Dejligt at der findes ildsjæle - som Kasper - der kan holde markedet for gamle konsoller og spil i live. Købte en renoveret PS3 fra hjemmeside - efter en kort mail-korrespondance. Leveringen var uden... Leggi di più
10 PS3 spil bestilt, lige hvad der manglede i samlingen. Altid en fornøjelse at handle hos WTS Retro. Det eneste jeg synes ville være fedt, ville være en ønskeliste under ens profil, så man ikke beh... Leggi di più
Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Leggi di più
Dog ikke mange indtil videre, så har mine ordrer hos dem været en fornøjelse. I mit sidste køb manglede der nogle af de ting som var inkluderet i billederne. De skrev hurtigt og venligt tilbage,... Leggi di più
Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller! 🎮 Hos WTS Retro handler det om nostalgi, spilleglæde og de gode minder. Vi tror på, at de klassiske spil og konsoller stadig har masser af liv i sig, og vores mission er at hjælpe med at bevare retrohobbyen for både samlere, nostalgikere og nye spillere. Vi tilbyder et stort udvalg af retrospil, konsoller og tilbehør fra blandt andet Nintendo, PlayStation, Xbox, SEGA, Commodore, Amiga og PC. Hver dag arbejder vi på at finde, teste, rense og renovere produkter, så de kan få nyt liv og skabe glæde hos deres næste ejer. Hos os handler det ikke kun om at sælge et produkt. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning, grundig kvalitetskontrol og god kundeservice. Mange af vores konsoller bliver serviceret, rengjort og klargjort på vores eget værksted, så du kan handle med ro i maven. Retrospil er mere end bare underholdning – de er minder om barndommen, sene aftener med vennerne og de spiloplevelser, der var med til at forme en hel generation. Den passion deler vi med vores kunder, og det er den, der driver WTS Retro hver eneste dag. Tak fordi du besøger os – vi håber, vi kan hjælpe dig med at genopleve de gode minder eller skabe nogle helt nye.
Skærbækvej 5, 7490, Aulum, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di WTS Retro
God service, jeg kan være hård at slås med, men synes sælger var imødekommende og fair!

Risposta di WTS Retro
For 100 år siden var jeg på jagt efter et spil til mine børn, fra min egen barndom - havde trykket på "giv mig besked" knappen og så havde jeg ellers glemt alt om det! Men i dag kom en mail! Den lyserøde panter var på lager! Jeg skyndte mig ind for at bestille den og bum! Max 40 minutter efter at jeg havde betalt var varen afsendt!!!
Ikke bare er dette en fantastisk webshop fuld af nostalgi - men både hjemmesidens overskuelighed, "giv mig besked" featuren og alt i alt servicen er helt i top!!!
Det bliver ikke mit sidste besøg i denne webshop!
Tak for handlen!

Risposta di WTS Retro
Super godt produkt som lever op til forventningerne! Hurtig levering. Bestilt torsdag, modtaget lørdag.

Risposta di WTS Retro
Jeg har aldrig købt noget fra det sted og var også lidt usikker i starten, men jeg gav det en chance da stedet havde det jeg har ledt efter i lang tid. Jeg fik modtaget min pakke og selve inholdet var i god stand, hvilket overrasket mig og jeg er simpelthen så glad for den gode service og fik også et stykke slik med til mit spil i pakken. Lidt godter til et gammel spil at nyde. Jeg vil helt sikkert bestille derfra igen i fremtiden!

Risposta di WTS Retro
Fik spillet jeg havde købt på kort tid. Og fik endda en gratis karamel med.
5 stjerner herfra.

Fantastisk Firma og service, som at træde ind i en tidslomme. 5 stjerner herfra

Risposta di WTS Retro
Alle de gange jeg har bestilt fra wtsretro.dk har været supergod oplevelse. De produkter jeg modtaget lever helt op til det de skriver på deres hjemmeside.

I ordered a PS3 from WTSRetro.dk
I got the PS3 i turned it on, but it turned off by itself,i opened the hard drive tray and it was dirty, maybe they sent me a broken PS3 or untested one by accident.
I contacted Customer service and Kasper answered my call, really chilled back and had a nice convo with him, sent him the videos and pictures, and he immediately apologised, and sent me another PS3 with no hesitation.
I got the PS3 i opened it up, and it was clean.
So i do think an accident happened and i got sent the wrong console, we all make mistakes from time to time, but they did make up for it.
But aside from that, a really good customer service, and they are fast to send orders.
I still have the PS3 and it works perfectly fine, no overheating problems no nothing.
First impression from the first console, 2/10
customer service- 10/10
2nd console impression 10/10
i am happy with my order and how they handled it.

Risposta di WTS Retro
Alt kom super hurtigt. Og alt som hva det nyt købte 4 spil og det bare klasse. Ik sidste gang jeg handler der

Risposta di WTS Retro
Stort udvalg af retro spil, og til fornuftige priser, kommer helt sikkert til at købe her igen, kæmpe 👍 her fra.

Risposta di WTS Retro
Super hurtig levering og meget fin vare. Alt i alt en super oplevelse 👍🏻👍🏻

Risposta di WTS Retro
super til freds, ind til da. varen kommet sikket afsted og hurtig lavering. glad for og handle os jer, et stort 5 talt her fra