In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più
Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- www.advitas.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goed advies mbt lijfrentepolis
De adviseur nam de tijd om de diverse opties toe te lichten. Hij kwam tot een adequaat advies en heeft ook later op aanvullende vragen via de mail snel antwoord gegeven.
Hebben verstand van zaken maar de…
Hebben verstand van zaken maar de persoon die mij te woord stond vond het moeilijk om mijn voor hem oninteressante casus met flair te beantwoorden

Fijne ervaring.
Wij hebben het gesprek met de adviseur ervaren als zeer kundig en prettig.
De dame aan de telefoon luisterde
De dame aan de telefoon luisterde, nam goed de tijd en beantwoorde al mijn vragen!
Ook de afgesproken tijd was precies de afgesproken tijd!
Ik ken Advitas niet en heb er nooit…
Ik ken Advitas niet en heb er nooit zaken mee gedaan of iets dergelijks maar ze blijven telefonisch mij maar lastig vallen.
Nooit een brief van gehad en hebben zich nooit voorgesteld.
Tevens sturen ze nieuwsbrieven waar ik mij nooit voor aangemeld heb, dat is ook in strijd met de wet.

ik vindt alles slecht
ik vindt alles
waarom omdat we beginnen met een lijfrente die afloopt van mij laatste telefoon gesprek is we beginnen over een hypotheek daarna gaat het dus eigenlijk over iets wat van mijn vrouw is
en dus je snapt het al waar het om gaat was dat er een afspraak met mij word gemaakt om gebakken lucht
dus slecht ingelezen van jullie kant waar
het eigenlijk om gaat
en jullie hebben contact gezocht met mij jammer dat zulke mensen ons geld beheren

Risposta di Advitas
Goed advies ook als het Advitas niets oplevert.
Adviseur kwam betrouwbaar en terzake kundig over en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Relevante offertes werden heel snel geleverd. Mijn uiteindelijke keuze leverde voor Advitas geen inkomsten op maar werd in mijn situatie wel als de beste aanbevolen. Enige minpuntje wat ik zou kunnen aanvoeren is dat ik mijn uiteindelijke oplossing zelf heb moeten aandragen.
Prettig contact en heldere uitleg
Het was fijn dat ik telefonisch contact met de adviseur kon hebben. Hij was vriendelijk,
nam mijn situatie op het gebied van mijn hypotheek goed met mij door en legde mij alles duidelijk uit. Ik vond het een prettig gesprek en het was ook fijn om via schermdelen mee te kunnen kijken met de adviseur.
Prima communicatie
Prima communicatie. Heldere uitleg! Fijn dat er meegedacht wordt en dat ook in jouw belang.
Initiatief
Nemen zelf ‘t initiatief om belangrijke, relevante momenten onder de aandacht te brengen
En heb een goed advies gekregen
Didier/Advitas is voortreffelijk
Didier is goed voorbereid, duidelijk, betrokken, scherp en komt met interessante voorstellen. Niet altijd is het toepasbaar, maar het zijn vaak triggers die weer tot andere mogelijkheden en oplossingen kunnen leiden. Wij kunnen Advitas zeker aanbevelen!
Ge-wel-dig!
Het was een verhelderend en nuttig gesprek. Aardige en begripvolle medewerker! Niets anders dan lof
Alles snel en duidelijk afgehandeld
Alles snel en duidelijk afgehandeld
Goede ervaringen.
We kregen een goed advies en duidelijke uitleg en andwoord op onze vragen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.