Koop hier niet je deur!
Koop hier niet je deur!
We hebben een mooie deur met kozijn uitgezocht en werden vriendelijk geholpen. Na levering bleken er scheve kieren tussen de deur en het kozijn. Na veel gedoe kwamen ze eindelijk langs om het te bekijken. Vervolgens werd aangegeven dat wij nou eenmaal moeilijke klanten zijn en dit binnen de normen valt. We wisten niks af van normen en deze konden ze ook niet geven. En de kieren tussen het kozijn en de deur liepen toch echt scheef en was op sommige plekken zelfs bijna een centimeter.
De klachtafhandeling was zeer slecht. Werden zelfs uitgelachen. Ze lijken te weten dat er juridisch geen normen vast liggen over de kieren tussen het kozijn en de deur. We hebben er meerdere partijen naar laten kijken en allen bevestigden dat onze klacht heel terecht was. Ook hun contact met onze jurist verliep onprofessioneel.
We hebben inmiddels hele goede ervaringen met Steellife in Barendrecht. Zij hebben dezelfde soort deuren en zijn ontzettend vriendelijk en servicegericht. Ga daar dus vooral heen als je op zoek bent naar een stalen deur!