Advitas  Recensioni 663

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente finanziario

Informazioni su Advitas

Scritti dall'azienda

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Hebben verstand van zaken maar de…

Hebben verstand van zaken maar de persoon die mij te woord stond vond het moeilijk om mijn voor hem oninteressante casus met flair te beantwoorden

5 settembre 2025

Beste Han,

Bedankt voor uw feedback en voor uw eerlijke woorden. Fijn dat u onze deskundigheid waardeert. Ook een minder spannende casus verdient volle aandacht en mag met flair beantwoord worden – dat nemen we graag mee in onze gesprekken.

Valutata 1 stelle su 5

Ik ken Advitas niet en heb er nooit…

Ik ken Advitas niet en heb er nooit zaken mee gedaan of iets dergelijks maar ze blijven telefonisch mij maar lastig vallen.
Nooit een brief van gehad en hebben zich nooit voorgesteld.
Tevens sturen ze nieuwsbrieven waar ik mij nooit voor aangemeld heb, dat is ook in strijd met de wet.

4 settembre 2025
Non scritta su invito

Beste heer Bollen,

Het spijt ons dat u ons contact als vervelend heeft ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Tegelijkertijd is het wel noodzakelijk dat wij even contact met u hebben, omdat wij sinds kort ook tussenpersoon zijn geworden van enkele van uw verzekeringen. Dit hangt samen met de overname van een verzekeringsportefeuille van Volksbank/ASN, waarin ook uw polissen zijn opgenomen.

Wij hebben u hierover inmiddels per e-mail geïnformeerd en toegelicht hoe dit precies zit. We zijn nog in afwachting van uw reactie daarop, zodat we dit samen goed kunnen afstemmen.

Uiteraard respecteren wij uw wens om dit zo beperkt mogelijk te houden. Een kort overleg is wel nodig om af te stemmen hoe wij uw verzekeringen verder namens u beheren, of om – indien gewenst – de overdracht naar een tussenpersoon van uw eigen keuze te regelen.

Wij hopen dat deze uitleg meer duidelijkheid geeft.

Valutata 1 stelle su 5

ik vindt alles slecht

ik vindt alles
waarom omdat we beginnen met een lijfrente die afloopt van mij laatste telefoon gesprek is we beginnen over een hypotheek daarna gaat het dus eigenlijk over iets wat van mijn vrouw is
en dus je snapt het al waar het om gaat was dat er een afspraak met mij word gemaakt om gebakken lucht
dus slecht ingelezen van jullie kant waar
het eigenlijk om gaat
en jullie hebben contact gezocht met mij jammer dat zulke mensen ons geld beheren

3 settembre 2025

Beste heer Kriesels,

Dank voor uw terugkoppeling. Wij vinden het vervelend om te lezen dat het gesprek voor u niet naar wens is verlopen. Het is onze werkwijze om cliënten tijdig te benaderen wanneer een polis expireert, zodat samen kan worden bekeken wat de fiscale mogelijkheden en consequenties zijn voor de aanwending van het vrijkomende kapitaal. In uw situatie gaat het om een kapitaalverzekering die in januari a.s. vrijvalt. Dit is een box 3-verzekering waarvan het kapitaal vrij besteedbaar is, maar waarbij het wel van belang kan zijn om ook fiscale aspecten te betrekken.

Daarnaast is in het gesprek ook uw eigen lijfrenteverzekering aan bod gekomen. Deze is bedoeld als inkomensvoorziening en komt pas in 2028 tot uitkering. Uit de aantekeningen van onze adviseur blijkt dat u verder geen bespreking wenste over uw hypotheek of andere vermogenszaken. Dat respecteren wij, al maakt het ons werk om u volledig te adviseren daarmee wel lastiger.

Het is jammer dat dit gesprek bij u een andere indruk heeft achtergelaten. Mocht u op enig moment alsnog behoefte hebben aan een vervolggesprek om zaken verder door te nemen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via service@advitas.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies ook als het Advitas niets oplevert.

Adviseur kwam betrouwbaar en terzake kundig over en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Relevante offertes werden heel snel geleverd. Mijn uiteindelijke keuze leverde voor Advitas geen inkomsten op maar werd in mijn situatie wel als de beste aanbevolen. Enige minpuntje wat ik zou kunnen aanvoeren is dat ik mijn uiteindelijke oplossing zelf heb moeten aandragen.

22 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact en heldere uitleg

Het was fijn dat ik telefonisch contact met de adviseur kon hebben. Hij was vriendelijk,
nam mijn situatie op het gebied van mijn hypotheek goed met mij door en legde mij alles duidelijk uit. Ik vond het een prettig gesprek en het was ook fijn om via schermdelen mee te kunnen kijken met de adviseur.

22 agosto 2025

Initiatief

Nemen zelf ‘t initiatief om belangrijke, relevante momenten onder de aandacht te brengen
En heb een goed advies gekregen

20 agosto 2025

Didier/Advitas is voortreffelijk

Didier is goed voorbereid, duidelijk, betrokken, scherp en komt met interessante voorstellen. Niet altijd is het toepasbaar, maar het zijn vaak triggers die weer tot andere mogelijkheden en oplossingen kunnen leiden. Wij kunnen Advitas zeker aanbevelen!

20 agosto 2025

Ge-wel-dig!

Het was een verhelderend en nuttig gesprek. Aardige en begripvolle medewerker! Niets anders dan lof

18 agosto 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più