Jeg fik leveret ny stol fra WOC. Den er lidt for bred til at kunne komme ind i min stue, men 2 leverings folk kunne afmontere side skærme, og bære den ind og montere skærmene i min stue. Alt virker g... Leggi di più

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, ville jeg gøre det. Fra demo'er på messen i Aabenraa til levering af 2 ualmindelige søde mænd. God demonstration i hjemmet og alt virker perfekt. Vi er meget glade 😁... Leggi di più

Mødte dem ved vorbasse '23. Hvor vi fik en prøvetur på mellemklasse stol og blev tilbudt en go pris med en service pakke gratis med oveni. Med konens skavanker måtte det prøves! På vejne af pakken o... Leggi di più

Yderst kompetent og venligt personale. Ejnar er en meget dygtig og behagelig sælger. Er imødekommende for en " god handel". Stolen en ny Apollo IA Max massagestol, blev leveret og anbragt på dens pl... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Fornitore di mobili su misura

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Leverandør af Nordens mest eksklusive massagestole. Vi gør vores bedste for at behage vores fantastiske kunder! Vi er kendt for vores eksklusive massagestole, men vi har også senge, løftestole, træningsmaskiner m.m. Eneste massagestols-virksomhed i Danmark med fysiske butikker i diverse storcentre! Vores kerneværdier er: 1. Nærværende service 2. Kvalitet i særklasse 3. Innovativ teknologi 4. Eksklusivt design

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

En teamchef i verdensklasse

Teamchef i verdensklasse ! Højt service niveau, en god portion humor kombineret med professionel tilgang til informations niveau og måden at forklare alting på. Stolen var i øvrigt også rigtig god. :-D
Så 5 stjerner til stolen jeg prøvede, og især 5 stjerner til David

2 maggio 2025

KÆMPE ANBEFALING

Jeg dyrker til dagligt en masse styrketræning og fodbold. Derfor har man altid nogle små skader, man gerne vil af med.

Efter at have brugt denne form for massage på mine skader og generelt kroppen, føler jeg mig som et ny menneske. TOP TOP Anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Særlig anerkendelse til en ved navn bana - benet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 aprile 2025

Et af mine familiemedlemmer har længe…

Et af mine familiemedlemmer har længe haft en benmassager (Moonwalk) fra Woc, og har lånt den hver gang jeg har været på besøg. Den har varme i benene, som kan slåes til og fra, som er virkelig skønt om vinteren, og den har massage i tre forskellige styrker, hvilket var meget rart for mig dengang jeg ikke var så vant til massage endnu. Jeg har kunne bygge det lidt mere op, så jeg kan vende mig til massage andre steder på kroppen senere. Jeg tænker helt klart, når jeg får muligheden for det, at jeg skaffer mig en selv :))

2 maggio 2025

Snyder WOC bevidst ved byt til nyt, ved at lave fejl i købskvitteringen?

Denne anmeldelse træder i stedet for den tidligere offentliggjorte, da i ikke har besvaret min mail som svar på jeres trustpilotsvar.
Jeg kan se i åbenbart ud af mine henvendelse læser og forstår, at jeg ønsker at få foræret en gratis stol, nu har jeg gennemlæst alle mine mails til jer og jeres trustpilotsvar flere gange, og det fremgår ingen steder jeg ønsker dette, så enten kniber det med jeres evner for læsning og forståelse eller også snakker i bevidst sort for at forvirre folk.
Jeg har flere steder skrevet i tilraner jer, den pris jeg gav for min første stol. Ved ikke at have noteret den på købskvitteringen for min nuværende stol. Det vil sige i tiltusker jer prisen for min første stol, gratis, det er måske det der forvirrer jer? Og det i mener med en gratis stol, det er dog jer der tager den gratis ikke kunderne.
Jeg har flere steder skrevet i tager det beløb (35.000 kr.) jeg fik for min første stol og derved får I den som en ”gratis stol” i jeres nye tilbud, så i ved jeres tilbud får en stols pris gratis af mig (prisen jeg fik af jer for min første stol) og det derfor ikke er mig der får en gratis af jer. Men jer der forlanger prisen for min først købte stol ekstra for den nye stol jeg ønsker nu.
Jeg blev i 2022 af jeres salsgchef Oscar indfanget med løftet om guld og grønne skove på Dølle markedet.
Han fik mig med lovning om dette fantastiske koncept Byt til Nyt indfanget og overtalt til at købe min første stol, han lovede at jeg hvert 2 år, kunne skifte min stol ud til en spritny til enten samme pris eller en der var dyrere. Kun hvis den var dyrere skulle jeg betale forskellen på den ene stol og den anden stol. Var de til samme pris kunne jeg bytte lige over uden yderligere omkostninger og ellers skulle jeg betale ekstra for en dyrere model, men i begge tilfælde ville jeg få byttet til en spritny stol i stedet for den gamle. Det er de ord/salgstale der sælges stole med på loppemarkederne rundt omkring. Altså at du hvert andet år, kan bytte lige over til en stol af samme værdi som din nuværende stol. Så du faktisk bare fornyer din stol hvert andet år.
Lød det for godt til at være sandt, ja, men passer det, ja sagde Oscar på Dølle, nej er min oplevelse nu.
Jeg spurgte ham derfor endda direkte for det lyder som en rigtig dårlig forretning for jer, for en tidligere ansvarlig for store forskningskonti med videre inden for det offentlige, så jeg er en person med lidt økonomisk forstand, men han sagde nej nej det var en virkelig god forretning for jeres firma, for i fik altid solgt de brugte stole til samme fulde pris, selv om de var brugte gik de som varmt smør i jeres Showrooms, da der var kæmpe efterspørgsel på dem.
Den første stol byttede jeg efter 1 år, og fik den ”fulde” nykøbspris for, hvad der levede op til mere end de forventninger jeg havde, som kun var at jeg kunne få den pris jeg havde givet for den (27.500 kr.). Men jeg fik simpelt hen, den fulde pris på 35.000 kr. som den stod til i butikken og på nettet. Dette har jeres medarbejder Emel været så sød at bekræfte og dette svarer faktisk også til jeres handelsbetingelser, som siger jeg kan bytte til en stol magen til den jeg havde som ville have kostet de 35.000 kr. jeg fik.
Jeres handelsbetingelser nævner, meget klart, at man ved byt til en ny stol inden for to år, vil få den fulde værdi af ens stol. Det samme har Dianna skrevet til mig. Hun skriver direkte: Vores handelsbetingelser tager udgangspunkt i det seneste køb/beløb du har givet for varen/total beløbet på din faktura. Alt andet ville jo også være uhåndterligt for os som virksomhed.
Emel skriver ligeledes: dog er det i dit tilfælde inden for 2 år, hvorfor du har fået fulde beløb modregnet i beløbet. Når du f.eks. i 2023 byttede din Royal stol til en Apollo X, fik du – som du selv skriver – en samlet "værdi" på 35.000 kr. for Royal-stolen, bestående af den pris du oprindeligt betalte, samt en ekstra byt-til-nyt-rabat. Den nye Apollo-stol kostede 80.000 kr. og forskellen på 45.000 kr. blev finansieret via lån.
Jeg forventer derfor meget logisk, at ved et nyt byt til nyt af min nuværende stol som jeg har bedt jer om, da den kun var 1 år og 8 mdr gammel, og hvis ”fulde” nykøbspris er 80.000 kr. vil jeg få tilbudt at bytte til en ny for den ”fulde” pris på 80.000 kr. Det er den pris jeg har givet for den, jeg har givet de 35.000 kr. jeg fik for min gamle stol, og 45.000 kr. ekstra. De to beløb lagt sammen giver 80.000 kr. Dette er skriftligt bekræftet af Emel og Dianna. Se ovenfor.
Min forventning var og er, at jeres forretningsmodel stadig er som lovet og fortalt af Oscar, og beskrevet på jeres hjemmeside i jeres handelsbetingelser og som oplevet ved første byt til nyt, nemlig at jeg kan få byttet til en stol tilsvarende min nuværende til dens fulde pris på 80.000 kr. eller opgradere til en til 90.000 kr. ved at betale 10.000 kr. ekstra, og ikke kun de 45.000 kr. som fejlagtig fremstår af købskvittering

25 aprile 2025

Kære Michael,

Vi har set din anmeldelse, og vi vil gerne tage et øjeblik til at præcisere nogle vigtige punkter vedrørende vores Byt til Nyt koncept.

Det fremgår tydeligt af vores handelsbetingelser, at vores koncept ikke indebærer, at kunder kan få en stol gratis. Vores model er designet til at give kunderne mulighed for at bytte deres gamle stol til en ny, men dette kræver, at den gamle stol vurderes korrekt i henhold til vores retningslinjer. Det er ikke muligt at få en gratis stol; alle priser og vurderinger er baseret på objektive kriterier og ikke på kundens ønsker.

Vi bemærker, at du har haft en uheldig oplevelse med prissætningen af din gamle stol. Det er dog vigtigt at understrege, at vores vurdering af din stol er i overensstemmelse med vores interne politikker, som er designet til at sikre retfærdighed og gennemsigtighed i vores processer. At påstå, at vi "snyder" kunder, er ikke korrekt og kan opfattes som illoyalt over for vores forretning.

Vi opfordrer dig til at overveje din tilgang, da det er tydeligt, at du søger at få en fordel, som ikke er i tråd med vores forretningsprincipper. Vi er her for at give vores kunder en værdifuld oplevelse, men vi kan ikke imødekomme krav, der strider imod vores politik.

Vi vil gerne invitere dig til at kontakte os direkte til et møde, hvis du ønsker yderligere afklaringer omkring dine muligheder.

God oplevelse

fede stole, dejlige og behagelige, og god service.

Kære Dominik,

Fed oplevelse

Jeg prøvede en massagestol til Gamebox og det var en fed oplevelse. Især fodmassage var lækkert.

Kære Mark,

Massagestol

Lækker massage

Kære Michelle,

Mega ubehagelig stol

Afprøvning af massagestol på Gamebox Festival.
Jeg får at vide at jeg kan prøve stolen gratis, hvis jeg skriver en Trustpilot anmeldelse. Det går jeg med til, men da jeg har sat mig i stolen, får jeg at vide af Benet, at jeg skal skrive den før jeg prøver stolen, og at det SKAL være en god anmeldelse. Jeg siger at jeg jo ikke ved hvordan stolen er før jeg har prøvet den, men han lover mig at den vil være ligeså god som jeg må påstå i anmeldelsen.
Nu laver jeg så anmeldelsen om, da jeg virkelig ikke brød mig om stolen, den passede slet ikke til mig og til min højde og bredde, så den rammede slet ikke rigtigt, gjorde ondt, og mit hovede og nakke kunne slet ikke sidde i en afslappet position, så synes faktisk det var en vildt ubehagelig oplevelse, og den var også alt for voldsom ved mig.
Dette havde jeg dog ikke lyst til at sige, da det hele virkede underligt med den "påtvungne" anmeldelse.
Skulle bare væk derfra, da jeg har det svært med konfrontationer.
Men til gengæld var der en af de andre medarbejdere der, som var meget flink og prøvede på at hjælpe med nakken.

Svar paa jeres tilbagemelding
Jeg oensker ikke at blive kontaktet for at faa en undskyldning, Benet har ogsaa henvendt sig til mig paa facebook, hvilket ikke foelses saerlig rart at blive opsoegt paa den maade.

Kære Tania,
Såfremt du ikke ønsker at vi skal gøre det godt igen eller overhovedet giver det en chance, så er der jo selvfølgelig heller ikke meget man kan gøre som virksomhed, hvilket sætter sine begrænsninger. Det synes jeg ærlig talt er synd.. både for en ung skole praktikant som har fejlet og stadig den dag i dag er meget ked af det, men også for en virksomhed som prøver at gøre en forskel for reelle kunder, som jo får et forvrænget billede af os.
Hvis man i dagens danmark ikke må fejle i kundeservice, så er det virkelig hårdt at være på arbejdsmarkedet som ung. Jeg synes virkelig det er ærgerligt, at vi ikke engang får en chance for at gøre episoden positiv.
Mvh Dianna

Alt fra det gode tilbud hos sælger (det…

Alt fra det gode tilbud hos sælger (det er anden stol jeg køber hos dem) til levering er bare super. Det er et godt produkt og service er et ord de virkelig forstår.
Jane

15 aprile 2025

Kære Jane,

Levering

Fin service ved levering, sengen blev sat op, og de tog min gamle sengen med.
Jeg er meget tilfreds med Frank og Mads

Mvh
Pia Schou Laursen

2 aprile 2025

Kære Pia,

Fantastisk service fra Ejner

Fantastisk service fra Ejner, go information vedr. køb af massagestol.
Alt i alt en tryk og god handel.

19 dicembre 2024

Kære Rasmus,
Mange tak for at tage dig tid til at dele din mening, det sætter vi virkelig pris på!

Fremragende service

Meget fin service igennem hele processen, lige fra første kontakt til Kundeservice omkring et par generelle spørgsmål, og herefter videre igennem demonstration, salg og endelig levering.
Jeg blev kort tid efter samtalen med Kundeservice ringet op af Ejnar, og herefter aftalte vi nærmere omkring model (Apollo Ai X Pro), demo og levering. Meget fin og fyldestgørende information fra Ejnar ved præsentation, demo og levering, og alt i alt en god oplevelse, som kan anbefales uden videre forbehold.

19 dicembre 2024

Kære Bent,
Mvh World of Comfort

Vi havde besøg af Ejner fra woc

Vi havde godt besøg af Ejner fra woc den 13-12-2024 for at demonstrere den nye Apollo AI X PRO massagestol da vi forvejen havde en Galaxy plus også fra woc som vi været super glade for
Rigtig god demo fra Ejner på hjemmeadresse hvor han gennem gik stolen i alle dens detalje og fik lavet en rigtig god byttehandel har fået den nye Apollo AI X pro leveret den 17-12-2024 af de altid flinke og rare servicemedarbejder woc så alt i alt en super god oplevelse nok en gang fra WOC

13 dicembre 2024

Kære Henrik,

Ejnar

Ejnar. Han kom viste flere stole og demonstrerede dem på hans venlige og rare måde. Vi fik fundet frem til stolen vi kunne lide, og som vi er yderst tilfreds med i dag. Ejnar er en meget kompetent og serviceminde sælger. Stolen blev leveret hurtigt af to dygtige medarbejdere fra WOC.

24 ottobre 2024

Kære Vagn,
Mvh World of Comfort

WOC et trygt sted at handle.Yderst kompetent og venligt personale

Stolen en ny Apollo IA Max massagestol, blev leveret og anbragt på dens plads, samt demonstreret.
Vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale WOC og Ejnar, samt hans kollegaer.

29 novembre 2024

Kære Marianne,