Vi har i 2022 lagt Berry alloc gran avenue i hele huset 110 kvm og er meget glade for kvaliteten og holdbarheden. MEN det knirker helt vildt stort set i alle rum, det ulidligt at høre på så vi overvej... Leggi di più
Vurderer du å bytte gulv og har vurdert Berry Alloc? Ikke tenk tanken engang! Gulvet knirker, knekker og knaker i alle skjøtene. Det er et sjeldent dårlig gulv, svært misfornøyd. Har klaget og det kom... Leggi di più
Jeg har selv lagt 150kvm grand avenue comfort (med trinlydsdæmpning) og har lige yderligere købt 50kvm til renovering af 1.sal. Har ikke problemer med knirkelyde eller misfarvninger og de ældste g... Leggi di più
Har med undren læst meget dårlige anmeldelser af BerryAlloc herinde. Jeg og min mand lagde selv et BerryAlloc original gulv i vores køkken i 2020. Renoverede køkkenet i 2022, hvor vi klikkede gulvet o... Leggi di più
At BerryAlloc, we believe in life, in every kind of life and every type of floor that goes with it. We offer a wide range of interior solutions for both residential and commercial use, from high pressure floors, strong wood floors, laminate, vinyl and parquet flooring to wall panels. Suitable for all kinds of interiors and lifestyles, BerryAlloc products are primarily known for their high quality, durability, ease of installation and modern look. BerryAlloc is a company that values innovation, quality, sustainability and diversity. By closely following trends and using our technical expertise, we aim to inspire and surprise our customers. Because our floors are made to be enjoyed —carefree moments of pleasure. More information can be found at www.berryalloc.com.
Industrielaan 100, 8930, Menen, Belgio
- +32 56 52 84 80
- marketing@berryalloc.com
- www.berryalloc.com
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Van alle beweringen over hun vynil…
Van alle beweringen over hun vynil laminaat is de enigste juiste,het is gemakkelijk te leggen en daarmee is ook alles gezegd. Na weken maanden opzoeken en reviews lezen ben ik weinig positieve reviews tegengekomen. En steeds dezelfde uitvlucht productiefout opvolging klantendienst minimaal.vergoeding nul en daarna een simpele mail van spijt. Zoals op deze mail waarschijnlijk ook zal worden gereageerd

Risposta di BerryAlloc
Jeg har lige lagt 22 kasser Berry…
Jeg har lige lagt 22 kasser Berry Alloc, i januar 2023,allerede da jeg havde lagt kasse nr.8,reklamerede jeg til Bauhaus i Hjørring, som fortæller mig at jeg havde lagt det forkert, havde fuldt monterings anvisningen på kassen og på nettet, og det gulv jeg udskkiftede, også et Alloc havde ligget i 16 år uden fejl i,havde jeg også selv lagt, Bauhaus siger at de vil sende en mand fra Berry Alloc ud ,som vil undersøge gulvet for monterings fejl, og han bliver ved indtil at han finder bare den mindste fejl, også vil jeg få en regning på 3500kr for hans besøg,meget uforskammet optræden fra Bauhaus. SÅ HOLD JER FRA BÅDE BAUHAUS OG BERRY ALLOC
Zeer slechte kwaliteit pvc
Zeer slechte kwaliteit pvc. Veel deukjes in de vloer, terwijl deze nog niet eens gelegd was. Er bleek een productiefout te zijn die er ook voor zorgde dat er donkere strepen zichtbaar waren bij strijklicht. Verder een ruwe vloer die de broeken van ons kruipende kind snel kapot maakte: om de dag konden we een broek weggooien om deze reden. Na vervangen van de vloer dit probleem nooit meer gehad. Verder kregen wij zeer snel gaten in onze sokken met deze vloer. De vloer beneden werd vervangen, maar op de andere verdiepingen werd de klacht niet in behandeling genomen, omdat de donkere strepen daar niet zichtbaar waren. De deukjes (en vastgestelde productiefout) waren daar dus blijkbaar geen reden om te vervangen. De kapotte sokken werden zonder onderzoek niet serieus genomen: "misschien blijf je op de trap wel ergens achter haken". Ik zou iedereen afraden om een vloer van dit merk te kopen.

Risposta di BerryAlloc
MEGET Dårlig BerryAlloc gulv
Hold jer langt væk fra dette firmas alu klik gulve produkter, vi har haft flere reklamationer på det. deres !montør ! kom fra et tømmerfirma, han var just ikke troværdig, løj om hvad vi havde sagt, da han lavede noget fusk, og efterfølgende skrev han vi havde godkendt sådan som det så ud, købte det af Tæppe & Gulvhuset ApS af butikschefen, i Aars, han kommer vi aldrig som i aldrig til at handle med mere. magen til slapsvans kender jeg ikke. det kinker og skilles ad, og skal sparkes sammen typisk fler gange om ugen, i de rum hvor der har være reklamationer, og når jeg skriver til dem på mail om mine fortsatte problemer med gulvet, svarer ingen af dem. med andre ord 2 dårlige firmaer Aars gul og tæppe hus og Berryalloc, samt montøren fra tømmerfirmaet Lyngaard og bødker, men kan se vi skulle have set på her inden vi købte gulv, største delen er meget utilfreds med deres gulv, skulle nogen ønske det kan de få en længere historie, den er kogt ned til 2 A4 sider men kunne nemt fylde 4 sider
Mooi maar teleurstellende kwaliteit
Laminaat "Impulse V4", zwart.
Ondanks de navolgende klachten: prachtig laminaat, ziet er superchic uit. We hadden lang gezocht om deze echt diepzwarte kleur te vinden en zijn heel tevreden over het resultaat. Maar...
1) Veel productiefouten. Krassen door stof en gruis dat mee in de verpakking was gekomen. Zeker 25% van de planken teruggestuurd.
2) De gratis vervangende planken lieten 4 maanden op zich wachten. Ik kon het project (hele bovenverdieping) niet zo lang stilleggen en heb een gedeelte met beschadigde planken moeten leggen.
3) Toplaag is heel zwak. Laat er een sleutel op vallen, en je hebt al een beschadiging. En dat voor een laminaat dat bijna dubbel zo duur was als het vorige dat er lag, en dat vrijwel onverwoestbaar was.
4) Daar komt bij, en vraag me niet waarom, dat direct onder de gitzwarte toplaag een helderwitte tweede laag zit. Elke minieme beschadiging is dus onmiddellijk opvallend zichtbaar.
ELENDIGT PRODUKT OG ELENDIG SERVICE!
Vi har godt 140 kvadratmeter Berry Alloc gulv liggende, det har ligget et år. Det knirker og brager - det er åbenbart et kendt problem, at låsene i Berry Allocs gulve er dårlige. BA vil ikke vedkende sig problemet, da de påstår det er monteringen - det stod en gulvlægger med 12 års erfaring og et utal af huse på cv'et for.
Ubehøvlet konsulent der kom, og rapporten viser kun deres side af sagen, men ikke de resterende 120 kvadratmeter.
Hold jer langt væk hvis I vil kunne holde ud at gå på jeres gulve!
Jeg fik nyt gulv i hele hjemmet i 2019
Jeg fik nyt gulv i hele hjemmet i 2019, jeg valgte dette gulv da det er ridsefast og jeg har hund.
Gulvet er desværre umuligt at få til at se rent ud, til trods for at jeg har haft rengøtingsjob i 20 år, har jeg endnu ikke fundet en løsning. Har sådan fortrudt, at jeg valgte et mat gulv ( Berry alloc original eg) Har forsøgt med firmaets egne produkter, det havde ingen effekt.
Rigtig utilfreds!
Rigtig utilfreds!! Har købt berry alloc charme natural light (sildeben) til vores stue og køkken. Det knirker og brager alle vegne! Også i vores nyetablerede tilbygning! Vores gulvmand fortæller at Berry Alloc kender til problemet, men bare giver skylden til gulvmonteringen. Han har lagt mange forskellige typer gulv og siger at han oplever mange problemet med Berry Alloc. Er virkelig ked af at jeg ikke vidste det på forhånd. Så havde vi valgt et andet gulv
Vi har fået lagt 75 kvm BerryAlloc…
Vi har fået lagt 75 kvm BerryAlloc Chateau. Af autoriseret gulvlægger. Gulvet klikker/knirker overalt. Underlaget er plant. Herefter 2 år er det begyndt at knække af i hjørnerne. Så yderst utilfreds med kvaliteten.
Skuffet over kvaliteten
Skuffet over kvaliteten
Har købt 60 kvm hvidvasket eg og betalte 16000 kr med en meget større forventning om høj kvalitet.
Gulvet var på tilbud hos flotte gulve.dk
Har haft en tømmer til at lægge gulvet og det tanner rigtig mange steder i kanterne og det er ikke tømmerens skyld. Er meget bekymrede for, hvor længe gulvet vil holde, da det skal vaskes jævnligt, da skidt nemt ses og hænger fast.
Kan ikke anbefales
Helt perfekt og flot
Jeg kan bestemt anbefale et højtrykslaminatgulv fra BerryAlloc. Vi har lige lagt i alt 25m2 på 2 værelser og det er helt perfekt (oak white 2-stavs). Samtidig var det nemt at lægge. Fulgte blot instruktionsvideo på YouTube og så gik det helt fint.
Hold jer væk fra Barry Alloc
Hold jer væk fra Berry Alloc
Vi har købt Berry Alloc grand avune liminat gulv og fortryder vores valg. Man kan ikke gå et eneste skridt på gulvet uden, at det siger en knæklyd fra samlingerne.Efter 4 dage.
Forfærdeligt!
Forfærdeligt!
Vi har købt Berry Alloc sildebenslaminat og er så kede af vores valg! Man kan ikke gå et eneste skridt på gulvet uden, at det siger en knæklyd fra samlingerne. Gulvet er lagt af professionelle og betonlaget under er ligeledes slebet eller støbt af professionelle.
Vi har det i hele huset og har i et af værelserne forsøgt med et andet undergulv, men der er ingen forskel.
Vi har klaget over det og 4 uger efter kom der en mand fra Berry Alloc ud til os for at se på gulvet.
Det var tydeligt, at han var sendt ud for at finde nogle fejl, som kunne dække over gulvets dårlige kvalitet. Ifølge ham er der små forhøjninger over hele gulvet i hele vores køkkenalrum og alle 4 værelser. Det er til trods for, at der tidligere har ligget et andet trægulv et af stederne, som var fuldstændig lydløst at gå på.
Derudover var hans eneste kommentar bare, at lyden fra gulvet kun ville blive værre og værre med tiden.
Aldrig køb sildebenslaminat fra Berry Alloc!
Advarsel fra håndværker
Som tømrer og desværre også ejer af allocs sildeben chateau, kan jeg kun advare mod denne producent.
- Ringe kvalitet.
- Skriver/lyver sig ud af reklamationer.
Især deres ringe forsøg på sildebens laminat.
Jeg har lagt rigtigt mange kvm laminat i min tid, som tømrer. Uden nogen form for problemer, indtil jeg prøvede dette sørgelige produkt. Jeg har fulgt vejledningen til punkt og prikke. Siden jeg lagde det, har de tilmed også ændret vejledningen, således at man skal lime dem sammen. Hvilket man ikke skulle da jeg købte det.
Efter lang tid med knirken og braven, valgte jeg at skrive en reklamation.
Jeg havde besøg af en såkaldt tekniker. (han virkede umiddelbart kun til at have fået et teroatisk kursus) Jeg spurgte ham således om ændringen af vejledningen, og han mente det var en "udvikling" af produktet, men ikke en nødvendighed.
Han udtrykte også, at der ikke rigtigt var noget galt.
Han skrev efterfølgende en rapport, fyldt med besynderlige "installationsfejl". Herunder at indvendige døre er kilet mod gulvet, hvilket fastspænder gulvet?? Så har du en tung kommode, vitrineskab eller ligeledes, så kan du godt glemme at få allocs produkter.
Jeg har 170kvm, det er dog kun i K/A der er taget billeder af, fordi det var her han kunne finde såkaldte "fejl".
Jeg er ikke blot en enkelt sur kunde, i kan finde en hel gruppe på Facebook, samt den store nybyggeri gruppe, fyldt med vrede Alloc kunder, der begræder deres køb af Alloc Chateau.
Andre produkter, selv det billige fra jem & fix er bedre kvalitet, og med stor sandsynlighed også bedre selvinsigt og service.
had laminaat gekocht van Berry Alloc…
had laminaat gekocht van Berry Alloc maar na controle door hun zat er een productiefout in,Ze hebben zonder problemen nieuwe gegeven(70m²)en hebben de plaatsingskosten terugbetaald(moet wel vermelden met de goede hulp van CEVO in Westerlo)
Aldrig mere Berry Alloc
Vi fik for 2 år siden lagt højtrykslaminat fra Berry Alloc - før købet snakkede vi med en salgskonsulent fra Berry Alloc da vi var meget interesseret i holdbar og slidstyrke og om det nemt fik pletter især fordi vi har hund og små børn.
Vi blev lovet næsten guld og grønne skove - fik i hvert fald af vide vi ikke ville finde en bedre og mere smudsafvisende gulv som IKKE ville blive plettet , ridset med mere.
Nu står vi så her, 2 år senere med et gulv som et fyldt med pletter ( vi tænker der er fra savl eller andet dryp fra vores hund da vi desværre ikke kan gå bagefter ham med en klud 24/7)
Jeg kontakter Barry Alloc og får af vide de desværre ikke håndterer reklamationer selv og vi skal kontakte salgskonsulenten igennem den butik hvor vi købte gulvet.
Det prøver vi så hvilket resulter i vi får tilsendt en pleje anvisning magen til den man kan slå op på nettet.
Er VIRKELIG SKUFFET Over kvaliteten i forhold til prisen og i forhold til hvad de lover i følge deres egen hjemmeside og igennem deres salgskonsulenter.
Har før haft et LANGT BILLIGERE gulv som holdt virkelig meget bedre.
Og virkelig dårlig håndtering fra både salgskonsulenten og Berry Alloc - vil ALDRIG ANBRFALE det til andre,
In Augustus 2020 een berry alloc pure…
In Augustus 2020 een berry alloc pure click tegel in de keuken gelegd. Eerlijk gezegd als test omdat ik in een vloerenwinkel werk. We hebben ook veel klachten over loslatende toplagen gekregen over deze vloeren. deze klachten werden echter steeds netjes opgelost door Berry alloc. Ondertussen heeft Berry alloc het probleem opgelost in de productie. Sindsdien geen enkele klacht meer gehad. Ik ben na een jaar echt op deze vloer geleefd te hebben (hond, kinderen, schuiven met stoelen) zeer tevreden. deze vloer is makkelijk te onderhouden. er staat nog geen krasje op... De vloer is stil en warm. Je kan denken dat ik bevooroordeeld ben omdat ik in een vloerenwinkel werk maar wij verkopen wel 10 merken die allemaal goede vloeren hebben. Mij maakt het niet uit wat ik verkoop. Dit is enkel geschreven vanuit mijn eigen ervaring met deze vloer.
Det er et møj gulv basta
Det er et møj gulv basta!!
har køb 110 m2 til vores hus med en produktionsfejl (der er buler i aluskinnen) Og det har forudsagte at samlingerne buler op og det kinkerne berry alocs to tro svende har været her og kigger på gulvet og svarer var at under lager var skævt og der
Ikke var samlinger i dørene. Køb aldrig dette gulv det er et møj gulv og du er beder stiller med er gulv Til 59 kr pr m2 i jem og fix.
PVC PURE CLICK BERRY ALLOC
PVC PURE CLICK BERRY ALLOC
Koop dit nooit ,laat je niet verleiden door de makkelijke plaatsing en het mooie uitzicht, verkleuring,naden worden zichtbaar en zeer zeer zeer moeilijk te onderhouden, wijzelf doen dit op onze knieën omdat de vloer zo stug is.
Kortom een ramp.
3 jaar geleden een berryalloc pvc klik…
3 jaar geleden een berryalloc pvc klik laminaat voer gekocht.
wat een slechte kwaliteit is dit bijft niet aan elkaar zitten en de toplaag laat los op de randen.
na 3 jaar kan er een nieuwe vloer in nooit meer deze vloer.