Vi har i 2022 lagt Berry alloc gran avenue i hele huset 110 kvm og er meget glade for kvaliteten og holdbarheden. MEN det knirker helt vildt stort set i alle rum, det ulidligt at høre på så vi overvej... Leggi di più

Vurderer du å bytte gulv og har vurdert Berry Alloc? Ikke tenk tanken engang! Gulvet knirker, knekker og knaker i alle skjøtene. Det er et sjeldent dårlig gulv, svært misfornøyd. Har klaget og det kom... Leggi di più

Jeg har selv lagt 150kvm grand avenue comfort (med trinlydsdæmpning) og har lige yderligere købt 50kvm til renovering af 1.sal. Har ikke problemer med knirkelyde eller misfarvninger og de ældste g... Leggi di più

Har med undren læst meget dårlige anmeldelser af BerryAlloc herinde. Jeg og min mand lagde selv et BerryAlloc original gulv i vores køkken i 2020. Renoverede køkkenet i 2022, hvor vi klikkede gulvet o... Leggi di più

1. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  2. Negozio di materiali da pavimentazione

At BerryAlloc, we believe in life, in every kind of life and every type of floor that goes with it. We offer a wide range of interior solutions for both residential and commercial use, from high pressure floors, strong wood floors, laminate, vinyl and parquet flooring to wall panels. Suitable for all kinds of interiors and lifestyles, BerryAlloc products are primarily known for their high quality, durability, ease of installation and modern look. BerryAlloc is a company that values innovation, quality, sustainability and diversity. By closely following trends and using our technical expertise, we aim to inspire and surprise our customers. Because our floors are made to be enjoyed —carefree moments of pleasure. More information can be found at www.berryalloc.com.

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Extreem slecht click laminaat,

Extreem slecht click laminaat,
De toplaag heeft na 3 a 4 jaar bij al het laminaat los gelaten. Inmiddels hebben we het overal eruit gehaald omdat uiteindelijk alles los liet, er was werkelijk geen enkele plaat die goed bleef. Maakte niet uit of het in de zon had gelegen of nooit zon, wel of niet verwarmde ruimten, wel of niet met water schoongemaakt. De toplaag liet los en krulde om, gewoon in het midden van de zijkant. Krijgt niets vergoed van de fabrikant omdat bon niet meer aanwezig is. En dit is wel een duidelijk geval van of fabrieks fout of bagger kwaliteit.
Ziet er mooi uit, maar schijn bedriegd, u komt van een koude kermis thuis en staat met lege handen en een kale vloer.
Begin er niet aan, het heeft giga veel werk gekost om alle ruimten weer leeg te halen om het te verwijderen en er linoleum in te leggen.

23 settembre 2024

Beste Boor,

Het spijt ons deze review te lezen en we nemen uw feedback ernstig.
Zou u ons extra informatie kunnen bezorgen omtrent uw klacht? Welke vloer heeft u aangekocht?
Kan u ook laten weten waar u de vloer heeft aangekocht en welke stappen er reeds ondernomen werden door de verdeler.
U mag deze informatie naar aftersales@berryalloc.com sturen. Zo kunnen we dit verder voor u onderzoeken.

Caroline van BerryAlloc.

******
update 08.01.24

Hartelijk dank voor uw aanvullende feedback. We begrijpen dat dit een erg vervelende ervaring voor u is geweest en willen nogmaals onze verontschuldigingen aanbieden voor het ongemak.
We willen graag benadrukken dat BerryAlloc in het verleden te maken heeft gehad met enkele kwaliteitsproblemen, maar dat we sinds die tijd belangrijke verbeteringen hebben doorgevoerd in zowel ons productieproces als onze kwaliteitscontrole. Dit betekent dat de huidige producten aan strengere normen voldoen en dit probleem niet meer vertonen.
Wat betreft uw specifieke situatie begrijpen we dat u geen aankoopbewijs meer heeft, wat jammer genoeg een belangrijke vereiste is om een vergoeding te kunnen aanvragen. Omdat de vloer bovendien niet rechtstreeks door u is aangekocht en er geen bewijsstukken van de kosten of de oorspronkelijke aankoop beschikbaar zijn, kunnen wij helaas geen compensatie bieden.

Caroline van BerryAlloc

Elendig kvalitet… Det knirker og…

Elendig kvalitet… Det knirker og knager og samlingerne går op, hold jer langt væk fra berry alloc sildeben…

17 settembre 2024

Hej,

tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har problemer med dit gulv. Det burde ikke ske. Det er bedst at kontakte din forhandler/installatør. De vil sende det videre til os, så vi kan tjekke, om det er et installationsproblem eller et produktproblem.

Je suis très satisfait.

Je suis très satisfait.
J ai acheté deux fois du Spirit de berryalloc. Le produit et très réaliste on croirait vraiment du bois même au toucher. La mise en place et l’assemblage très facile un très bon produit

15 febbraio 2024

Risposta di BerryAlloc

Nous vous remercions pour votre charmant commentaire ! Nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de votre sol. Nous apprécions vraiment que vous ayez pris le temps de nous le faire savoir. Nous vous souhaitons de nombreux autres moments de plaisir sur votre nouveau sol.✨

- Pauline de BerryAlloc

Top vloertje !

Duidelijke en eerlijke info over het product. Opvolging en communicatie omtrent leverbaarheid en afhaling waren goed en correct. Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel bij afhaling.
Een positieve ervaring dus die wij graag delen. Wij hebben het product ondertussen enkele maanden liggen en krijgen geregeld complimenten. Dus top !

30 giugno 2024

Risposta di BerryAlloc

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je vloer. We appreciëren het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit ons te laten weten. We wensen je nog veel momenten van plezier op je nieuwe vloer.✨
- Pauline van BerryAlloc

Berry alloc stratifié défaut produit

J'ai acheté en Mai 2024 le stratifié Connect V8. Il a un défaut de fabrication. J'ai demandé le remboursement.
J'attends une réponse du bureau d'étude Berry Alloc en Belgique,
(Facture à l'appui).

13 maggio 2024

Bonjour,

Merci d'avoir pris le temps d'écrire un avis. Nous sommes vraiment désolés que vous rencontriez des problèmes avec votre sol. J'ai vérifié votre réclamation dans notre base de données et elle est en cours de traitement. Un échantillon de votre sol est en cours vers notre laboratoire pour examiner s'il s'agit d'un défaut de production ou d'installation. Nous prenons cette plainte au sérieux et vous communiquerons les résultats du laboratoire dans les plus brefs délais.
- Pauline de BerryAlloc

som følge af en dårlig anmeldelse skriver Berry Alloc følgende

Hei Susan,

Vi beklager din seneste oplevelse og den ulejlighed, den måtte have medført.
Vi vil gerne forsikre dig om, at din klage blev behandlet korrekt af BerryAlloc-teknikeren. Men efter en grundig gennemgang ser det ud til, at lægningsvejledningen for dette produkt ikke blev fulgt korrekt. Korrekt installation er afgørende for at sikre kvaliteten og levetiden af dette gulv.

The BerryAlloc team

HER KOMMER ANMELDELSEN ENDNU ENGANG og ja det er lagt rigtigt med undtagelse af manglende ekspansions liste mellem soveværelse og stue, som også er beskrevet. Hele gulvet dækker et areal på ca 80 kvadratmeter
Ovenstående er jo så lysende et eksempel på den ringeste kundeservice.

Dårlig kvalitet og endnu dårligere service
Køb det ALDRIG dårlig kvalitet og endnu dårligere service
Den største fejl vi har begået i forhold til vores så ”smukke” og fantastiske (troede vi) Berry Alloc CHATEAU Charme Light Natural sildebens gulv, var at vi ikke gik ind på Trustpilot og læste alle de dårlige anmeldelser der er lavet på dette produkt. Når vi læser dem nu står undskyldningerne for diverse fejl i kø. Det er nøjagtigt det samme vi oplever efter at have klaget og haft besøg af den mest ”omhyggelige” servicetekniker (MB) som helt klart var der for at finde fejl og som min mand sagde han talte til mig som et menneske der intet forstod. Han var klart ikke uvildig. Det var så slemt at min ellers meget rolige og saglige mand måtte forlade huset for ikke at få sagt nogle meget useriøse ting. Magen til ubrugelig rapport, som var resultatet af hans gennemgang skal man lede længe efter. Den forsøges underbygget af foto taget af gulvet og forstørret op, for rigtigt at understrege det han fandt. Eksempelvis to temperatur målinger på henholdsvis 21,3 og 49,3 grader for at kunne vise at gulvet havde forskellig temperatur. Der er bare det at vi har gulvvarme termostater centralt med rumfølere sat til 21 grader. Så jeg ved ikke om hvor de 49,3 grader stammer fra( måske en solstråle ved vores terrasse dør eller vinduer ned til gulvet og kan man overhovedet gå på et gulv hvis det var 49,3 grader?) senere har jeg læst i nogle anmeldelser af samme gulv type, at gulvet giver sig i solen og tænker så om gulvet overhovedet kan bruges i det danske klima hvor solen skinner ind af vinduerne. Underligt nok er det også en af undskyldningerne at der er forskellige varme zoner. Det er der så ikke, der er forskellige kredse men alle med samme varme zoner. Der kører på 21 grader.
1 ting som vi ikke har gjort korrekt og gerne indrømmer, er at vi har ladet gulvet gå ubrudt gennem en døråbning mellem stue og soveværelset. Vi har dog sørget for at gulvet ligger minimum 15 mm fra alle vægge(underligt nok rejser gulvet sig ikke i den del af huset, men kun omkring køkkenøen). Men som i resten af anmeldelserne af dette produkt her på trustpilot står de dårlige undskyldninger for af sprængninger, slidtage og at alle ende samlinger rejser sig i kø. Jeg kunne blive ved med at opremse undskyldninger som rapporten indeholder. Gulvet har ligget i ca 10 mdr. Det var meningen at vi skulle have lagt gulvet i resten af huset, men de sidste 30 kvadratmeter er røget direkte på genbrugspladsen/lossepladsen, for jeg er sikker på at vi aldrig skal lægge mere af dette gulv, eller for den sags skyld andet gulv fra et firma med så dårlig en kvalitet gulv og så ringe kunde service eller mangel på samme.
Jeg ville sådan ønske at jeg kunne vise de billeder af hvad der kommer frem af beskyldninger i denne rapport. MB påstår i rapporten at stavene er skåret til for at passe sammen, hvilket de selvfølgelig ikke er. Han pillede soklen af vores køkken ø, da han tilsyneladende ikke troede på min mands udsagn om den ikke stod på gulvet. Han måler vores ny støbte betongulv til en ujævnhed på 4mm over 2 meter, vel og mærke efter gulvet er lagt og der er godkendt undergulv under. Han ligger og måler sprækkerne til 0,4-0,6 mm og påstår det er derfor gulvet rejser sig. Han påstår vi har fuget gulvet ”fast” ved terrassedøren fordi der er lagt en silikone fuge. Vores gulv knirker ikke som ellers er et af mange klagepunkter folk har, men det er jo nok fordi der er så mange fejl og mangler(ironi)
KØB ALDRIG produkter fra dette firma. Normalt laver jeg ikke dårlige anmeldelser her på Trust pilot, tror jeg har lavet ca 70 og dette er den første jeg har givet 1 stjerne og hvis nul havde eksisteret havde Berry Alloc fået dette

Dato for oplevelse: 05. juni 2024

For øvrigt overvejer vi at prøve sagen i forbruger klagenævnet, da firmaet bliver ved at sælge dette dårlige produkt

16 giugno 2024

Great and fast service

Great and fast service! Top product! Very easy to maintain

16 giugno 2023

Risposta di BerryAlloc

Thank you for your kind comment. We're delighted to hear that you're happy with our products. We wish you lots of moments of joy on your new floor. ✨

ondermaats product en slechte ondersteuning

Ik ben gestopt ondersteuning en vergoeding te vragen voor de pvc vloer waarvan de toplaag van losliet heb dit verscheidene malen gedaan over een periode van 2016 t/m het heden. De beweringen die ze maken over hun pvc product daar is niets van aan zoals ideaal voor huisdieren,oneffen ondervloer en het reinigen. Komt daarbij dat wanneer er een klacht is dat er een fantastisch spelletje rond de pot draaien word gedemonstreerd waarvan er maar 1 uitkomst is het is uw fout of de leverancier maar nooit berryalloc zelf en qua vergoeding het geeft minder kopzorgen om alles uit te breken en te vervangen. Heb nooit iets van berryalloc van vergoeding of ondersteuning gezien of gehoord . Dit antwoord is alleen voor hun pvc vloeren maar aftersales team overkoepelt alle vloeren en klachten dus ja .
Een gewaarschuwd ...............je weet wel

4 maggio 2023

Beste Dave,

We namen vorig jaar reeds contact met je op om meer informatie te verkrijgen omtrent het probleem met de vloer. Tot op vandaag hebben we helaas nog geen reactie ontvangen waardoor we jou op dit moment niet verder kunnen helpen.
Bezorg je ons de nodige info via aftersales@berryalloc.com ?

Alvast bedankt

BerryAlloc Aftersales.

Hvad gør vi

Hvad gør vi, når I skriver gulvet er for varmt, og solen skinner.
I skriver, det er årsag til gulvet knirker….
Der bliver 30 grader i rummet? Så duer alloc ikke til det danske klima?
Gulvet er lagt af professionel tømrer og både han og andre tømrer har sagt at de aldrig har hørt om at det skulle være et problem med varme på gulvet.

19 marzo 2024

Knager, knirker… !!!

Knager, knirker og giver sig i samlinger!
Gulvet er pænt! Så er der ikke mere positivt at sige om produktet.
Nybygget hus, hvor vi valgte dette gulv (grundet udseende). Men det knager, knirker, giver sig i samlinger… ja, der har også været en konsulent her og lave en rapport… som “meget overraskende” afviste. Come on… et nyt gulv skal sgu ikke knirke på denne måde!
Vores held er at vi har valgt Danmarks bedste byggefirma HD bolig i Silkeborg, som vi har fundet en rigtig god løsning med, selvfølgelig koster det også os penge, men nye gulve i hele huset… og ja, fra en anden producent. Jeg ved ihvertfald at vores byggefirma ALDRIG kommer til at ligge et gulv fra BerryAlloc igen…

9 marzo 2024

hi Brian,

Gulvet er lagt ud over den længde det er beregnet og garanteret til,
køkken delvist monteret på gulvet, og gulvet fastholdt af fuger og limede lister.
Det er ikke installeret ifølge vejledningen.

Det kan vi ikke dække under garanti

Expérience

Produits de très haute qualité ! Esthétisme et contraintes techniques particulièrement soignés. Je recommande vivement

1 marzo 2024

Bonjour,

Merci pour cet agréable commentaire. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait de nos produits. Nous vous souhaitons d'innombrables moments de plaisir sur votre nouveau sol. ✨

BerryAlloc team

Firmaet tager ikke ansvar for defekte gulve

Vi har tidligere installeret 90 kvm. af Chateau Sildeben Charme Light Natural-gulvet i overensstemmelse med installationsvejledningen. På trods af dette knirker gulvet, og den repræsentant, de har sendt ud, har afvist vores krav. Dette har resulteret i behovet for at udskifte hele gulvet i boligen. Gulvet blev købt før ændringen af installationsvejledningen, som nu kræver limning. Vi har ikke fået medhold i vores krav, da gulvet ikke er blevet limet.

8/3-2024.
- Tekniker er ude den 4/11-2022 og kravet bliver afvist efterfølgende

Jeg er villig til at tilbagekalde min negative anmeldelse, under forudsætning af at der opnås en gensidigt acceptabel aftale.

31 dicembre 2023

Hej

Vi beklager i har haft en dårlig oplevelse, da vi ikke umiddelbart kan finde en reklamation med Dennis Petersen som slutkunde vil vi for at følge op på denne gerne vide hvornår i har haft besøg af vores tekniker.

Mvh

12/03-2024
Hej Dennis,
vi skal lige være sikre på adresse da besøget ligger noget tid tilbage- er det korrekt at det er Sibeliusgade 2100 Kbh Ø.

BerryAlloc

Zeer slechte kwaliteit van pvc vloeren

Zeer slechte kwaliteit van pvc vloeren. Wij hebben deze liggen van 2020 in ons tweede verblijf. De bovenlaag komt los en de fabrikant stelt voor om deze partijvernieuwing vervangen door andere. Wij willen nooit geen pvc vloer van Berry alloc meer!!! Wat met de werkuren van uit te breken te verleggen?? Muren zullen na het werwijderen van de plinten terug moeten geplamuurd en geschilderd worden. Na 3 jaar blijft het zeer stil bij de fabrikant. Koop dit nooit is mijn gedacht.

5 febbraio 2024

Beste Mr. Snyers,

We erkennen dat er in 2019 kwaliteitsproblemen waren met het geleverde product. U ontving destijds daarom ook een compensatie zodat u een nieuwe vloer kon aankopen. Kosten voor de installatie van die vloer, evenals andere bijkomende kosten, werden destijds niet besproken omdat u ervoor koos om zowel de originele als de nieuwe vloer zelf te plaatsen.

Sindsdien hebben we geen verdere klachten ontvangen over uw nieuwe vloer, wat verklaart waarom er van onze kant geen verdere actie werd ondernomen. We zijn dan ook verrast door uw recente beoordeling want bij BerryAlloc streven we ernaar om al onze klanten een vloer van premiumkwaliteit aan te bieden.

Met vriendelijke groeten

Het BerryAlloc team

Styr unna

Styr unna! Vårt gulv knirket i hver skjøt! Høyt! Man vekket resten av huset hvis man gikk på do feks, og til og med når katta gikk over gulvet knirket det. Dette var lagt av snekker som har lagt gulv hele livet. Tok kontakt med forhandler som sendte oss et nytt gulv + en liten sum som plaster på såret. Siden vi hadde gjort det selv første gangen måtte vi det nå også, greit nok. MEN den summen vi fikk for utføre arbeidet gjenspeiler ikke all jobb. Riving, kaste gammelt gulv, leie utstyr, x antall timer med ekstra jobb, flytte senger og møbler i ALLE rom rundt om i leiligheten, vasking, støv overalt, nye lister osv osv. utrolig frustrende!

Vårt nye gulv har begynt å knirke i skjøter igjen, men ikke like ille. Det er fint å se på, men ikke noe mer enn det. Ikke særlig godt å gå på heller, kjennes ut som det er støv eller smuler der når det ikke er det. Anbefaler ikke dette gulvet til noen!

1 ottobre 2023

Eerlijk en betrouwbaar

Werken sinds 2021 met de nieuwe team van BerryAlloc.
Snelle service, levering en goede ondersteuning.

2 febbraio 2023

Hey,

wat fijn om te lezen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! We kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking.

Yvonne, BerryAlloc 🌟

Knager og brager

Vi byggede en helt ny overetage i 2021 og fik en dygtig tømrer til at lægge et Berry alloc gulv. Der var ingen problemer til at starte med ud over nogle mærkelige pletter, som jeg tænkte vores hund havde efterladt ved at slikke på gulvet. De kan ikke vaskes væk. Men det har jeg så levet med. Men for et par måneder siden begynder gulvet at knage, når man går på det. Ikke bare lidt men virkelig meget. Det er til at blive sindssyg af og efter jeg har læst anmeldelserne herinde er jeg SÅ ked af, at vi valgte det gulv. Meningen var faktisk, at vi ville have det i underetagen også. Det kommer i hvert fald IKKE til at ske. Øv!

14 gennaio 2024

Hej

Vi håndterer gerne eventuelle reklamationer, og anbefaler derfor at du henvender dig til din forhandler,
forhandleren kan ofte hjælpe med vejledning eller oprette en eventuel reklamationssag.
Vi forudsætter at installationsvejledningen er fulgt, for at vi kan håndtere reklamationen.

BerryAlloc Team

Ingen ansvar. Masser af arrogance

I december 2020 monterede jeg 110m2 Berry alloc elegant eg natur.
Jeg er selvstændig tømmer mester gennem 18 år og har aldrig oplevet noget lignende . Kunden var fuldt tilfreds med resultatet .
Efter et halvt år ca. begyndte gulvet at klikke når man gik på det . vi klagede til alloc , som sendte en af deres service folk ud og tjekke op på det.
Det var så totalt spild af tid , da skylden selvfølgelig var monteringen. Skævt underlag , ført igennem dørhuller, der stod en brændeovn på det , en tung sofa o.s.v. Vi skar gulvet op i 3 stk. dørhuller det hjalp ikke. Selv om natten når ingen gik på det kunne de høre det snakke. Når man prøvede at kontakte Berry Alloc, blev man mødt med en arrogance uden lige . De ville intet ansvar tage ,deres produkt var perfekt og vi burde alle sammen vide bedre.
Kunden var ikke tilfreds og klagede til Håndværkets Ankenævn. De sendte en uvildig fagmand ud , som så også tjekkede gulvet . Han frikendte monteringen for fejl og mente også at det var produktet det var galt med. For som vi talte om var det jo også mærkeligt at det klikkede mere om sommeren end om vinteren . jeg mener jo at underlaget nok er lige skævt vinter og sommer ?.
Jubi jeg var frikendt , troede jeg , men nej gulvet var købt igennem undertegnede ,da kunden oplyste dette selv om hun selv havde valgt det trådte købeloven ind og fra narrede mig 135.000,- kr.
Tak for den tænker man bare .
Så kom der svar 😩
Jamen har i slet ikke forstået det.
Jeres gulv er blevet kaseret af flere uvildige personer. Bl.a. eksperter fra håndværkets ankenævn .

Der har jo været en kæmpe sag som jeg vandt . Men tabte så alligevel på grund af købeloven og en kunde der er fulstændig uden moral i og med at hun selv valgte gulvet.

15 settembre 2023

Hei,
det er ikke slik våre gulv skal oppleves.
Så lenge gulvet er installert korrekt så skal ikke gulvet oppføre seg slik.
Anbefaler deg å ta kontakt med utsalgsted og reklamere.

BerryAlloc

Gulvet er egentlig pænt nok men oplever

Gulvet er egentlig pænt nok men oplever det kan være svært at slå samlingerne i enderne helt tæt. Mange steder kommer der en lille “revne” selvom man “banker” løs for at slå dem tæt. Derudover er gulvet ret glat og man kan se alt på det.. altså fedtede fingre, fugtige ting osv.

30 dicembre 2023

Hey,

BerryAlloc Team

Sterke laminaat vloer Grand Majestic

Grand Majestic werelds sterkste vloeren en uit onze ervaring is dat ook zo hebben de vloer in onze showroom geplaatst waar we veel traffic hebben inmiddels 3 jaar voorbij en de vloer ziet er zo goed als nieuw eruit.

Onze aanbeveling heeft BerryAlloc

4 dicembre 2023

Risposta di BerryAlloc

Wat een leuke feedback over onze sterkste vloeren! Bedankt om deze te delen. 🤩

Caroline, BerryAlloc

Berry Alloc sprekker opp

La et dyrt Berry Alloc Grand Avenue i sommer (stue, kjøkken, 3 soverom og entre). Lå inni leiligheten i over 1 mnd før legging. Nå flere stygge sprekker i flere endeskjøter. Utrolig frustrerende. Har lest at mange har opplevd lignende og at kundeservice hos Berry Alloc er dårlig. Jeg har lagt billig laminat i flere leiligheter tidligere og aldri opplevd dette problemer før. Mitt råd etter egen erfaring: Styr unna Berry Alloc! Les mer om andres dårlige erfaringer ved å google "laminatet krymper for mye Byggmesteren"

12 ottobre 2023

hei
Vi håndterer gjerne eventuelle reklamasjoner og anbefaler derfor at du tar kontakt med forhandleren din,
Forhandleren kan ofte hjelpe deg med veiledning eller opprette en eventuell reklamasjonssak.
Vi forutsetter at monteringsanvisningen følges for at vi skal kunne behandle reklamasjonen.

BerryAlloc team