Valutata 3 stelle su 5

In basis een leuk park met leuke variatie aan attracties. Zowel jong als oud zou hier (theoretisch) erg naar zijn zin kunnen hebben de gehele dag. Echter waren er een hoop attracties gesloten,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ons bezoek aan Bobbejaanland was een dikke tegenvaller,Heel erg verouderd,Geen onderhoud meer van de perken,die staan dus vol onkruid ipv. bloemen, Veel attracties waren gesloten en er is ook... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ga niet met een kind van 5! Heel wat attracties voor de kleintjes dicht (reuzenrad, paardjes, doolhof, kleine paardjes in voormiddag, orca’s, aztek express, monorail). Er is niet veel meer over dan, e... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

het was een hele leuke en gezzelige dag met de familie maar de achtbanen waren 2 uur dicht voordat het park dicht was. jammer. ik vindt dat eigenlijk een beetje geld verspilling je geeft geld uit om... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Parco divertimenti
  3. Azienda di gestione di eventi
  4. Rivenditore di biglietti per eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Attractiepark in Lichtaart België, praktische informatie

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,2

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Enorm teleurgesteld in Bobbejaanland

Enorm teleurgesteld in Bobbejaanland, hun organisatie en hun manier van omgaan met klachten.
Wij bezochten het park tijdens het openingsweekend van Halloween, maar ik kan met zekerheid zeggen: wij gaan nooit meer terug.
- Halloweenbeleving: De algemene sfeer viel erg tegen. Het park was amper versierd en de aangekondigde start van het Halloweenprogramma om 15 uur stelde weinig voor. Er liepen nauwelijks verklede acteurs rond. Dat het overdag kindvriendelijker moet blijven, begrijp ik, maar vanaf 18 à 19 uur mocht het gerust wat spannender en griezeliger zijn.
Spookhuizen: We wilden graag drie spookhuizen bezoeken en begonnen al rond 16 uur. Bij Alice in Horrorland hebben we meer dan een half uur staan wachten, zonder dat er mensen naar binnen gingen, zonder enige uitleg. Uiteindelijk zijn we vertrokken, want blijkbaar waren er gewoon te weinig tickets beschikbaar voor het aantal mensen in de rij.
Het tweede spookhuis konden we niet in, omdat iemand iets had verloren en de attractie tijdelijk gesloten werd — dat kan gebeuren, maar het draagt natuurlijk niet bij aan de beleving.
- Next of Kin (het ergste van allemaal): Rond 18 uur kwamen we aan, waar een wachttijd van 65 minuten stond aangegeven. Dat leek ons nog doenbaar, dus een vriend van mij ging tickets kopen. Er werd niets gezegd over extra wachttijd. Even later ging het bord naar 85 minuten, nog steeds oké. Maar amper vijf minuten daarna kwam er plots iemand van de organisatie naar buiten die riep dat de wachttijd “vanaf binnenkomst” 120 minuten zou bedragen. Dit is gewoon misleidend.
Hadden we dat vooraf geweten, dan hadden we nooit tickets gekocht. Toen we dit wilden oplossen aan de kassa, kregen we te horen dat er een probleem was met het kassasysteem en dat een speedpass niet meer mogelijk was.

Terugbetaling? “Nee, dat kan niet hier, u kunt het via mail proberen.”
Vol frustratie hebben we het park verlaten. Als jullie de capaciteit niet aankunnen, organiseer dan geen Halloween-evenement. De organisatie was ronduit slecht.

De volgende dag stuurden we meteen een mail, maar uiteraard lag de schuld volgens hen bij ons “omdat we te laat begonnen waren met aanschuiven.” Geen terugbetaling dus.
Heel teleurstellend: een groot park dat niet eens op een klantvriendelijke manier met klachten kan omgaan. Noch ik, noch mijn familie of vrienden zetten ooit nog een voet in Bobbejaanland.

26 ottobre 2025

Parc pas terrible

Bonjour je sais que déjà avec le temps ,certaines attractions étaient fermées.
Les préposés aux attractions, n'essaient même pas de parler en français, pour les attractions pour les enfants, certaines étaient fermées. Est le plus inadmissible s'est que d'avoir payé les entrées ..il fallait encore payé 10 euro par personne pour faire les maison hantées..honteux, ce parc se n'est plus comme à mon époque.
Je n'y retournerai plus jamais
Larotonda Carmelina

1 novembre 2025

slechte regen halloween..

We zijn in bobbejaanland met 6 en voor halloween.

Maar het regent al heel de dag.

Heel de dag is voor niets geweest, we zijn kletsnat.

Hier moet toch een terugbetaling van inkomtickets en parking voor tegenover staan??

Heel de halloween parade gaat niet door

We zijn met kinderen onder 9 jaar en kwamen hier

Maar regent al heel de tijd.

We zijn met 6 en willen wel terugbetaling van inkom en parking.

Als jullie het verwachtten konden jullie beter de dag annuleren ipv mensen in de regen rond te laten lopen.

Dit is de laatste keer bobbejaanland.

Ik wil een terugbetaling van 6 entree tickets en 2 parking tickets.

Gr.

25 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik begrijp de klachten van de reviews niet

Ik begrijp werkelijk de klachten over een verouderd pretpark, slechte bestrating, vieze wc s of onvriendelijk personeel niet! . Ik ging hierdoor bevooroordeeld naar dit pretpark toe. Niet leuk! En wat een meevaller was dat 😃 , geen slechte bestrating, geen gore Wc s en ontzettend vriendelijk personeel. Weinig roest of slecht onderhoud van het park gezien. Ja het is geen Efteling maar wel ontzettend veel leuke achtbanen en een leuk opgezet decor voor Halloween. De drie spookhuizen waren ook echt heel goed en mooi gedaan! Zeker een aanrader.. mochten we in de buurt zijn komen we weer 😃😃😃

19 ottobre 2025

Vanalles wat

Wachttijden kloppen niet; veel attracties in storing of gewoon gesloten.
Orde en netheid ook allesbehalve
Tegelwippen en vergroenen en investeren! Jaar na jaar lijkt het bergaf te gaan.

28 settembre 2025

Bobbejaanland

Het is geweldig daar. Vooral met Halloween de mensen zijn ook heel vriendelijk en helpen je altijd als je een probleem hebt. SUPER!

21 giugno 2025

Bobbejaanland

Vandaag zijn wij in Bobbejaanland geweest.op zich is het een prima park en hebben wij ons goed vermaakt voor elke leeftijd hebben ze wel attracties en de wachtrijen waren ook wel te doen. Wat wij wel heel irritant vonden is dat het park om 10 uur open gaat en ze dan pas op dat moment de attracties gaan testen dus dat betekend dat je op dat moment nog nergens in kan. Ook alle wc waren nog op slot die werden ook pas een half uur later opengedaan. Het personeel kan ook wel wat vriendelijker. Dus als je van plan bent om te gaan zou ik wel wat later komen anders heb je er nog niks aan en loop je een beetje doelloos rond.

20 settembre 2025

Geen aanrader

Eerste keer geweest maar een 2e keer komt er ook niet. Veel gesloten, achterstallig onderhoud, je breekt je nek over het niet vlak liggende straatwerk. En dan nog maar te zwijgen over het personeel. Er kan nog geen goedemorgen vanaf. Zou het park zeker niet aanraden.

12 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goed geregeld voor mensen met beperking

Goed geregeld voor mensen met beperking, ondanks dat we eerder hadden gehoord dat dat vreselijk zou zijn. We hadden een dagje Bobbejaanland kado gekregen en wilden zelf ervaren hoe het was met mijn man met scootmobiel. Hij kan niet ver lopen en erg langzaam, trappen zijn een ware beproeving voor hem. Maar het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en we konden (nadat we de bandjes bij de gastenservice kregen) haast overal in door gebruik te mogen maken van de speciale ingangen (meestal de uitgang). Dat was een verademing, want zo kon mijn man er ook van genieten.
De Fury kan hij helaas niet doen (door zijn aandoening) en hij wilde een pauze nemen, zodat ik deze wel kon doen. Wachttijd stond op 20 minuten. Helaas...het duurde 80 minuten voordat ik er in kon. Mede door het totaal niet efficiënt werken bij het instapstation. Ik was alleen en zag vele malen treinen vertrekken waarvan meerdere stoelen leeg waren. Zelfs een trein met haast 2 hele banken leeg! Toen ik bijna aan de beurt was, werd de ketting gewoon voor mijn neus dicht gegooid, terwijl er nog 3 lege stoelen waren....Dit is een attractie die zich heel erg zou lenen voor een single riders line (en beter oplettend personeel).
Wat ook beter kan is de horeca. Het was rond luchtijd erg druk overal en we besloten te wachte tot na 14 uur. Maar helaas: toen waren vele standjes gewoon al dicht. Eindelijk iets gevonden....maar wel erg duur (nu is dat in pretparken toch al, maar dan verwacht ik wel warme frietjes en een schone plek om te eten).
Als met al toch een goede dag gehad, omdat mijn man toch veel attracties heeft kunnen doen met mij. Maar er zijn zeer zeker veel verbeterpunten

4 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Neem je eigen eten en drinken mee

Veel slechte dingen
1 ik kwam binnen om half 11 het park was open om 10 uur en alles was dicht behalve een kinderachtbaan
2 duur eten alles was pas open om 12 uur we hadden een koffie een cassis en 2 broodjes 35 euro niet normaal en eind van de dag wauwe een slus puppy maar je kon geen beker krijgen aleen maar zo’n grote beker met een beetje ik en de rest aleen siroop en die was 7,50 NIET NORMAAL slecht dagje weg zo

25 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Wespenplaag! Leuk park (vergelijking Drievliet)

Leuk park (vergelijking Drievliet) met veel verschillende achtbanen en leuke attracties voor kleinere kinderen. Je wordt zeik en zeiknat in de bootjes dat was echt niet normaal zo erg en het water stonk vreselijk. Gelukkig verschoning mee voor de kinderen want in de droog cabine voor 3 euro werden we niet droog genoeg om door te lopen zo. Wcs ronduit smerig overal en zeer verouderd. Er is hier een heel erge wespenplaag over het hele park! Zelfs in de wc ben je niet veilig.

25 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

19 augustus 2025

Gisteren 19 augustus 2025 een top dagje gehad in bobbejaanland. Er was niet teveel volk, wachttijden vielen goed mee. Personeel was vriendelijk naar ons toe. Alle attracties werkte zoals het hoorde. Netheid kan beter Meestal waar de wachtrijen zijn veel stofnetten en dergelijk. Maar nergens geen hopen afval of zo. Het is niet bobbejaanland van 15 jaar geleden maar zeker een daguistap waard!

19 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Leuk pretpark, maar een zorgwekkende ontwikkeling

Het is een leuk pretpark, met gave toegankelijke attracties en ook met echt wel spannende achtbanen. Alles is goed aan te lopen en redelijk overzichtelijk. En rookvrij, letterlijk een verademing. Maar dat je nergens drinkwater kunt tappen (ook niet bij de wastafels van de toiletten ivm geen drinkwater) vind ik op een dag met bijna 30 graden niet fijn. Ja, je kunt flesjes water kopen voor € 3,60.. Veel kraampjes en winkeltjes waren dicht, terwijl het nog hoogseizoen zou moeten zijn, wat een beetje een treurig en verloren gevoel gaf. De wachttijden aanduiding van de attracties (zowel in de app als bij de attracties zelf) klopt helemaal niets van: dat is óf een half uur langer óf een half uur korter dan aangegeven. Gelukkig was het vrij rustig, wat superfijn was maar wat ik tegelijk zorgwekkend vind, als het half augustus is.
Verder ziet het park er verouderd en hier en daar wat verwaarloost uit. De bootjes van de El Rio waren vies en aangegroeid. En alle attracties met water en/of nevel hadden een rare muffe schimmelgeur, ik hoop dat ik geen Legionella heb opgelopen ervan. Dat een half uur voor sluitingstijd de rijen van de attracties al sluiten, heb ik alle begrip voor, maar dat je dan ook alvast maar de WC's sluit, niet. Alleen de WC bij de ingang/uitgang was nog open en die was daardoor erg druk (en vies). Sowieso zijn de toiletten (ondanks aanwezig personeel) op diverse plekken niet goed schoon, terwijl het dus niet eens druk was. We hebben het idee dat een en ander echt achteruit aan het gaan is bij Bobbejaanland, wat enorm jammer is!!

18 agosto 2025

Kinderattracties veel gesloten

Kinderattracties veel gesloten
Gaan om en om open
Maar de kraampjes waar je geld moet betalen voor een spel staat het personeel met 2 personen

Bobbejaanland is hard achteruit gegaan

Wij kwamen 2 keer per jaar

Maar nu nooit meer

12 agosto 2025

Rolstoel onvriendelijk

Het park is EXTREEM rolstoel onvriendelijk. Overal trappen, zelfs bij de rolstoel ingangen, oh ja en de paden waar je met de rolstoel door kan, moet je nogsteeds kunnen lopen want je mag je rolstoel niet meenemen. Een paar van de "rolstoel toegankelijke" wcs kun je met n rolstoel niet in! Want het past niet! Electrische rolstoelen kunnen niet eens door het park ivm ongelijke wegen helemaal al bij het adventure park, t was n adventure om niet om te flikkeren uit je rolstoel eerder. Als je vraagt of er een andere manier is om er te komen behalve een trap, word je vies aangekeken! T enige dat toegankelijk was waren de rookplekken die vol zaten met wespen. Niet je geld verspillen mensen, ga gw naar de efteling of een ander park. Zelfde prijs, geen ableism!

14 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Teleurstellend bezoek – veel gesloten, weinig service

Bezoek viel tegen: veel attracties waren gesloten en het park oogt verouderd. Het onderhoud is matig en haalt de sfeer omlaag. Daarnaast is het statiegeldsysteem onhandig: € 1,50 per beker, alleen online terug te vragen en pas de dag erna. Voor een pretpark van deze omvang mag je betere service en communicatie verwachten.

13 agosto 2025

Park is verouderd

Park is verouderd. Attractie’s die stil vallen o.a. fury meerdere malen en de dreamcatcher hebben ze ook mensen via de trappen eruit moeten halen. Bij 9 van de 10 attracties heb je onder 1m40 begeleiding van een volwassene nodig.
Desondanks hebben we ons vermaakt maar geen €47pp waard.

9 agosto 2025

Super leuk park

Vandaag zijn wij bij Bobbejaanland geweest en het was super!
Leuke attracties voor iedere leeftijd, korte wachttijden, mooie show, vriendelijk personeel, netjes park.
Kortom geweldig en wij gaan zeker vaker terug.

3 agosto 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più