verkoopt chinese rotzooi misleiden je met foto's die voor geen kant kloppen met geleverde. communicatie erg slecht mensen koop gier echt echt niets van deze oplichters
www.aura-amsterdam.nl
NOOIT NIKS KOPEN BIJ ALARA. Erg jammer dat ik reviews niet eerder had gelezen over Alara Amsterdam. Alles wat erover wordt gezegd is helaas waar. De kleding die je op foto ziet komt niet eens in bu... Leggi di più
Broek besteld voor ruim €40, uit-ein-de-lijk geleverd gekregen. Totaal anders, alleen de kleur klopt enigzins. Mail gestuurd, reactie, we willen geen retouren ontvangen dus kon ik kiezen; of €27,50 te... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een jong en enthousiast team dat gedreven is om u de beste winkelervaring te bieden. Met een breed scala aan producten, waaronder een uitgebreide collectie kleding, streven wij ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Ons team zet de klant altijd op de eerste plaats en streeft naar uw volledige tevredenheid. Of u nu op zoek bent naar trendy fashion, handige gadgets of andere must-have items, wij zijn er om u te helpen met een persoonlijke en vriendelijke service. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een positieve winkelervaring. Ontdek ons assortiment en laat ons u verwelkomen in onze wereld van stijl en plezier!
Paesi Bassi
- www.aura-amsterdam.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Easy wipe
Ik heb easy wipe doeken besteld. Ze doen wat er beloofd wordt. Heb er nog besteld.
Mijn bestelling was goed te volgen.
Helaas dezelfde ervaring als de meeste
Helaas dezelfde ervaring als de meeste, strapless bhs aangeschaft, wel geleverd gekregen maar lijkt inderdaad niet op wat er aangeboden werd, helaas. Ik heb geeneens zin om het retourproces aan te gaan wat uit al deze berichten al meer kost dan het product zelf. Had goede hoop maar helaas..
Alles gaat mis
Alles gaat mis, gelukkig nog niet betaald, maar begrijp ook niet dat Klarna met dit bedrijf in zee gaat

Risposta di www.aura-amsterdam.nl
Drone van 69,95 euro besteld en betaald, niet geleverd.
Drone van 69,95 euro besteld en betaald. Geen betalingsbevestiging van Aura gekregen, ook niets anders vernomen. Er is nooit geleverd. Gewoon bedrogen dus.
Bestelling gedaan 1+1 gratis,1 heel…
Bestelling gedaan 1+1 gratis,1 heel comfortabel 1 NIET CONFORTABEL.Gemaild met de site maar krijg als antwoordt ik zal u bezorgdheid doorgeven.Zie nu pas dat dit een tussensite is en dat je nergens iets kan claimen retourneren of ruilen tjaaaa weer zo een instinkerd
Nu dacht ik de onderstaande drone…
Nu dacht ik de onderstaande drone besteld te hebben voor € 69,95, maar er is anders geleverd. Onderstaande besteld
FlightMaster | Professionele Waterdichte DroneZwart / MET camera 1
FlightMaster | Professionele Waterdichte Drone – Aura-Amsterdam
Maar er is een Magix peed x52 geleverd, hoe gaan we dit oplossen? Met vriendelijke groet Bart Scholten.
Ik ga jullie houden aan de huisregels.
100% Garantie
24/7 Klantenservice
14-dagen geld terug garantie.
product niet compleet geleverd
product niet compleet geleverd. en wat er wel bij zat was deels defect. Retour mag maar je moet zélf opsturen naar China en dus ook de verzendkosten (ong. 30,=) bekostigen. Klantenservice laat het na 1 algemeen mailtje afweten
OPLICHTERS !!!
ik begrijp niet dat hier niks aan…OPLICHTERS
ik begrijp niet dat hier niks aan gedaan wordt onder allerlei namen verkopen ze schoenen leveren niks en betalen ook niet terug schande is dit het zijn gewoon allemaal oplichters
doe er astublieft iets aan er worden zoveel mensen benadeelt
lia
Had eerder Trustpilot moeten bekijken
Had eerder Trustpilot moeten bekijken, had dan gezien dat levering van het bestelde niet plaats vond, danwel niet conform de afbeeldingen e/o specificaties. Dit riekt heel erg naar oplichting. Bedrijf handelt onder Aura Amsterdam, maar heet GP. Company. Aanpakken lijkt mij zeer wenselijk.
Bestel hier geen producten!
Product is drie weken te laat bezorgd. In verband met een vakantie heeft het DHL pakketpunt het pakket teruggestuurd naar de leverancier. Ik heb nooit een terugbetaling ontvangen, inmiddels bijna vier maanden geleden.
Do not buy here
Do not buy here. They are resellers with products from China. If the product you ordered is not correct you have to send it back to China on your own costs.
Wat een schandalige oplichters zijn…
Wat een schandalige oplichters zijn dit!!!
Bh's besteld...nou toen ze eindelijk kwamen....veel te klein!!! Chinese maatjes...denk je dat wordt ruilen nou ECHT NIET!!!!...
Ze geven NIET thuis...reageren nergens op! Wat je op het retourformulier ook invult..je wordt totaal genegeerd. WEG geld...
Bestel hier NOOIT!! Tenzij je van je geld af wil.
Wat een oplichters zijn dit
Wat een oplichters zijn dit ! Had twee bh besteld en deze kwamen dus uit China totaal niet iets wat ze beloven op site ! Dan mail je voor de retour die ze bevolen op hun site moet je terug sturen naar een adres in China wat nog duurder is dan de bestelling zeg dus niet intrappen ! Uiteindelijk krijg je een vergoeding van 30% ter compensatie nou zeg wat een klanten binding .
WAARDELOOS!!
WAARDELOOS!!! Als je hier iets besteld, komt het uit China. Als het niet goed is en je het retour wilt sturen, kost je dit € 30. Dat is waardeloos, als je iets hebt gekocht van € 40. Waardeloos bedrijf dus en komt NIET uit Amsterdam. Alle rommel komt uit China. Niks bestellen hier!! En je geld krijg je ook niet terug. Kortom: je bent opgelicht!
Heren loafers besteld
Heren loafers besteld, we kregen totaal andere als afgebeeld. We zouden de 'verkeerde' schoenen hebben ontvangen en nieuwe krijgen. Vervolgens stuur je mails en krijg je geen reactie meer.
Levert een foutief product
Levert een foutief(niet volgens afbeelding)AliExpress product.
Belooft een nieuw product toe te zenden maar helaas verneem je daarna nooit meer iets van deze partij en regeren ze niet meer op mailtjes.
strapless bra/ BH
Ik bestelde 2 strapless bra/ BHs die in de verste verte niet beantwoorden aan het model van de website. RETOURNEREN: terugsturen naar China… kost meer dan de aankoop! Oplichters!
Instappers besteld
Instappers besteld, leren loafers, na mail gestuurd te hebben zijn ze na 2 weken geleverd. Zijn te groot, wil retourneren, kost 30 euro om ze terug te sturen naar China. Bijna net zo veel als ze kosten. Zijn zeker niet de schoenen zoals op de site. Ik zou hier niet meer bestellen
GROOTSTE OPLICHTERS
GROOTSTE OPLICHTERS, HEB EEN MAAND GELEDEN LOAFERS BESTELD. TOT OP HEDEN NIKS GEKREGEN OF GEHOORD. TIG MAILS GESTUURD DE EEN ANTWOORDEN ZE DE ANDERE NIET. NU ZOUDEN ZE MIJN GELD STORTE IK WACHT!!!!!.