Vi har i 2022 lagt Berry alloc gran avenue i hele huset 110 kvm og er meget glade for kvaliteten og holdbarheden. MEN det knirker helt vildt stort set i alle rum, det ulidligt at høre på så vi overvej... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vurderer du å bytte gulv og har vurdert Berry Alloc? Ikke tenk tanken engang! Gulvet knirker, knekker og knaker i alle skjøtene. Det er et sjeldent dårlig gulv, svært misfornøyd. Har klaget og det kom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har selv lagt 150kvm grand avenue comfort (med trinlydsdæmpning) og har lige yderligere købt 50kvm til renovering af 1.sal. Har ikke problemer med knirkelyde eller misfarvninger og de ældste g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har med undren læst meget dårlige anmeldelser af BerryAlloc herinde. Jeg og min mand lagde selv et BerryAlloc original gulv i vores køkken i 2020. Renoverede køkkenet i 2022, hvor vi klikkede gulvet o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
At BerryAlloc, we believe in life, in every kind of life and every type of floor that goes with it. We offer a wide range of interior solutions for both residential and commercial use, from high pressure floors, strong wood floors, laminate, vinyl and parquet flooring to wall panels. Suitable for all kinds of interiors and lifestyles, BerryAlloc products are primarily known for their high quality, durability, ease of installation and modern look. BerryAlloc is a company that values innovation, quality, sustainability and diversity. By closely following trends and using our technical expertise, we aim to inspire and surprise our customers. Because our floors are made to be enjoyed —carefree moments of pleasure. More information can be found at www.berryalloc.com.
Informazioni di contatto
Industrielaan 100, 8930, Menen, Belgio
- +32 56 52 84 80
- marketing@berryalloc.com
- www.berryalloc.com
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Inheb een vloer van het merk berryalloc…
Inheb een vloer van het merk berryalloc is nu pak weg 5/6 jaar en de gaten vallen er in vloer laad op de hoeken los zeer slecht … een ut vloer…
Lever IKKE op til forventningerne!
Vi fik lagt Berry Alloc Grand Avenue højtrykslaminat i stue/køkken/gang/spisestue for små 2 år siden. Gulvet var virkelig pænt i starten, og vores knager ikke.
Til gengæld lever det overhovedet ikke op til forventningerne mht. holdbarhed og slidstyrke. Vi bor 4 pers (ingen hund) og vi lever et normalt liv i vores hus - vi går ikke med sko indendøre. Og alligevel er der kommet ridser og hakker og nogle steder er små stykker af gulvet slået af. Det kan umuligt være så slidstærkt som de skriver det er. De anbefaler det jo endda til erhverv og lufthavne. Det kan det umuligt klare, når det ikke engang kan klare hverdagsliv i en almindelig familie.
Det kan SLET IKKE tåle at man taber ting på det, hvilken man må forvente i en almindelig familie.
Jeg er skuffet og kan ikke anbefale nogen at lægge et tilsvarende gulv i et hus, hvor der leves et almindeligt liv.
Desuden har det fået en grim overfalde, hvor man kan se fodspor på trods af at jeg aldrig har vasket det med andet end det Berry Alloc laminate cleaner der anbefales. Det er skuffende, at det ser beskidt ud selvom det er helt rent.
Lad være med at købe et Berry Alloc gulv.
Skal desværre give en stjerne
Køb aldrig gulv hos Berry Alloc. Havde købt gulv til hele huset for 25.000 kr og lever slet ikke op til den kvalitet de fremhæver så flot. Fuger falder af og det giver sig. Vi kunne få 5 pakker som slet ikke dækker halvdelen af problemet.
Var lagt forkert selvom, det er blevet lagt af en gulvmand.
Køb ikke Berry Alloc gulv og heller ikke igennem Brejnholt Randers
Skulle desværre give 1 stjerne men burde ikke haven og haft nogen
Pvc click bij carpetright valschermkade amsterdam
3 jaar geleden hebben wij pvc click vloer van berry alloc aangeschaft bij carpet right. Na een jaar begonnen er kieren te ontstaan. Om dit op te lossen moesten we nieuwe pure click pakken kopen en zou de legger van carpetright een gedeelte opnieuw leggen.
Nu we 2 Jaar verder zijn zie je toch mettertijd dat er overal in het huis kieren tussen de tegels onstaan, tegels die niet meer geklikt zijn aan elkaar. Tot slot onstaan er ook bollingen. Vooral afgeloprn zomer was er een extreme bolling in het vloer onstaan en na de zomer is dit weer weggetrokken.
Ik heb dit nu bij carpetright gemeld en vandaag is er een 'expert' langs geweest, om te onderzoeken wat de oorzaak is.
Het lag in ieder geval niet aan het product, maar hij kon mij niet vertellen wat er aan de hand is. Hij moest nog mijn oderbon zoeken en de voorwaarden bekijken.
Ik heb al aangegeven dat carpet right berry alloc niet meer verkoopt, omdat het product niet deugt. Er waren veel klachten binnengekomen en daarnaast lees ik via revieuws dat Berry Alloc heeft toegegeven dat er een productiefout is.
Onze vloer is gewoon door carpetright gelegd, ondervloer hebben via carpetright (op hen advies) gekocht, wij hebben alle informatie gedeeld mbt de woning. Carpetright is zelf langs geweest om in te meten en heeft de woning gezien en onze huidige vloer.
Ik ben benieuwd wat hen conclusie is..
Koop nooit wat van berry alloc (pure click), het product deugt niet. En wij hebben de hoofdprijs voor betaald 4500 euro (70m2)
Wat een super slecht product en slechte…
Wat een super slecht product en slechte klantenservice 🤮
In maart 2020 Berry Alloc Spirit Pro 55 click comfort tegels in de woonkamer ca 45 m2 gelegd, wat een prut vloer. Binnen 1 week begonnen de hoeken van alle tegels omhoog te komen.........
Alles laat nu los en spleten komen in de vloer. Na veel heen en weer gemail was de leverancier zo vriendelijk om langs te komen.
Verkeerd geinstalleerd is hun mening, vloer mag niet als een tegelvloer gelegd worden en er mogen geen zware meubels op, he??????? Het is voor een woonkamer/keuken en als je tegels koopt wil je ze juist als tegels leggen en niet als laminaat..... nergens in de handleiding staat dat dit niet mag 😡
Voor iedereen die een Spirit Pro click comfort tegel vloer wil kopen, DEZE VLOER MAG ALLEEN ZWEVEND GELEGD WORDEN EN ER MOGEN GEEN MEUBELS OP ANDERS TREKKEN ZE KROM!!!!!! NOOIT KOPEN DUS!!!!
Loslatende toplaag Pure click systeem
Heb in 2016 de gehele begane grond gerenoveerd met Berryalloc Pure click 55 systeem. Het ziet er echt prachtig uit en geeft een warme uitstraling, ook is het een comfortabel qua geluid. Maar helaas al na enkele maanden laat de toplaag overal los, in eerste instantie enkel in de keuken, dacht dat het met vocht te maken had maar zie het nu overal gebeuren. Heel erg jammer van al het werk wat we in de renovatie hebben gestoken, ben erg teleurgesteld. Hoop dat Berry alloc hier iets aan kan doen, ze geven tenslotte levenslange garantie op deze vloer. Heb ondertussen een claim ingediend bij de verdeler waar ik de vloer heb aangeschaft en zal naar aanleiding van de uitkomst deze review aanvullen.
Aanvulling:
Heb naar aanleiding van mijn klacht een financiële vergoeding aangeboden gekregen. Ben eigenlijk wel teleurgesteld dat ik verder geen enkele uitleg of verklaring heb mogen ontvangen. Ongeveer de helft van de aanschaf kosten is vergoed met als argument dat het al 4 jaar ligt... Al had ik dit eerder geweten was ik zeker niet aan deze vloer begonnen.
BerryAlloc Anegada Eg
Har haft et BerryAlloc Anegada Eg i et år, og må sige at det er lidt af en skuffelse, jeg oplever simpelthen at laminaten brækker af i samlingerne i hjørnerne af "pladerne". Indtil videre to steder, og det er super ærgerligt når det nu skal være så godt.
Det skal siges at jeg er håndværker og jeg selv har lagt gulvet efter BerryAlloc's anvisninger/instruktion.
Jeg prøvede at kontakte BerryAlloc men de henviser til trælasten hvor jeg har købt gulvet, men jeg havde ikke forventet meget nu hvor PDF filen med information er utilgængelig på deres hjemmeside.
Forsat god dag.
jeg har virkelig haft problemer med mit…
jeg har virkelig haft problemer med mit gulv fremstillet ag berryalloc og jeg har haft en helt anden opfattelse af deres produkter på her før hvor jeg faktisk gjorde både deres gulve og andet til skamme.
Men efter 1 år og 8 måneder måtte ændre mit syn.
vi fik total renoveret vores hus og derved også helt nye gulve i huset på nær badeværelse og bryggers er alt et flydende gulv hvor gulvet i alle rummene hænger sammen som et stort gulv. det knager og brager ind i mellem og jeg har klaget min nød først til tømmerfirmaet der monterede gulvet. de har været i mit hus xxx gange og prøvet at "fikse" det intet har hjulpet jeg har kontagtet berry alloc nogle gange og de har været i huset nogle gange, og kommet med en rapport der exact beskriver hvad fejlen med gulvet er. må efter at have fået rapporten måtte ændre min opfattelse af deres gulve. vores gulv knager og brager ja men fejlen ligger ikke ved dem men dem som monterede det. da erry alloc kom ind i billedet får jeg gode råd og vejledning over hvad jeg skal gøre og nu ligger der en klage ved byggeankenævnet som skal behandles berryalloc har tilbudt mig alt den hjælp de kan give so fejlene bliver rettet og jeg kan blive glad for min husrenoverring. så mit råd er kontagt dem har i problemer de er meget hjælpsomme.
Fint Berry Alloc gulv
Min mand, der ikke er håndværker, lagde Berry Alloc laminatgulv i huset for 2 år siden. Gulvet blev lagt oven på det eksisterende parketgulv, og han syntes, at det var nemt at lægge.
Vi er er ovenud tilfredse med gulvet, som stadig ser ud som nyt og er nemt at holde.
Mvh Anne Dorthe Hansen
Køb aldrig gulv hos Berry Alloc
Køb aldrig gulv hos Berry Alloc. For 1 1/2 år siden fik vi nyt gulv i hele huset. Gulvet knirker og knager og det har været enormt svært, at få Berry Alloc i tale. To gange har de været hos os og senest havde de en tømrer med som "desværre kom til" at ridse gulvet så han var nødt til at tage en en gulvplade op, og skifte til en anden. Derfor fjernede de en fuge mellem stue og køkken således, at vi her en måned efter er efterladt med gulv der stadig knirker og knager samt et stykke malertape over den fuge de fjernede. Vi er bare blevet syltet og holdt hen så lad for guds skyld være med at købe gulv hos dem!
Køb ikke
Har fået lagt BerryAlloc gulv i mit nye køkkenalrum. Her to måneder efter er der kommet to store stykker der er “slået” af. Sælgeren har afvist min klage og henviser til at der må være tabt noget. Han gad ikke engang komme ud og kigge på det. Vi er en familie med to børn og det kan dette gulv tydeligvis ikke holde til, selvom de reklamerer med at det er slidstærkt og 30 års garanti. Den garanti dur ikke, da det åbenbart kun er mod gennemslid. Jeg er mega skuffet og de har ikke hørt det sidste fra mig
Even wennen
Wij hebben onlangs een Berry Alloc Pure Click 55 Columbian Oak vloer gekocht bij Kwantum.
Omdat de ondervloer niet perfect is er ook een ondervloer bij genomen.
De vloer is bestemd voor de 4 slaapkamers en de overloop.
Aangezien deze kamers op de hoeken van de woning liggen wilden we in de midden beginnen en van daaruit kamer voor kamer doen.
Dat is vrij uniek aan dit systeem, maar het kan.
Allerbelangrijkste is een super scherp Stanleymes, dan werkt het prima.
Af en toe past het niet met de tandjes maar even goed meten en een stukje er af halen lost dit wel op.
Wel altijd voorzichtig zijn met de stroken, een korreltje er tussen is funest.
Ziet er nu strak uit, erg mooi.
Hoop dat het zich op de lagere termijn goed houd.
Drama om te leggen
Ik heb bij de Kwantum de pvc-vloer San Francisco gekocht. Bij bezorging bleek het om een Berry Alloc vloer te gaan. Nu ik de onderstaande reviews lees, vrees ik het ergste! Wij zijn nu halverwege het leggen.
De vloer ziet er mooi uit, maar is een drama om te leggen. Je hebt enorm veel snijverlies doordat de klikverbinding niet de normale tong en groefverbinding heeft, maar een soort puzzelstukjes aan alle kanten. Je kunt dus niet automatisch het restant plank gebruiken om de nieuwe rij mee te starten, want die puzzelstukjes zitten vaak in de weg!
Het snijden is eigenlijk niet te doen met een stanleymes, wij doen het dus gewoon met een laminaatsnijder en een decoupeerzaag.
Tip van de Kwantum was om op de korte kanten een druppeltje secondenlijm te doen zodat deze naden mooi blijven zitten. Dat helpt enorm bij het leggen.
Ik ben benieuwd hoe deze vloer er over een paar maanden uitziet...
Berry Alloc Pure PVC 946M NOOIT MEER!
In Maart 2017 bij Roobol een Berry Alloc Pure PVC 946M COLOMBIAN EIK gekocht en deze ook door hun laten leggen.
Mei 2017 begon de vloer bobbeltjes te vertonen, een eerste reactie van Roobol was dat aan de ondervloer zou liggen.
Later in het jaar begonnen bovenlagen los te laten.
Nu 3 jaar verder de 55 m2 vloer eruit en vervangen, uiteindelijk maar een gedeelte van de vloer terug gekregen.
Kwaliteit is waardeloos en service van Roobol is uitermate slecht.
Køb aldrig BerryAlloc gulve...pengene er smidt ud af vinduet - holder bestemt ikke hvad de reklamerer med...
Købte BerryAlloc gulv til ialt 5 rum hos Davidsen.
Efter mindre end et halvt års brug kommer der ridser i gulvet i køkkenet. Senere tabes en tallerken - også på køkkengulvet. Derved springer en flig af på størrelse med en femkrone. Der bliver klaget adskillige gange til Davidsen, da gulvet i køkkenet nu flere steder får slidskader - dette til trods for reklamen for Berry Alloc og deres fuldstændige slidstærke gulv.
Efter halvandet år kommer der endelig en repræsentant fra firmaet ud. Angiveligt skulle vi have vasket gulvet forkert 😣og vi havde været for hårde ved gulvet😤 dette er simpelthen ikke rigtigt - vi passer meget på
vores inventar i huset...
Derudover skulle det angiveligt være lagt forkert (gulvet er lagt af en super dygtig tømrer med 30 års erfaring🤬)
Hvordan man kan være for hård ved et køkkengulv - ja det melder historien hos repræsentanten ikke noget om. Vi får udleveret en bøtte gulvvask og ingen kompensation for de mange skader gulvet har ...Og så går repræsentanten - dog først efter at han havde udbedret en boble på gulvet i soveværelse ved at erstatte det med er nyt 😣Denne ekstreme produktionsfejl ville han dog vedstå.
Vi klager fortsat hos Davidsen - uden held.
ET GODT RÅD - køb aldrig Berry Alloc gulve - hvis det skal lægges i rum, hvor der er dagligt brug - eksempelvis køkken eller gang...Det kan kun holde til en soveværelse hvor færdsel er minimal🤪
Ik heb een vinylvloer van Berry Alloc…
Ik heb een vinylvloer van Berry Alloc gekocht op aanraden van de Floorhouse. Zou makkelijk in onderhoud zijn, geen lawaai veroorzaken en noem maar op.
Als het warm is komt de vloer naar boven en zodra het frisser begint te worden staat de vloer open. Dit is gemeld aan Berry Alloc maar die maken zich er goedkoop vanaf door te zeggen dat de vloer slecht gelegd is en de voorschriften niet zijn gerespecteerd. Dit is absoluut niet het geval.
De Floorhouse wil tussenkomen door een paar pakken gratis aan te bieden. Dit gaat echter het probleem niet oplossen.
Jammer dat ik m'n eerste idee niet heb gevolgd en laminaat van Quick Step heb gekocht. Ik zit nu met een vloer in het ganse appartement die op niets trekt.
Mooi maar slechte kwaliteit
In februari 2018 een mooie pvc vloer van Berry Alloc (Pure Click) laten leggen. Binnen een half jaar ging de vloer verkleuren, en dit gemeld. En na een paar maanden heeft ook de toplaag losgelaten. Ook gemeld. Hoewel garantie, heeft het ons buiten proportioneel veel tijd en ergenis gekost om aan te sturen op vervanging van deze pvc vloer gezien productiefout. Uiteindelijk gelukt. Nooit meer een vloer van Berry Alloc.
Pure Click, loslatende toplaag
Ik dacht een vloer gekocht te hebben waar ik heel lang plezier van zou hebben; de Berry Alloc Pure Click.
Na een paar maanden zag ik hier en daar dat de naadjes wat omhoog kwamen maar goed ik was er nog steeds blij mee en heb niet direct aan de bel getrokken.
Anderhalf jaar later kwamen er op veel meer plaatsen de naden omhoog.
De stoffeerder van Carpet right is langs geweest, vertelde dat de toplaag aan het loslaten is en heeft foto's gemaakt, na 3 weken heb ik gebeld, de foto's waren nog niet binnen dus heb ik zelf foto's gemaakt en naar Carpet Right gestuurd.
Vandaag (een week later) weer gebeld, de foto's zijn niet duidelijk genoeg en nu komt deze week de bedrijfsleider langs om het te beoordelen.
Ik verwacht een nieuwe vloer want na nader onderzoek lees ik dat er meer klachten zijn geweest over een loslatende toplaag bij de naden.
Ik ben benieuwd hoe Carpet Right en Berry Alloc dit gaan oplossen.
UPDATE
Berry Alloc heeft de fout in de productie toe gegeven en zal alles vergoeden. Carpet Right wil het niet meer in de collectie er waren meerdere klachten gekomen over deze vloer. Ik heb inmiddels een nieuwe vloer van een ander merk en ben helemaal schadeloos gesteld. Oude vloer eruit, meubels opzij en de nieuwe vloer gelegd.
Dus netjes opgelost.
Nooit meer !!!!!!
In maart een vinyl klik laminaat gekocht. Deze eind april zelf gelegd. Na enkele maanden laat de toplaag al los. Expert bij geweest van carpetright waar we de vloer hebben gekocht. Hun beweren een productie fout. Na verloop van tijd een andere vloer uitgezocht, jammer genoeg bij Carpetright moeten doen. Maar dat is een ander verhaal.
Zelfs op de staal in de winkel liet de toplaag al los.
Nooit geen vinyl laminaat meer!!!!
Via BVA Auctions hebben wij een Berry …
Via BVA Auctions hebben wij een Berry Floor gekocht met 25 jaar garantie. De PVC Toplaag van het laminaat laat overal in huis los en de vloer is onbruikbaar. Wij hebben aanspraak proberen te maken via BVA Auctions, deze hebben ons na lang aandringen doorverwezen naar Berry Alloc (Berry Floor). Berry Alloc heeft na lang wachten de klacht gegrond verklaard maar kan ons niet helpen met de garantie, daarvoor moeten we bij de verdeler zijn. In ons geval dus BVA Auctions, maar deze zegt weer dat zij niks met garantie te maken hebben.
Ontvangen bericht:
Beste,
Ik heb van onze dienst naverkoop de info gekregen dat de klacht wel terecht is.
Voor de verdere afhandeling zal u dit wel moeten regelen via de firma waar u dit aangekocht hebt. Deze is helaas bij ons niet gekend dus die zullen met hun verdeler contact moeten opnemen.
Vriendelijke groeten,
------------------------------
Beaulieu Flooring Solutions
Dus geen 25 jaar garantie. Wij vinden dit echt een hele slechte service.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.