Wonder Living Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget lækkert bambus sengetøj. Fine lynlåse der er skjult af stof, og blødere en tørrer hurtigere end det jeg har købt tidl. hos et andet firma. Bambus helårs dynen er også super lækker. Hurtig leveri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med WonderLiving.dk! Leveringen var lynhurtig, og de bambus lagner og sengetøj, jeg modtog, er af super lækker kvalitet – de føles bløde, luksuriøse og i høj kva... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Negozio di mobili per camere da letto

Scritti dall'azienda

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

105 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk 🩵

Fantastisk tyngdedyne 🩵Hjalp vores søn til roligere nætter. Ekstra bonus er at de levere lynhurtig.

2 luglio 2025

Hej Amalie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at tyngdedynen har hjulpet jeres søn til roligere nætter, og at du har haft en god oplevelse med den lynhurtige levering. Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback! 🩵

Super god kvalitet!

Fantastisk kvalitet😊
Super lækkert bambus lagn, købte 2 kuvert lagner og det er lækkert at ligge i 🛌 🥰 kan varmt anbefales

13 luglio 2025

Risposta di Wonder Living

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💫

Skønt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og komforten af de lækre bambus kuvertlagner.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, så tak for at give dig tid til at dele din oplevelse med os og andre! 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt et lagen fra wonder…

Opdatering på anmeldelse, fra 3-5 stjerner: Mads fra Wonderliving var så sød at kontakte mig og fortælle at der var tale om en reklamation, og dermed ville de gerne sende mig et nyt lagen. Skide god service, det må jeg sige. Glæder mig til at modtage det nye lagen, som forhåbentlig ikke er som mit tidligere, der er fnulret og misfarvet 🙈
Men jeg ved de går meget op i deres produkters kvalitet, så jeg har sikkert bare været uheldig første gang 😀

Jeg har købt et lagen fra wonder living. Blødheden er der ikke en finger at sætte på, det er rigtig lækkert at ligge med! Men... Det så helt mørkeblåt, shiny og lækkert ud da jeg tog lagnet ud af pakken. Det skulle så vaskes inden brug. Jeg propper den i maskinen, sætter den på skåneprogram og bruger vaskemiddel til bambus. Alt gøres efter forskrifterne, og alligevel så kom lagnet ud med en nærmest mat farve, og det lignede at det var sådan stomewash look, meget lys navy nogle steder, og andre lidt mørkere navy.. Det havde jeg ikke regnet med ville ske efter kun en vask så det er jeg lidt ærgerlig over. Kunne forstå hvis jeg havde haft det i over et år og det var blevet vasket mange gange, men det er ikke tilfældet. Til gengæld er kvaliteten af elastikken rigtig god og stærk, og som sagt, dejlig lækkert og blødt. Så det har ikke noget med funktion osv at gøre kan man sige, men det er lidt trist at kigge på et helt nyvasket lagen på sin seng, når det ligner det er helt støvet pga det er blevet så mat og ligner noget der er forvasket, på trods af det er ret nyt stadig🥺
Det fnulre desuden også, det har jeg ellers ikke oplevet ved andre bambus lagner fra andre mærker.

11 gennaio 2025

Hej Cecilie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. 😊
Som vi har været i dialog om via mail, var det selvfølgelig tale om en reklamation, da der bestemt var en fejl på produktet. Jeg er glad for, at vi kunne finde en god løsning ved at sende dig et nyt lagen, og vi håber, det lever op til dine forventninger denne gang! 🤗

Absolut tilfreds

Absolut tilfreds. Kan varmt anbefales

4 luglio 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds, og jeg sætter stor pris på, at du vil anbefale os. Tak for at dele din oplevelse! 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Så flot sengetøj og sengetæppe

Så flot sengetøj og sengetæppe.
Hurtig levering. 👍🏻

13 giugno 2025

Hej Majbrith,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ✨
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og sengetæppet, samt den hurtige levering. Tak for at dele din oplevelse med os ☀️

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse og et godt…

En rigtig god oplevelse og et godt produkt,hurtig nemt

15 giugno 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for at dele din oplevelse 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige og nemme proces.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang! 🤗

Hurtig og effektiv kundeservice

Sendte mig straks en ny pude, kort efter at jeg gjorde opmærksom på at puden jeg havde fået leveret (ganske hurtigt) var blevet beskadiget af leveringsfirmaet.

14 giugno 2025

Hej Anna,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse! 🤩
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne sende dig en ny pude. Vi stræber altid efter at gøre tingene nemt og effektivt for vores kunder, og det er dejligt at høre, at vi kunne løse situationen hurtigt for dig. 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Dejlig pude i god kvalitet

Dejlig pude i god kvalitet. Hurtig levering og fornuftige priser.

11 giugno 2025

Hej Tanya,

Tusind tak for din anmeldelse! 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både puden, kvaliteten, den hurtige levering og de fornuftige priser.
Jeg håber, vi kan gøre os fortjente til de 5 stjerner næste gang! 😊

Super kvalitet

Super kvalitet

2 giugno 2025

Tak for din anmeldelse! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Hurtigt levering

Virkelig lækre lagner i bamboo. Tilbud ved køb af 2 stk.

5 giugno 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og de lækre bambuslagner. Det er skønt, at du også har haft glæde af tilbuddet ved køb af 2 stk. ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Lækre varar og hurtig levering

Super lækkert bambussengetøj, der føles som silke, og meget hurtig levering.
Og så er I det eneste firma, der kan levere 80 cm brede faconlagner - et meget stort plus. Desværre i begrænsede farver, men OK.

25 maggio 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 🌟

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af bambussengetøjet og den hurtige levering. Vi er glade for at kunne tilbyde noget, som mange ikke kan finde andre steder og vi tager din feedback om farverne til os, og vi håber, at vi i fremtiden kan udvide udvalget. 💫

Effektiv proces

Effektiv proces, hurtig levering.
Acceptable priser relativt til markedet.

20 maggio 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores effektive proces og hurtige levering.
Vi var faktisk de første i Danmark til at introducere sengetøj i bambus Lyocell, og med vores mange års erfaring inden for området, er vi sikre på, at vi tilbyder Danmarks bedste produkt. Så dejligt, at du synes det samtidig er en god pris! Tak for at dele din oplevelse med os og andre 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt sengetøj og en følelse af luksus …

Altid hurtig respons fra Wonder Living også ved reklamation. Dejligt sengetøj i skønne farver .

18 maggio 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🥰
Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og farverne, og at du har haft en god oplevelse med vores respons og service. Det betyder meget for os at kunne give dig en følelse af luksus i din hverdag! ✨

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.
God kvalitet

26 aprile 2025

Hej Heidi,

Tak for at dele din oplevelse og for de 5 stjerner 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten! 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og lækkert produkt

9 maggio 2025

Hej Christina,

Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 🌞
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet. Jeg håber, du får stor glæde af det!

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt sengetøj og god service

Dejligt sengetøj og god service. Hurtig levering, kan varmt anbefales.

10 aprile 2025

Hej Pia,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os! 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og servicen. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, og vi ser frem til at byde dig en anden gang!

Fin oplevelse

Varer leveret hurtigt, gode priser, og produkterne virker til ar være i rigtig god kvalitet. Handler her gerne igen.

30 aprile 2025

Hej Andreas,

Mange tak for de 5 stjerner og for at give dig tid til at skrive en anmeldelse! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du har haft en fin oplevelse med hurtig levering, gode priser og produkter i god kvalitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang!

God kvalitet 🧡

28 aprile 2025

Hej Sopin,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🧡
Skønt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og ingen problemer da…

Hurtig levering og ingen problemer da et betræk havde et par huller. Fik bare et nyt og skulle ikke returnere det defekte - rigtig god service og i øvrigt rigtig dejligt sengetøj.

28 aprile 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og det dejlige sengetøj. Det betyder meget for os, at vi kunne løse problemet hurtigt, og vi stræber altid efter at gøre tingene så nemt som muligt for vores kunder. 🤗

Godt bambus sengetøj

Jeg finder lilla afslappende, så alt stof på soveværelset er nuancer af lilla. Den personlige regel gør det lidt svært at købe nyt sengetøj, især når jeg så også begrænser materialet til bambus, så jeg var enormt glad for at finde et 2sidet bambus dynebetræk i to lilla farver! Har stadig ikke fundet lilla bambus lagner i 140x200, men lever i håb.

27 aprile 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at du fandt det 2-sidede bambusdynebetræk i lilla farver, og at det passer perfekt ind i din afslappende soveværelsesindretning. Jeg forstår, at det kan være en udfordring at finde lagner i lilla, og selvom vi ikke har planer om at få lilla lagner lige nu, er det helt klart givet videre som ønske. Vi håber, at vi kan imødekomme det i fremtiden! 😊💜

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più