Badjasje besteld met bedrukking. Kwaliteit was goed en bedrukking zag er ook mooi uit. Snelle levering en was netjes verpakt. Snap niet dat dit bedrijf niet bekender is. Zou hier zeker weer bes... Leggi di più
Op 11 november(dinsdagavond) heb ik klompjes besteld voor ons eerste kleinkind,de levertijd zou i.v.m.de beschildering 5 werkdagen zijn. Donderdag 13 november hadden we al een paar prachtig besch... Leggi di più
Badjas met naam besteld deze keer. Goeie kwaliteit. Fijn om de letterkleur en lettertype te mogen kiezen en eventueel het kroontje.. Ontvanger was er erg blij mee. Heb hier vaker besteld, goeie se... Leggi di più
Een geboorte cadeautje bestellen doe je bij de Babycompany.nl je treft op hun overzichtelijke site leuke cadeautjes aan tegen redelijke prijzen, er is voor iedere portemonnee wel iets te vinden......m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Winnaar Thuiswinkel Awards 2014! Opgericht in 1999. Originele kraamcadeautjes voor bijzondere baby's. Veel gepersonaliseerde cadeaus met naam van de baby en/of bedrijfslogo. Bekende merken.
Dorpsweg 50, 3738 CG, Maartensdijk
- 0346-212691
- info@babycompany.nl
- www.babycompany.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Prima site! Leuke cadeau's!
Super service,nette aflevering, mooie verpakking!
TIP VAN DE WEEK!!,maak nu een keuze uit het uitgebreide assortiment van Babycompany.nl en verbaas je over de snelle, nette service en mooie artikellen!
leuke korting en super snelle levering!!
Top! Erg blij met mn Boxkleed!
Betrouwbaar en flexibel
Geweldig geregeld, voor de 2e maal een kado geleverd met afwijkende afbeelding , zonder problemen was dit mogelijk. Erg service gericht en vriendelijk in e mail contact
Mooie kwaliteit producten en ook nog snel bezorgd!
Wij hebben een aantal babycapejes besteld met naam + bedrijfslogo. De capejes zijn van een mooie zachte kwaliteit en het borduursel ziet er mooi en verzorgd uit. De communicatie met babycompany is makkelijk en duidelijk. En er wordt snel geleverd.
mooie produkten, goeie kwaliteit.
Heb hier vaker besteld, goeie service, goed verpakt en snelle levering. Ook laten bezorgen met kaartje en eigen tekst bij de ontvanger van het bestelde kraamkado is mogelijk, ook al eens gedaan.
Dus, zeer tevreden over deze webwinkel, mooie orginele kado's te verkrijgen.
Zeer tevreden klant.
Leuke spulletjes, betrouwbare en snelle levering!
Babycompany heeft een leuke en eigentijdse collectie babyspulletjes. Onze medewerkers laten vaak weten dat het cadeautje in de smaak viel. Het is nog niet voorgekomen dat iets niet aangekomen is en de levering vindt vaak dezelfde dag plaats. Betrouwbaar en snel, zoals wij dat verwachten!
gemak, goed assortiment en vlot geregeld en toch persoonlijk
In alle rust kun je een keuze maken uit een breed scala aan artikelen. De personificatie van het cadeau geeft een eigen tintje aan het cadeau. Leuk om zo te geven en de ontvanger was positief verrast. Dit was de tweede keer dat we er gebruik van maken, zeker niet de laatste keer.
prima
voor de tweede keer iets besteld bij babycompany, en wederom zeer tevreden over de snelheid van de levering.
Goede kwaliteit en snel geleverd!
Wat een mooi badjasje met naam!
Het mooie is vind ik dat je een voorbeeld krijgt te zien hoe het eruit ziet.
Ik had het lettertype nog wel een slag groter gewild, en ik had al de grootste gekozen..
Verder top!
Top om zo de kraamcadeau's te verzorgen.
Het is voor ons als HR prettig om positieve reacties te krijgen van de mensen waar wij de kraamcadeau's naartoe sturen.
Tevreden
Wij zijn in elk geval tevreden over de geleverde diensten, en de mensen die jullie pakket mogen ontvangen zijn ook zeer tevreden. Technip EPG BV
Super tevreden, zeer klantgericht!
Klantgericht, snel en persoonlijke afhandeling van de order!
Aan te raden!
Super service
Al eerder wat besteld en verliep perfect.
Gewoon een snelle en hele goede service.
De laatste keer had ik een konijn laten borduren en in de vrije tekst om een andere kleur van het garen gevraagd. Helaas was er een foutje gemaakt en kreeg ik de verkeerde kleur. Na een telefoontje kon ik het meteen terug sturen, werd het opgelost en het alsnog meteen in orde gemaakt.
Ik ben heel tevreden dus.
Fijne overzichtelijk website en snelle service
Ik vind de verjaardagsreminder een leuk initiatief.
prima,ziet er goed uit
Een hele mooie spaarpot,en het bestek vind ik ook leuk
Snel en goed
Lakentje met naam besteld. Snelle levering. Ziet er goed uit.