Dejligt at der findes ildsjæle - som Kasper - der kan holde markedet for gamle konsoller og spil i live. Købte en renoveret PS3 fra hjemmeside - efter en kort mail-korrespondance. Leveringen var uden... Leggi di più
10 PS3 spil bestilt, lige hvad der manglede i samlingen. Altid en fornøjelse at handle hos WTS Retro. Det eneste jeg synes ville være fedt, ville være en ønskeliste under ens profil, så man ikke beh... Leggi di più
Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Leggi di più
Dog ikke mange indtil videre, så har mine ordrer hos dem været en fornøjelse. I mit sidste køb manglede der nogle af de ting som var inkluderet i billederne. De skrev hurtigt og venligt tilbage,... Leggi di più
Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller! 🎮 Hos WTS Retro handler det om nostalgi, spilleglæde og de gode minder. Vi tror på, at de klassiske spil og konsoller stadig har masser af liv i sig, og vores mission er at hjælpe med at bevare retrohobbyen for både samlere, nostalgikere og nye spillere. Vi tilbyder et stort udvalg af retrospil, konsoller og tilbehør fra blandt andet Nintendo, PlayStation, Xbox, SEGA, Commodore, Amiga og PC. Hver dag arbejder vi på at finde, teste, rense og renovere produkter, så de kan få nyt liv og skabe glæde hos deres næste ejer. Hos os handler det ikke kun om at sælge et produkt. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning, grundig kvalitetskontrol og god kundeservice. Mange af vores konsoller bliver serviceret, rengjort og klargjort på vores eget værksted, så du kan handle med ro i maven. Retrospil er mere end bare underholdning – de er minder om barndommen, sene aftener med vennerne og de spiloplevelser, der var med til at forme en hel generation. Den passion deler vi med vores kunder, og det er den, der driver WTS Retro hver eneste dag. Tak fordi du besøger os – vi håber, vi kan hjælpe dig med at genopleve de gode minder eller skabe nogle helt nye.
Skærbækvej 5, 7490, Aulum, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
pakken kom fint til tiden men hver 3 gang jeg starter spillet går den igennem... og til tider fryser spillet og stopper

Risposta di WTS Retro
Varene var pakket pænt og godt beskyttet. Synes det er fedt at alt er testet og rengjort inden man modtager det ☺️

Risposta di WTS Retro
Meget overskuelig at finde det produkt man leder efter.
Hurtig forsendelse Super.

Risposta di WTS Retro
Det er anden gang jeg køber noget hos WTSRetro.dk og det var endnu en god oplevelse. De pakker deres varer godt ind. (Det sætter jeg pris på, for det er ikke alle butikker der gør det). Og så var der jo også hurtigt fragt.

Risposta di WTS Retro
Stadig hurtigere afsendelse end beskrevet! Det er service.

Risposta di WTS Retro
Jeg bestilte et gavekort og blev leveret straks via email, så det hele spillet bare som det skulle 🙂
Hjemmesiden er nem og overskuelig og finde rundt i, så besøger gerne hjemmesiden igen 🙂

Risposta di WTS Retro
Pakken blev sendt hurtigt og alt var som beskrevet på siden😊

Risposta di WTS Retro
Bestilte en Wii med alt tilbehør og 3 spil fra wts.retro, og har ikke noget negativt at sige alle genstandene fungere som de skal og vi har haft det vildt sjovt her hjemme med at spille Wii igen plus så var der slik i min ordre fra afsender så tak for det i gør det godt!

Risposta di WTS Retro
Lækkert med hurtig levring. Men der måtte godt være 2-3 slik poser med i stedet for 1 :)