De ervaring over de geleverde producten is geweldig. Prachtige kwaliteit, ik heb nu 4 heerlijke vesten MAAR: De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisn... Leggi di più
Styr unna denne butikken. De svarer ikke på mail, du får feil på ordren og ødelagte varer. De tar ikke ansvar. Det eneste jeg har spurt om er en returlapp hvor jeg kan sende varene tilbake å få tilbak... Leggi di più
Jeg havde bestilt en pakke fra Americandreams.dk d. 25/03-2020. Her havde jeg desværre ikke modtaget en ordrebekræftelse, da noget var gået galt i processen. Altså havde de slet ikke modtaget min... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
En af Danmarks mest populære webshops inden for tøj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 følgere på de sociale medier, og holder en tæt kundekontakt.
Stati Uniti
- info@americandreams.dk
- www.americandreams.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Klantenservice bestaat niet, geen enkele reactie, maar producten zijn top!
MAAR:
De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisnummer ingevuld, dus is de zending opgehouden. Ik gelijk een mail gestuurd...geen reactie. Dag later weer een mail... geen reactie met nog DRIE mails er achteraan. GEEN REACTIE 😭😭. Niet bestaand huisnummer zal per ongeluk zijn ingevuld, maar GEEF IN HEMELSNAAM EEN REACTIE!!!! Nu komt het pakket alsnog (naar het huisnummer: '0') en dan heb ik het gelukkig kunnen veranderen in een bestaand huisnummer van een buur die het pakket kan aannemen. Gewoon echt NIET LEUK.
Har haft en rigtig god oplevelse med…
Har haft en rigtig god oplevelse med americandreams! Tøjet er super flot og af god kvalitet og leveringen var hurtig. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom. Jeg handler helt sikkert her igen!
MEGET tilfreds 🩷
Jeg har for år tilbage købt den smukkeste jakke, som jeg stadig er meget glad for!
Idag har jeg så modtaget to strikke trøjer som virkelig er lækre. De smukkeste farver og god kvalitet.
Jeg havde set et billede fra en person på Instagram, med en strik jeg gerne ville have. 😍
Men kunne ikke se hvad stylen hed.
Jeg spurgte kundeservice til råd omkring dette og fik hurtig hjælp 👍🏼🤩
Rigtig god kvalitet
God kvalitet.
Hurtig svar ved kundeservice , både på telefon og mail.
Kæmpe stort udvalg i styles og farver.
Trui Milana mohair lichtblauw gekocht
Trui Milana mohair lichtblauw gekocht
174,95 Voor schandaal die prijs, hele huis vol met pluizen en vlokken van de wol/ mohair, niet te doen, alles onder de pluizen.
opgelicht
Omdat het artikel dat ik had besteld te groot was heb het retour gestuurd om om te ruilen voor een maat kleiner. Aanvankelijk leek het goed te gaan en kreeg ik een nieuwe track en trace code, maar het artikel is nooit ontvangen door de pakketdienst. Na drie weken heb ik het artikel nog steeds niet ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn e-mails hierover. Ik ben hiermee €160 kwijt.
nice color, quality could be better
It appears that returns to Latvia are not covered, so I need to pay extra unfortunately. I hope that I get full refund, because the policy states if the price for the item is reduced, the refund may be decreased also. The color is nice, but the length of waist is somehow too short, same like for all pullovers this season. The quality for the price could be better.
Skønt strik og rigtig god kundeservice!
Skønt strik og en rigtig god kundeservice! Jeg har fået den flotteste sweater i en rigtig god kvalitet. Jeg havde også bestilt et par nederdele men returnerede dem. Jeg fik straks mine penge tilbage. Man kan købe en returlabel på deres side hvis man skriver "retur" i søgefeltet. :)
Spent a lot of time looking for a…
Spent a lot of time looking for a pullover. I wanted it to be light and warm. Bought an Americandreams pullover last week and I'm enjoying it! The perfect combination of quality and price. Very light and comfortable, great choice of colors. Thank you so much, I will definitely return!
Ihanat neuleet ja hyvä palvelun
Nopea toimitus ja ystävällinen palvelu! Ihanat ja laadukkaat neuleet!
Auf gar keinen Fall bestellen!!
Auf gar keinen Fall bestellen!!! Der Kundenservice reagiert gar nicht, die Retouren werden nicht erstattet!
Ich habe über Paypal gezahlt und den Käuferschutz eingeschaltet.
Super flotte farverige produkter
Super flotte farverige produkter, hurtig levering og god service fra personalet! Har idag chattet med kundeservice og fået en rabatkode som jeg kunne bruge på den ordre jeg allerede havde lavet. Det er virkelig god service👍 Har lige modtaget min meget flotte Fiona jakke i den flotteste orange farve🧡samt maya Hue i samme skønne farve og kvalitet🧡Vil altid anbefale Americandreams til alle jeg kender🥰
Bestilte noget tøj for over 4 måneder…
Bestilte noget tøj for over 4 måneder siden jeg ikke kunne bruge, skrev så til dem og de ville sende noget nyt i en str l
Jeg er normalt s. Og nu ignorere de mig Og bare
Vildt dårlig service, og jeg har ventet i over 4 måneder
Smukt tøj og god service
Værre end Kina kvalitet!
De har super fint tøj - men det er på INGEN måde pengene værd! Det er så dårlig kvalitet! Selv Kina kvalitet ville næsten være bedre! 4 ud af 5 ordre jeg har lagt det seneste år - har jeg måtte sende retur på reklamation. Der er næsten altid pletter, huller, fejl eller lignende. Så sent som i forgårs da jeg modtog en pakke - et par jeans med fejl (ingen hul til at lukke knappen på jeansene) samt en buksedragt med pletter. Udover det havde jeg bestilt en buksedragt mere, som de åbenbart ikke havde alligevel?
Jeg her skrevet til dem, men ingen respons endnu.. Gider ikke købe herfra igen, det simpelthen sidste gang nu..

Risposta di Americandreams
Dålig kundservice samt produkt.
Har köpt en tröja därifrån som var superfin. Dock är kvalitén inte alls bra. Tröjan släpper ifrån sig hår vilket brukar avta när det är mohair men denna fortsätter släppa av sig ludd (ENORMT MYCKET) när jag använt den flera gånger. Har skrivit till kundtjänst som svarar efter några dagar och säger att det är normalt. Besviken på detta!

Risposta di Americandreams
Jeg har handlet hos Americandreams et…
Jeg har handlet hos Americandreams et utal af gange, har 4 lange kjoler derfra, 5 korte + 2 sæt og en strik, og jeg er yderst tilfreds, så undre mig over de anmeldelser der ligge herinde.
Samt har jeg aldrig haft problemer med at kontakte dem på mail.
Tøjet er lækker kvalitet
Tøj i rigtig dårlig kvalitet
Tøj i rigtig dårlig kvalitet. Vil ikke kæbe herfra igen. Wish-lignede tøj.

Risposta di Americandreams
Skulle rykke for at få penge retur - legendarisk dårlig kundeservice!
Venter stadig en måned efter på at få pengene tilbage for en returvare. Jeg hat skrevet på mail, FB, Insta uden de svare. Men man burde jo ikke skulle rykke for det. Samtidig ligger de opslag op fra modemessen, så de er jo aktive, det er simpelthen så provokerende!!
Opdatering hvis der er andre der har problemer: Jeg fik først svar efter at have skrevet anmeldelse og kontaktet dem på Email, FB og Instagram på alle måder. De skriver så, at de ikke checker beskeder på Instagram og at min refundering er endt i error og at jeg jo bare kunne ringe til kundeservice. Ingen undskyldning eller beklagelse! Pengene gik heldigvis ind hurtigt herefter, men WOW hvor er det legendarisk ringe service at man skal rykke for at få sine retmæssige penge retur og bruge jeg ved ikke hvor lang tid på at komme i kontakt med dem for at gøre dem opmærksomme på det.
Hvor er det trist
Hvor er det trist at man skal anmelde hjemmesiden dårligt for at få et svar.. Ringere kundeservice har jeg aldrig oplevet. Har mailet mange gange vedr en retur-sag. Til sidst sendte jeg DEN MEGET DYRE cardigan retur, med en håndskrevet seddel med hvad jeg ville bytte til.. Har aldrig hørt fra dem og har heller ikke modtaget min vare..
En virksomhed kan aldrig overleve uden god kundeservice - så held og Lykke med det..
Venter stadig på min vare til en værdi af ca 1400kr..