Bad og Fliser A/S Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Egentlig en god oplevelse, men havde måske ikke orienteret mig fuldt ud om produktet, da to af produkterne ikke måtte bruges til min vask og bord. Kalkfjerner og scrub, Ærgerligt, men de to andre prod... Leggi di più

Fantastisk service og kvalitet Jeg er virkelig glad for mit køb af fliser. Kvaliteten er rigtig god, og hele oplevelsen har været positiv fra start til slut. En særlig tak til Rehan, som var utro... Leggi di più

Købte 2 spejle i deres restsalg. Ved afhentning fik jeg oplyst at det ene desværre var udsolgt, på trods af at det stod til at være på lager. Ved kontakt med butikken, var der ikke meget forståelse f... Leggi di più

Bestiller fire ting på hjemmesiden. To af tingene har lang leveringstid (hvor lang nævnes ikke) hvilket jeg tænker er okay. Den sidste manglende ting har jeg i dag fået en mail på igen er yderligere... Leggi di più

1. Ristrutturatore di bagni
  2. Arredatore d'interni
  3. Negozio di tegole e piastrelle

Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Unikt showroom med størst udvalg og service!

Unik, moderne butik med flotte udstillinger og kompetente konsulenter. Svært at vælge mellem utalligt udvalg i alverdens flisetyper og farver og smukke møbler. Købt løsninger til tre forskellige og superflotte badeværelser samt damprum med italiensk og dansk armatur og møbler, og køkkenet har igen lige fået nye matte fliser og fuldendt mit “bistro-look home-kitchen”.

15 agosto 2018

17 days delay for delivery

My order was supposed to be delivered 6 April.
Today is 23rd April, and it is not delivered yet. This company almost always gave me wrong information about the delivery time from the order’s day.
I lost my contractor, me and my wife had to going to gym and pools for taking shower, she got cold due to it , we are living in middle of unfinished project, in dust, ....
It is shameful.

23 aprile 2018

Utroværdig prissætning på fliser

Efter modtagelsen af fliser for 10.000kr kunne vi konstatere, at præcis samme flise sælges 40-50% billigere andre steder. Ikke pga udsalg hos konkurrenter men som en Vejl. Pris. Vi kunne ikke have tjekket det inden køb, da Bad og Fliser selv navngiver varen, for at undgå at kunden kan tjekke prisen hos konkurrenter. Vi kunne læse navn og varenr. på kassen da vi modtog fliserne.

18 aprile 2018

Ligegyldig service

Utroligt flotte produkter og lækre materialer - flot udvalg og inspiration.
Desværre endte vi med en 'sælger' - som var ret ligegyldig og uinteresseret i et salg.
Vi kom begejstret ind for at bruge penge, så et nemt salg, ligegyldighed, havde jeg ikke lige forventet.
Derfor burde det være 5 stjerner for kvalitet - sælgeren får nul - derfor 3 stjerner.
Desværre.

26 febbraio 2018

Her får du hjælp - også hvis du ikke er pro!

Jeg har købt fliser, vask, blandingsbatterier osv hos Bad og Fliser på Prags Boulevard i København. Under hele forløbet fik jeg yderst kompetent vejledning fra de venlige ekspedienter i deres showroom/forretning.
I det jeg intet ved omkring renovering af bad, kunne de være behjælpelige med flisevalg, farvesammensætninger, bestilling af specialvask, gode ideer, praktiske info osv osv. Ligeledes havde de god kontakt med mine håndværkere, således at varerne løbende blev afhentet af mureren efterhånden som de blev leveret.
Personalet fra Bad og Fliser fulgte telefonisk op på mine bestillinger, så jeg hele tiden var orienteret omkring leveringstider etc.
Kan varmt anbefale at køre et smut forbi Bad og Fliser inden et evt renoveringsprojekt; jeg gør det ihvertfald selv når køkkenet skal ordnes næste gang.

21 ottobre 2013