Junama Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

Junama is een 3e generatie familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar hoogwaardige kinderwagens ontwerpt en produceert in Europa. Junama heeft altijd als doel gehad om de veiligste, meest functionele en stijlvolle kinderwagens te ontwerpen en produceren voor baby's en ouders over de hele wereld. Junama kinderwagens worden verkocht in meer dan 550 retailers in 25 landen in Europa, Engeland, Amerika en het Midden-Oosten. Met het grote assortiment van prachtige producten maken wij vele aanstaande ouders blij en zijn al vele baby’s groot geworden in Junama. Dat maakt ons trots en dankbaar.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

9 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Verliefd op Junama Enzo Kinderwagen Pink

Ik was opzoek naar een prinsessen kinderwagen voor onze dochter
🌹Rosaley🌹 een echte prinses verdient een prinsessen kinderwagen en die hebben we bij jullie gevonden 😍
Op de foto’s is die al mooi maar in het echt nog mooier
We hebben al veel gewandeld en krijgen alleen maar complimenten
Het is ook echt een stevige wagen en de kwaliteit is fantastisch
Ik raad jullie echt aan iedereen aan
Na 1 week was de kinderwagen al binnen en werd die naar ons huis verzonden via FaceTime hebben we het in elkaar gezet en werd alles uitgelegd door een super lieve vrouw
Wij zijn er heel gelukkig mee
Veel liefs van ons

3 marzo 2026

Top, goed geholpen

Top, had een nieuwe wiel nodig voor de kinderwagen. Ben goed geholpen via de app

26 febbraio 2026
Logo di Junama Nederland

Risposta di Junama Nederland

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je snel konden helpen met het nieuwe wiel. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Veel plezier met jullie Junama!
Team Junama

Geweldige producten, uitstekende service

Ondanks leveringsproblemen voor het bestelde artikel zijn we ontzettend tevreden over Junama NL. De communicatie was helder en vriendelijk, en er werd steeds meegedacht in oplossingen. De service die we hebben ontvangen was meer dan uitstekend — klantgericht, professioneel en met echte aandacht. We zouden hier zonder twijfel opnieuw bestellen!

8 aprile 2025
Logo di Junama Nederland

Risposta di Junama Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en communicatie, ondanks de leveringsproblemen.

Uw complimenten waarderen we enorm en we kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Makkelijk te benaderen en te bestellen in onderdelen die nodig waren. Klantenservice via de app makkelijk bereikbaar en hulpzaam.

7 settembre 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più