Dettagli dell'azienda

3. Servizio SEO
  4. Web designer
  5. Impresa di web hosting

Scritti dall'azienda

Webfyndr helpt bedrijven groeien met hoogwaardige digitale oplossingen, waaronder webdevelopment, IT-services en online marketing. Met expertise in SEO en Generative Engine Optimization (GEO) zorgen wij voor maximale online zichtbaarheid, zowel in zoekmachines als binnen AI-gedreven platforms.

3,9

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

B&B op Texel

Ik heb een bedrijf op Texel en ben zelf druk en heb weinig tijd en kunde om me bezig te houden met een betere vindbaarheid op Google en andere zoekmachines. Nu ik het uitbesteed heb geeft het me meer rust en ik moet zeggen dat de periode relatief kort is dat ik ermee werk maar ik merk nu al dat mijn boekingen zijn toegenomen terwijl het pas voorseizoen is op Texel en ik andere jaren veel minder boekingen had in hetzelfde seizoen. Ik ben blij!

9 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

We runnen een charterbedrijf op…

We runnen een charterbedrijf op Mallorca (portalscharter.com) en hadden een OK website, maar haalden er eerlijk gezegd te weinig boekingen uit.

Via Webfyndr hebben ze onze site gefixt en meteen SEO + GEO opgezet. Vooral dat laatste (zichtbaar zijn in AI) was nieuw voor ons.

Wat fijn was: alles werd geregeld, zonder dat wij ergens in hoefden te duiken.

Binnen korte tijd zagen we al meer aanvragen binnenkomen en ook betere, gerichte klanten. Ze hebben de funnel van de website en CTA (call to actions) mooi opgezet dus ik krijg alle boekingen direct op mijn whatsapp. Super fijn!

Nu zitten we al ruim voor het hoogseizoen bijna volgeboekt, en dat is voor ons echt een groot verschil met voorgaande jaren.

Als je merkt dat je website niet genoeg oplevert, is dit zeker het checken waard.

13 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ik was in het begin eerlijk gezegd best…

Ik was in het begin eerlijk gezegd best sceptisch. Eerder had ik via een ander bedrijf al SEO gedaan, waarbij ze zeiden dat ik op een natuurlijke manier op nummer 1 zou komen, maar daar heb ik uiteindelijk weinig resultaat van gezien.

Deze jongens hebben mij kennis laten maken met GEO en dat op een hele duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd. Ze hebben me echt laten inzien hoe belangrijk AI tegenwoordig is, vooral als het gaat om online vindbaarheid via verschillende tools. Ik moet zeggen dat ik er zelf van sta te kijken, maar in slechts twee maanden heb ik meer resultaat behaald dan met mijn vorige marketingpakket.

Wat ik daarnaast erg waardeer is dat ze transparant zijn en duidelijke inzichten geven. Ze nemen je echt mee in de nieuwste AI tools en rapportages. Als ondernemer leer je hier ook veel van, wat ervoor zorgt dat ik met mijn schildersbedrijf up to date blijf met de nieuwste ontwikkelingen.

Tot nu toe ben ik echt super tevreden. Normaal schrijf ik geen reviews, maar omdat het daadwerkelijk resultaat heeft opgeleverd, wilde ik dit toch delen. Bedankt en laten we hopen op een mooie en langdurige samenwerking!

16 marzo 2026
Logo di Webfyndr

Risposta di Webfyndr

Bedankt voor uw mooie en eerlijke review.

We begrijpen uw eerdere scepticisme en vinden het juist belangrijk om transparant te zijn en duidelijk uit te leggen wat we doen. Fijn om te horen dat u in korte tijd al meer resultaat ziet en dat onze aanpak rondom GEO en AI waardevol voor u is.

Dank voor het vertrouwen — we kijken uit naar een langdurige samenwerking en blijven ons inzetten voor verdere groei.

WebFyndr

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più