Silkeborg Autoforum Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har afhentet vores nye vw caddy i fredags.....mage til service og venlighed skal man lede længe efter....🥳 Søde rare imødekomme mennesker, både på værkstedet og i forretningen...og ikke mindst f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige købt meget flot og velholdt Suzuki Cross hos Silkeborg Autoforum og fået første klasses behandling og gr forskellige ting der drillede stod bilen stadig og ventede så det til sidst lykkedes d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej, jeg fandt bilen hos Autoforum Silkeborg, ringede til Klaus, vi handlede igennem telefon og blev enige med byttepris på min gamle bil, et godt sted at handle flinke og seriøse, bestemt ikke sidst... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Har lige tilbageleveret en e-golf, da Autoforum blev pålagt af Ankenævnet for Biler, at købet skulle ophæves, da der var væsentlige mangler ved bilen. Disse væsentlige mangler, er standardudstyr i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Silkeborg Autoforum A/S er grundlagt i 1972 af Knud Verner Jensen. Knud Verner Jensen startede som bilforhandler helt tilbage i 1955, de første mange år hovedsagligt med engroshandel, men i 1972 skulle det være. Der blev bygget helt ny forretning med stort tilhørende værksted og detailsalget blev for alvor startet op. På nogenlunde samme tid blev foreningen Silkeborg Bilernes By stiftet og Silkeborg blev i løbet af de følgende år landets største brugtvognsmekka. Kunderne kom fra nær og fjern når der skulle købes ny brugt bil og denne position har Silkeborg den dag i dag. Max.20% af vore kunder kommer indenfor en radius på 50 km. I 1986 startede nuværende indehaver Klaus Verner Jensen i firmaet og siden 1991 er det ham som har været ansvarlig for den daglige drift. I 2008 flyttede vi til vores nuværende lokaler. Lidt mindre end de gamle, men til gengæld helt nye og vi fik samtidig samlet to udstillingshaller til en, hvilket har gjort den daglige drift lidt lettere. Firmaets målsætning har altid været og levere brugte kvalitetsbiler på et meget højt niveau. Vi har et af landets allerhøjeste klargøringsniveauer og efter levering stiller vi en af landets allerbedste garantiordninger.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super professionel service.

God Service
Jeg købte en Volvo V70 D4 i dec. 2020 hos Autoforum i Silkeborg. Fik et halvt års garanti på bilen. 2 mdr. efter garantien er udløbet får jeg problemer med den manuelle gearkasse. Selv om garantien er udløbet reparere Autoforum min gearkasse til en meget fordelagtig pris. Det er god service

6 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Hvor ofte får man mere end man kan forvente?

Mit svar vil være: ikke ofte! Men hos Silkeborg Autoforum synes jeg det er anderledes.

Utrolig venlig og ærlig sælger, som hverken lover for lidt eller for meget. Vi er super godt tilfreds med vores køb af en brugt Renault Scenic til den helt rigtig pris.

Sælger fortæller os, at der kun er en enkelt nøglebrik med, hvorefter jeg overvejede køb af en ekstra, men jeg fandt hurtigt ud af den ville koste omkring et par 1000-lapper. Så jeg trak mig lidt fra den manøvre.

Nu her, lige omkring, 2 måneder efter dumper der en boblekuvert i vores postkasse fra Silkeborg Autoforum og min tanke var "hvad i alverden er dog det?". Gæt engang..... Der lå endnu en nøglebrik i til vores Scenic.

En anden sælger havde simpelthen fået den indleveret fra tidligere ejer af bilen, hvorefter han fluks pakkede den og sendte den til os. Altså i stedet for at være ligeglad og smide den i skuffen til alle de andre nøgler, så vælger han at yde den service, altså det ekstra, der gør at man som kunde får lyst til at skrive en anmeldelse, får lyst til at kanalisere andre bilkøbere i deres retning.

Så jo - engang i mellem så finder man steder der yder mere end man kan forvente. Vores seneste oplevelse blev altså hos Silkeborg Autoforum.

3 settembre 2021

En tilfreds kunde

Hej
Jeg har både købt og solgt den samme Volvo v40 til Autoforum Silkeborg
Begge gange har jeg handlede med Kurt
Jeg må sige “ en mand er en mand og en aftale er en aftale”
Kurt er utrolig fair og behagelig at handle med.
Jeg vil gerne købe bil der igen, og jeg kan til en hver tid anbefale Autoforum Silkeborg.
Hilsen
Margit Henriksen

21 agosto 2021

En total god oplevelse

En total god oplevelse. Har byttet min Volvo med en nyere Volvo hos Silkeborg Autoforum.
Fik en realistisk fair pris for min gamle Volvo af Benny.
Man mærker at Silkeborg Autoforum samler på tilfredse kunder.
Alt var som aftalt da jeg hentede min nye Volvo.
Kan kun anbefale Silkeborg Autoforum.

21 agosto 2021
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service og bil!

Vi har lige købt bil hos Autoforum, og er så glade for hele forløbet, servicen og selvfølgelig bilen. Som førstegangskøber af bil, er jeg sikker på, at vi ikke kunne have handlet et bedre sted. Kan varmt anbefales!

17 agosto 2021

Flot præsentation af bilerne

Flot præsentation af bilerne, der er rene og pæne og ser indbydende ud.
Vi har købt en Astra 1,6 CDTI Dynamic Sports Tourer af Benny. Lige fra vi kom ind af døren følte vi en god atmosfære og kemi. Benny gav os en utrolig god behandling. Han er en meget behagelig og tillidsvækkende sælger som gav os en god oplevelse. Havde kørt langt, men det var turen værd. Vi fik en god pris for vores gamle bil og det tog derfor ikke lang tid at få handlen i hus.
Tak for en god handel, vi er SÅ glade for bilen.
Kan på det varmeste anbefale Autoforum Silkeborg.
Judith og Bent Møller Pedersen

18 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og flinke folk

Vi købte vores Citroën C4 her og er super glade for oplevelsen. Der var god information, og vi fik en rigtigt pæn pris for vores gamle Ford Mondeo i byt. De var fleksible i forhold til vores ønsker. Vi handlede med Benny, som virkede meget nede på jorden og meget reel i sin tilgang (noget jeg ikke er vandt til i branchen skal det lige siges). 5 store stjerner.

7 giugno 2021

Hejsa

Hejsa. Vi har købt en Mercedes C220d, model 2018. Vi handlede med Benny. Det foregik helt nede på jorden, hvor der ingen misforståelser var. Vi er meget tilfredse og har fået en lækker bil.
De bedste hilsner fra Mette & Henrik fra Ry

24 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Køb brugt bil hos Silkeborg Autoforum.

Vi har lige købt en top klargjort Vw Touran af Benny hos Silkeborg Autoforum.
Det meste af handlen blev klaret over telefonen, og da vi afhentede bilen, stod den top klargjort som aftalt.Stemningen i forretningen var afslappet og hyggelig, så alt i alt en god oplevelse.

Efterfølgende har der været et par småting, som skulle udbedres, og da vi bor i Ringsted, blev det klaret af en lokal reparatør, som Silkeborg Autoforum samarbejder med - virkelig god service.

Helle og Johnny

29 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

imødekommende-nede på hjorden og…

imødekommende-nede på hjorden og troværdig!!

i min søgen efter min første lidt dyre brugt bil og mit første køb hos forhandler har jeg snakket og prøvet bil hos ca 8 forhandlere og ingen af dem virkede super imødekommende, profesionelle, troværdige og jeg var konstant efterladt med en dårlig mavefornemelse.
så stødte jeg på en bil hos silkeborg autoforum, og her var det bare en go oplevelse på alle parametre.
sælger troværdig, nede på hjorden og ikke mindst lyttende på mine behov, spørgsmål mm.
service var i topog mit første bilkøb hos forhandler blev en god og tryg oplevelse, og bestemt værd at køre fra københavn for.
stor ros her fra.
mvh: sebastian trolle

25 febbraio 2021

Super Service

Har netop handlet en C220 hos Benny. Super service og en god pris og handel. Kan klart anbefales. Købte en 3 år gammel bil som fremstod ny og top klargjort.

12 gennaio 2021

Kompetence, Troværdighed og Tillid

Vi har netop købt bil i Autoforum Silkeborg.
Det har været en særdeles positiv oplevelse fra den første telefoniske kontakt med Glenn og til afhentningen af bilen.
Vi vil varmt anbefale alle, at kontakte Autoforum Silkeborg, hvis de overvejer at udskifte deres bil.

12 gennaio 2021

Tak for handlen Glenn.

Bare tak for en fantastisk handel og service ! Har købt den lækreste Mercedes C 220 d og jeg er så glad . Har heldigvis ingen problemer haft så so far .. Men er ikke itvivl om der er hjælp at hente i så fald. Mine varmeste anbefalinger går til AutoForum Silkeborg især Glenn som jeg handlede med.

23 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Efter super dårlig oplevelse med vw…

Efter super dårlig oplevelse med vw Risskov og aalborg i 2018 med køb af en ny vw california til 580,000kr havde jeg ingen forventninger til en bilhandler, men efter vi købte en 2019 Ford focus ved Silkeborg autoforum er der lavet om på det og næste gang vi skam skifte vil vi klare køre fra aalborg til Silkeborg igen
Ved en fejl havde den ikke fået lavet service da bilen kun havde kørt 11,000km men ringede til autoforum og de sagde at vi bare skulle køre til den lokale Ford forhandler og få lavet service på deres regning og slippe for at køre helt til Silkeborg
Vi handlede med Kevin og super service og dejlig nede på jorden 👌🏻👌🏻👌🏻

16 novembre 2020

Holder hvad de lover

Normalt er min tillid til autoværksteder og forhandlere på det laveste, men hos Silkeborg Autoforum kunne jeg med ro i maven stole på hvad de lovede mig. Selvom jeg havde hentet bilen og der var et par ting der skulle laves efterfølgende, var der ingen problemer med dem.
Super god service, hjælpsomhed OG de holder hvad de lover. Jeg har en kammerat fra Aalborg og en fra Sjælland, som efter mig, også købte bil hos dem, Begge kammerater er super tilfredse med Autoforum

14 ottobre 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più