Bestilte to Harry Potter spil til Nintendo DS til hhv 100- og 150kr, og jeg kan sige at det er sidste gang jeg køber brugte spil hvor der ikke er billeder af den specifikke vare jeg betaler fo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte 3 ældre D&D bøger som PostNord formåede at miste på vejen. Kristian hos EpicPanda var guld værd og hjælp mig med nye bøger og hurtig levering, det hele endte så med at vi selv fandt pakken ho... Leggi di più
Super service, hurtig levering og gode priser. Mit altid go to, for at handle rollespil, pokemon og MTG :)
Jeg elsker rollespil, legetøj og samlekortbutikker etc. Har handlet i mange af dem gennem årene. Nu er mine to piger begyndt at interesserer sig for pokemonkort. Og deres glæde ved at modtage en pakke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig hurtig levering og rigtig godt pakke ind 👍🙂
Bestilte to Harry Potter spil til Nintendo DS til hhv 100- og 150kr, og jeg kan sige at det er sidste gang jeg køber brugte spil hvor der ikke er billeder af den specifikke vare jeg betaler for.
Ganske vidst stempler Epic Panda deres brugte produkter, men selv med et stempel fx. Grade A eller Grade B, har du stadig ingen idé om den præcise stand produktet er i.
Disse to spils covers havde markante brugsspor, og jeg valgte da at sælge dem videre da de var under min standard som samler og jeg derfor nægtede at føje den slags snavs til min hylde. Jeg mener... kunne man ikke før forsendelse have udskiftet de originale covers med noget der så bare nogenlunde præsentabelt ud?
Spillene ankom i øvrigt i forseglede plastikposer med plombering der advarede om at byttegarantien ville frafalde ved brud, men jeg var nødt til at åbne dem for at kunne nærstudere standen.
Kan nogen fortælle mig hvordan byttegarantien kan frafalde ved et brugt produkt?

Risposta di Epic Panda
Har bestilt mtg boosterkort og lidt andet. Ingen bøvl hurtig levering og god pris. Kan kun anbafale.
God hjemmeside stort udvalg billige priser hurtig og nem betjening
Er super tilfreds med min oplevelse
Godt sortiment og konkurrencedygtige priser.
Kan især godt lide at de i bunden af hvert produkt skriver hvorfor man skal købe netop det produkt.
Så kom der nye SNES spil til samlingen og alle virker som de skal - og pakket rigtig godt ind! Bestilt søndag - sendt mandag - modtaget tirsdag. Fantastisk!
Epic Panda har jeg bestilt en del fra og har været tilfreds hver gang. Har oplevet en gang hvor der skete en fejl med min bestilling, jeg kontaktede dem. De gav den bedste kunde service og man er ikke i tvivl om de elsker deres kunder.
Der er hurtig levering. Jeg kan helt klart anbefale at handle hos dem.
God og venlig betjening telefonisk. Gode råd til gamle ps 1 spil foruden hurtig afsendelse👍🏻
Det var mega fed oplevelse og være der mega god service fra arbejderne der og fik mega god hjælp fra dem 10000/5
Synes panda far er god til at sende
Deres vare, hurtigt af sted. Min Disney koret, komme lige efter at jeg havde være på arbejde, fik besked om det, dem vil jeg gerne handle med igen😀😀😀😀😀😀
Super service - en hurtig respons via mail.
Fair priser og hurtig forsendelse.
En varm anbefaling herfra.
Jeg bestilte et spil, der var angivet som "A Grade". Men disken var så ridset, at installationen gik i stå ca. halvvejs igennem og endte med en fejlmeddelelse om, at spillet ikke kunne installeres. Også efter flere forsøg og på en anden kompatibel konsol. Jeg fik et returlabel og sendte spillet tilbage, hvor de, efter at have slebet disken professionelt, kunne konstatere, at spillet stadig ikke kunne installeres. Jeg fik fuld refundering. Når spillet er angivet som "A Grade", og der på deres hjemmeside står, at det betyder "disken har ingen ridser", så må jeg ærligt indrømme, at min minimumsforventning er, at spillet rent faktisk VIRKER. Og ikke at der tydelige ridser, der umuliggør installation. Coveret var heller ikke for kønt. Kan ikke regne med deres Grade system. Spild af tid og kræfter.
Svar til svar: Ikke desto mindre er pointen stadig, at I har solgt mig en defekt vare, der var angivet som værende i bedst mulig stand, og derved har I spildt min tid, hvilket jeg sjovt nok ikke værdsætter. Og disken var altså, set i ordentlig belysning, tydeligt ridset. I skal ikke komme her og antyde, at jeg lyver. For det: En stjerne mindre.

Risposta di Epic Panda
Jeg har igennem længere tid handlet mine DnD ting og andre fantasy / sci-fi elementer igennem Epic Panda. Hver gang kommer det fint indpakket og til tiden. Hvis alle virksomheder var som Epic Panda ville verden værre et bedre sted.
Ved min sidste bestilling bad jeg om at få et Horus Heresy digt med sammen med en DnD bog. Der kom et hjerteskærende digt tilbage som belyser den tragedie som Horus Heresy jo var... Det var for mig prikken over i'et. Jeg vil for fremtiden handle ALT jeg kan her!! I en kommercialiseret verden fokuseret på profit og fortjeneste er det et lys i mørket at en enkelt mand, har sat sig ned og skrevet et Horus Heresy digt til en kunde han ikke engang kender!
Må Epic Panda for evigt bestå! / The Emperor Protects.
Fremragende service!
Et spil til Nintendo Switch virkede ikke, kort tid efter jeg havde købt det.
Jeg skrev til Epic Panda en søndag og fik svar under 24 timer senere med guide i hvordan jeg kunne rense det. Hvis ikke det virkede, blev jeg tilbudt at sende spillet ind og så ville de teste det for mig.
Guiden virkede og min søn blev meget glad.
Fremragende service
Super hurtig forsendelse og god kvalitet af varer.
Kommer til at købe derfra igen👍👍
God og mega hurtig levering. Og pakket rigtig godt ind.
Hvis jeg kunne give flere stjerner, gjorde jeg det. Vi har haft lidt udfordringer undervejs med vores konsol og hver gang har Epic Panda løst det for os med en service ud over det sædvanlige. Special tak til Kristian, som har været den mest tålmodige og hjælpsomme person jeg længe har mødt.
Hos Epic Panda får man virkelig en førsteklasses service. Hvis du er på udkig efter konsolspil, konsoller eller tilbehør, så er Epic Panda helt klart stedet at handle. De er professionelle, hjælpsomme og leverer hurtigt. Kan varmt anbefales!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.