Więcej niż LEK Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Super że do większości pytań do LEK są objaśnienia, duża szkoda że przy robieniu ich w aplikacji na telefon nie da się ich za bardzo powiększać i są nieczytelne, jakby niedostosowane formatem. Ostatni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

115 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Platforma znacznie skróciła czas…

Platforma znacznie skróciła czas poświęcany na wyszukiwanie informacji w różnych innych źródłach. Jest tu praktycznie wszystko co powinien wiedzieć student. Jedyny minus to cena,ale biorąc pod uwagę ile pracy włożone jest w te wszystkie materiały jest to zrozumiałe:) polecam z całego serducha!!!

20 giugno 2025

Cześć Ania! 👋🏻

Ogromnie się cieszymy, że nasza platforma pomogła Ci oszczędzić czas i uporządkować naukę – zależy nam na tym, żeby osoby uczące się z kursem znalazły wszystko do nauki w jednym miejscu.

Doceniamy też Twoje zrozumienie w kwestii ceny – ceny naszych produktów są naturalnym odzwierciedleniem jakości, jaką chcemy świadczyć.

Dziękujemy za opinię!

WNL na plus

Intuicyjnie i logicznie przedstawione treści. Mapy myśli i odnośniki bardzo ułatwiają logiczne zrozumienie zagadnień.

18 giugno 2025

Cześć Adrian!

Cieszy nas, że treści są dla Ciebie intuicyjne i logicznie przedstawione, oraz że mapy myśli i odnośniki wspierają Cię w zrozumieniu materiału. To narzędzia, które tworzymy z myślą o tym, by nauka była jak najbardziej przystępna i uporządkowana.

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 💙

Super aplikacja

Super aplikacja, bardzo wygodna do używania. Portal ma dużo schematów, a w przypadku pytań zespół bardzo szybko odpisuje. Jedynym mankamentem jest to że z anatomii jest tylko jedna wersja egzaminu końcowego, ale fakt że można do niego podchodzić wiele razy i to że sama baza pytań jest bardzo rozbudowana sprawia że nie jest to duży problem. Dodatkowo cena jest na prawdę konkurencyjna!!

16 giugno 2025

Cześć Adam!
Dziękujemy za tak rzetelną i życzliwą opinię! 💙

Cieszymy się, że nasza aplikacja jest dla Ciebie wygodna w codziennym użytkowaniu, a treści – szczególnie schematy i pytania – spełniają swoją funkcję. Miło słyszeć też, że doceniasz wsparcie naszego zespołu.

Doceniamy Twoją uwagę dotyczącą egzaminu końcowego z anatomii. Przekażemy ją dalej do zespołu redaktorów – nieustannie pracujemy nad rozwojem platformy, więc każda sugestia ma dla nas wartość.

Dziękujemy za zaufanie i trzymamy kciuki za dalszą naukę! 🚀📚

Super kurs

Super kurs! Anatomia wreszcie zaczęła mieć sens.Dużo obrazów, logiczne tłumaczenia, konkret i porządek. Trudne zagadnienia przedstawione w sposób jasny i zrozumiały. Kurs dobrze zorganizowany – wszystko przemyślane tak, że naprawdę da się zapamiętać i zrozumieć. Polecam każdemu, kto chce ogarnąć anatomię bez stresu.

10 giugno 2025

Cześć Julia! 😊

Dziękujemy za fantastyczną opinię! Bardzo się cieszymy, że Kurs z Anatomii pomógł Ci uporządkować wiedzę i że trudne zagadnienia stały się zrozumiałe. To dla nas ogromnie ważne, że doceniasz klarowność tłumaczeń, przejrzystość materiałów i przemyślaną strukturę kursu.

Właśnie taki był nasz cel – stworzyć kurs, który pozwala ogarnąć anatomię bez stresu, z konkretem i spokojem. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy i cieszymy się, że jesteś z nami! 💪🧠

Zachwycony!!!

Ta platforma to genialna inicjatywa, ułatwiająca rozwijanie się w trudnych, ale bardzo potrzebnych medykom dziedzinach. Bardzo ważna rzecz, bo przez swoją przystępność, łatwość korzystania, dostosowanie do skutecznego uczenia się, i wsparcie specjalistów podnosi jakość kształcenia na kierunkach medycznych.

12 giugno 2025

Cześć Adrian! 😊

Bardzo dziękujemy za Twoje słowa – to dla nas ogromna motywacja!

Tworząc WNL, zależało nam właśnie na tym, by połączyć rzetelność merytoryczną z przystępną formą i metodyką nauczania, która opiera się na skutecznych strategiach uczenia się. Cieszy nas, że widzisz w platformie realne wsparcie w nauce trudnych zagadnień i doceniasz zarówno strukturę kursów, jak i pełną opiekę dydaktyczną.

Dzięki za zaufaniej! 💪👩‍⚕️👨‍⚕️

WNL JEST ŚWIETNY

Nauka z platformą WNL pozwoliła mi na skrócenie czasu potrzebnego na naukę, poprzez wybranie najistotniejszych elementów w danej dziedzinie i zaserwowanie ich w postaci czytelnych i klarownych prezentacji. Dzięki temu mogę przy mniejszej ilości energii przyswoić potrzebne mi treści.

Ponadto możliwość odniesienia się do slajdów, możliwość dyskusji pozwala na sprawne wyjaśnienie niejasności, które naturalnie pojawiają się podczas procesu nauki. Polecam serdecznie WNL!

10 giugno 2025

Cześć! 👋🏻

Bardzo dziękujemy za recenzję! Cieszy nas, że nauka z WNL pozwoliła Ci skrócić czas nauki i skupić się na tym, co naprawdę najważniejsze. Takie właśnie było nasze założenie – uporządkowana, przemyślana treść w przystępnej i klarownej formie.

Super, że korzystasz z możliwości zadawania pytań i dyskusji pod slajdami – to jedno z najważniejszych narzędzi, które pomaga rozwiewać wątpliwości na bieżąco.

Dziękujemy i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! 💪📚

Świetne źródło motywacji

Przede wszystkim motywuje do nauki. Estetyczne, staranne prezentacje, dużo wiedzy ale w przejrzystej formie. No i pod koniec każdego tematu pytania autorskie/z LEKu, także można się sprawdzić.

3 giugno 2025

Cześć Kasia! 👋🏻
Dziękujemy Twoją opinię! 💙

Bardzo się cieszymy, że nasza platforma stanowi dla Ciebie źródło motywacji do nauki — to dla nas największy komplement! Zależy nam, aby nauka była nie tylko skuteczna, ale też przyjemna, dlatego wkładamy dużo serca w przejrzystość materiałów, estetykę prezentacji i merytoryczne przygotowanie treści.

Cieszy nas również, że doceniasz nasze pytania autorskie – to świetny sposób na utrwalenie wiedzy i sprawdzenie się przed egzaminem.

Trzymamy kciuki za dalsze postępy i dziękujemy, że jesteś z nami! 🚀📚

Dobra robota!

Korzystam już kolejny rok z platformy do nauk klinicznych, teraz też do LEKu, i nie potrzebuję otwierać praktycznie żadnej dodatkowej książki. Niezależnie czy ktoś lubi zapamiętywać rzeczy wizualnie czy słuchowo, czy najlepiej to i to, tutaj każdy coś znajdzie dla siebie, a krótkie testy po każdym z rozdziałów ułatwiają zapamiętywanie. Nowy planer jest intuicyjny i umożliwia wiele elastyczności i dostosowania pod swoje plany i życie. Nawet jeśli tak jak ja nie jest się fanem map myśli, a fiszek, to treści tu zawarte sprawdzają się do tego idealnie! Dodatkowo przez cały czas czuć, że jest to miejsce stworzone przez osoby które dokładnie wiedzą o co chodzi na tych studiach i jakie są największe problemy, a opieka dydaktyczna to już totalna wisienka na torcie! Polecam w 100%!

2 giugno 2025
Non scritta su invito

Cześć Weronika! 👋🏻
Bardzo dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię! 💙

Cieszymy się, że nasza platforma towarzyszy Ci już od dłuższego czasu i spełnia swoją rolę również w przygotowaniach do LEKu. Twoje słowa to dla nas ogromna motywacja — szczególnie doceniamy to, że zauważyłaś różnorodność form nauki, które staramy się nieustannie rozwijać, by wspierać różne style przyswajania wiedzy.

To wspaniale słyszeć, że nowy planer przypadł Ci do gustu i że umożliwia elastyczne dopasowanie nauki do codziennego życia. Mimo że mapy myśli nie są Twoim ulubionym narzędziem, cieszy nas, że treści sprawdzają się także w formie fiszek — taka uniwersalność to dla nas ważny kierunek rozwoju.

Szczególnie dziękujemy za podkreślenie zaangażowania zespołu dydaktycznego. To dla nas ogromna radość, że czujesz się zaopiekowana i że nasze doświadczenia przekładają się na realną pomoc w nauce.

Trzymamy mocno kciuki za dalszą drogę edukacyjną! 🚀📚

Pierwsze kroki z WNL

Póki co dopiero zaczynam swoją przygodę z nauką z WNL, ale po tych kilku lekcjach, które mam za sobą mogę powiedzieć że na prawdę fajnie się uczy z tych prezentacji. Slajdy są przejrzyste, wiedza dość skondensowana, I mają bardzo przydatne schematy czy obrazki pomagające zapamiętać I zrozumieć zagadnienia. Zobaczymy jak będzie potem, ale jak na razie z chęcią będę eksplorować kolejne zakątki kursów 😊

28 maggio 2025

Cześć Magda!

Dzięki za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że dobrze Ci się uczy z naszych materiałów. Trzymamy kciuki za dalszą naukę i mamy nadzieję, że kolejne lekcje będą równie pomocne!

Valutata 2 stelle su 5

Kurs jest dość przecięty zdecydowanie…

Kurs jest dość przecięty zdecydowanie nie wart swojej ceny, mam porównanie z platformą lepolek i mimo że kosztował mnie jedną czwartą ceny WNL to wolałem z niego korzystać. Może było by lepiej gdyby było więcej grafik ale i tak nie za tą cenę

23 maggio 2025

Cześć Kamil!
Dziękujemy za opinię! 🙌

Widzimy, że spędziłeś sporo czasu z naszymi materiałami na różnych kursach – bardzo to doceniamy. 💛

Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Twoje doświadczenie – czy byłaby możliwość, byś podzielił się z nami bardziej szczegółowymi uwagami? Co konkretnie wpłynęło na Twoje zdanie o kursie?
Każda opinia pomaga nam rozwijać i ulepszać platformę, więc z chęcią wysłuchamy Twojego feedbacku. Jeśli znajdziesz chwilę, napisz do nas na info@wiecejnizlek.pl 🙂

Valutata 2 stelle su 5

Ceny kursów z roku na rok są coraz…

Ceny kursów z roku na rok są coraz droższe, a nie idzie to do końca w parze z poprawą jakości (prezentację nie są na bieżąco aktualizowane albo sprawdzane, część też jest pisana w różnych stylach, w jednej jest tysiąc informacji na slajdzie w innych zaś slajdy są bardzo lakoniczne). Brakuje tak istotnego kursu jak chociażby onkologia, mimo że są prezentacje z tego działu, to nie zostało to zebrane w jedno miejsce, a szkoda. Dodatkowo, nie ma żadnych zniżek lojalnościowych czy opcji dla osób korzystających z platformy dłużej – byłoby miło, gdyby stali użytkownicy mogli liczyć na jakieś formy rabatu przy przedłużeniu abonamentu. Korzystam z tej platformy od 2022, ponieważ uważam że jest najlepsza z obecnych na rynku, ale jednak pewne aspekty pozostawiają niesmak i niedosyt.

24 maggio 2025

Cześć Zuzanna!

Dziękujemy za recenzję i za rozmowę pogłębiającą — bardzo ją doceniamy. 😊 Cieszymy się również, że uważasz naszą platformę za najlepszą na rynku – to wiele dla nasz znaczy.

Mamy w planach zaadresowanie w zasadzie wszystkich kwestii, które poruszyłaś w opinii: od ujednolicenia prezentacji, przez zebranie materiałów z onkologii w jeden kurs, aż po wprowadzenie nowych rozwiązań na poziomie samych dostępów do kursów.

Dzięki, że jesteś z nami i dzielisz się konstruktywną opinią. Powodzenia i pozdrowienia od zespołu WNL! 🌼

Valutata 4 stelle su 5

Wszystko jest dobre,jedynie co…

Wszystko jest dobre,jedynie co brakuje,to możliwość zrobienia oddzielnie testów z każdego przedmiotu. Byłoby dobrze dodać taką możliwość.
Chodzi o możliwości końcowego sprawdzenia z wybranych przedmiotów,a nie wszystkie przedmioty z LEK,jak we wkładce testy i egzaminy.

Cześć Yanina!

Dziękujemy za opinię! 😊 Możliwość robienia testów z pojedynczych przedmiotów jest dostępna – wystarczy przejść do zakładki Baza pytań, ustawić odpowiednie filtry, a następnie w "Widoku pytań" wybrać "Szybki test".

Jeśli coś będzie niejasne, śmiało prosimy o kontakt mailowy lub przez Messenger – chętnie wszystko dokładnie wyjaśnimy! 😊

efektywność

efektywność, wysoka jakość wykładów i komentarzy

Risposta di Więcej niż LEK

Dziękujemy Aliaksandr! Bardzo się cieszymy, że doceniasz efektywność kursu oraz wysoką jakość materiałów i komentarzy. To dla nas sygnał, że nasza praca przynosi oczekiwane rezultaty :)

Valutata 5 stelle su 5

Kurs bardzo systematyzuje wiedze i…

Kurs bardzo systematyzuje wiedze i zmusza do powtórek. Staram się nie zniechęcać przez czerwone pola i chociaż na trochę codziennie przysiąść do materiału-platforma motywuje do niego. Kurs oceniam bardzo pozytywnie, jesienny LEK zweryfikuje pracę.

30 aprile 2025

Risposta di Więcej niż LEK

Cześć Nina! 👋🏻 Cieszymy się, że kurs pomaga Ci systematyzować wiedzę i motywuje do regularnych powtórek. To świetnie, że codziennie poświęcasz czas na naukę – to klucz do sukcesu!

Trzymamy kciuki za dalsze postępy i mamy nadzieję, że platforma nadal będzie Cię wspierać w osiąganiu celów!

Valutata 4 stelle su 5

Z jednej strony bardzo dobrze…

Z jednej strony bardzo dobrze opracowane treści. Z drugiej strony "zbyt dobrze" praktycznie nie wykonalne jest robienie wszystkiego zgodnie z harmonogramem więc co chwilę towarzyszą czerwone ikony i niezadowolenie z siebie że nie da się przerobić wszystkiego tak dobrze jakby się chciało.

Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszy nas, że doceniasz opracowanie naszych materiałów ♥️

Rozumiemy, że realizacja planu zgodnie z harmonogramem może być wyzwaniem. Ważne jest, aby pamiętać, że kluczem do efektywnej nauki jest systematyczność i regularne powtórki, a niekoniecznie perfekcyjne trzymanie się planu. Jeżeli Twojej motywacji pomogłaby zmiana intensywności planu, możesz skorzystać z narzędzi do planowania nauki, które pomogą Ci dostosować tempo do Twoich potrzeb i monitorować postępy.

Dodatkowo jeśli masz pytania lub potrzebujesz wsparcia w nauce, zawsze możesz skontaktować się z opiekunami kursu, którzy chętnie Ci pomogą,

Życzymy Ci sukcesów w dalszej nauce i gdybyśmy mogli jakoś Ci pomóc – nie wahaj się z nami skontaktować! ♥️

Dzień dobry

Dzień dobry.
Bardzo pomogły mi linki do wykładów po udzieleniu odpowiedzi na pytania, pomaga to szybciej i lepiej zapamiętać materiał.
Bardzo podobała mi się treść wykładów, ponieważ zawierają one wszystkie najważniejsze rzeczy, które lekarz lub student powinien wiedzieć na testach.
Pozdrawiam, Elena.

Cześć Elena!
To wspaniale słyszeć, że treść naszych kursów przypadła Ci do gustu oraz że znalazłaś w nich wszystkie przydatne informacje w pracy zawodowej i na studiach 😊

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa 🌼

Valutata 5 stelle su 5

Że warto zaczynać naukę wcześniej

Wszystko u Państwa na dobrym poziomie

Cześć Lilia!
Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo się cieszymy, że uważasz, że warto zaczynać naukę z nami jak wcześniej i że doceniasz jakość naszych kursów ♥️
Wszystkiego dobrego 🌼

Kurs jest fajny

Kurs jest fajny, ale brak możliwości wrócenia po czasie do zagadnień jest dla mnie frustrujący

3 maggio 2025

Cześć Patrycja!
Dziękujemy za miłe słowa o kursie! 😊

Chcielibyśmy tylko doprecyzować, że póki Twój dostęp jest aktywny, możesz bez problemu wracać do wszystkich materiałów i przeglądać je tyle razy, ile potrzebujesz! 😊 Dopiero po wygaśnięciu dostępu, żeby znowu móc korzystać z kursu, należy skorzystać z przedłużenia dostępu.

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. 🌼 Ślemy najlepsze życzenia!

Świetny produkt

Świetny produkt, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Polecam każdemu kto chce podszkolić się nie tylko do egzaminu LEK.

3 aprile 2025

Cześć Zygmunt!
Dziękujemy za opinię i zaufanie w nauce do LEK! 🌸 Stale dążymy do doskonalenia naszych kursów tak, aby wiedza w nich zawarta była przydatna nie tylko do zdania egzaminów. 😊
Twoja opinia jest dla nas ogromną motywacją!

Super kurs!

Maile o postępie na kursie fajnie motywują do dalszej pracy 💪

14 aprile 2025

Cześć Damian!
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊
Dokładamy wszelkich starań, aby każda osoba ucząca się z nami czuła motywację do nauki i wsparcie od naszego zespołu. ❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più