This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meget lækkert bambus sengetøj. Fine lynlåse der er skjult af stof, og blødere en tørrer hurtigere end det jeg har købt tidl. hos et andet firma. Bambus helårs dynen er også super lækker. Hurtig leveri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med WonderLiving.dk! Leveringen var lynhurtig, og de bambus lagner og sengetøj, jeg modtog, er af super lækker kvalitet – de føles bløde, luksuriøse og i høj kva... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.
Yrsavej 9, 3 sal, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig levering og billigste pris, jeg kunne finde.
Vil helt sikkert handle her igen.

Risposta di Wonder Living
Hurtig forsendelse - fantastisk lækkert bambus-sengetøj

Risposta di Wonder Living
Wonderliving har god service og hurtig levering. Desværre skuffer produktet. Returnerede to hovedpuder, da de var alt for hårde og knitrede. Købte to helårsdyner, som er til den kolde side. Jeg har altid haft det varmt om natten, men jeg fryser simpelthen en lille smule med bambusdynen. Den er bare for tynd. Til min kæreste var den slet ikke varm nok. Vi købte en ekstra sommer-bambusdyne, så hun havde dobbelt, og sammen med nattøj kan det lige gå. Dynerne er desuden meget glatte og klumper tit sammen i sengetøjet. Dette har man forsøgt at imødegå ved at vedlægge stropper man kan sy ind i hvert hjørne, hvilket er lidt en sløj løsning for et premium produkt. Jeg ville ikke købe produkterne igen, men gå isted et nogle gode dun-produkter.

Risposta di Wonder Living
Meget dårlig kvaliteten på rullemadras, der jeg bestilte. Den smitter med fnug.

Risposta di Wonder Living
De bestilte håndklæder blev leveret hurtigt og de ser ud til at være af god kvalitet.

Risposta di Wonder Living
Nemt, at komme på hjemmesiden, meget overskueligt og hurtig bestilling.
Super lækker kvalitet
Varen kom hurtigt, tog mindre en 48 timer

Risposta di Wonder Living
Den bedste kundeservice, dog er jeg ret skuffet over kvaliteten, som jeg mener er forringet i forhold til tidligere.

Risposta di Wonder Living
Håndklæderne er pæne men deres sugeevne er for ringe! Trods det jeg lagde håndklæderne i blød i eddeike.
Så jeg handler desværre ikke hos jer
Igen!

Risposta di Wonder Living
Jeg er rigtig ked af mit køb, jeg købte en bambusdyne, som jeg havde skrevet med jer om. Jeg fryser om natten, og spurgte ind til, om jeg kunne bruge en bambusdyne og holde varmen… jeg fik en opfattelse af, at det kunne jeg..men desværre kan jeg overhovedet ikke holde varmen…

Risposta di Wonder Living
Kvaliteten er under middel. Fik dog byttet begge sæt, så kundeservice er dog i top.

Risposta di Wonder Living
Købte virkelig lækker turban. Lækker kvalitet. Købte to fordi mine tidligere af microfiber ikke var nok til at tørre håret men det havde været nok med en af denne kvalitet.

Risposta di Wonder Living
Jeg er meget glad for kvliteten af sengetøjet, men det er syet temmelig skævt , trods vasket efter anisningen, og det er jeg ikke særlig tilfreds med.

Risposta di Wonder Living
Så lækkert noget sengetøj og hurtig levering. Alt var bare perfekt ! Handler her igen, og anbefaler gerne til andre, også god bytteservice 🤩🤩🤩🤩🤩

Risposta di Wonder Living
Hurtig service og levering, en rigtig god dyne som ikke bliver våde

Risposta di Wonder Living
Så et godt tilbud i mail om aftenen, bestilte og under 2 døgn efter kunne jeg hente varerne ved Meny OG så var der en gave med i posen. Har endnu ikke prøvet håndklæderne da i ligger i koldt vand med eddike men de føles super lækre

Risposta di Wonder Living
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.