Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik leveret ny stol fra WOC. Den er lidt for bred til at kunne komme ind i min stue, men 2 leverings folk kunne afmontere side skærme, og bære den ind og montere skærmene i min stue. Alt virker g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, ville jeg gøre det. Fra demo'er på messen i Aabenraa til levering af 2 ualmindelige søde mænd. God demonstration i hjemmet og alt virker perfekt. Vi er meget glade 😁... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mødte dem ved vorbasse '23. Hvor vi fik en prøvetur på mellemklasse stol og blev tilbudt en go pris med en service pakke gratis med oveni. Med konens skavanker måtte det prøves! På vejne af pakken o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og venligt personale. Ejnar er en meget dygtig og behagelig sælger. Er imødekommende for en " god handel". Stolen en ny Apollo IA Max massagestol, blev leveret og anbragt på dens pl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Fornitore di mobili su misura

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Leverandør af Nordens mest eksklusive massagestole. Vi gør vores bedste for at behage vores fantastiske kunder! Vi er kendt for vores eksklusive massagestole, men vi har også senge, løftestole, træningsmaskiner m.m. Eneste massagestols-virksomhed i Danmark med fysiske butikker i diverse storcentre! Vores kerneværdier er: 1. Nærværende service 2. Kvalitet i særklasse 3. Innovativ teknologi 4. Eksklusivt design

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hej vil lige takke dennis ved WOC for…

Hej vil lige takke dennis ved WOC for en god vejledning og demo af MASAGESTOL super behjælpelig og servicen er i top det er den bedste stol jeg nogen sinde har haft vil også nævne de to service medarbejderen som kom og bar stollen ned i kælderen med noget besvær men uden brok fik den ned og vi fik en god demo af dem tak til Dennis og Dianna ved WOC

30 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Har i dag købt en ny massage stol. Apollo x. 1000 tak til Fatih for en Super betjening og service. Og rigtig flot showroom, kan helt klart anbefale en tur forbi.
5 store ⭐️ herfra

13 dicembre 2022

Apollo x massagestol sort

Normalt hader jeg sælgere og undgår dem altid på diverse markeder osv, men på erotikmessen i Valby stod Dennis og han endte med at koste min kæreste og jeg en masse penge. Dog de bedste penge vi nogensinde har brugt. Vi prøvede begge apollo x massagestolen og var solgt med det samme. På trods af et stramt budget, prioriterede vi vores helbred højeste. Dennis var samtidig super behagelig at snakke med og var meget reel i de ting han sagde og fortalte os. Tusind tak for en fed handel og kæmpe tommel op herfra.

Rikke og Martin

7 ottobre 2022

God oplevelse

Efter at jeg har haft lidt problemer, med at komme i kontakt med woc er det nu lykkes at få en rigtig god oplevelse og service.
Dygtig reparatør som fik styr på det hele på kort tid.

20 agosto 2022
Logo di WOC a World of Comfort

Risposta di WOC a World of Comfort

Hej Peter,
Tak for din kritiske anmeldelse, vi prøver altid at forbedre os.
Dog er det lidt mystisk, for vi kan ingen formular finde der skulle være udfyldt under navnet Peter og dem som sidder og modtager servicebesøg opkald husker desværre heller ikke nogen Peter.
Jeg har efterspurgt dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt. Mogens som har ansvar for servicebesøg sidder i dag ved telefonen og vil meget gerne hjælpe dig videre, vi har PT ingen ventetid på servicebesøg, så du ville kunne blive besøgt super hurtigt.
Du bedes ringe på hovedtlf. 26200045 for at få kontakt til os.

Rooooooossssss

Jeg bliver simpelthen nødtil at komme med den største Ross for service til W.O.C
Vi havde købt en masage stol A pollo X for ca et halvt år siden.

Da vi står og skal flytte er vi så meget itvivl om hvordna vi får den flytte uden at ødelægge den.

Men her var der intet problem fra W.O.C
De kom i deres travleste periode og hjalp med at rykke vores masagestol og den er nu på sin plads 1000 tak.

24 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Der kan da kun komme en stjerne og hvis…

Der kan da kun komme en stjerne og hvis jeg kunne blev det ingen.
De smadrede vores stol ,ved at sende en ud,som overhodet ikke havde en dyt forstand på reperation og sagde det var deres bedste service mand.Så har en massagestol ovenikøbet fra dem selv som er ødelagt.
Ps så lige en ting mere,han havde ikke engang ,det han skulle bruge med,måtte låne af min mand😡😡Aldrig mere WOC

Stolen er købt lettere brugt, men stammer fra woc odense, men de er jo ligeglade med at deres ting ikke kan holde, og deres service folk kun kan finde ud af at smøre dem.

Stolen var gået i stykker og vi ville have en rep af en der havde forstand på netop denne stol, woc blir kontaktet og de sender en service mand ud som ikke kan finde ud af at lave den, men ødelægger den mere.
Tidligere ejer kar købt stolen i WOC Odense, så stolen er ægte og fra dem selv.

Er du dum ,eller hvad,hvorfor sender i så en ud.Vi har oven i købet bestilt reservedelen hjem ,igennem jer.
Så skulle i jo fra start have sagt at det ville i ikke have noget med at gøre,meeen det gjorde i jo ikke,som sagt så sender i en ud,for at lave den og vi havde flere samtaler med ham,da den var længe undervejs ang Corona og stolen virkede fint da vi købte den

18 agosto 2022
Logo di WOC a World of Comfort

Risposta di WOC a World of Comfort

Kære Lena,
Vi har flere gange talt med jer om jeres stol og forklaret jer, at den ikke er købt hos os og at du derfor ikke kan få repareret din stol af os. I nægter heller ikke at den ikke er købt fra os.
Som vi også fortalte din mand, så er vores tanke at i simpelthen har været rigtige uheldige og købt en defekt stol.
Du er nødt til at kontakte det sted du har købt stolen hos og slette denne upassende anmeldelse. Vi reparerer kun stole som vi selv har solgt. Vi kan ikke stå inde for andet.
Vi anbefaler igen - som vi altid gør til jer og alle andre - vær’ altid opmærksom på hvor og hvad i køber når det gælder massagestole, en billig brugt stol kan mange gange blive en dyr affære.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i mange år døjet med mange…

Jeg har i mange år døjet med mange former for rygproblemer det hele kommer fra tidligere jobs. Inden jeg investerede i en massagestol brugte jeg 1000 kr om måneden på massage. Nu har jeg købt en Apollo x til det samme beløb som jeg sidder i hver dag og aldrig har min ryg haft det bedre. Det har været så godt ligefra rådgivning til levering og efterfølgende.. 10 stjerner herfra

13 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vores massagestol peb helt vild

Vores massagestol peb helt vild. Vi ringer til WOC. De tager hurtigt telefonen, og vi får aftalt en tid, hvor de vil komme og se på stolen. Der kommer en rar og venlig mand og ordner det. Han tager sig tid til at forklare, hvad problemet var og siger vi endelig skal ringe igen, hvis der bliver noget. Hellere en gang for meget, end engang for lidt. Vi siger tak for god service. Mvh Birgith og Mogens

11 agosto 2022

Fodmassage..

Vi var til Hogager marked søndag og købte det sidste skud på stammen indenfor fodmassage. Vi fik super god massage og ikke mindst meget professionel behandling og information om produkterne. Det var meget dygtige og kompetente sælgere og endda uden at de var påtrængende. Vi er meget glade for vores nye investering og forventer at den holder “stængerne” i topform fremover 😊
Vi kan varmt anbefale WOC 😊

8 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Jeg prøvede stolen på et marked og det…

Meget tilfreds kunde
Jeg prøvede stolen på et marked og det var den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i en massage stol.
Hele oplevelsen med WOC har været super god fra jeg bestilte stolen indtil den blev leveret.
En stor tak til Dianna for din super service under købet af stolen og til Ejnar og Frank for en super service ved levering af stolen.
Jeg kan klart anbefale at man køber sin massage stol hos WOC... Fantastisk stol og service

8 agosto 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più