Valutata 2 stelle su 5

Helemaal herkenbare reacties hier. Op zich geweldig concept, mooie winkel in Utrecht - voor kopers. Maar dan.. Kleding inleveren? Bij arrogant of ongeïnteresseerd personeel, onduidelijk proces hoe je... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het idee is goed. Ben alleen steeds verbaasd wat jullie soms niet aannemen. Ik heb in het verleden meerdere keren vrij dure merkkleding aangeleverd die niet werd geaccepteerd. Het ging misschien om mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij Appel en Ei, altijd fijn om je kleding en schoenen wat je zelf niet draagt te kunnen verkopen, zodat het een 2e bestemming krijgt. Ben erg tevreden over de winkel in Leiden die er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al geruime tijd lever ik hier mijn gedragen kleding in. De kledingstukken die in de winkel hangen zien er altijd top uit. Als een kledingstuk gebruikssporen geeft wordt het afgekeurd. De kleding die... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli di seconda mano

Scritti dall'azienda

Winkel voor de betere tweedehands en nieuwe dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Ook je mooie kleding bij ons verkopen? Inbrengen kan zonder afspraak tijdens openingstijden. Van elk artikel dat we voor je verkopen is 40% van de opbrengst voor jou! Appel & Ei speelt al ruim 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

3,4

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Wat een oplichtersbende deze zaak

Wat een oplichtersbende deze zaak. Ik heb in juni 2 dozen vol puntgave dure Pall Mall export kleding ingeleverd in filiaal Arnhem van mijn overleden man. 12 augustus kreeg ik een mail dat ik vanaf die datum 2 weken de tijd had om het resterende op te halen. 15 aug loop ik de winkel in kreeg ik doodleuk te horen dat ze 12 juni een mail hebben gestuurd dat ze niks hadden ingenomen en ik een week de tijd had het op te halen. Nou ik heb geen mail gehad en nee ook niet in de spam. De mail van 12 aug was zogenaamd een foutje in het systeem. Die kleding is vast in een ander filiaal verkocht. Ik ben nu voor ruim 2000 euro (aanschafwaarde) aan kleding kwijt en geen dubbeltje gekregen. Wees gewaarschuwd breng je kleding niet naar deze oplichters.
En als je daar koopt dan koop je infeite gestolen waar. De reactie van de eigenaar dat ik de voorwaarden niet goed heb gelezen, nou echt wel hoor, het is een leugenachtige oplichtersbende.

16 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Onnavolgbaar en inconsequent selectiebeleid en weinig kwaliteit of merkkleding

De manager in Den Bosch (die ook filiaal Winterswijk bestuurt) is niet erg klantgericht/vriendelijk.
Vorige week voor het eerst in Appel & Ei Arnhem. Eerste indruk is vriendelijke dame, maar wel wat gehaast terwijl er verder geen klanten in de winkel waren. Volle tas (merk)kleding naar dit filiaal gebracht. Er is daarvan niets ingenomen met de opmerking dat ‘de kleding te gedateerd is’. Ongeveer de helft is niet ouder dan een jaar (dus binnen 2/3 seizoenen) waarbij ook een ongedragen blouse met nog een prijskaartje er aan.
Toen ik in de winkel rondliep zag ik kleding van 5+ jaar oud, dus ze doen maar een gokje. Naar mijn indruk bekijkt men niet alles wat je inlevert. Maar het ergste is dat er in de winkel weinig kleding hangt van goede kwaliteit want het is veelal polyester (Primark?).

Ook in Appel & Ei Den Bosch zag ik oudere items (kleding die ik herkende van járen geleden) en ook wel eens kleding die op sommige plekken kapot was of een ander gebrek had. Daar is de collectie wel iets beter/modieuzer dan in Arnhem, ook al is het ouder dan 2 tot 3 seizoenen. Laatste tas die ik in Den Bosch had ingebracht en deel was geaccepteerd, vervolgens niets over gehoord. Geen mail. Toen ik belde was alles weg (aan goed doel gegeven). Al met al… ik stop met Appel & Ei als inbrenger.

1 agosto 2024

Zeer onvriendelijk personeel

Winkel in Breda.Zeer onvriendelijk personeel. Men keek mij niet aan, pakten mijn 2 tassen en al starend op hun telefoon werden er een aantal vragen op mij afgevuurd. Op de site stond dat ik 14 dgn de tijd zou hebben om de kleding die zij niet konden gebruiken op te halen. Men gaf mij 13 dagen. Na gezegd te hebben dat er 14 dagen voor stond werd ik als het ware afgeblaft. Ik kon de bus terug naar huis nemen met 2 tassen of binnen 13 dagen ophalen. Dat kon ik niet vanwege vakantie. Van de 2 volle tassen werden er maar 4 items opgehangen. Nooit meer. Dat deze winkel nog bestaat is onbegrijpelijk.

3 giugno 2024

Onbetrouwbaar

Ongelooflijk nu ik alle reviews lees, vandaag is mij hetzelfde overkomen. Ook geen mail ontvangen en daarnaast drie volle Bags ingeleverd met veel nieuwe en zo goed als nieuwe merkkleding en krijg precies hetzelfde commentaar. Ze konden niets gebruiken want het was zogenaamd uit de mode en is direct naar het goede doel gegaan. Komt absoluut niet betrouwbaar over. Appel & Ei zien mij in ieder geval nooit meer.

2 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Utrecht heeft een prachtige Appel&Ei

Utrecht heeft een prachtige Appel&Ei winkel, waar ik graag rondneus. Ook ik heb kleding ingebracht. Het klantportaal is erg handig. Wat ik lastig vind is dat de ingebrachte leren brede riemen (3 stuks) nooit in de winkel lagen, net zoals een grote leren tas. En ook niet als zodanig omschreven werden, maar als kleding genoteerd zouden zijn. Kwestie van vertrouwen, maar wel een lastige. Bij het ophalen van de kleding was er ook iets zoek. Hierin valt dus zeker iets te verbeteren.

15 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Dat valt een beetje tegen...

Mooie zaak, vriendelijk geholpen bij de intake. Waarbij niet direct de waar wordt beoordeeld, maar wel wordt uitgelegd dat de inkoopprijs 1/4 tot max een 1/3 van de nieuwprijs is. Echter, na 1,5 week bevestiging: 20 euro. Van zo goed als niet gedragen hippe Uggs sandalen van 2 maanden oud van 140 euro. Bij de Bijenkorf al uitverkocht wegens groot succes. Dat valt dus nogal tegen Appel en Ei. Als je zo er zo weinig voor geeft, hoor je dat liever gelijk. Dan is Vinted ineens toch een beter alternatief (al wilde je dat voor het milieu eigenlijk liever niet). Zou het weer mee terug hebben genomen dan.

30 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super fijne winkel

Super fijne winkel, mooi en overzichtelijk.
Kleding zo goed als nieuw, heel blij met mijn aankopen.
Ga zelf ook mijn kast opruimen, wat een mooi concept.
Goed geholpen door vriendelijke personeel die het allemaal heeft uitgelegd!

18 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb eergisteren een tas kleding en 2…

Ik heb eergisteren een tas kleding en 2 paar schoenen gebracht, die ik daar ook had gekocht in een maat groter dan normaal. Zooltjes hielpen niet in de te grote schoenen Kreeg vandaag een mail, dat ze niets innamen.
O.a. ook een spijkerjackje van steps. Deze winkel bestaat niet meer was het antwoord en dus te oud, terwijl ze een maand eerder wél een jurkje van steps hadden ingenomen. Toen bestond Steps ook al niet meer. De dame zei dat ze een collega had, die al járen kleding innam en dus ervaren was. Een broek was verkleurd zei ze (ik zag het niet echt, maar goed) en in 2 jurkjes zaten vlekken in. ( wat niet klopte). Ik kom nooit weer bij appel en ei in Leeuwarden. Wat een waardeloze argumenten. En bovendien vind ik de prijzen te laag. Ik kreeg 16 euro voor een Cambio jeans vorige maand en die had 160 euro gekost en had ik vorig jaar gekocht. Ik kom nooit meer bij appel en ei.

23 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik lees het een beetje te vaak

Ik lees het een beetje te vaak: mooie, weinig tot niet gedragen (merk) spullen breng je in. Ze zeggen dat ze je een mail sturen binnen een week, maar 'het is een beetje druk dus kan ook twee weken zijn'. Na 2 weken en 1 dag langs in de winkel. Alle kleding weg 'aan het goede doel gegeven'.

Volgens hen hebben ze een mail gestuurd. Maar email adres dat ze van mij hadden, was verkeerd overgenomen (wel juist op het formulier geschreven waarvan zij een kopie achter houden). Ik had een account aan moeten maken, dat zou nadrukkelijk gezegd zijn. Was er dan wel een mail aangekomen als het in hun systemen verkeerd staat. Dit doe ik nooit meer. Dan breng ik het zelf liever zelf het goede doel.

23 maggio 2024

Filiaal Groningen

Filiaal Groningen

Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over dit filiaal, maar nu dus even niet!
Heb een goudappeltje-broek gekocht bij Appel & Ei Groningen. Bij nader inzien zat hij toch niet prettig, dus de volgende dag wilde ik hem weer terug brengen. Had bij de koop alleen een transactie bon meegekregen, er was mij niet gevraagd of ik een kassabon wilde, en had er zelf ook niet bij stilgestaan om er naar te vragen. Bij het terugbrengen wilde ze hem alleen met de originele bon weer terugnemen. Die had ik dus niet. Op mijn suggestie om dan de bonnen van de vorige dag even te bekijken kreeg ik te horen dat die aan het eind van elke dag weggegooid werden. En zij vragen klanten altijd of ze de bon mee willen, dus ik moest thuis nog maar even goed zoeken …..Lekker dan! Zeer klantonvriendelijke actie!!
Tip: geef klanten standaard de bon mee.

14 maggio 2024

Lui, arrogant personeel

Ik had een leuke jurkje gezien bij de etalage.
Wilde ze mij niet geven omdat ik 2 weken moest wachten terwijl ik gewoon de dubbele prijs bood, Wilde ze niet accepteren gaf een grote mond. Ook zei wie het eerst komt wie het eerst maalt, maar hoe doe je dat als je me de jurk niet wilt geven? Ze de jurk niet van de pop halen want dat koste moeite en dan was haar pop kaal. Slecht concept als je een verkoop weigert. Ook vroeg ze me "wat mijn probleem was?" omdat ik het niet accepteerde dat ze geen moeite voor me wilde doen. Onbeschofte personeel ze moeten wat doen aan hun klantvriendelijkheid.

8 maggio 2024

Het filiaal Leiden

Het filiaal Leiden, de andere ken ik niet, daar gaat veel fout en het personeel is niet aardig. Je komt met spullen, klaarblijkelijk op de verkeerde tijd, vraag wil je het bewaren, 2 maanden later willen ze geen van de jassen innemen omdat ze niet verkoopbaar zouden zijn.
Op marktplaats gezet en verkocht binnen 1 week alle 3 de jassen. Langs gegaan met 7 paar schoenen, de meeste NOOIT gedragen. Ik hoorde 3 weken niets, zelf gebeld, oh stonden er nog was niet naar gekeken, zou zij zelf wel gelijk doen. Ik werd binnen 10 minuten teruggebeld kon alles op komen halen was te oud en niet geschikt voor de zomer, ik snapte het niet waren zomer enkellaarsjes die waren niet geschikt.
Toen ik alles op ging halen stonden er in de winkel minstens 6 paar enkellaarsjes. Ik zei toen haal mijn account er maar uit want ik wil geen zaken meer doen met jullie. De sneer van de verkoopster was dat zij er ook blij mee waren als ik niet meer kwam.
Daar kun je het dan mee doen, mijn advies NIET naar
filiaal Leiden gaan.
Ricky

23 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Veel te duur, slechte kleding en onbeschoft personeel.

Met schrik lees ik al die slechte reviews, maar ze kloppen allemaal. Op meerdere plekken ervaart men onbeschoft personeel. Heb ik ook meermaals ervaren. Het is gewoon pure kapitaalvernietiging. Helaas raak je je kleding op MP nauwelijks kwijt dus Appel en Ei lijkt de beste manier. In de winkels een hoog gehalte H&M en andere goedkope merken. Kleding wordt voor veel te duur verkocht en jij krijgt slechts 40%!

31 marzo 2024

Leeuwarden

Leeuwarden
Mijn ralph lauren blouse GEJAT Dure spullen worden gejat, of achterover gedrukt door personeel. Geen sorry en eigen risico. Ik snap alle slechte reviews. Breng hier nooooit weer kleding.

30 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Nooit een bericht ontvangen voor ophalen

Vandaag gebeld naar de vestiging in Enschede aangezien de dame waaraan ik de kleding had gegeven had gezegd dat ik na twee weken moest bellen als ik nog niks gehoord had. Wordt me verteld dat alles gedoneerd is terwijl ik had gezegd dat ik het dan liever weer wilde komen ophalen. Nooit een email ontvangen, ook nooit een bericht op het klantenportaal. Ik had het binnengebracht omdat ik het geld zelf goed had kunnen gebruiken...

23 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mijn Tommy Hilfiger sleehakken…

Mijn Tommy Hilfiger sleehakken gebracht, nooit gedragen, waren mij te klein, werd niet ingenomen want de hak was te hoog 🥺 , ook dure merkkleding van desiqual werd geweigerd..te gedateerd, vorig seizoen gekocht 🤔, maar jurkjes van 4 jaar geleden werden goedgekeurd.... Ik vond de dame arrogant toen ik vertelde dat ik het account niet voor elkaar kreeg...ik moest beter kijken... Oke..🙄

14 marzo 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più