Dinitrolgentoftehvidovre Recensioni

TrustScore 3 su 5

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Har lige haft min bil til…

Har lige haft min bil til efterbehandling hos Dinitrol Gentofte og er glad for at jeg læste anmeldelser efterfølgende behandling.
For ellers ville jeg godt nok ha været nervøs…
Blev modtaget et serviceminded og rart personale, som har tilbageleveret min bil uden nye skrammer og til og med nyvasket 😊
Kan klart anbefale Dinitrol Gentofte

3 maggio 2022

Enig i at de lyver

Enig i at de lyver. Her er min oplevelse

Min nye bil fik dinitrol behandling i Gentofte som skriver “Du kan trygt aflevere din bil hos os“… Ved aftørring af bilen opdagede jeg omfattende lakskader på kanten af døren samt aftegninger af dinitrol behandlingen som ikke kan fjernes på plastoverflader.
Jeg skrev straks til dem og selvom det tog sin tid og måtte forbi Corrpro A/S dinitol dk så skrev de at de “ville de dække skaden”… Det viser sig dog at være løgn og her mere end 1 år efter har de endnu ikke betalt.
De ville male skaden på deres eget topmoderne malerværksted i Hvidovre, En parodi med en værkfører der grav-alvorligt påstod at min nye Peugeot bil var malet i Multicolor og derfor ikke kunne males uden at det ville kunne ses - Jeg afhentede bilen og efter aftale med Dinitrols Gentoftes værkfører ringede jeg til Peugeot som malede om. Siden da har det som sagt været en forgæves kamp at få dem til at betale.
Bilen blev så undersøgt af Teknologisk institut, jeg måtte kun vente udenfor… Surprice, endnu en skade på skærmen.
Følg andres råd - Tag fotos af din bil inden indlevering, for med den manglende omhu hvormed de behandler din bil i Dinitrol… Ja, valget er dit.

Jeg kan se at værkføreren til andre skriver at: Du er meget velkommen til at kontakte mig så vi kan finde en løsning på de merudgifter du har haft… Hvad skulle det hjælpe når han/Dinitrol Autocenter Gentofte & Hvidovre ikke betaler.

Cvr 30513371
Autocenter Gentofte Dinitrol Gentofte og Hvidovre

13 gennaio 2022

Amatør firma.

Amatør firma.
Husk at tage billede af din bil inden du aflevere den.
Fik lavede rustbeskyttelse af bilen. Da jeg hentede bilen var der flere ridser på skærmen. Alle, som kender mig ved, at jeg aldrig ville køre rundt med ridser på bilen, men fik at vide, at det jo var påstand mod påstand, de ville ikke tage ansvar. Ridserne var helt hvide og tydelig lige påført.

24 giugno 2021

They forgot to properly clean the car…

They forgot to properly clean the car and the side windows were full of dirt-this material they're using. I only realized that the next day, as it was dark and raining when I picked up the car. According to the card they give you, I should have received a set of towels to specifically remove this material as it would leak from door handles etc. I did not get any such towels. So I had to drive back on another day and ask them to properly clean the windows. They did clean them but they still did not have any towels to give me. Certain seams and spots did leak later on and I have to find a solution to clean them by myself (benzin-based cleaner seemed to work).

29 maggio 2021

Super dårligt firma, lyver direkte om deres behandling.

Var ude og få et tilbud på Dinitrol behandling i Hvidovre, og fik at vide de skulle bruge bilen i 2 dage, da den er ny og skulle have dobbelt behandling. Fint det er OK, de sagde så at det var vigtigt at bilen blev afleveret kl 0700 om morgen for de skulle bruge hele dagen med vask - tørring, demontere div. plader osv. Helt ok.
Jeg var ude med bilen kl 0700, nu er det sådan at min nye bil, er født med internetforbindelse, så jeg kan via mobilen se hvor bil stå, om den er låst, dør åben osv. Så da kl. var 1430, og min bil stadigvæk ikke havde været låst op eller havde flyttet sin position, valgte jeg at køre derud og hente bilen igen, de blev ikke glade, det eneste svar de gav, var at sådan havde de altid gjort.
Så havde jeg ikke hentede bilen, havde den bare fået en hurtig behandling, som er intet værd. Skod firma.
Ringede til Dinitrol Danmark, de sagde at det var en super dårlig behandling jeg havde fået, og det var ikke i orden, så de ville undersøge sagen og vende tilbage. De vendte aldrig tilbage, endnu et skod firma.

13 novembre 2020

SUPER GOD KUNDESERVICE

SUPER GOD KUNDESERVICE - Da jeg skulle aflevere min bil til rusbeskyttelse efterbehandling fortalte ekspedienten bagved indtjekningskontoret at jeg havde fået denne efterhandling i 2017 og derfor spild af penge at jeg fik lavet det denne gang men at min aftale er blevet flyttet til næste år til en FULD behandling så der ikke går for lang tid imellem den fuld behandling.....
100% god stil af Dinitrolcenter Gentofte som ikke kun er ude på at tjene penge for enhver pris men også har en super god kundeservice for deres kunder
....Kan anbefales :-)

23 ottobre 2018

Fik udført en dobbelt rust behandling…

Fik udført en dobbelt rust behandling samt en lyddæmpnings behandling. På min nye skoda rapid. Det var nemt at bestille tid online og personalet var venlig og professionelle.
Desuden vil jeg klart anbefale lyddæmpnings behandlingen, det gør en mærkbar forskel på vej/hjul støjen i min bil.

3 agosto 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito