Beauty by Roos Hairextensions Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik word altijd heel goed geholpen door Nina, en buiten dat is het ook altijd nog erg gezellig! Vandaag geholpen door Ellie voor de eerste keer, ze neemt haar tijd en gaat zorgvuldig te werk.

Valutata 5 stelle su 5

Wordt goed geholpen in Eindhoven, het is altijd gezellig, mijn haar is voller na veel haarverlies door stress. Het ziet er natuurlijk uit.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Parrucchiere

Scritti dall'azienda

Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

189 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

89 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom hier al 3 jaar en ben altijd…

Ik kom hier al 3 jaar en ben altijd tevreden / blij de deur uitgelopen! Altijd gezellige medewerkers om mee te kletsen en helpen je goed bij de keuze die je moet maken ivm met je haren! Groetjes tevreden klant :)

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Isa! Goed om te horen dat je altijd zo tevreden bent. Heel veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer!

Valutata 5 stelle su 5

Weer superfijn geholpen door Kiki en…

Weer superfijn geholpen door Kiki en Nina!! Zo blij met mijn haar!!

18 ottobre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Eline, leuk om te horen dat je zo fijn geholpen bent! Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon :)

Beste extension kapper van Nederland en daarbuiten ‼️

Ben hier nu al meer dan 16 jaar klant.
Dat zegt in principe al voldoende.
Goede kwaliteit, service en heel fijn personeel.
Altijd weer een feestje als ik mijn haar laat doen in Hengelo door Eline..
Voor mij niets anders meer...

9 ottobre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Sandra! We zijn heel blij met jou en dat je al zo lang klant bent! Tot snel weer in de salon :)

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag werd ik geholpen in Eindhoven

Vandaag werd ik geholpen in Eindhoven.
Erg fijne mensen en het resultaat is erg mooi geworden! Altijd een plezier om hier te komen!

18 ottobre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Guusje! Goed om te horen dat het weer zo mooi is geworden. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon! :)

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met de volume behandeling die…

Heel blij met de volume behandeling die Kiki bij mij heeft gedaan! Ook erg aardige en gezellige meiden!! Tot snel😘

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Michelle! Heel veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag weer super geholpen door…

Vandaag weer super geholpen door Suzan,zoals gewoonlijk.

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Jessica, wat een topper is Suus he! Veel plezier weer van je haar en tot snel weer :)

Valutata 5 stelle su 5

Heel professioneel geholpen en ben…

Heel professioneel geholpen en ben super blij met het eindresultaat. Geholpen door Megan. Ze denkt heel goed mee.

9 ottobre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Inge! Fijn dat je zo blij bent :) Heel veel plezier van je hairextensions en hopelijk tot snel weer in de salon!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne salon met goede sfeer.

Fijne salon met goede sfeer.
Extensions zijn gezet door Nina en Kiki.
Leuke meiden met kennis van zaken.
Echte aanrader!
Heel blij met mijn extensions!

11 ottobre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Anita! Veel plezier van je hairextensions en hopelijk tot snel weer :)

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met mijn extensions

Super blij met mijn extensions. Kom al 2 jaar hier, goede service en zit altijd mooi! Ik word altijd super goed geholpen door Suzanne!

28 settembre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Ilse! Veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel in de salon :)

Wauw

Het resultaat is zo natuurlijk en zo mooi! Echt een ontzettende confidence boost :) Je bent bij Suzanne écht in goede handen, ik denk dat ik zojuist verslaafd ben geworden aan haarextentions haha

4 settembre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je leuke review Daphne! Fijn dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier ervan en tot snel weer!

Super goed

Super goed, ik ben er super blij mee!!! Heb m'n zelfvertrouwen terug fijne medewerkers

29 agosto 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Milou! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Valutata 5 stelle su 5

Super aardige en leuke kapsters

Super aardige en leuke kapsters. Eindresultaat is helemaal zoals verwacht erg tevreden.

22 agosto 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Emily! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Geholpen door Megan

Geholpen door Megan. Super leuke en gezellige dame. Goede service en kijkt goed met je mee wat bij jou past! Ben super tevreden en blij met mijn haar!

13 agosto 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Mariel! Hopelijk tot snel weer in de salon :)

Valutata 5 stelle su 5

Vaste klant bij Beauty by Roos…

Al jaren vaste klant bij Beauty by Roos in Amersfoort, en nu steeds in de kundige handen van Bianca. Altijd een prachtig resultaat!

20 luglio 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Kim! Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen woensdag mijn eerste keer in…

Afgelopen woensdag mijn eerste keer in Rotterdam en wat ben ik in de watten gelegd . Zulke lieve meiden die echt de tijd nemen voor je . Superblij met het eindresultaat

17 luglio 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Astrid! Leuk om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad. Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Al 8 jaar tevreden klant

Al 8 jaar tevreden klant. Leuk personeel dat vriendelijk is, goed met je mee denkt en realistisch is over de mogelijkheden.

17 luglio 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review Nadine! Fijn dat je zo tevreden bent én al zo lang klant bent! Tot snel weer in de salon :)

Valutata 4 stelle su 5

Precies naar wens sluit erg mooi aan…

Precies naar wens sluit erg mooi aan bij m’n eigen haar kleur. Hartelijk ontvangen goede service, kreeg zelfs nog korting dus kortom super tevreden!

21 giugno 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Lisa! Fijn dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Top!

Gezellige sfeer, altijd vriendelijk personeel goede kwaliteit extensions!

20 giugno 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Isabelle! Veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più