Valutata 1 stelle su 5

Otroligt nonchalant och otrevlig personal. Visa noll service och ser sura ut. Vissa kan inte svenska alls. Produkter kan aldrig "hittas" eller så finns de ej trots att man kollat lagersaldo. Även om m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I bought from the main Bauhaus shop in Sweden/Malmö , two Mixomat handheld shower sets for my house abroad. After a short period of time, the screw in the nozzle began to rust on both of them, and on... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta varuhuset är i Arlöv. Personalen står i klungor i pratar, oävna att hjälpa till. Sur kassörska som bara svarar att jag vet inte, jobbar inte på den avdelningen när man ber om hjälp. Returavdeln... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Handlat på Bauhaus i Svågertorp. Jenny T på trädgård visade sig vara en vänlig och kunnig person. Haft ofta motsatta upplevelser på samma varuhus. Bra att personalen som håller kvalitet får veta om de... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Alltid aktuella och förmånliga - BAUHAUS interneterbjudanden

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

125 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Köpte en dischblandare

Köpte en dischblandare, Gustavsberg, som redan efter 2 veckor började läcka. Vi har nu fått sätta tillbaka den gamla som bara ger kallt vatten eftersom Bauhaus hänvisar till Gustavsberg. Gustavsberg i sin tur begär film på läckaget. Det kan vi endast få fram om vi byter blandare igen och får hela badrummet nersprutat, igen. Efter 2 veckor är det inte ett garantifel, det var en defekt blandare från början som Bauhaus sålt. Riktigt dåligt hanterat!!! Köp inte blandare på Bauhaus och definitivt inte Gustavsberg!

28 marzo 2026

VARNING!!

VARNING!!! Handla inte från Bauhaus och anlita inga hantverkare genom Bauhaus om du inte har tid att skicka meningslösa mail fram och tillbaka och bli ignorerad. Kundtjänst som har noll kundservice och om du har otur att duschkabinen läcker får du räkna med flera försök för hantverkarna att rätta till det. (Om dom ens lyckas) Man får knappt någon kompensation för alla problem och hur mycket tid man har lagt ner för att få kabinen fixad. Läser man på trustpilot ser man att det är en delad erfarenhet att man blir ignorerad på mail och inget stämmer. Förmodligen är detta en säljartaktik. Detta har varit den värsta erfarenheten i mitt liv. Aldrig mer Bauhaus.

11 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Inkompetenta hantverkare som inte ens…

Inkompetenta hantverkare som inte ens kunde byta dörrar/ dörrfoder Vilka har dom avtal med, kan man undra Bauhaus monteringdavdelning informerade inte om att jag behövde betala före årsskiftet, för att få Rotavdrag med 50 % , fast det inte var klart !!! Aldrig mer

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Borde egentligen vara en överkryssad…

Borde egentligen vara en överkryssad stjärna. Har i dag handlat på Bauhaus för sista gången, köpte bastusten. Jag fick inte ta med kundvagnen ut till bilen vilket jag med väldigt dålig rygg hade stort behov av då ryggen säger stopp att bära så tunga saker. Bilen stog ca 15-20 meter utanför entren.

12 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Va på Bauhaus för att köpa en artikel…

Va på Bauhaus för att köpa en artikel jag hittat på hemsidan och som enligt hemsidan fanns 2st i saldo av, i butiken i Stora Bernstorp Malmö. Närmre bestämt ett borrstativ.
Kommer till butiken 17:30, möts – precis som i vilken annan Bauhaus butik som helst – av total oengagerad personal. Letar efter artikeln i 5 min men bestämmer mig sedan för att gå bort till 3 personer med Bauhaus kläder som står och pratar. Den ena sitter ner och håller på med mobilen.
Frågar efter artikelnr xxxx och om jag på hemsidan kan se var i butiken jag hittar denna varpå person x svarar ”nä du kan inte se det”, jag kollar på datorn.
Han säger att artikel finns inte i butik utan är beställningsvara och att det måste vara ett saldofel att det stod på hemsidan att den fanns.
Jag ber ändå att få veta vilken gång den ska ligga i, sen går jag dit och letar en stund (har lärt mig att man kan inte lita på personalen på Bauhaus pga bristande arbetsvilja / maskande). En stund senare kommer samma person tillbaka och frågar om jag behöver hjälp (förmodligen pga att klockan nu är 17:55 och butiken stänger om 5min)). Just i det ögonblicket hittar jag artikeln jag letat efter, som han sa inte finns i lager.
Sen frågar jag efter 2 andra artiklar som jag även behöver; rundstav och borr.
Han ger mig då gång numret men lägger till ”jag vet inte om du hinner gå dit nu vi stänger. Jag måste stänga butiken”.
Jag: ”var hittar jag borrbits”, han: ”här” [pekar på gång i närheten]. Han föreslår sedan att jag fokuserar på borr hyllan först ”för jag tror inte du hinner till bygg avdelningen för vi stänger ”.
Det hela slutar med att jag går där ifrån med borrstativ men ingen rundstav och inget borr, vilka va sakerna jag behövde för att utföra jobbet.
- Åkte från Lund till Bernstorp då hemsidan hänvisat mig dit. Fick inte handlat det jag behövde för att slutföra jobbet.
Hade personal x hjälp mig istället för att stå och småprata med kollegorna så hade jag garanterat hunnit.

Nästa gång blir det K-Rauta, Beijer, Biltema, Jula eller Clas Ohlson istället.

Det är inte sortimentet jag har problem med det är personalen.

7 marzo 2026

Skulle köpa planteringsjord

Skulle köpa planteringsjord. Kostade 39,95/säck. Köp via Bauhaus hemsida anger pris 99:- vid köp av 3 st. Ytterligare säck, den fjärde, femte osv. kostar sedan 33:- .
Åker till varuhuset i Hyllinge för att köpa 5 säckar, I kassa tar man 99:- för de tre första, sen vill man ha 39,95 för säck 4 och 5. När jag påtalar orimligheten i detta blir jag avsnäst av ett oerhört otrevligt fruntimmer som hänvisar till att deras pris i kassan minsann är det som gäller. (Det går alldeles utmärkt att beställa och reservera för avhämtning i varuhuset till priset 33:- per säck)
Aldrig mer några fler inköp från detta företag!!!

6 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

FIBO KITCHEN BOARD, konkava defekta stänkskydd, undvik!

Mycket på Bauhaus är rätt bra, MEN måste varna för stänkskydd till köket som säljs. Dyra och även dåliga visade det sig... stänkskydden vi fick var konkava likt en banan och när vi påpekade det för webbkundservice så tog det först extremt lång tid och därefter godkändes inte reklamationen utan de hänvisade till att hantverkaren inte hade gjort jobbet tillräcklig bra. Står just nu med stänkskydd för betydande summor som inte är lämpliga att montera upp.

Märket är FIBO KITCHEN BOARD.

Dyrt och dåligt och inte bra bemötande av när de visar sig vara felaktigt producerade. Om ni tänker köpa dessa stänkskydd - var ytterst noga med att kontrollera att de är helt perfekt producerade och inte konkava eftersom det då blir problem med monteringen, vilket det blev för oss. Vår hantverkare har monterat produkten flertalet gånger tidigare men vägrade att fortsätta montera pga de DEFEKTA FIBO KITCHEN BOARD STÄNKSKYDDEN så nu står vårt köksbygge stilla. Återstår att se om Bauhaus och FIBO tar sitt ansvar.
Vill ni inte ta risken och köpa FIBO KITCHEN BOARD bör ni satsa på traditionellt kakel istället. Då slipper ni sådana här problem och dåligt bemötande.

Välj bort FIBO KITCHEN BOARD. Inte en bra produkt.

4 marzo 2026

Kundtjänstproblem

Beställde en vara med hemleverans, insåg efter beställning att jag inte hade möjlighet att närvara. Ringde upp kundtjänsten som var jättetrevlig och skulle kontakta distrubitionstjänsten. Jag gav 3 alternativ på nya datum (2 mars, 3 mars eller den 5 mars, på ett ungefär om jag minns rätt). Kundtjänsten ringde senare tillbaka och sa att det hade gått bra att flytta till den 2 mars efter 14. Jag antecknade samtidigt under samtalet och var väldigt nöjd med servicen.

När den 2 mars sedan kom hade jag fortfarande inte fått någon spårningslänk. Jag ringde därför kundtjänst för var lite orolig att något kommit bort. Då sa han i kundtjänsten att jag hade blivit informerad om i förra veckan att det aldrig går att flytta fram en beställning(?) och att jag hade accepterat att min beställning skulle flyttas fram till den 9one istället. Distrubitionstjänsten stödde samma version(?).

Jag har ALDRIG känt mig så gaslightad av ett företag tidigare och det var helt uppenbart för mig att personen jag pratat med i fredags antagligen gjort något misstag i kommunikationen och nu försökte lägga över skulden på mig? Så otroligt oseriöst och det var tydligt att killen som satt i kundtjänsten inte trodde på mig (vilken ärligt talat kändes lite hopplöst), utan han gick på sin kollegas linje. Uppmuntrar verkligen kundtjänsten att granska sig själva och gå tillbaka och lyssna på mitt samtal. Så får ni ta ett snack med kollegan sedan.

Hur som helst fick jag sedan efter först informationen att det aldrig går att flytta fram en beställning, så nu när de lagt den den 9onde, kan jag inte få den tidigare än så. Men efter lite om och men gick de med på att flytta fram den till den 5e (som plötsligt inte var några problem?). Jag anklagar egentligen inte killen jag pratade med idag, jag förstår att han tror på sin kollega om hans kollega berättar hur det har hänt. Men ni behöver verkligen se över era rutiner och fokusera på att inte anklaga era kunder.

2 marzo 2026

Förkastligt ur miljöperspektiv!

Seriöst, Bauhaus - så mycket emballage för 2 pyttesmå flaskor med reparationsfärg, storlek som nagellack? En alldeles för stor kartong, och inuti den en hel, stor sopsäck i plast!!!

Förkastligt ur miljöperspektiv, skärpning!

1 marzo 2026

Hemsidan är helt värdelös

Hemsidan är helt värdelös. Man hamnar på en helt annan kategori än man har klickat på. Och jag undrar ju hur omdömet på deras egen sida ligger så högt, av deras "verifierade kunder" medan det här är så lågt. Luktar scam lång väg. Man köper bra omdömen via nån aktör. Men men, man får använda sin makt som konsument och handla någon annanstans!

19 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Världsklass Bauhaus

Till skillnad från alla oseriösa dropshipping-företag med AI-kundtjänst så tar Bauhaus fullt ansvar, och mer därtill, för ev. felaktigheter som kan uppstå. Bauhaus är utan tvekan det bästa företag jag har haft att göra med när det handlar om reklamationer. Världsklass. Dessutom kvalitetsprodukter till fyndpriser om man är på rätt plats vid rätt tillfälle.

1 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

7 månader för reklamation av trasigt Yale doorman.

Jag köpte ett Yale doorman lås som gick sönder. jag bifogade en video och Yale sa att låset är paj och ska reklameras hos bauhaus. Det gjorde jag i Juli 2025. Efter det har jag ringt 20 gånger och mailat 20 gånger. Dom lovar precis vad som helst på kundtjänst men kan inte hantera saker. Idag 7 månader efteråt fick jag pengarna tillbaka. Köp inget som kan gå sönder här utan välj ett seriöst företag.

11 febbraio 2026

Beställde 4st elfa-hyllplan

Beställde 4st elfa-hyllplan, alla kom trasiga efter att ha kontaktat kundservice 5 gånger kom vi överens om reklamation och att de skulle skicka 4 nya direkt som kom in i lager. Har nu gått flera dagar med hyllplan åter k lager och jag har kontakta kundtjänst 5 gånger men ingen kan skicka ut mina hyllplan då de inte är handläggare för ärendet och handläggaren går inte att nå. 0/5 för Bauhaus.

10 febbraio 2026

Otroligt besviken

Besviken.
Efter mycket problem med duschvägg, veckor med omonterad dusch blev det till slut monterat och krävde tillsyn snabbt. Efter att samlat krafter tar jag kontakt med Bauhaus igen för att klaga på omonterad list i duschen får jag ingen som helst återkoppling. Det har nu gått flera månader utan uppdatering. Är jag så pass lågprioriterad att det måste ta minst ett halvår, säg det. Kommer aldrig någonsin ha med Bauhaus att göra igen efter att montagen är fixad.

19 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Och där förlorade dom just ännu en kund..

Om det hade funkat att ge NOLL stjärnor...

Linköpings. Sämst service på den här sidan sydpolen. Snäsig, tjurig, dryg personal när jag bad om hjälp. Det finns inte ens den puttigaste chansen att jag köper nåt badrum där. Never!

9 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Varning för Bauhaus

Jag köpte en kökslampa komplett för 995 kr
Vid fel måste hela armaturen bytas.

Argon 1200 säljs bara genom Bauhaus.

Skulle hålla i många år.
Gick sönder efter några månader. Taklampan flimrade kraftigt och var oanvändbar.
Bauhaus vägrade åtgärd vid återlämnade.
Cheferna i Länna var odrägliga

Jag hade hjäp av kommunens fixare för uppsättning och nedtagning som bevis
Bauhaus var extremt dålig och avvisande vid dagens besök. Fixaren vägrade skriva intyg.

Efter en timma meddelade damen vid återköp att hon inte kunde hitta betalningen trots att hon sade att hon endast kunde se det senaste bankkortet som jag bytt under 2025. Fel hos Bauhaus utan någon hänsyn till trogen kund och vittnen som styrkte felet.

Bauhaus vägrade att styrka felet hos armaturen. Man undersökte inte lampan.

Chefen för Bauhaus Länna var idag 27/3 vänlig och bytte lampan. Vid nytt besök. Det finns förstående chefer vid Bauhaus Länna.

Jag måste efter detta ändra köprutinerns och alltid visa upp Bauhaus kortet för notering vid inköp.

Enligt köplagen har jag idag rätt till omleverans eller att häva köpet. Felet uppkom efter så kort tid efter köpet.

Taklampan uppfyllde inte specifikationerna om livslängd i många år. I detta fall endast några månader. Typiskt garantifall.

Aldrig mera Bauhaus om jag inte får ersättning. Jag fick dock ny lampa till slut

Varning till alla kunder.

Tydligen är Bauhaus ökänd här
på Trustpilot.

Tillägg efter kontakt med Konsumentverket och Bauhaus samt ny kontakt med Bauhaus Länna.

1 Jag fick en skrivelse från Konsumentverket att man inte behöver ha ett kvitto på betalningen 995 kr om man har andra bevis för inköpet

2. Jag har bevis att jag köpt taklampan för köket från Bauhaus. Lampan har bara sålts av Bauhaus under ca 1år och inte av någon annan.

3.Lampan fick efter några månader flimmer vilket gör den oanvändbar. Ett typiskt garanti skäl som gör att lampan kan bytas eller köpet kan hävas enligt regler från Konsumentverket

4. Detta har inte Bauhaus kontaktperson förstått som bara tjatar om kvitto och avbröt samtalet utan vidare.

5. Bauhaus håller sig inte till den gällande konsumentköplagen

6 Jag kräver upprättelse och väntar på svar från Bauhaus

7. Vid svar från Bauhaus kvinnliga handläggare tjatar hon igen om kundkvitto vilket strider mot konsumentköplagen.

Konsumentverket anger tydligt att det är Bauhaus som har ansvaret och måste följa lagen. Bauhaus hänvisar mig till bl a ARN. Handläggaren uppträder olagligt.

8. Jag går vidare till bl a ARN

Trustpilot bör vidtala BAUHAUS och se till att de följer lagen. I mitt fall är det bara Bauhaus som säljer den undermåliga LED produkten som uppvisade typiskt garantifel.

9. Efter nytt besök 27/3 på Bauhaus Länna fick jag ny lampa Argon 1200.

Jag hoppas den fungerar nu.

1 febbraio 2026

Kundtjänst

Köpte kommod i samband med badrumsrenoveringen. Fronten var felmonterad. Skulle få en ny låda skickad, fick fronten och besked att vänta in lådinsatsen.
När jag sedan frågar efter lådinsatsen 1 månad efter svarar de att jag redan fått den det datum jag jag fick fronten. De har ingen koll alls. Handla någon annanstans

2 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ett par pallbockar blev… en

Beställde ett par pallbockar som enligt produktbeskrivningen säljs i set om två, men fick endast en levererad. Bauhaus bekräftade felet skriftligen men återkopplade inte inom utlovad tid. Trots upprepade kontakter och löfte om kompletteringsleverans uteblev både spårning och bekräftelse. Bristande återkoppling och låg leveransprecision, trots att felet var erkänt.

29 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più