Thomsens Auto Recensioni 204

TrustScore 4 su 5

3,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Sur, arrogant og respektløs medarbejder. Vi fik en virkelig dårlig oplevelse. Manden blev sur og ufhøflig da vi sagde at den bil vi ville købe skal have skiftet bremseskiver. Vi fik en meget dårlig be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... Leggi di più

3,9

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Jeg købte en bil hos Thomsens Auto

Jeg købte en bil hos Thomsens Auto, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Servicen var professionel, og personalet var både venligt og imødekommende. Dennis gjorde et fremragende stykke arbejde og sørgede for en grundig fremvisning af bilen samt en effektiv og problemfri håndtering af alle købspapirer.

12 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Der var mug på seler og i interior samt…

Der var mug på seler og i interior samt flere buler og skrammer. ingen buler eller fejl vist på billederne. Service lampe lyste på prøvetur. Han sagde det var almindeligt olieskift som jeg selvfølgelig stolede på. Gearkassen gik få dage efter. Fik pengene tilbage men skulle først høre for at det nærmest var min egen skyld og at jeg havde købt den uden garanti….købeloven gælder dog altid…. Heldigvis kom de på bedre tanker uden bøvl med retsag osv, og jeg fik pengene tilbage. Dog har jeg spildt sammenlagt 5-6 dage af mit liv på den oplevelse. Som jeg ikke har fået penge for. I får 2 stjerne fordi der trods alt kom en lille smule selvindsigt frem til sidst. Selvom I forsøgte at lade mig betale for pladerne også. Jeg kan ikke anbefale at købe brugt bil her. Derudover har jeg hørt fra adskillige af bekendte at det sted skal man holde sig fra… da jeg fortalte om min oplevelse grinede de og sagde “nej der skal du fan*** aldrig handle”. Beklager anmeldelsen men jeg føler at jeg skylder andre forbrugere at være ærlig. Og håber at i fremover hæver jeres niveau og service af biler før salg. Kunderservice og ærlighed kommer i længst med. Og få nu synet bilerne rigtigt hvis det skal gøres….

Svar: Hej Dennis

Det er korrekt, at vi talte om, at bilen blev solgt uden garanti. Det er dog væsentligt at understrege, at reklamationsretten efter købeloven ikke kan fraskrives ved salg til en forbruger – uanset formuleringer om “engros”, CVR eller manglende garanti. Vi har aldrig talt om reklamationsretten.

Da fejlen på gearkassen opstod kort tid efter købet, og at service lampen lyste på dagen løbet fandt sted, er der som udgangspunkt tale om en mangel, som var til stede ved levering, jf. købelovens regler.

Jeg anerkender, at vi endte med at ophæve handlen, hvilket var en fair løsning ifht. Omfang af reparationens omkostninger for jer. Dog kan det slet ikke komme på tale at jeg som køber skal betale for at udbedre en fejl som var der fra start af.
Min anmeldelse afspejler fortsat min samlede oplevelse af forløbet hos jer, og den står jeg 100% ved uanset hvor store bogstaver du skriver med.

Vedrørende opkaldene har jeg ikke konkluderet, hvor de stammer fra, men de indgår i min oplevelse i forlængelse af sagen. Og kom kort efter anmeldelsen. Jeg har dog fjernet den del indtil jeg har fået afklaret hvor der stammer fra.

27 febbraio 2026

Hej Mads

Først og fremmest tak for din anmeldelse, vi sætter altid pris på trustpilot anmeldelser.

Forstår ikke lige din udlægning af forløbet , Jeg forklarede dig da du henvendte dig, pr telefon .... at det var biler vi solgte engros til cvr nummer, som oplyst på annoncen.. Da vi netop ikke ønsker at give reklamationsret og garanti på gamle biler med mange kilometer ...
Hvor til du straks svarede ,at det kunne du da sagtens forstå , og at du da aldrig kunne finde på at komme med noget efterfølgende på så billig en bil ( 27.000kr + 3.000kr for at få den nysynet )
JEG GJORDE DIG ENDNU ENGANG SÆRLIG OPMÆRKSOM PÅ, AT DET JO VAR EN TILLIDS SAG, at Sælge den til en privat mand, da du jo kunne komme med alt muligt efterfølgende, Hvor til du svarede igen, at det ville du da ALDRIG gøre og da slet ikke på en gammel bil til så lidt penge .... Så jeg har ekstra gjort dig opmærksom på, at hvad det evt måtte komme efterfølgende , skulle du selv udbedre ! Hvor til du svarede: "Jeg har en god mekaniker bekendt, som sagtens kan hjælpe mig med at lave den hvis der opstår noget"

Vi aftalte at der IKKE blev gjort andet ved bilen end at nysyne den !!

Da du så kommer og skal prøve bilen og evt købe den . Da ser du en større bule på panel som du ikke havde set på billeder .... jeg tilbyder dig 1.000kr i afslag og det acceptere du .... Du fortæller at service lampen lyser, da du kommer tilbage fra prøveturen , hvor til jeg svarer at den mangler at få et service . og at jeg ville opfordre dig til at få det gjort .. og du siger at det vil du ofre på den, hos din mekaniker bekendt i Sønderborg ....

4 dage senere ringer du og siger at der er bøvl med gearkassen , Og da nævner jeg jo at vi havde en aftale om at den var købt uden garanti.... Du bliver straks oprevet og begynder at sige : Jeg ved da godt at det var aftalen , men jeg vil sku ikke selv betale for at få den lavet .
Og på trods af vores "gentleman" aftale, om at du selv skulle stå for evt. reperationer der måtte komme , Så tilbyder jeg dig at vi kan hente bilen og køre den på det værksted, vi benytter os af ! Det indvilger du i .
Mekanikeren vurdere at der er nogle fejl på gearkassen , og da det jo er en ældre bil, vil det ikke kunne betale sig at ofre en så dyr reperation på den ..... Derfor kontakter jeg dig , og forklarer dig at vi hellere vil købe bilen tilbage , og at du får din ibytte tagne bil igen og dine penge .. Det indvilger du i .

Da du henter din bil( som vi havde taget i bytte ) taler vi sammen om at det var da ærgeligt, men at det var godt vi kunne ordne det på denne måde .... Ingen sure miner eller noget .... Derfor undrer det mig at du pludselig 4-5 uger senere har en helt anden udlægning af sagen :-) Men fair nok, vi må bare konstatere , at man nok ikke kan gøre alle tilfredse ....

MHT. TIL DE OPKALD DU ÅBENBART HAR MODTAGET , MÅ JEG PÅ DET KRAFTIGSTE OPFORDRE DIG TIL AT GÅ TIL POLITIET MED DET ! DET TROR JEG DA DE FLESTE VILLE GØRE, HVIS DE MODTAGER SÅDAN NOGLE OPKALD .

Vi forventer naturligvis at du sletter , det ang opkald . når du har fundet ud af hvem og hvor de opkald kommer fra . Da det jo IKKE har noget med os at gøre ! Og derfor fuldstændig irrelevant for en trustpilot anmeldelse på vores firma .... Det burde være relativt nemt for politiet og teleselskab at finde ud af det !

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en bil hos Thomsen auto…

Jeg har købt en bil hos Thomsen auto hvor der er 2 års garanti, hvor der er en mulighed for at jeg kan bruge lokal værksted ved små reparationer, jeg fik et problem med bremserne i for, ringede og snakkede med dem og der var ikke noget problem det skulle jag bare få lavet Tak for god service

13 marzo 2026

Hej Carl

Tak for din anmeldelse . Det var en fornøjelse at handle med dig og din frue og vi fik da drøftet mange ting :-)
Atter en gang tak for handlen

11 febbraio 2026

Hej Edvinas
Tusind tak for de flotte anmeldelse :-) Det var en fornøjelse at handle med dig !

Valutata 4 stelle su 5

Har haft en helt igennem godt forløb…

Har haft en helt igennem godt forløb med Karsten Holm som kontaktperson

4 novembre 2025

Hej Arne

Tak for din anmeldelse :-) Dejligt du har følt dig godt behandlet ... Og tak for handlen

Valutata 5 stelle su 5

Havde en rigtig god oplevelse ved køb…

Havde en rigtig god oplevelse ved køb af bil og rigtig god service. Selv ved efterfølgende små fejl , fik jeg hurtigt hjælp til at løse problemerne. Rigtig søde ansatte og altid til at snakke med.

16 dicembre 2025

Hej Sarah

Godt vi fik hurtig styr på det :-) Endnu engang tak for handlen og de rosende ord :-) God jul

Valutata 5 stelle su 5

Tak til søde Dennis for at finde…

Tak til søde Dennis for at finde løsninger ang ting jeg ikke helt kunne leve med ved den bil jeg fik købt, plus at have tanket den fuld op og lige hjælpe med at bakspejlet helt til slut fordi det drillede og faldt ned så fik han det ordnet og sat op igen 🙌🏽
Virkelig rar behandling - så TUSINDE TUSINDE TUSINDE TAK til søde Dennis.
(Håber romkuglerne faldt i god jord) 🙌🏽

20 novembre 2025

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse :-) Glad for du har følt dig godt behandlet :-) Og romkuglerne var virkelig gode :-))

Dennis

Venlig og god service

Hurtig og venlig service hos Dennis i Kollund :) jeg vil klart anbefale Thomsens Auto.

13 novembre 2025

Hej Laura

Mange tak :-) Det sætter vi stor pris på !:-)

Dennis

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu købt 3 biler ved Thomsen og…

Vi har nu købt 3 biler ved Thomsen og på Søndag henter vi en til svigerdatteren. Først købte vi en Hyundai til ca. 50000, den kører stadig fint. For et par måneder siden købte vi en sort stationcar fra Peugeot til 100.000kr. . Der har ikke været noget endnu, dækkene var desværre for gamle, men det glemte vi at kigge efter, . For 3 uger siden købte vi en Renault kadjar. Da vi stod og skulle til Norge fik Karsten lavet den klar hurtigt. Der var lidt med en dør der skulle lakeres, en lille skade . Det blev aftalt at det skulle laves efter vores ferie . På vejen hjem fra Norge gik den desværre i stykker. Men vi fik hurtigt en ok lånebil og skaden bliver lavet på garanti. Så vi er tilfredse

17 ottobre 2025

Risposta di Thomsens Auto

Mange tak for jeres anmeldelse :-) Det betyder meget for os :-)

Valutata 5 stelle su 5

Thomsens Auto kan man stole på.

Kære alle hos Thomsens Auto .Vi har oplevet et firma med flinke,venlige og god moral,angående at holde ord,når det ser svært ud.Vi købte en bil som desværre,fik en stor skade på vej hjem til vendsyssel.Allerede dagen efter blev der sendt en lånebil til os.Det var yderst svært at skaffe reservedele til bilen.Men Thomsens auto støvsugede hele europa.Og fandt nålen i høstakken.Vi kan i allerhøjeste grad anbefale Thomsens Auto.De er med hele vejen ,når uheldet er ude.5 stjerner fra os 2 i vendsyssel.Bestemt ikke sidste gang vi køber bil her.
Når nøden er størst er Thomsens Auto bedst.
Med venlig hilsen Lissi og Poul E. Bregnhøj i Frederikshavn.

10 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bil købt i Kruså. Talt med Dennis.

Bil købt i Kruså. Betjent af Dennis.

Jeg købte en næsten ny bil og afhentede i Sønderjylland langt fra Kbh.

Bilen fungerer og der var lidt ekstra ting med.

Ekstra sæt nøgler lod vente på sig men i sidste ende var alt som aftalt og Dennis der sælger, fremstår behagelig, oprigtig og responsiv.

Derfor 5 stjerner.

15 agosto 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse Det sætter jeg stor pris på :-)

Arrogant holdning

Thomsens Auto vil ikke anerkende at købeloven eksisterer .bliver af en arrogant holdning til mig som kunde .finder nogle fantasi sider på nettet som lige pludselig gælder som reklamation brug aldrig denne forhandler til noget

18 ottobre 2025

Købte en Ford Grand C-Max

Super god service fra start til slut
Meget behjælpelig da jeg havde langt derned og skulle hurtig på arbejde.
Så det gik nemt og hurtigt med det hele.
Dejligt med Dennis som ringer og er ærlig om hvad der lige skulle laves inden vi fik den hjem.

9 ottobre 2025

Hej Rene

Tak for din anmeldelse den sætter jeg stor pris på ! Og dejligt at du har følt dig godt behandlet :-)

Valutata 4 stelle su 5

Købte en BMW i 2025.

Købte en BMW i 2025.
Der var god service fra start til slut fra Dennis.
Ved reklamation var der også god hjælp at hente.
Det bliver “kun” til 4 stjerner da der i den græd manglede klargøring af bilen indvendigt.

9 settembre 2025

Hej Kasper

Tak for din feed back :-) Det har været en fornøjelse og handle med dig ! Mht rengøring da må vi bare erkende at det på ingen måde var godt nok ! Og det beklager vi !

Thomsens auto

Valutata 1 stelle su 5

Ikke køb bil her spar penge.

Der jeg så på bilen og havde sagt ja til køb havde den gået 125.000 km. Der jeg får bilen havde den kørt 127.000 km. Og mekaniker ligger 4 km væk.

Og så jeg først efter jeg havde fået nøglerne.

Der skulle været lavet servis og syn.

Bilen blev synet ved bare ikke hvordan med voldsomme skæve skiver i for samt knækket fjeder i bag.

Samt olie i kabinen på ingen måder rengjort.

Har prøvet flere gange og få lavet bremser samt fjeder på garanti men ignoret

Efter opdager jeg den har været skadet i bag og bag kofanger har været malet samt skørter. Hvor hverken maler tape eller finish er lavet.Plastik understøtte til bagkofanger er bare smadret og lappet sammen.

Samt skadet forkofanger og underlæbe ødelagt.

Anker plader faldt af både i for plus bag.

kondenser blev ikke skiftet de påfyldte bare gas på igen 1 månede sener var den utæt igen.

Bagtøj larmer

Samt der er støj fra kæden.

Her er hvad der måttes laves inde for kort tid.

Skiver plus klodser i for.

Kondenser

Egr ventil

Stødæmper samt fjeder i bag.

Rep af bagkofanger. Samt forkofanger

Ustabil tomgang ladetryks føler.

Og mere til.

Lad vær med og handle bil her.

1 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Købte en Ford hos dem i juli

Købte en Ford hos dem i juli, alt spiller bare ved bilen. En utrolig behagelig sælger (Karsten). Jeg bor i Nordjylland, jeg fandt ud at kontakten til bagsmækken var lidt defekt. Ringede til Karsten om de ville være med til at betale. Selvfølgelig ville de det. God oplevelse og super service hele vejen. Kan kun anbefale Dem.

15 settembre 2025

Overvældende ligegyldighed

Efter forudgående aftale med ‘Sælger’ mødte jeg en fredag formiddag op hos Thomsens Auto i Kruså (efter over 3 timers kørsel fra Nordsjælland) for at besigtige den Mercedes E220, som skulle være gjort klar til overdragelse.
Jeg blev mødt af ‘Ferieafløser’, der fortalte at ‘Sælger’ var gået på ferie, og at der ikke var givet besked om mit besøg. Så var stilen li’som lagt. ‘Ferieafløser’ var tydeligvis irriteret over at skulle finde bilen frem. Eller ‘støve den op’, som man siger. For det bar bilen tydeligvis præg af. Der var bestemt ikke gjort noget klar ved den. Det var heldigvis udvendigt og en mindre detalje …
Bilen fik prøveplader på og kom ud på en rask prøvetur. Displayet meldte straks om slidtage på bremserne. Klimaanlægget manglede tydeligvis kølemiddel og snart begyndte motorlampen også at lyse …
Jeg kommenterede fejlene da jeg kom tilbage, og blev mødt med et lidt ligegyldigt “Nå?!”.
Lidt parlamenteren frem og tilbage førte til et tilbud om at jeg selv kunne køre til mekaniker i nærheden og få udlæst motorfejlen. Men mekanikeren var ikke til at få fat i pga. travlhed …
Så beklagede jeg ulejligheden og forlod butikken til fordel for en tilsvarende og meget mere positiv bilhandel i Bramming.
Jeg havde nok forventet en noget anden imødekommende og positiv tilgang fra en butik, som formentlig gerne ville tage imod mine 170.000 kroner …

7 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Havde en super god oplevelse

Havde en super god oplevelse med firmaet Thomsens auto i Kollund, da min lille dyt ikke kunne mere.
Jeg var nede og finde den bil jeg gerne ville købe, og de ville gerne tage min i byt. Desværre havde jeg rigtig meget bøvl med mine egne banker, der satte en brat stopper for købet. Alligevel valgte Thomsens auto at reservere bilen mens jeg arbejdede på en løsning. 4 ugers tålmodighed gav de mig og alt faldt i hak (de havde sikkert givet mig mere, hvis det var nødvendigt).

Kæmpe tak til Dennis dernede fra, som var behjælpelig under hele forløbet, og på intet tidspunkt pressede på, men valgte at stole på mig.
Er så glad for min nye bil og at det i sidste ende lykkedes.

Mine største anbefalinger her fra hvis man skal have ny brugt bil 😊

25 giugno 2025

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse ! Det var en fornøjelse at handle med dig ... Godt at du er glad for din nye bil

Endnu engang tak for handlen :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più