Badjasje besteld met bedrukking. Kwaliteit was goed en bedrukking zag er ook mooi uit. Snelle levering en was netjes verpakt. Snap niet dat dit bedrijf niet bekender is. Zou hier zeker weer bes... Leggi di più
Op 11 november(dinsdagavond) heb ik klompjes besteld voor ons eerste kleinkind,de levertijd zou i.v.m.de beschildering 5 werkdagen zijn. Donderdag 13 november hadden we al een paar prachtig besch... Leggi di più
Badjas met naam besteld deze keer. Goeie kwaliteit. Fijn om de letterkleur en lettertype te mogen kiezen en eventueel het kroontje.. Ontvanger was er erg blij mee. Heb hier vaker besteld, goeie se... Leggi di più
Een geboorte cadeautje bestellen doe je bij de Babycompany.nl je treft op hun overzichtelijke site leuke cadeautjes aan tegen redelijke prijzen, er is voor iedere portemonnee wel iets te vinden......m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Winnaar Thuiswinkel Awards 2014! Opgericht in 1999. Originele kraamcadeautjes voor bijzondere baby's. Veel gepersonaliseerde cadeaus met naam van de baby en/of bedrijfslogo. Bekende merken.
Dorpsweg 50, 3738 CG, Maartensdijk
- 0346-212691
- info@babycompany.nl
- www.babycompany.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super!!!
Snelle levering en was netjes verpakt.
Snap niet dat dit bedrijf niet bekender is. Zou hier zeker weer bestellen!!! 😊
Goed!
De website bij het bestellen is wat ingewikkeld, omdat na het invoeren van je gegevens naar ideal gaat. Je kan niet kiezen waar het moet worden afgeleverd, dit heb ik net als mijn collega, naderhand moeten mailen. Beetje onduidelijk dus.

Risposta di Babycompany.nl
perfecte service
snel geleverd en aardig en behulpzaam personeel
Babycompany is een aanrader!
Wij hebben uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Zij verzorgen het traject van bestelling tot uitlevering perfect.
Ook de telefonische bereikbaarheid en ondersteuning bij problemen is van een hoog niveau.
Prima bedrijf om uw kraamcadeau's te laten verzorgen!
Leuke producten, mooi verpakt, eerlijk geprijst
Zakelijke bestelling gedaan met specifieke wens. Was geen probleem en werd goed uitgevoerd. Sneller in huis dan beloofd en stijlvol verpakt, kortom zoals je hoopt dat elke webshop zou zijn.
Al jaren prima!!
Wij bestellen al jaren voor onze klanten die een baby krijgen. Altijd tot grote tevredenheid.
Tof!
Snelle service binnen een dag. Ik heb bij de borduur atelier in Breukelen opgehaald. Bij 'godsgratie' hoef ik verzendkosten 3,95 euries niet te betalen. Mijn collega is erg blij mee met badjas, hij kan eindelijk met het kind zwemmen.
Leuke kado's en snelle levering
Ik heb geen op- of aanmerkingen. Alles is prima verlopen
Zeer snelle service
's ochtends kraamkado besteld, de volgende dag al geleverd
Fantastisch pakket!
Een kraammand besteld met feestelijke fles champagne, knuffel, schattige badeendjes en een cape met babynaam erop geborduurd. Binnen 3 dagen geleverd. Dit was onze 2e bestelling, en weer een succes!
uitstekend
Er snelle service. Netjes verpakt. Kortom erg tevreden.
snelle service
Product gemakkelijk te bestellen en een super snelle service.
Op alle fronten uitstekend!!
Donderdag 13 november hadden we al een paar prachtig beschilderde
klompjes thuis.De ouders waren er ook erg blij mee.
Een volgende keer kijk ik zeker eerst op de site van Babycompany
voor leuke originele kadootjes.
Snelle en profesionele afhandeling!
geweldige site!
leuke site, veel keus, tijdige verzending en leuk verpakt!
snelle service van een prima product!
ik zou zeker op deze site kijken als je een babykado nodig heb. veel keus en prima kwaliteit.
maken waar wat ze beloven
Pakketje opgestuurd naar Oekraine (Kiev). Het duurde even (logisch), maar het is aangekomen. Iedereen blij!
Een goede eerste ervaring met Babycompany.
Een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.