verkoopt chinese rotzooi misleiden je met foto's die voor geen kant kloppen met geleverde. communicatie erg slecht mensen koop gier echt echt niets van deze oplichters
www.aura-amsterdam.nl
NOOIT NIKS KOPEN BIJ ALARA. Erg jammer dat ik reviews niet eerder had gelezen over Alara Amsterdam. Alles wat erover wordt gezegd is helaas waar. De kleding die je op foto ziet komt niet eens in bu... Leggi di più
Had eerder Trustpilot moeten bekijken, had dan gezien dat levering van het bestelde niet plaats vond, danwel niet conform de afbeeldingen e/o specificaties. Dit riekt heel erg naar oplichting. Bedrijf... Leggi di più
Broek besteld voor ruim €40, uit-ein-de-lijk geleverd gekregen. Totaal anders, alleen de kleur klopt enigzins. Mail gestuurd, reactie, we willen geen retouren ontvangen dus kon ik kiezen; of €27,50 te... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een jong en enthousiast team dat gedreven is om u de beste winkelervaring te bieden. Met een breed scala aan producten, waaronder een uitgebreide collectie kleding, streven wij ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Ons team zet de klant altijd op de eerste plaats en streeft naar uw volledige tevredenheid. Of u nu op zoek bent naar trendy fashion, handige gadgets of andere must-have items, wij zijn er om u te helpen met een persoonlijke en vriendelijke service. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een positieve winkelervaring. Ontdek ons assortiment en laat ons u verwelkomen in onze wereld van stijl en plezier!
Paesi Bassi
- www.aura-amsterdam.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Oplichters
De jas klopt niet kwa maat
Ik krijg geen reactie op hoe ik deze retour kan sturen ik word gewoon geblokt op messenger niks kopen hier
Zware oplichters
Ik had 2 maanden geld opzij gezet voor een nieuwe winterjas.. reviews zijn nep op de site alles is nep.
Heb uiltje besteld 27-10-2023
Heb uiltje besteld, maar nog steeds niets ontvangen, als ik track&trace invul dan kunnen ze het nergens vinden, en staat het z.g nog steeds in china, deze site firma is een grote oplichting, blijkt dat ze het bestellen in china?, maar ja waar?.
Mooie oplichterbedrijf dat aura-Amsterdam 27 10 2023 besteld.
Oplichters zijn het koop hier niets…
Oplichters zijn het koop hier niets want ik ben er ook ingestonken ik dacht een mooie glas in lood lamp te bestellen mooie wolf maar naar heel wachten kreeg ik een exemplaar thuis zo'n Chinees plastic prullaria wat nog niet in de verste verte op het getoonde plaatje van de advertentie lijkt gewoon schandalig hoe dit bedrijf mensen oplicht wees alert
Allergrootste grap ooit dit bedrijf.
Allergrootste grap ooit dit bedrijf.
Alles aan de bestelling was nep, leuke glas in lood lamp voor het vrouwtje besteld, na weeeeken gewacht te hebben kwam het eindelijk binnen was het een of ander goedkoop kermis speel lampje in de vorm van een gehandicapte kat.
Dat terzijde want dat ik nog wel een soort van komisch, werd het daarnaast geleverd in de meest verschrikkelijke variant van piepschuim die je je kunt voorstellen, shit knalt uitelkaar en blijft overal aan plakken, dat hele katten lamp gebeuren zat overigens ook helemaal onder de zooi.
Al met al slechte webshop ooit, gewoon de standaard oplichters uit china, niks meer niks minder. Zou iedereen afraden hier wat te bestellen.
Associalle website
Ik ben er ook ingestonken 2 coltruien besteld 72 euro veel te klein zijn ze kwaliteit is erg slecht. En de asociale klantenservice denkt me af te kopen met 25% van de aankoopbedrag. Hiervoor kon ik nog geen trustpilot om de werkelijke reviews te lezen in plaats van de neppe op hun eigen site.
OPLICHTERS!
Na 3 weken wachten een Chinees prul…
Na 3 weken wachten een Chinees prul t.w.v. 1 euro gekregen ipv de lamp waar men mee adverteert. Na het lezen van onderstaande reacties verwacht ik niet mijn 40(!!) euro terug te gaan krijgen. Malafide praktijken. Oplichters.
Aura-Amsterdam ik koop er nooit iets weer
Ik was erg enthousiast over het glas in lood verlichting.
Maar na ontvangst was het Ali express Prullaria. Verre van hoe het op de site wordt getoond.
Ik dacht met een Nederlandse webshop te maken te hebben.
Helaas niet het komt uit China en verpakt als Ali express.
Retourneren kan maar dan moet je het naar China sturen. En de verzendkosten zijn voor jou a 26,- euro.
Ze doen aan restitutie van 25%.
Je wordt iig genaaid. 39,- euro betaald.
10 euro terugkrijgen.
Dus let op koop geen items bij aura-Amsterdam
Bedrijf plaatst nep trustreviews op…
Bedrijf plaatst nep trustreviews op eigen site. Zeer kwalijke zaak! Hoop dat Trustpilot hier zelf ook achteraan gaat.
Aura Amsterdam oplichters
Vieze vuile oplichters zijn het. Mooie glas in lood lampjes aanbieden en een plastic prut ding wat maar 1 euro waard is opgestuurd krijgen uit China. Ze moesten zich maar heel diep gaan schamen! Wij werken hard voor de centen en deze lui pakken jouw centen zo van je af.
Je kan mensen niet blij maken met een dooie mus.
Koop hier niks. Bedriegers op grote schaal
Bedriegers op grote schaal.
Terugsturen naar China ga daar precies aan beginnen.
Plastieken brol dat ge kunt kopen in de action voor 1 euro.
SCHANDALIG!!!
Bestel hier niets
Bestel hier niets, eerst gaan ze onmiddelijk leveren, dan mailen ze dat er een beetje vertraging zal zijn om te leveren. Nu een mail gehad dat het nog tot 21 dagen kan duren, dat is dan meer dan 1 maand wachten om misschien iets geleverd te krijgen, want je weet het gewoon niet.
Shit ook.ik ben erin getrapt,2 mooie…
Shit ook.ik ben erin getrapt,2 mooie dieren lampen besteld en daarna pas gekeken naar de revieuws,ben benieuw of en wat ik ga ontvangen....
Oplichters, dropshippers, net als LUFF Amsterdam
Zelfde als LUFF Amsterdam waardoor ik mij onlangs heb laten oplichten. Ik heb wel een artikel ontvangen maar dat was een goedkoop plastic prul wat voor anderhalve euro bij AliExpress te vinden is. DIt is exact hetzelfde concept, waarschijnlijk zelfs dezelfde oplichters: gelikte website, mooie aanbiedingen maar alleen een emailadres als contactpunt en ze leveren troep vanuit vanuit China, áls je al iets krijgt.
Het is geen aura amsterdam .
Het is geen aura amsterdam .. moet aura china zijn.. oplichterij
Na dit gelezen te hebben
Na dit gelezen te hebben, ben ik benieuwd of ik mijn artikel ontvangen zal....
Alweer een Chinees bedrijf dat valse…
Alweer een Chinees bedrijf dat valse Truspilot reviews prodeceert. Koop hier niets als uw geld u lief is. Alleen al als u een artikel wil retourneren bent u al gauw 50 euro kwijt, de getoonde plaatjes komen niet overeen met werkelijk.
Koop hier NIETS
Koop hier NIETS! Heb mij laten verleiden door de plaatjes, maar in werkelijk is het alles behalve mooi, kwalitatief enz.
Mijn aankoop mocht ik op eigen kosten terug naar China sturen (PostNL verzekerd €30,-), alvorens ik het totaal bedrag terug mag ontvangen. Deze staan nu al 4 maanden bij de Douane voor inklaring.
Hopelijk door het verzekerd te verzenden zie ik nog iets terug van deze miskoop.
Tevreden
Vandaag de Silk Skin ontharingskit binnengekregen, Tot nu toe zeer tevreden!