In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più
Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- www.advitas.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Zeer beleefde heer
Zeer beleefde heer, maar de reden van zijn bezoek en voor wie hij nu werkt en wat hij kwam doen is mij nog onduidelijk.
Ik heb een levensverzekering bij Aegon dit is overgenomen door ASR en ik krijg bezoek van Advitas.
Compleet onduidelijk
Prettige samenwerking met succesvolle afronding.
Goed, helder adviesgesprek. Resultaat uiteindelijk uitstekend. Proces leek soms wat traag. Communicatie soms matig, meestal goed.
We zijn goed geholpen en alles goed uit gelegt
Vriendelijk mevrouw en heel goed geholpen
Duidelijk en eerlijke info
Overbodige afspraak
Achteraf gezien was de afspraak niet nodig omdat alles goed geregeld is. Wellicht dat dit van tevoren beter uitgevraagd/besproken kan worden om onnodige bezoeken te voorkomen. Adviseur was heel vriendelijk.
Afspraken zijn duidelijk en het advies…
Afspraken zijn duidelijk en het advies ook en goed
Periodiek contact geeft vertrouwen
Periodiek contact geeft vertrouwen. De manier waarop dit gaat voelt niet dwingend en ook niet alsof ze maar een verplicht nummer doen.
Afhandeling vervolgacties onduidelijk
Het eerste gesprek ging prima, was duidelijk over de mogelijkheden.
Na het tekenen van de offerte was het echter niet duidelijk voor mij in welke volgorde de verdere afhandeling zou plaatsvinden. Ik heb hierover 2 of 3 keer terug moeten bellen met verschillende mensen. Het zou prettig zijn geweest als er een kleine checklist gegeven zou zijn van de benodigde vervolgacties.

Risposta di Advitas
ik had een complexe situatie
ik had een complexe situatie: overgang van zzp naar vast dienstverband, aflopende rentevast periode van de hypotheek, belasting perikelen, etc. Vincent heeft mij uitstekend geholpen met scherp en eerlijk advies, waar ik jaren mee vooruit kan. Dank.
Goede heldere en duidelijke uitleg en…
Goede heldere en duidelijke uitleg en geen reden voor extra vragen
Er wordt teveel gepushed om een gesprek…
Er wordt teveel gepushed om een gesprek te plannen, want dan meer een verkoopgesprek is ipv een advies gesprek.

Deskundige en klantgerichte adviseur
Onbekend maakt onbemind
U kent dat wel: Door overnames e.d. ben je opeens beland bij een voor jou onbekend tussenpersoon. Dit was ik al jaren zonder dit te weten, aangezien de communicatie over de verzekering altijd rechtstreeks via de maatschappij liep.
Opeens een brief van Advitas dat mijn levensverzekering afliep en dat er een uitkering gaat plaatsvinden. Helaas konden we u niet telefonisch bereiken. Ze bedoelden dat ze nooit daarvoor moeite hadden gedaan. En wat ik met het gespaarde geld wilde gaan doen, want zij kunnen mij adviseren om het opnieuw te verzekeren/beleggen.
Inmiddels is er door de maatschappij uitbetaald en weer een bericht gekregen dat zij mij telefonisch niet konden bereiken. Het vreemde is dat ik gewoon voor andere mensen telefonisch bereikbaar was.
Nee, nu hoeft dit bedrijf ook niet meer.....
En nog even mijn reactie op de reactie van Advitas:
Hoe kan zo'n tussenpersoon hun klanten goed adviseren als ze mijn normale letters niet eens juist interpreteren; hoe gaat het dan wel niet met de kleine letters die menig maatschappij hanteert.
Er staat namelijk nergens dat ik het contact dat Advitas als storend heb ervaren. Er was helemaal geen contact.

Risposta di Advitas
Duidelijke uitleg over de alternatieven die voor ons gunstig zijn.
Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, snel reageren bij een vraag, kennis van zaken, geduld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.