Silkeborg Autoforum Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har afhentet vores nye vw caddy i fredags.....mage til service og venlighed skal man lede længe efter....🥳 Søde rare imødekomme mennesker, både på værkstedet og i forretningen...og ikke mindst f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige købt meget flot og velholdt Suzuki Cross hos Silkeborg Autoforum og fået første klasses behandling og gr forskellige ting der drillede stod bilen stadig og ventede så det til sidst lykkedes d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej, jeg fandt bilen hos Autoforum Silkeborg, ringede til Klaus, vi handlede igennem telefon og blev enige med byttepris på min gamle bil, et godt sted at handle flinke og seriøse, bestemt ikke sidst... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Har lige tilbageleveret en e-golf, da Autoforum blev pålagt af Ankenævnet for Biler, at købet skulle ophæves, da der var væsentlige mangler ved bilen. Disse væsentlige mangler, er standardudstyr i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Silkeborg Autoforum A/S er grundlagt i 1972 af Knud Verner Jensen. Knud Verner Jensen startede som bilforhandler helt tilbage i 1955, de første mange år hovedsagligt med engroshandel, men i 1972 skulle det være. Der blev bygget helt ny forretning med stort tilhørende værksted og detailsalget blev for alvor startet op. På nogenlunde samme tid blev foreningen Silkeborg Bilernes By stiftet og Silkeborg blev i løbet af de følgende år landets største brugtvognsmekka. Kunderne kom fra nær og fjern når der skulle købes ny brugt bil og denne position har Silkeborg den dag i dag. Max.20% af vore kunder kommer indenfor en radius på 50 km. I 1986 startede nuværende indehaver Klaus Verner Jensen i firmaet og siden 1991 er det ham som har været ansvarlig for den daglige drift. I 2008 flyttede vi til vores nuværende lokaler. Lidt mindre end de gamle, men til gengæld helt nye og vi fik samtidig samlet to udstillingshaller til en, hvilket har gjort den daglige drift lidt lettere. Firmaets målsætning har altid været og levere brugte kvalitetsbiler på et meget højt niveau. Vi har et af landets allerhøjeste klargøringsniveauer og efter levering stiller vi en af landets allerbedste garantiordninger.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en Audi A3 hos Silkeborg…

Jeg købte en Audi A3 hos Silkeborg Autoforum og jeg må sige det er nok den bedste service jeg har fået længe.

Jeg handlede med Benny, som var så behjælpelig og forstående. Han var der fra start til slut og alle aftaler blev overholdt.

Jeg kan klart anbefale Silkeborg Autoforum til alle. God service, gode sælgere og virkelig god tryghed.

Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem!

19 gennaio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Ingen hjælp

Var inde og kigge på en Touran.
Der var flere interessante biler, men personalet havde travlt med at sidde ved deres computere, så vi smuttede efter 10 min. uden hjælp.

28 dicembre 2022

Hej Kristian
Som du næsten korrekt skriver, så havde min salgschef og undertegnede travlt bag vores computere den dag du besøgte forretningen. Dog ikke med bare og sidde, men med arbejde. Vi har rigtig mange telefon og onlinesalg som giver meget arbejde bag computerskærmen- og de kræver altså hurtig tilbagevending ind imellem. Jeg så godt dig og din makker den dag i besøgte forretningen og undrede mig lidt over den måde i forlod den igen, i stedet for lige og banke på døren til et af salgskontorerne og fortælle om jeres mission. Så var der helt sikkert en af os 2 som var på job denne dag som havde hjulpet jer, det er jo da bilsalg vi lever af.
Så hvis du mener denne oplevelse kun er 2 stjerner værd, så kom forbi igen og bank på, hvis der ikke lige går en sælger ude i hallen, så skal du få en 5 stjernet oplevelse som langt hovedparten af vore kunder får.

med venlig hilsen

Klaus Verner
Indehaver

Anni og Jens
Vi har i februar 2022 købt en Mercedes E200 Coupe hos Auto Forum og her i november 2022 har vi igen købt en bil, en BMW 420 D Grand Coupe, og begge biler er vi meget tilfredse med og kan anbefale Auto Forum til andre.
Vi har handlet med Klaus Verner begge gange og har fået en meget god og venlig behandling.

13 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tak for en god behandling

Jeg har for 3 måneder siden købt en Volvo her, jeg har lige fra jeg fik bilen udleveret, følt mig super godt og professionelt behandlet. Endda fik jeg en fin pris for min gamle. Der kom en mindre reparation efter 2 måneder som Autoforum uden den mindste brok tog sig kærlig af! Flere bilhandlere som jer TAK!

6 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Kan aldrig anbefale dette firma

Kan aldrig anbefale dette firma. Alt er godt indtil man har handlet. De skulle indfri restgæld i min bil, der sket bare ingenting, nu kan man rode med det et halvt år efter

Køb bil andet sted i Silkeborg

22 giugno 2022

Hej Henning

Troede ikke det blev nødvendigt og skulle besvare denne anmeldelse, da du klart overtræder Trustpilot's retningslinjer. Min henvendelse til Trustpilot blev dog blot besvaret med at dette måtte vi selv finde ud af ??- Lidt mærkeligt og lave retningslinjer og så alligevel lade brugerne overtræde dem- det fjerner jo da noget af seriøsiteten. Der fremgår klart og tydeligt at man skal afstå fra at lyve, og det er jo helt klart hvad du gør her. Der har aldrig været aftalt at vi skulle indfri restgælden i din gamle bil. Du brugte den som udbetaling på en nyere bil og fortalte os at du havde lavet aftale med din bank om at de slettede deres pant i forbindelse med handlen. Det er dog, nu snart 6 mdr. efter vi handlede stadig ikke sket, på trods af adskellige løfter fra din side og vi har derfor set os nødsaget til at overgive sagen til vor advokat.
Har masser af korrespondance som viser at det er korrekt hvad jeg skriver, men vil undlade at udstille dig yderligere i dette forum.

Audi A1

Vi har for nyligt købt en Audi A1 hos Benny fra Autoforum Silkeborg. Det var en meget positiv oplevelse, hvor vi blev mødt med både professionalisme og humor. Alle spørgsmål omkring bilen blev besvaret saligt og konkret, hvilket absolut har været med til at give os - som ellers er kræsne købere - en tryg oplevelse. Vi kan derfor kun anbefale Benny og Autoforum Silkeborg!

16 maggio 2022

pro salg og sælger

Autoforum Silkeborg er hvad man kalder professionel. Vi havde et stk. automobil vi ville se på, og var ikke på noget tidspunkt utryg ved sælgeren. Dog var der et par stykker et andet sted i byen hvor vores interesse faldt til jorden og vi vendte tilbage til Autoforum. Benny skal have ros for hans professionelle fremgang og håndtering af hele vores oplevelse. Vi købte bilen og har ikke noget at sætte fingre på. Tak til Benny(s badekar), sælger .. så ved du hvem vi er...

16 maggio 2022

Super tilfreds!

Meget venlig og rar personale. Var tilfreds med at handle bil hos dem. De gjorde det bedste, og var der altid for mig, hvis jeg havde brug for hjælp med spørgsmål eller andet.
Dygtig mekaniker, salger og klargørings folk. Helt sikkert handler jeg der igen.

6 maggio 2022

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig, rigtig god oplevelse, da jeg skulle købe min første bil. Jeg havde kun at gøre med Benny, som var ærlig, behagelig og fyldt til randen med tålmodighed og service. Har Autoforum bilen for dig, kan du trygt handle der.

6 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og vejledning.

Efter et par forhandler besøg forskellige steder, hvor jeg have en skidt mavefornemmelse, så finder jeg en fin Volvo V60 hos autoforum i Silkeborg.

Jeg snakkede med Benny og vi havde en rigtig god dialog - helt afslappet og uformelt. Masser af tid til dumme spørgsmål og ingen pres på for underskrift - nærmere tværtimod og en fornemmelse af at sælger blot ønsker kunden tager det rette valg.

Min byttebil havde defekt toppakning og ligeledes her følte jeg en fair pris og behandling.

Absolut tilfreds hele vejen igennem og kigger klart Autoforums vej, næste gang jeg handler bil. Meget professionelt håndteret af Benny og de bedste anbefalinger herfra.

Eneste pres fra Benny side var at han gerne vil have jeg lavede en anmeldelse :). -hermed gjort Benny. På gensyn.

Vh Michael Riis Johansen
Volvo V60 ejer

26 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

En god og hyggelig snak med Benny

En god og hyggelig snak med Benny, som er med på lidt sjov, men stadig seriøs. Der var et par småting på bilen, som han selv sagde nok skulle blive lavet, inden vi nævnte det.
En god vejledning om finansiering, og ellers en professionel og seriøs handel.
Her kan vi bestemt godt finde på at købe bil igen.

21 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Træls kundeoplevelse

Træls kundeoplevelse. Var på udkig efter en ny bil sammen med fruen. Der var 2 sælgere i butikken - men kun en havde kunder. Ingen interesse fra sælger og ønske om en prøvekørsel blev afslået.
Jeg kommer ikke i butikken igen.

Jeg har efterfølgende læst direktøren svar.
Jeg kan supplere med - at jeg også har haft den frækhed - at ulejlige firmaet med et telefonisk opkald, for på forhånd - at forsøge lave en aftale om en prøvetur - inden vi også ulejligede firmaet med vores besøg. Bare rolig - det sker heller ikke igen!

20 febbraio 2022

Hej Søndergaard

Vi er aldrig glade for negativ omtale og gør meget for at have udelukkende tilfredse kunder i butikken. Nogen gange kan det dog blive en meget hård opgave, som tilfældet har været her. Efter at have talt med både vores sælger og dig må jeg sige, at jeg ikke finder din kritik berettiget. Begge sælgere havde kunder da du ankom. En på sit kontor, andre 2 hold var på prøvetur- hvilket du jo ikke kunne vide. Sælgeren havde dog spottet dig, men tog ikke kontakt du du talte meget længe i mobiltelefon- og han skulle samtidig have vurderet en indbytningsbil fra et af de øvrige hold kunder. Efter endt tlf.samtale kontakter du ham så på hans kontor og spørger ind til en bil du ikke kunne finde- du får at vide at den er under klargøring, men vil komme i butikken senere på dagen- samtidig får du også at vide hvilken farve den havde, og du svarer sælgeren at sådan en farve vil du slet ikke købe, så den havde ingen interesse alligevel. Sælgeren nævner så at vi har en bil med samme karrosseri stående i en anden farve- dog ældre og med mindre motor og flere km.- den havde heller ikke din interesse, da den var for gammel og motoren var for lille. Sælgeren siger så, at hvis det kun er for og prøve og sidde i den samt prøve ind og udstigning er det jo da den samme. Nu vil du så pludselig også køre en tur i den ?? Og der siger vi altså nej. På sådan en regnvejrsdag sender vi altså ikke en topklargjort bil på prøvetur uden at der er bare en lille chance for et efterfølgende salg- det tager lang tid og gøre den klar til udstillingen igen efterfølgende og du havde jo givet udtryk for at du ikke ville købe denne bil.

Så Hr. Søndergaard, hvis du ønsker en god kundeoplevelse i vores forretning, så skal tingene altså ske på et lidt mere seriøst plan når du henvender dig.

Klaus Verner
Indehaver

112% i orden.

Har købt brugt Toyota Corolla hybrid af Benny hos Autoforum, er fuldt ud tilfreds, behagelig og flink fyr at snakke og handle med, alt omkring bilen var tiptop så mine varmeste anbefalinger.

21 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Kontaktede dem via en annonce for at…

Kontaktede dem via en annonce for at prøve en bil. Snakkede med en sælger via tlf, og allerede her kunne jeg fornemme hvor oprigtig han var. Rigtig behagelig fyr at snakke med ham Benny. Vi kom til aftalt tid og bilen var kørt frem og alt spillede bare. Tiptop service og god behandling. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang der skal handles bil.

20 dicembre 2021

Imødekommende og reel

Vi mødte en venlig, lyttende og imødekommende sælger, som vi hurtig kom på bølgelængde med. Fik en god indledende snak om, hvor vi var/er m.h.t. biler, og fandt hurtigt fodslaw med sælgeren. På den kolde dag blev den udkårne model (brugt bil) gjort klar og varmet op mens snakken gik på kontoret. Efter endt prøvetur i en dejlig varm bil vendte vi tilbage til en fair byttepris på den gamle, og slutseddelen blev underskrevet.

Har i dag afhentet en vanvittig flot klargjort bil - virkelig stor ros til klargøringsafdelingen! Kan kun anbefale Autoforum, som en kompetent, reel, imødekommende og professionel forhandler med et ganske imponerende udvalg. Her handler vi gerne igen!

13 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig godt sted at handle bil.

Har netop hentet min "nye" 3 år gamle Opel Insignia ubeset - og sikke en oplevelse.

Bilen står som om den "lige er pakket ud af papkassen fra ny". Fejlfri udenpå og indeni. Kører som en drøm.

Autoforums venlige sælger Benny og jeg klarede handlen, inkl. en indbytningsbil, over telefonen, da jeg bor på Sjælland. Og jeg må sige at det er gået let og elegant.

Jeg handler sjældent bil, da jeg kører i mine biler i mange år, så jeg tænker ikke, at jeg vil være en tilbagevendende kunde. Men finder du en bil fra Autoforum på nettet, som du forelsker dig i, så er mit råd; "køb den".

Autoforum fremstår for mig som en fair og kompetent brugtvognsforhandler, der leverer en fin vare.

15 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Ingen diskutioner, kun god behandling og fri cafélatte 😀

Vi købte i August en VW Tiguan hos Autoforum Silkeborg. Da vi er campister er det afgørende at vores bil kan trække campingvognen. Sælgeren Benny tilbød at vi kunne spænde vw’en foran campingenvognen og prøvekøre trækket, God stil!
Der var sket en fejl ifht til de vinterdæk, som fulgte med bilen fra tidligere ejer, det viste sig at det var et ekstra sæt sommerdæk, som var dem bilen var født med. Ligeledes krævede bilen service efter 1 1/2 måned, pga tid (ikke km). Jeg ringede til Benny, som sagde at det selvfølgelig var deres fejl, så de lavede service og satte ny vinterdæk på fælgene, uden beregning. Vi har fået en rigtig god behandling hos Autoforum 👍🏻

9 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Har lige hentet vores "nye" bil

Har lige hentet vores "nye" bil. Alt var som aftalt og 110% i orden.
Yderst flinke og kompetente mennesker både i salgsafdelingen og på værkstedet.
Kan kun anbefales.

28 ottobre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più