L'azienda ha risposto
Door omstandigheden lang met haarproblemen zoals haarverlies rond gelopen. Ik besloot hier wat tegen te willen doen en ik heb bij Laura de massive nutritions en the brush besteld. Door the brush verli... Leggi di più
Bestelling was ondanks black friday de volgende dag al binnen! En die producten zijn echt amazing. Heb alle merken al geprobeerd, van Philip B tot Redken en alles er tussen in. Maar deze shampoo, cond... Leggi di più
Had mail gestuurd over black Friday code dat dat was mis was gegaan nooit reactie op gehad scheelde best veel geld dat vind ik echt slecht Producten zijn echt top ik hoef ook geen geld terug dan geve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Laura Zeeuwen is a hairdresser in heart and soul who specialises in Hair Extensions. The quality of the hair is always our number one priority!
35a, Wamberg, 1083 CW, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Ik heb veel producten wat ik heb besteld ontvangen. Maar ik heb ook producten besteld die ik niet heb ontvangen. Heb mails gestuurd en kreeg ipv mijn masker die ik had besteld 1 kam. Helaas nog geen mail gehad waar mijn masker is.

Risposta di Laura Zeeuwen
Mijn ervaring blijkt achteraf niet goed te zijn. Ik heb bijna €1000 betaald voor extensions maar na 3–4 maanden waren de haren op de banen al extreem aan het uitvallen, wat ik niet normaal vind voor deze prijs. Daar kwam MYHAIRLAB achter waar ik vandaag een afspraak mee had. Ik ben toen gelijk Laura gaan bellen en kon direct naar haar toe rijden om de banen te laten zien. Ik heb toen mijn geld terug gekregen. (Mind you ik heb niet eens doorgehad wat er met mijn eigen haar gebeurd is).
Na dat ik mijn geld had terug gekregen van Laura kwam ik thuis en keek ik naar de spiegel en dacht waar the F is mijn eigen haar gebleven??? Mijn haar blijkt achteraf veel dunner zijn gemaakt zodat haar extensions goed kon overlopen in mijn eigen haar. Ze heeft mijn haar zo uitgedund tijdens het knippen. Ik heb moeten janken omdat ik het afschuwelijk vond hoe mijn haar is geworden. Zo walgelijk om zo naar mezelf te kijken.
Ik bleef contact houden met MYHAIRLAB die daar achter kwam vandaag tijdens mijn salon afspraak. We zijn toen tot de conclusie gekomen dat ik clip ins kan gaan halen en dat ik bij Hair By Horia terecht kon om te kijken wat er te redden valt. Extensions ga ik voor een lange tijd even niet meer doen.
Ik zou ECHT aanraden om goed te overleggen over wat er precies met je eigen haar gebeurt, vooral als je van jezelf al dun of fijn haar hebt. Ik moet ongeveer 2/3 jaar geduld hebben tot ik weer mijn eigen haar terug krijg. Om de twee maanden blijven knippen tot de vorm ook terug komt. Laura ik heb je niet bericht hierover omdat je dan weer mij zou laten twijfelen dat het aan mij zou liggen. Dus het heeft geen nut. Heb ervoor gekozen om het op deze manier naar buiten te brengen. Dit is een les voor mij en hopelijk ook voor jezelf.

Risposta di Laura Zeeuwen
Super producten van Laura Zeeuwen, ik heb de shampoos gekocht, de serum en de dry en slik mist, was al mega verrast door de shampoos, aangezien de structuur van mijn haar aan het veranderen is, pluizig onhandelbaar, blijft niet in model en snel vet, wist ik niet meer wat ik moest gebruiken om mijn haar weer mooi te krijgen. Maar meteen na de eerste wasbeurt zag mijn haar er super goed uit, glanzend, geen pluis en ja als ik nu styl, dan blijft het eindelijk zitten en wat ook niet onbelangrijk is, ik hoef mijn haar niet meer om de dag te wassen! Super blij met haar producten!!!

Risposta di Laura Zeeuwen
Het effect van de dry mist is alsof hele sterke haarlak in mij haar heb gespoten. Het voelt heel hard en stug aan (en blijft ook zo) silk spray is vooral nattig. Echt geen aanrader voor zulke dure producten!

Risposta di Laura Zeeuwen
Hele fijne shampoo. Heb veel haaruitval door het afvallen. En deze shampoo maakt het een beetje beter. Dus heel veel dank .
Veel liefs Femke

Risposta di Laura Zeeuwen
Snel en mooie producten die doen wat ze zeggen

Risposta di Laura Zeeuwen
Producten zijn goed, maar bij de borstel mis ik schoonmaak pennetje en hoesje voor de borstel. Gemaild netjes reactie, maar tot opheden nog niks ontvangen. Beetje jammer voor deze dure producten.

Risposta di Laura Zeeuwen
Producten zijn echt top ik hoef ook geen geld terug dan geven ze een ander procuratie mag van mij ook maar laat iets van je horen telefonisch haast niet te bereiken

Risposta di Laura Zeeuwen
Snelle levering en echt top producten.
Het serum voor de tweede keer besteld. Nu de mist en masker erbij en direct tevreden.

Risposta di Laura Zeeuwen
Heb beide shampoos besteld en de conditioner, erg blij mee! Het maakt mijn haar heerlijk zacht met een mooie glans en is niet te heftig voor mn gevoelige hoofdhuid, de geur is ook erg lekker! En de verzending was super snel!

Risposta di Laura Zeeuwen
Snel geleverd, en het eerste product wat echt helpt tegen minder haaruitval dus heel tevreden.

Risposta di Laura Zeeuwen
De dry mist maakt mijn haren vettig. Heb jammer genoeg niet het gewenste resultaat. Volgens mij beter geschikt vr extensions.

Risposta di Laura Zeeuwen
Eerlijk en deskundig advies met een prachtige match met mijn eigen haar.
Liefdevol en met volle aandacht ingezet.
Ondanks dat ze haar eigen lijn producten heeft ‘smeert’ ze je dit echt niet aan. Ze begon er niet eens over. Daarom er zelf naar gevraagd en haar producten gekocht. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat merk je echt!

Risposta di Laura Zeeuwen
Het product was erg snel geleverd. Mijn dank daarvoor.

Risposta di Laura Zeeuwen
Zo jammer dat als je een productvraag stelt, er op de website staat dat ze proberen binnen 24 uur te antwoorden en je vervolgens na 2 weken nog steeds geen antwoord hebt. Je gaat dan toch twijfelen of de producten nu wel echt zo geweldig zijn als je een simpele productvraag niet kunt/wilt beantwoorden.
14-11 Dank voor de reactie. Nog steeds geen antwoord ontvangen. De vraag ging over of de hair nutritions een vervanging kunnen zijn voor de spray van Mediceuticals. Zoiets staat meestal niet op een website 🙃

Risposta di Laura Zeeuwen
Ik neem deze vitamines nu enkele weken dus nog te vroeg om echt te gaan beoordelen. Wel ben ik misselijk na het nemen van deze vitamines (nuchter). Ik probeer deze nu eens bij een klein ontbijtje.

Risposta di Laura Zeeuwen
Helaas geen goede ervaring. Een bestelling geplaats en kreeg een verkeerd product. Ze aangeschreven en vervolgens hebben zij mij belooft dat ik mijn bestelling zsm zou ontvangen. Wacht nog steeds op mijn product.

Risposta di Laura Zeeuwen
Doet precies waarvoor de spray bedoeld is. Ben er erg blij mee! Beetje gek om je haar nat te sprayen maar gelijk de föhn erop dan komt het helemaal goed

Risposta di Laura Zeeuwen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.