Alles snel geregeld, alleen klein beetje jammer dat voor een adreswijziging alles opnieuw in gevuld moet worden, terwijl verder alle gegevens al reeds bekend zijn. Verder wel alles vlot en netjes ver... Leggi di più
Alle honden die ik had waren geregistreerd bij NDG. Een makkelijk pasje en mooie penning Wijzigingen in de registratie zijn zo aan te brengen. Ik vind het een prettig werkend systeem
Ik registreer mijn dieren al jaren via NDG zodra ze bij mij in huis komen. Het overzetten of nieuw registreren gaat heel soepel en is binnen een paar minuten geregeld. Het geeft mij een fijn gevoel da... Leggi di più
De communicatie was duidelijk. De registraties verliepen vlot en er werd goed meegedacht voor oplossingen, heel fijn! De pasjes volgden snel.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel: het opsporen en herenigen van een dier met zijn eigenaar. Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen.
Het Spoor 50-52, 3994 AK, Houten, Paesi Bassi
- 0900 - 404 04 56 (€0,20 p/m)
- info@ndg.nl
- ndg.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Hond snel op mijn naam
Hond snel op mijn naam
Keurige website
Pasje snel in huis
Alles keurig en netjes
Zeker weer aanmelden als er een hond of kat komt
De melding ging zeer goed en de medewerker mailden nog eens extra omdat de sticker chip en paspoort waren verwisseld niet in het boekje maar aan de buitenkant de losse stickers.We hebben al onze honden daar geregistereerd staan en/of gehad.
zeer tevreden het pasje was heel snel…
zeer tevreden het pasje was heel snel thuis binnen 2 weken
Er was pro actief een penning en…
Er was pro actief een penning en registratie pas opgestuurd.
Alles snel geregeld
Verder wel alles vlot en netjes verlopen.
Ik beveel het NDG aan
Alle honden die ik had waren geregistreerd bij NDG.
Ik vind het een prettig werkend systeem
Goede hulp gehad
Goede hulp gehad bij overzetten chipregistratie na overname kat en ontbreken safecode van vorige eigenaar. De chipregistratie staat nu gelukkig goed.
Pasje niet ontvangen.
Pasje niet ontvangen.. gemaild.. kreeg pas na dagen een reactie.. dat ze uit coulance een nieuwe zouden sturen .
Pffff... het is toch niet mijn fout dat ik geen pasje ontvangen heb. wel betaald.. en nog steeds niet ontvangen!!
De communicatie was duidelijk!
Meteen goed geholpen.
Snelle en correcte service.
Doet wat het moet doen
Doet wat het moet doen. Makkelijk te regelen en een betaalbaar bedrag wat ik terecht vind voor de service die ze leveren
Duidelijke uitleg registratie
Duidelijke uitleg registratie, de te nemen stappen. Correctie van fouten ook snel geregeld.
Ik ben serieus te verdienen was gewoon…
Ik ben serieus te verdienen was gewoon goed
Penning en pasje weer in goede orde…
Penning en pasje weer in goede orde ontvangen.. Altijd erg prettig om zaken te regelen met NDG
Makkelijk overschrijven van gegevens.
Vertrouwd gevoel
Uit eerdere ervaringen met mijn inmiddels overleden katten. Vertrouwd idee dat mijn kittens nu ook hier geregistreerd staan.
Snelle registratie
Snelle registratie, ook pasje vlug in huis. Goed geregeld