Beauty by Roos Hairextensions Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik word altijd heel goed geholpen door Nina, en buiten dat is het ook altijd nog erg gezellig! Vandaag geholpen door Ellie voor de eerste keer, ze neemt haar tijd en gaat zorgvuldig te werk.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettende fijne ervaring bij Kiki & Rachel. Salon in Utrecht. Zowel ik als mijn moeder komen met veel plezier bij de twee dames Rachel & Kiki. Ze zijn erg lief, begripvol, vriendelijk en kundig. Een... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Parrucchiere

Scritti dall'azienda

Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

188 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

89 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met mijn nieuwe extensions

Heel blij met mijn nieuwe extensions! Super fijn geholpen. Al 6 jaar heel tevreden.

19 maggio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Demi! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon! :) X

Heel erg blij!!

Super kundig, echt heel goed geholpen en onwijs blij met het eindresultaat!! Echt een aanrader!!

12 maggio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon!

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag super goed geholpen door Kiki

Vandaag super goed geholpen door Kiki. Ben weer blij met mijn haar

10 maggio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Antoinette! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon! :)

Valutata 5 stelle su 5

Aardig, snel, en goed advies

Vriendelijk, snel en goed advies

10 maggio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Annemarie! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon! X :)

Valutata 2 stelle su 5

Vandaag voor de 1e keer bij beauty by…

Vandaag voor de 1e keer bij beauty by roos geweest, ik had mij hierop verheugd en ben helemaal vanuit Maastricht naar Denbosch gereden. Eenmaal daar aangekomen hadden ze mijn kleur niet op voorraad. Terwijl ik weken geleden al foto's had gestuurd van mijn haar en dan zie je natuurlijk ook mijn kleur haar.

Met andere woorden ; Ik was er voor niks en mocht een nieuwe afspraak maken, dit gedaan maar alsnog heb ik hem erna verwijderd. Hoezo alle haarkleuren zijn op voorraad? Een beetje verwarrend..

1 maggio 2025

Hallo Inge,

Wat jammer dat je ons hebt beoordeeld met 1 ster. Wij vinden het heel belangrijk dat elke afspraak en behandeling met ons een positieve ervaring is. Het gebeurt bijna nooit, maar jij had veel extensions nodig voor je verlenging en we hadden inderdaad niet voldoende op voorraad in de salon. Het was die week hard gegaan met die kleur.

Dank voor je feedback. We hebben inmiddels al gekeken hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst.

We willen je heel veel succes wensen.

Liefs,

Beauty by Roos

Rachel extensions laten zetten

Was vandaag geholpen door Rachel, beste knipbeurt ooit! Super vriendelijk, dikke aanrader.

1 maggio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je lieve review! Fijn dat je zo tevreden bent, we geven het zeker door aan Rachel. Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon!

Heel goed geholpen door Rachel

Heel goed geholpen door Rachel, super lieve meid en mijn haar zit weer top!!!! zeker een aanrader!

29 aprile 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent Bjork! Bedankt voor jouw review :)

Valutata 5 stelle su 5

Nette salon en gezellig personeel

Hele mooie nette salon en goed geholpen. Het haar is heel mooi geworden. Ik had verlenging en volume. Hele goede adviezen gekregen en een hele gezellige dame.

24 aprile 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je mooie review en compliment Samantha! Dat waarderen we enorm :)

Valutata 5 stelle su 5

Al een aantal jaren kom ik hier met…

Al een aantal jaren kom ik hier met veel plezier en ben zeer tevreden over het resultaat. Met 50 extensies creëren we elke keer weer een fantastisch resultaat!!

15 marzo 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor jouw review Nora! We hopen je snel weer te zien :)

Valutata 5 stelle su 5

Ga hier altijd tevreden de deur uit en…

Ga hier altijd tevreden de deur uit en het is altijd gezellig. Afgelopen keer was er iets niet goed gegaan met de extensions en dat is heel netjes opgelost. Super lief en goede service.

11 febbraio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Iris! Fijn dat je zo tevreden bent en dat het zo snel opgelost is. Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon! :) x

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren kom ik hier met plezier

Al jaren kom ik hier met plezier, nog altijd blij met mijn haar en net weer heerlijk mijn haren laten doen bij Suzanne 💇🏼‍♀️♥️🥰

11 febbraio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Rosanne! Veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon! X :)

Valutata 1 stelle su 5

Beschadigd je haar! Helemaal kaal!

Ondanks mijn fragiele haar werd aangegeven dat het absoluut niet schadelijk zou zijn. Helaas had ik al na enige tijd enorm kale plekken. Ik kon alleen maar huilen. Ik was rondom he-le-maal kaal! We zijn nu een aantal jaar verder en nu pas is mijn haar eindelijk een beetje bijgekomen. Ik heb zelfs nog 75 euro moeten betalen om het te laten verwijderen. NOOIT MEER.

* Update, jullie reactie is absoluut onjuist. Ik had alleen een flipin gedragen wat niet permanent is, door jullie extentions is mijn haar rondom helemaal kaal geworden. Daarnaast: al zou het zo zijn dat ik het graag wilde maar mn haar niet in goede staat zou zijn, zou een goede salon aangeven dat zij dit niet zouden zien zitten. Ik blijf 100% achter mijn verhaal en vind het dan ook ontzettend jammer dat jullie hier niet eerlijk voor uitkomen. Daarnaast is het echt schandalig om hier dan nog voor te laten betalen ook.

10 febbraio 2025

Update 10-03-2025:

Hallo Alyssa,

bedankt voor het verstrekken van meer informatie.

Je bent in 2015 bij ons geweest. Je kwam bij ons met bestaande kale plekken door het dragen van eerdere extensions. Je gaf aan dat je eerder clip-ins en weften had gedragen en dat hierdoor kale plekken waren ontstaan. Toch wilde je heel graag extensions, Wij hebben toen ver van deze plekken onze extensions ingezet.

Bij het verwijderen van onze extensions zei je dat je kale plekken had gekregen door onze extensions. Wij hebben je op dat moment met een handspiegel laten zien dat dat niet het geval was. De extensions zijn verwijderd. Er was geen schade ontstaan door onze extensions. We hebben ook foto’s gemaakt van je haar tijdens deze afspraak.

We hopen dat we hiermee je eventuele onduidelijkheid uit de lucht hebben geholpen en willen je heel veel succes wensen in de toekomst.

Liefs,
Beauty by Roos

Fijne ervaring

De dame die mij hielp was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ik ben erg tevreden met mijn haar!

21 gennaio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon! :)

GEWELDIG!! Aanrader!

Kiki en Suus, vriendelijk personeel! Ze denken graag met je mee. Heel erg blij met het resultaat.

8 gennaio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Daisy! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon!

Super mooie salon

Super mooie salon, en echt heel goed advies! Ik heb hier volume gedaan en ben echt heel erg tevreden, en ga met mooi haar de deur uit😍

7 gennaio 2025

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Wat een lieve review Rachelle dankjewel! Wat fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Aanrader🤩

Wederom gezellig ontvangen en weer meer dan fantastisch de deur uit gegaan. Laat de feestdagen maar komen om te gaan shinen🤩.
Thankx ROOS en Rowena🌸

18 dicembre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Wat een lieve review Ilse, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :) x

Goede ervaring gehad

Goede ervaring gehad, super fijn geholpen en een mooi resultaat.

17 dicembre 2024

Risposta di Beauty by Roos Hairextensions

Bedankt voor je review Lisa! Fijn dat je zo tevreden bent, tot snel weer in de salon! :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più