Vi afleverede vores bil den 8. december kl. 07.30. Samme dag kl. 12.10 modtog jeg en SMS med besked om, at bilen var færdig. Dette undrede mig, da vi ved booking blev oplyst, at Dinitrol rustbes... Leggi di più
Helt igennem unik service hos Autocenter København. Henrik og Kurt var sublime ift. skaderne på min bil - både egne påførte og dem som forsikringen skulle klare. Og stor hjælp da taksator skulle vurde... Leggi di più
(Dinitrol Center Gentofte) Nem og hurtig betjening. Fik vores nye bil rustbeskyttet hos Dinitrol Center Gentofte (Mesterlodden 35, Gentofte). Bilen blev afleveret tilbage ren stand, og ingen... Leggi di più
Havde Audi/Gladsaxe sendt mig derhen for at male min bil. Det værste servicecenter jeg har haft indtil videre. Svarer ikke, umuligt at ringe. Har ikke ordnet alt på samme tid (selv det var et lille ma... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Autocenter København har autoværksteder i Gentofte og Hvidovre. Vi er specialister i fejlfinding på dieselmotorer og undervognsbehandling.
Mesterlodden 35, 2820, Gentofte, Danimarca
- msh@ac-kbh.dk
- www.autocenterkobenhavn.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Danmarks absolut bedste autocenter!
Har aldrig fået så god en service som dette sted. Har nu brugt dette værksted i et par år og service og kvalitet er stadig i top!
I forbindelse med en forsikringsskade, har man simpelthen ydet service i særklasse, trods et par udfordringer.
Jeg vil stærkt anbefale dette sted, til alle som sætter pris på god service og kvalitet.
Tak for jer :-)
Super Service
Super Service ! har aldrig haft en dårlig oplevelse
Konon værksted ;)
Værkstedet holdt mere end det havde lovet.
Der opstod et alvorligt problem med min bil lørdag, og jeg havde stærkt brug for den den følgende torsdag. Jeg ringede til værkstedet mandag formiddag. Der var ingen ledige tider foreløbig, men vi blev enige om at jeg kunne komme ud og aflevere bilen, så skulle de se, hvor slemt det var og hvad de kunne gøre. Tirsdag ringede værkstedet og fortalte at de havde lokaliseret fejlen, og at de nødvendige udskiftninger var vurderet til at tage 4½ time. Onsdag først på eftermiddagen ringede de og sagde, at bilen var færdig og klar til at blive hentet.
I det hele taget var både telefonbetjeningen og den personlige betjening både venlig og kompetent.
God service og færdig til aftalt tid
Super service
Super service, professionelle ingen slinger, man føler sig tryk ved at aflevere sin 🚗
SÅ ABSOLUT DEN BEDSTE SERVICE.
Det er altid dejligt at aflevere bilen …
Det er altid dejligt at aflevere bilen her. Man kan stole på at det arbejde der udføres, er reelt, det betyder også, at man ikke præsenteres for de store overraskelser. Servicen er i top! man bliver mødt med et smil og tid til at lytte til kunden. Jeg kan varmt anbefale dette værksted, ærligt og ordentligt arbejde hele vejen igennem!
Fantastisk godt værksted i Hvidovre 😉
Fantastisk godt værksted i Hvidovre 😉
Jeg har nu for anden gang brugt Danadko. Med stor succes for mig, jeg og familien har en Peugeot 407 som vi har haft fra ny og nu 10 år efter har den rundet 285.000 km og der kommer noget vedligehold. Første gang jeg brugte Danadko havde min bil kraftig reduceret kraft, prøvede flere ting med et autoriseret værksted uden de kunne finde fejlen udbedrerede dog andre ting. Jeg prøvede med additiver i dieselen uden held. Blev anbefalet Danadko. Afleverede bilen til dem og ventede spændt på om de kunne finde fejlen, det gjorde de og til en pris på 1800 kr. Havde min tvivl da jeg hentede den og spurgte i telefonen om det hjalp hvor jeg kæk fik at vide det finder du ud af. Jeg fik ny bil igen føltes det med 30-40 % flere hestekræfter. I denne uge havde jeg en tid ved dem pga. Startproblemmer havde ikke tillid til 2 andre værksteder der sammenklingende sagde gløderørene, derfor Danadko. Og som min mistanke bekræftede, var det i stedet en defekt dyse hvor de fandt fejlen med det samme. Det var selvfølgelig en større udskrivning men hvis jeg nu havde taget et af de andre værksteder så var det blevet en del dyrere. Jeg skal til at overbevise mig selv om at bruge Danadko noget mere med min gamle bil 😉 Tak Danadko.
Helt klart det bedste sted!
Jeg kan varmt anbefale Autocenter København! Framragende service! 👍🏻
Altid en tillidsfuld oplevelse
Har været på Autocenter Gentofte/København mange gange og det er altid godt.
Super søde og fleksible
Hos Autocenter København fik jeg er rigtig god, nem og ikke mindst hurtig betjening. De er super søde og fleksible. De hentede og afleverede bilen hvorefter alt det spillede. Mange tak for god service!
Autocenter København
Mark yder en fantastisk service er altid flink og rar, så jeg kan varmt anbefale Autocenter København.
Fantastisk service. Ingen finger at sætte.
Upåklagelig service og kvalitet. Kan klart anbefales.
Super service og hurtig ekspedition
Altid super service og hurtig ekspedition, kan varmt anbefale dem til service og alle typer af reparationer på bilen.
Super service og kvalitet
Altid hurtig og høj kvalitet. Indehaveren må have et stort servicegen.
Med venlig hilsen
Kurt J. Vøttrup
Fantastisk
Intet mindre end et fantastisk firma 👍 Kunne der gives flere stjerne var det gjort så de må klare sige med 5⬆️
Professionel og ordholdende
Helt og aldeles professionel behandling