Valutata 2 stelle su 5

Helemaal herkenbare reacties hier. Op zich geweldig concept, mooie winkel in Utrecht - voor kopers. Maar dan.. Kleding inleveren? Bij arrogant of ongeïnteresseerd personeel, onduidelijk proces hoe je... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het idee is goed. Ben alleen steeds verbaasd wat jullie soms niet aannemen. Ik heb in het verleden meerdere keren vrij dure merkkleding aangeleverd die niet werd geaccepteerd. Het ging misschien om mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij Appel en Ei, altijd fijn om je kleding en schoenen wat je zelf niet draagt te kunnen verkopen, zodat het een 2e bestemming krijgt. Ben erg tevreden over de winkel in Leiden die er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al geruime tijd lever ik hier mijn gedragen kleding in. De kledingstukken die in de winkel hangen zien er altijd top uit. Als een kledingstuk gebruikssporen geeft wordt het afgekeurd. De kleding die... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli di seconda mano

Scritti dall'azienda

Winkel voor de betere tweedehands en nieuwe dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Ook je mooie kleding bij ons verkopen? Inbrengen kan zonder afspraak tijdens openingstijden. Van elk artikel dat we voor je verkopen is 40% van de opbrengst voor jou! Appel & Ei speelt al ruim 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

3,4

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Kleding die weg is of gestolen?

Ik had in Leeuwarden bij Appel& ei 4 items ingebracht. Nooit een bevestiging mail ontvangen. Lag aan outlook werd er gezegd. Ook werd niet verteld dat ik een account moest aanmaken. Ik had een dure bodywarmer van Dreimaster ingeleverd en was niet gedragen.. Hageltje nieuw. Zat volgens de verkoopster bij Goudappeltje. 2 items zijn verdwenen, waaronder het goudappeltje. De arrogante verkoopster zei dat er ook veel werd gestolen. Items zitten kaartjes aan vast en zit alarm op. Is volgens mij een leugen. Wat er met mijn kleren is gebeurd dat is een raadsel. Zal hier geen kleding meer brengen.

5 marzo 2024

Nette verzorgde winkels

Nette verzorgde winkels! Het aanbod is groot, verschillende merken en verschillende maten! Het personeel is vriendelijk en er hangt kleding van goede kwaliteit.
Kortom, ik ben tevreden.

Tot snel Appel en Ei Den Haag!

2 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ich war zuerst sehr begeistert von der…

Ich war zuerst sehr begeistert von der Idee und dem Laden in Winterswijk.Ich habe dort gerne Sachen verkauft und gekauft.
Aber seitdem Petra nicht mehr anwesend ist, läuft einiges schief.
Melvin and Hamilton (!) (,neu ) Schuhe wurden nicht angenommen,aber die Mail kam erst nach fünf Tagen.Als ich sie zwei Tage später abholen wollte........ Schuhe weg....zu spät.
Dann schwarze Designer Stiefeletten mit rotem Lederinnenfutter,neu, angenommen und am selben Tag verkauft...mein Erlös:4!!!!!!! Euro....also 10 Euro im Verkauf....da stimmt was gewaltig nicht.
Sehr schade,weil das Konzept gut ist.

10 febbraio 2024

Fijne winkels

Fijne winkels, ruim opgezet en overzichtelijk. Prettige sfeer, eerste keer niet in de gaten dat ik in een tweedehandswinkel was.
behulpzaam personeel, vriendelijke en duidelijke uitleg van het concept.
Ik verkoop hier kleding en met de opbrengst scoor ik zelf weer “nieuwe” items. Altijd een mooi divers aanbod.

16 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ook ik heb nooit een mail ontvangen van…

Ook ik heb nooit een mail ontvangen van het bedrijf, test mail kwam wel binnen,
Bij navraag aan de regiomanager kwam het wel eens voor bij @ Hotmail/@ live
Bijna al mijn top stukken Marc Cain, Studio Anneloes naar het goede doel of door gesluisd naar een andere filiaal 🥵nooit meer …….. ben er KLAAR mee.

17 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ook bij mij is het helemaal fout…

Ook bij mij is het helemaal fout gegaan.
Net als de onderstaande ervaringen.
Dure tas, Jimmy Choo, dure regenjas.
Alles in zeer goede conditie.
Ook ik heb nooit een mail ontvangen, ik ging navragen in de winkel. Weg.
Volgens hen hebben ze een mail gestuurd. Heel raar . Het gebeurt wel erg vaak dat kleding aan het goede doel wordt gegeven. Dit doe ik nooit meer.

22 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

1 stuk kleding namelijk een erg mooi en…

1 stuk kleding namelijk een erg mooi en duur colbert van het merk Tommy Hilfiger ( hand tailles) naar de winkel gebracht en bij de toonbank werd het goedgekeurd. Later bleek er toch een vlekje te zitten en heb ik de mail van ze gemist. Blijkbaar in m’n spam. Toen ik belde was het al naar het goede doel. Nu hoor ik pas dat er een klantportaal is waarbij je dat zelf kan inzien via hun site. Waarom hoor dat nu pas en niet eerder? Ik heb ze eerder al gezegd dat ik hun mailtjes niet ontvang. Nu weet ik dat ze in mijn spam terecht komen. Ik dacht eerder dat ze gewoon geen mail stuurde of dat ze mijn mail adres niet goed hadden. Ik vind het raar dat ze dan niet even bellen want ik was in de veronderstelling dat het in de winkel hing aangezien het was goedgekeurd.

10 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nooit meer breng ik kleding naar Appel…

Nooit meer breng ik kleding naar Appel en ei.

Bij inname geef ik aan dat ik de kleding terug wil als ze het niet willen innemen. Binnen een week ontvang ik een standaard mail, dat ik binnen 2 weken iets zal horen. Na 4 weken ga ik toch eens vragen waarom ik niks hoor....en wat blijkt, mijn kleding is naar een goed doel gebracht, want ik had niet binnen 2 weken gereageerd op hun mail dat mijn kleding voor Appel en ei onverkoopbaar is. Die mail heb ik helaas nooit ontvangen. Zomaar kleding weggeven, terwijl de aspirant verkoopster heeft aangegeven dat niet te willen?? Niet even een telefoontje, een extra mailtje, de tas 2 maanden in een hoekje zetten ???? Ik ben echt woest om deze slordige en gemakzuchtige houding.Nooit meer kleding inleveren bij Appel en ei, er zijn in Arnhem betere en vriendelijker verkooppunten. Felice Veenman

18 dicembre 2023

Vestiging Den Haag

Vestiging Den Haag
Inmiddels drie keer kleding gebracht, met het idee ‘duurzaam, het brengt nog wat geld op zonder al te veel gedoe’. Inmiddels ben ik er echt klaar mee.
De eerste keer was prima, een beetje afstandelijk personeel, maar iedereen kan een keer z’n dag niet hebben.
De tweede keer had ik te maken met de meest arrogante verkoopmedewerkster die ik heb meegemaakt. Een gezicht waar geen lachje vanaf kan. Kleding die werd geweigerd omdat het niet de kleur van het seizoen was (een donkerblauw met roodbruin jurkje met korte mouwen kan schijnbaar niet in de zomer, het was in perfecte staat!). Bruine leren enkellaarsjes waren hetzelfde verhaal. Andere zwarte laarsjes werden eerst wel aangenomen, maar mevrouw bedacht zich en gaf ze toch weer terug. Toen ik simpelweg vroeg waarom, was het antwoord dat ze geen tijd hadden om in discussie te gaan.
Ik ging met 3/4 van mijn kleding weer naar huis, om het vervolgens een half jaar later allemaal weer langs te brengen.
Alles is verkocht (twee paar leren enkellaarsjes, een jasje, jurkje, een broek, twee of drie rokjes, een nieuwe wollen trui). De opbrengst? 22,- euro. (Voor mij is het voortaan de moeite teveel om netjes gewassen en gestreken kleding langs te brengen!)

3 novembre 2023

Slechte service

Gisteren een jas gekocht en ze hebben de beveiligings tag er niet uitgehaald.
Vandaag gebeld en de oplossing is naar Leiden komen (van uit Hoek van Holland is dat te ver) of naar een andere winkel in de buurt gaan.
Met de bon die ze me gegeven hebben kan ik alleen laten zien dat ik wat heb gekocht bij appel en ei Leiden maar niet wat. Een andere winkel is dus geen optie.
Ik zit met een jas die ik weg kan gooien en ze komen niet met een echte oplossing.
De fout is van hun kant dus zij moeten het ook oplossen!

17 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Eerste keer en laatste keer

Eerste keer en laatste keer: grote tas met goede dameskleding gebracht, waaronder merkkleding. Zou na 7 dagen bericht krijgen per e mail als de kleding niet ingenomen zou worden. Na 7 dagen niets ontvangen, misschien druk denk je dan, laat maar even.Nog steeds geen bericht. Toch maar contact opgenomen: de kleding is er niet meer, die hebben ze weggedaan naar goed doel (zeggen ze). Zeer kwalijk want anders had ik ze zelf kunnen verkopen of weggeven aan personen/doel van mijn keuze.
Duidelijk geen kringloopdoel maar winstbejag voor ogen en geen respect voor andermans eigendom.
betreft: winkel in Arnhem

4 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Alles en niet voor de eerste keer

Alles en niet voor de eerste keer. Je moet alleen je mooiste spullen brengen. Dat deed ik leren tas ruim formaat voor kantoor bijv. Eur. 279,-- nieuw wordt niet ingenomen en dan staan er in het vak met tassen aanfluitingen van plastic. Wat C & A betreft, dit hangt regelmatig bij Appel en Ei. Nee, er is hier veel voor verbetering vatbaar. En ik ken deze branche en ben daar zeer succesvol in geweest gedurende een periode van 10 jaar, dus 10.000 stuks door mijn handen gegaan.
Geef liever mijn spullen aan een goed doel dan dat ik hier mijn tijd aan besteed.

22 settembre 2023

Appel en Ei Hengelo

Appel en Ei Hengelo. Zelden zo een arrogantie meegemaakt als daar. Alle ingebrachte kledingstukken werden geweigerd. Als reden vond mevrouw het nodig om 10x te noemen dat we de website beter moesten lezen. Even voor de duidelijkheid; jullie zijn niets meer dan een winkeltje die draait op 2e hand kleding. Ga je niet gedragen alsof jullie Chanel vergegenwoordigen

16 settembre 2023

1 personeelsdame die hele sfeer verpest in vestiging Den Haag

Hautaine arrogante dame bij Appel en Ei die mij afgelopen maandag te woord stond, die duidelijk niet snapt hoe je met klanten omgaat. Mijn ervaring is ongeveer van dezelfde strekking als voorgaande review, vestiging Gouda...met dat verschil dat ik al veel kleding heb ingebracht. Ze keek ernaar alsof er stront in de tas zat en het vervolgens weigerde.
Ik wist bij voorbaat al toen ze aankwam lopen dat ze moeilijk ging doen. En ja hoor...vreselijke vrouw!

4 settembre 2023

Wat een aanfluiting !!

Wat een aanfluiting !!
Eerst netjes gebeld, om te vragen of ze ook herenkleding aannamen. Ik kreeg te horen :" ja hoor, als het maar netjes is en voor dit moment alleen zomerkleding". Nou, ik had zgan broeken ( waarvan 2 zelfs nog nooit gedragen), dus mijn man en ik op de fiets van Rotterdam naar Gouda. Wel zo milieubewust. En toen kwamen we in de winkel van appel en ei. Mijn man zet de tas op de toonbank. De verkoopster haalt de eerste de beste broek eruit....
En ik heb nog nooit zo'n arrogante, verwaande En hooghartige blik gezien...alsof hij een tas met poep op de toonbank zette! Wij hadden nl broeken van de c&a. Alsof we he-le-maal gek geworden waren. Ze willen nl alleen maar merkkleding ! ( nou kan je natuurlijk afvragen wat wordt verstaan onder merkkleding, want c&a en zeeman zijn ook merken, maar dat even terzijde). Dat was ons van tevoren NIET verteld!! Er zat nog wel 1 Gant broek bij, maar we werden bijna de winkel uit geschopt!!!
Om met de woorden van mijn man te eindigen: " nooit geweten dat een circulaire wereld merk gebonden was".
Wat een aanfluiting deze zaak!.

14 giugno 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più