Wonder Living Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget lækkert bambus sengetøj. Fine lynlåse der er skjult af stof, og blødere en tørrer hurtigere end det jeg har købt tidl. hos et andet firma. Bambus helårs dynen er også super lækker. Hurtig leveri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med WonderLiving.dk! Leveringen var lynhurtig, og de bambus lagner og sengetøj, jeg modtog, er af super lækker kvalitet – de føles bløde, luksuriøse og i høj kva... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Negozio di mobili per camere da letto

Scritti dall'azienda

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

105 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering. Sengetøjet virker som rigtig god kvalitet.

24 aprile 2025

Hej Louise,

Tusind tak for de 5 stjerner!✨
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af sengetøjet. Jeg håber, du bliver rigtig glad for det og vil nyde godt af de gode egenskaber. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god webshop med fantastisk…

Virkelig god webshop med fantastisk service! Anbefaler på det varmeste. Super lækre bambusprodukter.

27 aprile 2025

Hej Marie-Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores webshop og service, og at du er tilfreds med de lækre bambusprodukter.

Din anbefaling betyder meget for os og vi er glade for at du havde lyst til at dele din oplevelse med os og andre!🥰

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fint med en lille…

Hurtig levering og fint med en lille gave også

23 aprile 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige levering. Dejligt, at du også kan lide den lille gave.

Vi håber at "se" dig en anden gang på webshoppen 🤗

Det blødeste bambus sengetøj

Det blødeste bambus sengetøj - og perfekt til allergiker.
Det holder sig flot og føles virkelig rart at sove med, skønt at det er temperatur regulerende så man altid er tilpas.

4 aprile 2025

Hej Marina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 💫
Jeg er virkelig glad for at høre, at du synes, sengetøjet er så blødt og perfekt til allergikere. Også dejligt at høre, at det både holder sig flot og giver dig en behagelig nattesøvn med de temperaturregulerende egenskaber. 🥰

Hurtig levering, fine produkter

8 aprile 2025

Hej Mette,

Tak for at dele din oplevelse. 🤗
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produkterne! ✨

Lækkert dyne

Lækkert dyne. Hurtige og venlige levering. Tak

3 aprile 2025

Hej Ekaterina,

Hvor dejligt at høre, at du er glad for dynen! 😊
Jeg er også glad for, at du havde en hurtig og venlig oplevelse med leveringen. Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse! ✨

Hurtig levering og god kvalitet

Der var hurtig levering og det er noget virkelig godt sengetøj. Jeg har aldrig haft noget der er så godt. Det ikke sidste gang jeg bestiller ved jer 🤩

7 aprile 2025

Hej Maria,

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for sengetøjet! 🤩
Vi er virkelig glade for, at både kvaliteten og den hurtige levering har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse. 🥰

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 😊
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både varerne og betjeningen. Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig noget af det lækreste sengetøj…

Virkelig noget af det lækreste sengetøj jeg længe har haft og den bedste service! Største anbefaling at købe fra Wonder Living 🙌

28 marzo 2025

Hej Sodja,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at du synes, sengetøjet er noget af det lækreste, du længe har haft, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, så tusind tak for det! 🥰

God kundeservice

God kundeservice

28 marzo 2025

Risposta di Wonder Living

Mange tak for din anmeldelse ✨
Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os!

Fin service

12 novembre 2024

Hej Jytte,

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig et lækkert lagen til vores…

Virkelig et lækkert lagen til vores boxmadras. Er fuldt ud tilfreds

21 marzo 2025

Hej Mads,

Mange tak for at dele din oplevelse med os! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med dit nye bambuslagen. Vi håber at "se" dig igen en anden gang på webshoppen, og at vi kan give dig en 5-stjernet oplevelse næste gang.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt to sæt sengetøj hos Wonder…

Vi har købt to sæt sengetøj hos Wonder Living og er superglade for dem.
De er af bambus og dejligt bløde.
Vores oplevelse med Wonder Living har været helt fantastisk hele vejen igennem.

20 marzo 2025

Hej Mogens,

Mange tak for jeres meget flotte anmeldelse! 🤗
Det glæder os meget at høre, at I er superglade for jeres bambussengetøj og har haft en fantastisk oplevelse hos os. Vi sætter meget stor pris på, at I deler jeres oplevelse med os og andre. 💫

Tak for hurtig levering

Hurtig levering, og lagnerne virker rigtig lækre.

12 marzo 2025

Hej Tanja,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og de lækre lagner. Jeg håber at du bliver rigtig glad for dem! 🫶

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte 2 sæt sengetøj og desværre var…

Bestilte 2 sæt sengetøj og desværre var lynlåsene i stykker på det ene hovedpudebetræk og dynebetræk. Kontaktede firmaet og fik fluks sendt et nyt sæt, uden at skulle returnere de 2 stykker der var i stykker.
Virkelig hurtig og fin service.

27 febbraio 2025

Risposta di Wonder Living

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord om vores service! 🌟
Det er selvfølgelig ærgerligt, at der var problemer med lynlåsen, men jeg er glad for, at vi kunne rette op på det uden besvær. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Så behageligt at ligge på

Så behageligt at ligge på, og nemt. At holde rent (jeg har hund)
Mvh Susanne Christiansen

27 febbraio 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du synes, sengetøjet er behageligt at ligge på, og at det er nemt at holde rent, især når du har hund. Det er nemlig en af de store fordele ved bambus (satinvævningen) – det er både blødt, glat og praktisk!

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel

Eneste ønske ville være om man kunne købe løse pudebetræk i ikke-kvadratiske mål, så de passer til f.eks. puder fra IKEA.

11 marzo 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🤩
Jeg er glad for at høre, at du er så tilfreds med sengetøjet, og at lynlåsen på dynebetrækket lever op til dine forventninger.

I forhold til størrelserne, så er det ikke på tegnebrættet at vi får IKEA's størrelse (50x90), da det ikke er en traditionel dansk størrelse. Vi har dog puder og pudebetræk i 50x70, som du kan finde her: https://wonderliving.dk/collections/bambus-hovedpudebetraek-50x70/products/bambus-pudebetraek-white?variant=49411805184335.

Tak for din feedback - vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🤗

Super lækker kvalitet og hurtig levering

Super lækker kvalitet og hurtig levering

5 marzo 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Nydelig indpakning
Alt i alt en god oplevelse

4 marzo 2025

Hej Helge,

Mange tak for at dele din oplevelse! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med både levering og indpakning og alt i alt havde en god oplevelse. Vi håber at "se" dig en anden gang på webshoppen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più