsmål om PR og markedsføring for en given bog.

Held og lykke med dine udgivelser!

Oprofessionellt nonchalant företag

Undvik detta företag! Arbetat seriöst och hårt, med att få iväg material/manus åt en vän. Han har levt ett hårt liv, men kommit tillbaka. Texterna kan vara hårda, men absolut inga personangrepp! Det har varit viktigt, att inte hänga ut någon! BoD har inte ens besvarat frekventa mailkontakter, på vad som kan ändras för ett godkännande. Hade tänkt ge ut en egen bok framgent. Aldrig BoD. Godtyckligt översitteri a`la Idoljuryn! Allas liv kan inte bli mästerverk!

5 settembre 2025

Hej Robert
Vi har på vegne af vores svenske kollegaer meget kede af det første indtryk, du har fået af BoD Sverige.

Vi har været i kontakt med vores kollegaer, og er glade for, at I har kunnet komme i dialog omkring emnet.

Du er altid velkommen til at kontakte BoDs kundeserivce i Sverige, hvis du har brug for yderligere afklaring.

Mange hilsner
Team BoD Danmark.

Super nem platform til udgivelse af…

Super nem platform til udgivelse af egne værker.

Det er lidt svært med markedsføringen...

26 maggio 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for din positive feedback! :)

Ift. markedsføringen kan du prøve at kigge på vores blog, hvor vi har lavet forskeklige artikler med råd til markedsføringen.

Vi kan især anbefale at opsøge bogbloggere på fx sociale medier eller lokalaviser, for at gøre opmærksom på din bog.
Husk, at BoD sender gratis anmelder-eksemplarer, hvis du har fundet nogle, der er interesserede i at anmelde din bog. De skal blot sende en mail til presse@bod.dk, og skrive hvilken bog det drejer sig om, samt navn og adresse.

Held og lykke!

god service

god service, altid klar til at svare på spørgsmål. hurtig levering

21 maggio 2025

Risposta di BoD Danmark - Books on Demand

Mange tak for din positive feedback! :)