Amslod BV

Valutata 1 stelle su 5

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Grossista di biciclette

Scritti dall'azienda

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dikke prima!

Prima voorlichting in de winkel. En daarna vlotte afhandeling. Levering duurde iets langer dan gezegd maar dat mocht de.pret niet drukken. Fijne fiets!

15 novembre 2024

Klantvriendelijk

Ik heb een nieuwe Amslod e-bike gekocht omdat mijn vorige e-bike een te groot frame had en ik steeds meer moeite kreeg bij het op en afstappen en diversen keren al gevallen was.
Ik ben naar Rotterdam Zuid gegaan Amslod showroom en heb het probleem verteld aan de verkoper.
Hij zei dat ik dan een S-frame moest hebben.
De verkoper liet diversen modellen zien.
Na een model uitgezocht te hebben heeft de verkoper de fiets in orde gemaakt voor een proefrit.
Na terugkomst stond hij al buiten te wachten hoe de fiets beviel, ik zei prima en besteld hem maar.
Ik kan niets anders zeggen over een super verkoper en
Heel klantvriedelijk, niets was hem teveel en nam alle tijd voor de klant.
Nogmaals Super.

14 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Medewerker van Amslod in Roermond heeft…

Medewerker van Amslod in Roermond heeft mij een uitgebreid en geweldig advies gegeven over welke fiets voor mij geschikt zou zijn. Heb de fiets voordat ik hem kocht, kunnen uittesten op de weg. De fiets is thuis met uitgebreide uitleg bezorgd. Nu na een paar maanden fietsen bevalt hij uitstekend en is voor mij met mijn beperkingen een topfiets.
Heel erg bedankt voor de goede service en begeleiding.
Amslod is voor mij een klantvriendelijk top bedrijf.

14 novembre 2024

AMSLOD toppers bedankt

We werden in Assen ontvangen met een kop koffie en ingepland tijd. In die tijd hebben we zowel binnen als buiten een test rit mogen maken. We kregen antwoorden op al onze critse vragen. En waren daarna overtuigd dat we beiden een mooie AMSLOD fiets wilden kopen. Na betaling werd er online de ruimte gegeven om een aflever datum te prikken. De chauffeur heeft ons nog een rondje laten fietsen en ons gevraagd of er nog vragen waren. Al met al een hele prettige en professionele afhandeling op onze aankoop. We fietsen inmiddels nu ruim drie weken op onze fiets en zijn dik te vrede over de prestaties van de accu en het rij kom voor.
AMSLOD bedankt we zijn er blij mee.

13 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

De gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit/kwantiteit, gepresenteerd vanuit klantvriendelijkheid in alle opzichten

Ik ben van mening dat ik een mooie en kwalitatief goede fiets heb aangeschaft. Kwaliteit, kwantiteit en prijs zijn in verhouding met elkaar ronduit gunstig.
Ik heb meer dan een prima ervaring in de showroom Rotterdam opgedaan, een zeer klantvriendelijke en meer dan betrokken adviseur/verkoper met bovendien ook nog eens kennis van zaken.

13 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

naar aanleiding van mijn eerdere review…

naar aanleiding van mijn eerdere review op 3 nov. j.l. het naschrift van Amslot was alleen voor de bune. ik heb zoals geadviseerd nogmaals mijn probleem onder de aandacht gebracht bij Amslot alleen werd dit keihard en zonder emphatie afgewezen. pedaalstangen verkeerd om monteren en dan nog suggereren dat alleen Amslot monteurs verstand van fietsen hebben.
p .s. ik stel een naschrift niet op prijs.

3 novembre 2024

Beste meneer van Ruijven,

In onze mail is u uitgelegd waarom het verzoek is afgewezen.
Ik begrijp dat dat niet het antwoord is geweest wat u had verwacht of gehoopt.

Wij suggereren niet dat alleen Amslod monteurs verstand hebben van fietsen, om aan de garantievoorwaarden te voldoen mag alleen een erkend Amslod monteur onze fietsen repareren.

Valutata 5 stelle su 5

Prima en oprechte verkoper in Roermond.

Bij Amslod Roermond 4 jaar geleden twee ebikes
Wellington gekocht. Zeer tevreden over.
Weer effe kijken voor nieuwer model. Zeer fijn vriendelijk en interessant gesprek gehad met de verkoper. Had alle tijd voor ons omdat het niet druk was.Prima adviezen gegeven met als conclusie:
blijf nog effe met de Wellington rijden want een zeer goede fiets voor de toenmalige prijs.
Niet verwacht van een verkoper. Maar wel eerlijk en oprecht die luistert naar de klant en niet alleen omzet wil halen. Voorbeeld voor andere verkopers.

2 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Fijne fiets maar klantenservice kan beter...

Ik heb hier in 2020 een mooie Venton gekocht in de actie en hier lang tevreden mee geweest, heb er namelijk ondertussen over de 9000km op zitten. Nu ben ik iets minder tevreden met de communicatie en afhandeling van bepaalde zaken.
Ik was in het verleden misschien wat minder te spreken over de reparaties aan huis maar dat is op zich te verwachten dat die afspraken niet meteen de volgende week kunnen en daarvoor heb ik ook wel respect. Nu is het wel zo dat voor de wat spoed-gebonden reparaties het wel vervelend is, waardoor ik eens voor een gebroken ketting een spoedreparatie moest inroepen die me ongeveer €100 meer heeft gekost dan als het een reguliere reparatie aan huis was geweest. Gelukkig ben ik daarin tegemoet gekomen door de klantenservice, die een deel van de voorrijkosten kwijt heeft gescholden omdat een reguliere afspraak ongeveer 2 maanden had geduurd. Dit ging allemaal soepel op het feit na dat het bij de telefonische klantenservice best wel lang duurt voordat je iemand spreekt en dat de openingstijden als werkende niet zo fijn zijn (9:00-12:00 en 13:00-16:00).
Nu is het wel wat erger, ik ben hier namelijk al sinds de eerste week van september tot nu (eerste week november) mee bezig zonder dat er iets is gebeurd. Mijn achterwiel is door een slag defect en deze zou in eerste instantie na wat overleg via de mail thuis gerepareerd worden, afspraak kon een week later plaats vinden. Nooit een bevestiging van het tijdsslot gehad, dus de dag ervoor gebeld om te bevestigen. Daar bleek dat de afspraak opgezegd was omdat het niet zeker was dat de reparatie aan huis kon gebeuren, en dat de reparatie in de werkplaats in Roermond (de dischtsbijzijnde vanaf mijn woonplaats Maastricht) moest gebeuren. Ik ben buiten mijn fiets afhankelijk van het OV dus dan is dat makkelijker gezegd dan gedaan, vooral met een kapotte velg. Er werd toen na enige weken aan stilte aangeboden om de fiets op te halen want de reparatie moest bij de centrale werkplaats in Meppel uitgevoerd worden. Prima voor mij. Halverwege oktober een afspraak laten inplannen voor het ophalen op 7 november, wat het dus vandaag is. Er zou iemand langskomen tussen 14:15 en 16:15 zoals eerder deze week gemaild is, maar op het moment van schrijven is dit tijdslot al meer dan een uur geleden ten einde gekomen en ik heb niks vernomen dat iemand later zou komen. Ik had hier voor de zekerheid maar een dag voor vrij genomen zodat ik zeker wist dat als de fiets opgehaald werd en dit later of eerder zou gebeuren dat ik gewoon thuis was. Is mijn afspraak nu dus weer zonder communicatie opgezegd?
Nu is het dus zo dat de klantenservice al om 16:00 sluit dus nu zit ik hier, met het niet zo fijne vooruitzicht om weer ellenlang aan de telefoon te hangen in de hoop dat er een afspraak binnen een redelijke tijd kan komen die wel doorgaat.

Edit: in het geval dat de monteur aan de deur is geweest, heeft deze niet aangebeld. Ik was de hele dag thuis en alleen de postbode heeft rond 11:00 aangebeld. Op het moment communiceer ik via de mail met Jeanine, die me een stuk beter te woord staat en in mijn ogen op het moment beter helpt met de reparatie dan in de eerste ~1.5 maand het geval was met een andere medewerker van Amslod. Hopelijk kan het binnenkort afgehandeld zijn.

7 novembre 2024

Beste meneer van Iperenburg,

Bedankt voor uw review.

Gisteren hebben wij hier contact over gehad met u per mail.
Onze chauffeur heeft bij u aan de deur gestaan.
U was echter niet thuis.

Er wordt een nieuwe afspraak voor u ingepland.
U krijgt hier nog bericht van.

Na 3 jaar al de motor kapot

Na 3 jaar al de motor kapot, na ongeveer 2000 km en natuurlijk net na de garantie!! Schade 785 euro ex montage!!

Mijn advies: koop geen Amslod fiets!!

5 novembre 2024

Beste Ellen en Karin,

Bedankt voor jullie review.

Vervelend om te lezen dat er, buiten de garantie, problemen zijn ontstaan met de fiets.

Graag ontvang ik jullie naam en adresgegevens. Ik wil graag eens kijken of ik hierin iets kan betekenen.
Dit mogen jullie mailen naar webcare@amslod.nl

Jeanine

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più