Ricambi auto …
Ho trovato pezzi di ricambio di qualità a buon prezzo

Risposta di AUTODOC - Hungary

Az AUTODOC Európa első számú online autóalkatrész áruháza. Osztozunk az autók iránti szenvedélyében, és segítünk pénzt megtakarítani az autójavításokon.
Autodoc AppAmiről ismertek vagyunk:
Ügyfélközpontú megközelítésünk. Ügyfélszolgálatunk képzett szakemberekből áll, akik 23 nyelven beszélnek, és mindig készen állnak, hogy bármilyen módon segítsenek.
Piaci méret és hatókör. A piacon töltött 17 év alatt 27 európai országban 13 millió elégedett ügyfelet szereztünk. Naponta több mint 35 000 rendelést szállítunk.
Termékkínálatunk. Több mint 4 millió terméket kínálunk, több mint 166 autómárkához, világhírű gyártóktól.
Megfizethetőség és költségelőnyök. Az AUTODOC egy online platform, amely korrekt árakat, valamint számos különleges ajánlatot és akciót kínál.
Többplatformos szolgáltatások. Az ügyfelek gyorsan és egyszerűen kereshetnek autóalkatrészeket mind a weboldal, mind az alkalmazás segítségével. Győződjön meg róla saját szemével, milyen költséghatékony és kényelmes lehet az autóalkatrészek vásárlása.
Szakértelem autójavításban. Több mint 3000 autóalkatrész-csere útmutatót talál YouTube-csatornáinkon.
Forduljon hozzánkUngheria
Ho trovato pezzi di ricambio di qualità a buon prezzo

Risposta di AUTODOC - Hungary
Il miglior Servizio clienti veloci e gentili

Risposta di AUTODOC - Hungary
Ho avuto un piccolo disguido nell’applicare un coupon che al momento del pagamento rifiutava/bloccava la fine dell’ordine.
Ma appena il tempo di comunicare il problema che subito hanno provveduto a sistemare il tutto togliendo il valore del coupon dal totale già pagato, senza che io dovessi fare altro.
Sempre precisi educati e professionali, grazie.

Risposta di AUTODOC - Hungary
Ho posto un quesito tecnico ricevendo la risposta altrettanto tecnica oltre che rapida inoltre ho acquistato diverso materiale per la mia auto dal risultato perfetto

Risposta di AUTODOC - Hungary
Sempre disponibli e alla ricerca della miglior soluzione per il cliente. Grazie, fate aumentare la fiducia in autodoc