Eduloop Recensioni 65

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo miła i cierpliwa korepetytorka. Dzięki niej matematyka stała się dużo łatwiejsza do zrozumienia. Zajęcia zawsze były prowadzone w przyjaznej atmosferze i bardzo mi pomogły.

Valutata 5 stelle su 5

Pracując z Panią Julia czułam, że treści są dobrze i klarownie wyjaśnione. Czułam się dobrze przygotowana na maturę z jej pomocą. Serdecznie polecam, bo lekcje w takiej formie to była przyjemność!

Valutata 4 stelle su 5

Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współ... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro formativo

Scritti dall'azienda

Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na każdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, że odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

20 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Z całego serca polecam lekcje…

Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z dużym doświadczeniem a praca z nią to czysta przyjemność. Nie mam żadnych zastrzeżeń a każda lekcja jest po prostu świetna. Polecam każdemu 🤩

14 maggio 2026

opinia

9 maggio 2026

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Zajęcia w formie online, są wygodne i skuteczne. Syn jest zadowolony, poprawił ocenę z matematyki. Zajęcia prowadzone były przez Panią Izabelę profesjonalnie i z zaangażowaniem. Za co bardzo dziękuje. Eduloop podczas współpracy służył pomocą, wsparciem organizacyjnym i merytorycznym. Pełny profesjonalizm i przyjazna atmosfera!

7 maggio 2026

Świetne korypetycje

Naprawdę dobre lekcje matematyki, gdyby nie one pewnie musiałbym poprawiać większość sprawdzianów a tak wszystko zaliczane za pierwszym razem. Do matury też zostałem przygotowany świetnie, Pani Izabela świetnie mnie nauczyła.

2 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prowadzenie korepetycji we współpracy z Eduloop

Prowadzenie korepetycji we współpracy z Eduloop to sama przyjemność, bardzo ułatwia i umila prace dostęp do nowoczesnej tablicy interaktywnej. Duże grono klientów oraz rzetelność i skrupulatność założyciela firmy powodują, że jestem bardzo zadowolona z pracy w Eduloop.

21 marzo 2026

Eduloop

Eduloop, konkretnie p.Maciejowi (fizyka) i p.Emilii (angielski) wystawiam pozytywną opinię, są to mili, solidni, dobrze tłumaczący korepetytorzy 😊😊

21 marzo 2026

Zajęcia z j.angielskiego

Zajęcia z j.angielskiego z Panią Emilią przebiegają w przemiłej atmosferze. Korepetytorka jest cierpliwa, dokładna i przede wszystkim wyróżnia się indywidualnym podejściem do ucznia. Dzięki Pani Emilii, nauka angielskiego w końcu sprawia mi przyjemność ;) Polecam!

19 marzo 2026

Świetny korepetytor

Świetny korepetytor, Pan Oskar pomógł mojemu synowi w nauce matematyki. Syn był zachwycony. Kontakt z nauczycielem był zawsze bardzo dobry i szybki. Zdecydowanie wszystkim polecam tę firmę.

17 marzo 2026

korepetycje

bardzo mila atmosfera na zajeciach, korepetytor dobrze tlumaczy w sposob zrozumialy dla ucznia i naprawde mozna duzo wyciagnac z kazdych zajec!!

19 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bardzo polecam Panią Jagodę!

Bardzo polecam Panią Jagodę!! Wreszcie dzięki niej zaczęłam rozumieć matematykę, a lekcje z nią to sama przyjemność. Pani Jagoda zapewnia dobrą atmosferę oraz świetne przygotowanie do matury 😊

17 gennaio 2026

Świetne metody nauczania,cierpliwość…

Jestem zadowolona z korepetycji,świetne metody nauczania,cierpliwość oraz bardzo miła i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje są ciekawe.Również przez korepetycje zaczęłam chętniej uczyć się matematyki.Z całego serca polecam dla tych którzy mają kłopot z matematyką.Mam nadzieję,że pomogłam tym którzy zastanawiają się nad korepetycjami;)

16 gennaio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più